Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2021 19:13 - СБОГОМ НА СЪМНЕНИЯТА
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 604 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2021 19:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СБОГОМ НА СЪМНЕНИЯТА
Ако имате все още съмнения, кажете им сбогом! Ако някой ви каже днес, нарисувай ми вирус, какво ще нарисувате, приятели? Онази картинка, която ни пробутват от една година с таралежчето, ли? Ами да, програмите работят безотказно. Тази е поредната. А сега си представете, че сте на мястото на Йоан, който трябва да опише с думи един вирус. Поставен на тясно, приел мисията да разкаже виденията си на хората от бъдещето. Ето как го описва в Откр. Глава 9:1-11.
Стих1. Затръби и петият Ангел, и видях звезда, паднала от небето на земята; и даде й се ключът от кладенеца на бездната:
Стих 2. тя отвори кладенеца на бездната, и излезе дим от кладенеца като дим от голяма пещ; слънцето и въздухът потъмняха от дима на кладенеца.
На съвременен език не е по-лесно, но да опитаме:
●„Звезда, паднала от небето“ – спомнете си падналия Луцифер, звезда Деница от нашия фолклор, любимия Божи син, който стигнал до 3D вече се е превърнал в Сатана, владетел на бездната;“
● „Кладенеца на бездната“ – подземни специализирани лаборатории, където се създават всички вирусови (и не само) болести, които имат сезонен характер, но стават все по-мощни, за да се постигне по-висока смъртност. Ковид 19 не е нищо по различно от предходните. Създаден преди десетилетия, неговите варианти се редуват между десетките подобни по-нови „научни открития“.
● „Дим от голяма пещ“ – автоклави, където се развъждат вирусите, след което се разпространяват въздушно като невидими димни облаци. Естествено тези, които вече притежават етерно виждане забелязват това помръкване на „слънцето и въздуха“.
Стих 3. И от дима излязоха скакалци по земята, и даде им се власт, каквато власт имат земните скорпии.
●Скакалци и скорпии – нека се запитаме, преди 2000 години как може човек да си представи микро-същества от порядък, който може да бъде установени само чрез апаратура, открити много по-късно. И как би могъл човек да опише тези микроорганизми? Невидими скакалци и скорпии, това е виждал Йоан във въображението си и така ги описва. На онзи етап на ментално развитие, това е познавал… Аз самата не съм виждала под микроскоп тези вируси, с какво мога да оприлича тези димни облаци от вируси, които се стелят по земята.
Стих 4. И им се каза, да не повреждат земната трева, нито какъв да е злак, нито някое дърво, а само ония човеци, които нямат Божия печат на челата си.
●Тези вируси имат точна мишена: „Само ония човеци, които нямат Божия печат на челата си“; Човеците, без божествена искра, хибриди, клонинги или хора, наричани още ОП „органични портали“, чието присъствие сред хората е да унищожават човешките ценности; Хора, работещи само с нисшите чакри; Хора, които доброволно са отдали душата си срещу власт или материално обогатяване; Хора -животни.
Стих 5. И им се даде не да ги убиват, а само да ги мъчат пет месеца; и мъките от тях са като мъки от скорпия, кога ужили човека.
Стих 6. В ония дни човеците ще търсят смъртта, ала няма да я намерят; ще поискат да умрат, ала смъртта ще побегне от тях.
●“Само да ги мъчат пет месеца“ Ами нека се върнем назад, това е времето на първия локдаун. Тогава наистина е имало подобен вирус, а след петия месец всичко е чиста мистификаци - създаване на атмосфера на страх и ужас, абсурдни фалшификации в броя на заразени, тестове, починали, излекувани - масова психоза, раздухвана от медиите. Явлението е известно сред окултистите с името „ятрогенна магия“ и е изучено и доказано в Нова Германска медицина. (Търси инфо в интернет) Особена отличителна характеристика на изкуствено внедряваните вируси и болести, е не само да разболяват хората, но и, подлагайки ги на страдание, да понижават тяхната вибрация и така да ги превръщат в акумулатори на ниска енергия, с която тъмните сили да се хранят и да задържат Земята и човечеството в 3D, противопоставяйки се на тяхното възнесение в 4D и по-високо.
Стих 7. По своя вид скакалците приличаха на коне, стегнати за война; на главите им имаше като че златоподобни венци, а лицата им бяха като лица човешки;
Стих 8. имаха коси като косите на жени, а зъбите им бяха като на лъвове;
Стих 9. имаха брони като брони от желязо; шумът пък на крилете им бе като шум от колесници с много коне, кога тичат на война;
Стих 10. имаха опашки като у скорпии, а на опашките им имаше жила, и дадена им бе власт да пакостят на човеците пет месеца.
