Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2021 18:55 - ИСТИНАТА, КОЯТО ЩЕ НИ ОСВОБОДИ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 577 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ИСТИНАТА – РАНА, КОЯТО ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ КЪРВИ Истината не е детска болест, която човечеството ще преживее лесно, само защото расте бързо, осъзнава грешките си и се учи от тях. Истината е рана и тази рана ще зарасне трудно, тъй като бе изтъргувана и държана твърде дълго в робство. Но веригите й се скъсаха, брънка след брънка те се превръщат в пепел - космически прах, който ще остане като горчив урок за цялата вселена. Евангелските текстове учат: Който сее неправда, ще пожъне нещастие. Дори пръчката, която взима в ръцете си ще го пребие. Защото който храни зло в сърцето си и който винаги сее раздори, ще види скоро да се сринат развалините върху му и ще бъде заринат внезапно и гибелта му е за винаги.“ Да. Хората днес по ускорена и трудна програма учат това, което трябва да бъде научено в класа на нашата планета. Те вече постигат зрялост, нужна за да бъдат въведени в по-висши сфери, за по-висока дейност, в по-висок план, по-близо до лоното на Божественото. Те изявяват вече открито в пространството своята воля и много скоро тя ще се сбъдне, защото всички желаят любов, истина и справедливост - свобода, равенства и братство. А случващите събития са само подробности, които следват своята посока неумолимо. Например тези, за които Бенжамин Фулфорд съобщава от последната седмица: „Сега е обявен призив за издирване и арестуване на всички разпространители на РНК-ваксини, 5G-конструкции и др., като военни престъпници. Френското разузнаване отговори със съобщение, което гласи отчасти: „Смъртно наказание е обявено срещу всички, които насърчават геноцид и измамно генетично инженерство, основано на ваксините. Ръководствата на Pfizer и Astra Z се преследват от специалните сили. Същото важи и за международните банкери, използващи измамни високочестотни програми за търговия, задвижвани от суперкомпютри.“ Тъмнината е в паника. Вавилон – старият свят, се пропуква по шевовете и трусовете се усещат във всяка молекула. Не е ли смешно, как всички престъпници действат по една и съща схема. Звучи ли ви познато следното? „…Нетаняху не се появява публично въпреки продължаващата обща предизборна кампания. Вместо това, според пропагандния сайт на Мосад Debka, „Нетаняху води кампания с видеооператор, който проследява и записва на живо във Facebook непрекъснатите му срещи от единия край на страната до другия“. С други думи, както Джо Байдън, той съществува сега само като маскиран дълбоко-фалшив двойник, и като CG-цифров призрак.“ ТРУДНО Е, НО ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ ИМА ТОЧКА НА СЪВЪРШЕНСТВО: Нека се запитаме дали пък лъжата, в която сме потопени не ни помага, за да развием в себе си любов към истината? Познаваме ли Бог достатъчно, различаваме ли го? Доколко познаваме Неговия Промисъл? Дали злото не е част от величествения план на божественото добро?... Въпроси, въпроси, въпроси… Това, което знаем със сигурност е, че бутилката е отпушена. НИЕ сме на ход. НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ САМО ИСТИНАТА ЩЕ НИ ОСВОБОДИ. Обичаме ви, обичайте се и вие: Д.К.&И.В.


  Атаката срещу хазарската мафия се засилва 15.03.2021

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Ловът на лидерите на хазарската тълпа, като членовете на фамилията Хабсбург и техните поддръжници като Клаус Шваб от световния икономически фашизъм започва, казват Мосад и други източници.

Те също така са съгласни, че министърът на престъпността Бенямин Нетаняху е екзекутиран за военни престъпления, включително масовото нападение срещу японската атомна електроцентрала във Фукушима на 11 март 2011 г.

За да разберем доколко исторически са тези събития, трябва да се върнем към времето, когато Моисей е получил „Десетте заповеди от Бога“. Проблем са първите четири от тези „Заповеди“.

Те са: Аз съм ГОСПОД, твоят Бог; Не приемайте други богове преди мен; Не правете издълбани изображения или подобия и не приемайте напразно името Господне.

Този „Бог“ поиска плащания в злато, сребро, ароматно масло, овчи кожи боядисани в червено и т.н. В действителност това е група, която скри своята система на тоталитаризъм зад концепцията за „Бог“. Причината, поради която те изискват да не се правят издълбани изображения или подобия, е че те не искат хората да разберат че „Бог“, е просто група хора. Магьосници зад завесата. С други думи, секретността е от съществено значение за тяхната система на управление.

