Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2011 13:49 - Десета ЛУНА на ПРОЯВЛЕНИЕТО
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2764 Коментари: 2 Гласове:
0



ПОДРОБЕН НООСФЕРЕН БЮЛЕТИН

на Фондацията за Закона на Времето
Година на Обертоновата Червена Луна
Добре дошли в Планетарната Луна на Проявлението,

Тотем Куче  

С това издание на Ноосферния Бюлетин на Фондацията на Закона за Времето, ние навлизаме в 10- та Планетарна Луна на Проявлението от Вълновия Модул на Годината на Червената Обертонова Луна. Тотемът е Куче.  Този бюлетин е специален, посветен на живота и работата на космическия пратеник и основател на Фондацията- Валум Вотан/ Хосе Аргуелес. Той е бил, и ще продължи да бъде символ на светлината, пътеводна звезда за нашата планета. Той влезе в друга реалност на седемнадесетия ден от Слънчевата Луна на Намерението. Какво е било намерението му, за да се прояви в Планетарната Луна? Какво е трябвало да узнаем? Какво е животът? Какво е смъртта?

В „ The Arcturus Probe”, той написа:

“Както Кралицата на Смъртта, аз направих изследване на моето царство и открих това, че в живота на всяка отделна галактическа единица се предоставя по равен запас от смъртта. Ако отделна единица игнорира истината, или отрича смъртта, то запасите от смърт остават скрити и човек ще живее със самостоятелно генериране на илюзии. Но ако живее с истината, тогава смъртта се разкрива като неизчерпаемо хранилище на истината. "

Посланието на неговия преход има за цел да пробуди във всеки от нас най-високо проявление. Сега е времето на ускорено психическо прочистване. Объркването в света се увеличава. Земетресения, циклони, наводнения, бури, вулкани, смърт и унищожение продължават да обхващат нашата любима планета. В това време ние трябва да направим всичко възможно, да запазим спокойствие и яснота.

Тотем на 10- тата планетарна Луна е Кучето То проявява съвършенството на безусловната любов и вярност. В Космологията на Пулсарите на Вълновия Модул, 10-та Луна е десетата позиция или тон, с който завършва пулсарът на първо измерение - живот, който започнахме през втората Лунна Луна на Предизвикателствата/ 2, 6, 10 - лунен, атомно- молекулен пулсар на живота;1 измерение и 10, 5 – обертонов пулсар на време- живот, съединяващ 4- то и 1- во измерение /. В десетата позиция ние ще се справим с предизвикателствата чрез любов и благодарност. Благодарността се проявява чрез благословения в изобилие. Колкото си по-благодарен със сърцето, толкова повече получаваш.

Нашата задача в тази Планетарна Луна на Проявлението е, да въведем в действие, без забавяне всяко добро намерение и желание. Това зависи от нас, за да изградим мост към бъдещето - той е тук и ние отново ще се съберем като едно галактическо семейство. Това е смисълът на Медитацията Дъгов Мост .

Синхронността следва набор от универсални принципи, въз основа на математическата матрица. Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и действителност, такава каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова по – голям става опита в синхронния ред. Това е целта на 13 Лунния календар, 28-дни за всяка Луна. Следват някои примери за това, как всеки ден можем да синхронизираме целите си.

Планетарна Луна на Проявлението (10 Луна от Календара на 13-те Луни)
04 април - 1-ви май 2011 година


      В Планетарната Луна ние си задаваме въпроса: Как да усъвършенстваме своите действия? Не забравяйте, че 13-Лунен календар е известен като годишен планетарен wavespell на служенето. Така че, когато се питаме "Как да подобрим това, което правим",  ние говорим за усъвършенстване на работата, която вършим в името на цялата планета. Тази Луна е подходящо време за правдива оценка на извършеното досега, в името на общото благо и след това да видим кои области/ зони се нуждаят от подобрение. Така, като всеки човек се стреми да усъвършенства своето служене, така ние всички заедно ще задействаме колективния ум и ноосферата. Шри Ауробиндо казва: "Истинското съвършенство идва само чрез живот за Висшия Аз и Божествената Цялост."

Плазма Дали, 1 Ден на 10 Планетарна Луна. Kин 101, Червен Планетарен Дракон (4 Април 2011)

Ден на Вълшебната Костенурка – Планетарната Луна на Проявлението започва с Червен Планетарен Дракон - - това предполага, че следващите 28 дни ще бъдат с двойно проявление. Oтворете се, за да получите изобилието от Вселената.

Плазма Кали, 4 Ден на 10 Планетарна Луна. Kин 104, Жълто Космическо Семе (7 Aприл 2011)
Жълтото Семе съответства на архетипа "Невинният" от Хунаб Ку 21/ виж повече в 5 том на „Хроники на Космическата История”/. Жълтото Космическо Семе носи трансцедентна невинност. Помислете за думите на песента на 1 милион деца от Тайланд, на 11 декември 2011 г. (което е и космически тон за деня).

Consider the words of this song, sung by 1,000,000 children in Thailand, on December 11, 2011 (which was also a cosmic tone day).