●Да нарисуваш с думи нещо, което не си виждал и не познаваш, надхвърля човешките възможности и само един изключителен пророк би могъл по-точно да нарисува портрет на невидимите микроорганизми;
●“коне, стегнати за война“ – вирусите имат предназначение да воюват с хората без печат на живот и на смърт. Едва ли нормален човек преди 2 000 години си е представял, че Бог ще им изпрати други по-силни противници, с които да се води война, освен въоръжени до зъби конници;
● „на главите им имаше като че златоподобни венци“ - точно този абзац е дал днес името „корона вирус“;
● „лицата им бяха като лица човешки, имаха коси като косите на жени“ - вероятно Йоан е виждал в ума си тези пипала, които днес се рисуват като власинки, с които вирусите се вкопчват и проникват в човешките клетки. Те навярно са характерни за всички видове вируси;
● „зъбите им бяха като на лъвове“ – представете си хилядократно намалени силни челюсти, които проникват в човешкото тяло. Как би могъл пророкът да си обясни онова, което за учените отдавна е известно, взаимопроникване на фина органика в друга не толкова фина. Всичко е енергия и проникването е нормално на едно по-фино ниво;
●“имаха брони като брони от желязо“ Онези, които преболедуваха този вирус, знаят добре, колко трудно лечим е той. Все още не е открит медикамент (нито ваксина), който да гарантира 100% лечение. По простата причина, че в него са включени твърде много компоненти, уязвими на различно химично въздействие, но неутрализирани само от високо енергийната вибрация, която е единствената защита срещу тяхното нисковибрационно излъчване;
●“шумът пък на крилете им бе като шум от колесници с много коне, кога тичат на война“. Квантовият преход, предизвикал физическа и енергийна трансформация в хората, превърна този пореден обикновен грипен вирус във виртуален убиец в ръцете на тъмните сили, усетили, че времето им изтича.
Масовото пробуждане на хората вследствие на космическото енергийно насищане на земната атмосфера, бе неочаквано за тях и те се хванаха за епидемията, като най-достъпно и познато оръжие, защото отдавна боравят с вирусите и болестите, свързани с тях. Пландемията е продукта, с който изманипулираха цялото човечество, тъй като Вивалон не е просто онзи древен град в Шумер, нито е просто Ватикана, като хилядолетен център – мрежа за улавяне на човешките души, използвайки дълбоката чувственост и най-чистия човешки стремеж за единение с Бог. О, не!.. „Вавилон“ в Откровение на Йоан, е целият побъркан, опорочен днешен свят, Вавилон е блудницата – невярната съпруга на Христос, невярната Църква; Октоподът, проникнал не само в храмовете, но и във финансовия свят, впил е отровни пипала в корпорации, колонии, държавни правителства - във всичките му аспекти – политика, икономика, социална структура, култура, образование...
Стих 11. За цар над себе си имаха ангела на бездната; името му по еврейски е: Авадон, а по гръцки - Аполион *.
● Светът днес е във война!.. И нека смъкнем розовите очила и да погледнем реалността очи в очи. Нека свалим маските от устата си и да намерим точните думи, за да изречем истината на глас. Да заглушим шума на колесниците в синхрон със страха, който е в основата на всяка война. Днес не свистят куршуми, не бомбардират от самолети, не летят снайпери. Войната днес е много, много по-страшна и коварна, но едва ли клетият Йоан е можел да си представи до какво дъно може да падне една малка част от човеците, които умишлено ще тровят въздуха, водата, храната, от екраните над другата огромна част от човечеството и над всички други природни царства – минерално и растително. Не си е представял до колко алчността, жестокостта, банковите сметки, грубото честолюбие, тщеславието, разкоша и комфорта ще обладаят малцината слуги на антихриста и Сатаната.
Често срещам въпроса, ами нали те, антихристите, също дишат, пият, хранят се… Лъжете се. Те използват друга храна, друг въздух, друга вода, друга медицина и пр. Огромни подземни градове, оборудвани до степен, която няма как да си представим. Те са обладани от други богове, които им осигуряват живот, какъвто ние не можем да си представим. И слава-Богу. Но техните богове обичат кръв, обичат човешко месо, насилие и болка. Днес войната е на всички нива. За нея ни разказва Йоан – великият пророк, Пророкът на всички времена!
Обичаме ви, обичайте се и вие.
Д.К.&И.В.
Речник: Авадон – В Стария Завет така се нарича мястото на смъртта. Йов 26:6 и Пс. 88:11;
Аполион – Име, което означава „унищожител“.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524976
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930