Това не означава да се отрече съществуването на божествената искра или на Създателя. Просто  западните монотеистични богове (Аллах, Яхве, Бог и др.) са камуфлаж за групи човешки поробители. Те имат таен лидер, известен като „Пиндар“, който е техният абсолютен владетел, играещ ролята на „Бог“. Все още си спомням, че тези хора ми казваха „няма Бог, ние сме Бог“, когато за първи път ме помолиха да се присъединя към техните геноцидни планове.

Не забравяйте, че световната религия произлиза от латинското „re ligare“ или обвързване в един пакет или „fascii“, откъдето идва и думата фашизъм.

Днешното ръководство на тези фашистки тоталитаристи отчаяно се опитва да остане на власт сега, използвайки фалшивата си пандемия, за да принуди хората да вземат генно-променящи ваксини, които ще извадят от играта слабите в един зомби-апокалипсис и допълнително ще опитомят оцелелите.

Както веднъж каза един от техните най-добри поддръжници Хенри Кисинджър, целта е да се направи възможно най-трудно хората да им се противопоставят, както напр. овцете да се противопоставят на стопанина. За тяхно съжаление тези потенциални господари на фермата за човешки животни никога не са предвиждали че техните кучета-пазачи, военните и разузнавателните агенции на Запада, ще се обърнат срещу тях. Точно това се случва сега, както ще видим по-долу.

Например миналата седмица получихме подробен доклад от германското разузнаване за това кои и къде са ръководителите на тази фашистка група. В едночасовия аудиозапис на линка по-долу Майкъл Макибен от Leader Technologies и неговата група изследователи са се задълбочили в историята и родословието на Клаус Шваб и неговите господари от Световния икономически форум. Това е истински доклад, изпълнен с разузнавателна информация, базирана на месеци разследвания, преминавайки през хартиени архиви и т.н. (превод) (1)

Ключовият извод от цялата представена информация е, че европейските кралски семейства, включително кралица Елизабет, Хабсбургите, испанските кралски особи и др. вярват, че са потомци на Исус Христос. Те вярват, че съдбата на техния „Бог” е да управлява човечеството от Йерусалим.

Основният инструмент на тяхното управление е Банката за международни разплащания (BIS) и контролът върху създаването и разпространението на „валутата“, както и контрола върху повечето транснационални корпорации. Тази група съставя големи дългосрочни планове, като „Войната срещу тероризма“ или „Пандемията COVID-19“, с която да овладее овцете. След това те разпространяват „валутата“, създадена от въздуха, сред своите поддръжници, за да подкупват политици, медийни фигури и др., за да наложат своите планове и да извършват вътрешна търговия въз основа на тези планове. Вътрешната търговия на ценните книжа на авиокомпаниите преди 11 септември е добър пример.

През последните години тези тирани се борят помежду си за това кой ще получи работата на Месията в планирания от тях фашистки Нов световен ред. Британските кралски особи настояваха за ролята на принц Уилям. Италианските П3-фашисти популяризират човек на име …

Марко Ди Мауро, който очевидно е харизматичен италианец със стигмати (рани, белези където Исус е страдал). Имаше и други бъдещи световни диктатори, включително екзекутирания върховен нацист Джордж Буш-старши, и потомъка на Дейвид Рокфелер, минаващ под името Върховен Рокфелер. Мюсюлманите също търсели някой, който да играе ролята на Махди или Месия, за да започне Новата ера.

Това, което всички тези хора не успяха да осъзнаят, е, че останалият свят се събужда и няма да се съгласи с плановете им и да се остави да го поробят.

Сривът на тяхната план-демия ковид-19 е много добър пример за това как способността им да пасат човечеството се разпада. Този план беше спешно приведен в изпълнение преждевременно в края на 2019 г., след като осъзнаха, че азиатските държави вече няма да ги финансират.

Най-важното е, че първоначалният им опит да причинят масови смъртни случаи с 5G-електромагнитните атаки и след това да обвинят „коронавируса“ е неутрализиран.

Като напомняне, погледнете тази подробна презентация, показваща как първоначалното „огнище“ на „коронавируса“ се свързва почти точно със старта на 5G-мрежите по целия свят. (2)




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2519935
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930