Плазма Алфа, 5 Ден. Kин 105, Червена Магнитна Змия(8 Aприл 2011)
Вход в Синия Западен Замък: Двор на Магията - 52-дневен цикъл на Трансформация. Също така започва Wavespell на Жизнената сила на Змията. Плазма Лими, 6 Ден. Kин 106, Бял Лунен Съединител на Световете(9 Aприл 2011)

Начало на 10-дневна "Алфа" Галактическа Активация  - десет дни последователно се активират Галактическите Портали – това са дни на високо активиране на галактическо съзнание. Потърсете в енергията на тези дни начините за издигане над " себе си".

Плазма Дали, 8 Ден, Kин 108, Жълта Самостоятелно- Съществуваща Звезда (11 Април 2011)

Kин 108 кореспондира с GM108X, Предаване от Разума на Галактическите Маи, космическият поток на „ Хроники на Космическата История”. Untying the knots meditation - www.lawoftime.org/untyingtheknots.

Плазма Сели, 9 Ден, Kин 109, Червена Обертонова Луна (12 Aприл 2011)

Днес отбелязваме един 260-дневен оборот от началото на този 13 Лунен календар за тази година (26-ти Юли, 2011).

Плазма Дали, 15 Ден, Kин 115, Син Спектрален Орел (18 Април 2011)

Последен ден от пробега на 10 – те дни на Галактическа Активация. Пълнолуние.

Плазма Гама, 17 Ден, Kин 117, Червена Космическа Земя (20 Aприл 2011)"Аз издържам изпитанията на времето, за да се развивам ..." Помислете колко е преживяла Земята, за да продължи да се развива към следващия етап на еволюция. Следните филми показват значителното въздействие на човешката цивилизация за Земята (включително и човечеството) :

Tapped (www.tappedthemovie.com)
FRESH (www.freshthemovie.com)
Bag It (www.bagitmovie.com)

 Организирайте представянето на тези филми във вашия регион. Как можем да надхвърлим консуматорството, да опростим живота си и да станем стопани на земята отново, което да спомогне за издигане на Земята (включително и на нас, хората) на следващата етап от космическата еволюция?

Плазма Силио, 21 Ден, Kин 121,Червен Самостоятелно - Съществуващ Дракон (24 Aприл 2011)


Великден. Ноосферна Пауза (в края на третото тримесечие на годината от 13- те Луни – 273-и Ден от 2010/ 2011 година на Червената Обертонова Луна; 273= 3 х 91 дни). Untying the knots ceremony.

Галактическа сигнатура/ подпис/ на откриването на Закона за Времето: 12:60 (изкуствена) и 13:20 (естествена) честоти на времето. Точно както 1260 години са изминали от освещаването на гроба на Пакал Вотан в 692 год. след н. е., до откриването му през 1952 след н. е., така 1320 години ще са изтекли от нейното освещаване до приключване на Великия Цикъл в 2012 година. 1260- те години за гробницата е честотата 12:60 - честота на изгнание на неистинското време, а 1320 – те години за затварянето на цикъла е обратното възстановяване на естественото време( 13-20 ).

Untying the knots ceremony.

Плазма Силио, 28 Ден, Kин 128,Жълта Спектрална Звезда (1 Maй 2011)

Ден за Медитация на „Дъгов Мост”. "Първи Май" 600 дни дo 21 Декември 2012 година -  Спектралната Звезда иска от нас, да си отговорим на въпроса: Как да се освободим от модела” времето е пари”и да продължим живота си с модела” времето е изкуство”. Спектралният Тон е 11:

 Consider the film 11th Hour, by Leonardo DiCaprio.

Източник: http://www.pan-bg.com/articles.php?id=154







Тагове:   маи,   2012,   квантов преход,   цолкин,


Гласувай:
0



1. samorasla - Из "Маянски тълкувател"
05.04.2011 17:22
ХУНАБ КУ -"Единственият, Даряващ Движение и Мярка". Енергиен принцип на разума, проникващ цялата Вселена - одушевена и неодушевена;
ХУЙЮБ КААН - Сърцето на Небесата. Небесен архитект (майстор). Устройствен принцип на космоса;
КИН -Слънце. Главен посредник на Хунаб Ку в нашата планетарна система. Ден. Основна хармонична единица. Качество на вълната;
КИНАН - Сила на Слънцето. Висша духовна енергия. Разумът на Слънцето като универсално средство, позволяващо да се предава върховната психична енергия на нашата планета;
ТИН КИНАНТАХ - Качество на предаваната духовна енергия. Отправената към Слънцето висша енергия, свързана с различни психични и паранормални явления;
КИНИЧ АХАУ - Кралят на Слънцето. Галактически наблюдател, въплътен разум на Слънцето. Разумът на Светлината.
АХАУ КИН - Господари на слънцето. Жрец на Слънцето. Предсказател на хармонията, ясновидец, пророк.
цитирай
2. samorasla - За онези, които желаят по-задълбочено да вникнат в Учението на Маите
05.04.2011 17:39
За онези, които желаят по-задълбочено да вникнат в Учението на Маите ще се опитам да направя достояние Речника на резонансния модел - тълковен речник на ключовите понятия и концепции на Маите. Интересното е, че в речника на Маите не съществуват понятия за "време", "пространство" и "материя". Подходът на Маите към реалносста се базира на хармоничните вълни и резонансните полета (13 тона и 20 печата). Не е възможно с нашите представи изведнъж да вникнем в един свят, толкова различен от света, изграден изключително от готови модели и схеми, базирани на грубо ограничено и материалистично светоусещане.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524831
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930