Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2012 16:01 - ЗА ОНЕЗИ, КОИТО ИМАТ ОЧИ И УШИ ЗА НАСТОЯЩЕТО
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3409 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Новини от Галактическата федерация:
„Галактическата Федерация поддържа връзка със собствения си вид, които са на Земята, а те често могат да бъдат открити на доста важни позиции, които носят голяма част от властта. Не са само тъмните сили тези, които са установили на високите места във Властта, нашите хора също имат подобни правомощия, а с нас зад себе си са способни да постигат резултати в полза на Светлината. Изглежда се разкрива, че тъмните сили стават известни като пословични със своите действия да пренебрегват нуждите на Човечеството. Тези, работещи за Светлината тихо се справят с работата си, предпочитайки да не търсят публичност, което също така им помага да се защитят от вреди. Не се заблуждавайте, тъй като някой в качеството си на Служител на Светлината може да бъде в опасност, въпреки това те продължават без страх, знаейки, че имат нашата защита.

Майкъл (Майк Куинси) в последно време отбеляза, че Пътуващите във времето са следвали времевата ви линия до 21 декември 2012 година, и всички без изключение откриха стена от бяла светлина, която им пречи да отидат по-нататък. Само това трябва да ви говори, че краят на цикъла действително се случва според Календара на Маите. Въпреки това, още по-интересен е последният доклад от друг Пътуващ във времето Бил Ууд, бивш военен, който следваше много времеви линии и откри, че всяка една завършва точно на същото място, при стената от светлина. Това ви говори, че какъвто и курс да предприеме живота ви и какъвто и да е личният ви опит, всички вие ще достигнете тази точка на промяна. Къде ще отидете от там нататък ще се определи от собственото ви вибрационно ниво. Някои ще се намират в по-високо, докато други ще се придвижат в друго подобно ниво на това, в което са пребивавали преди. Вероятно дори още по-важна е констатацията, че каквото и да е планирано да промени времевите линии и по този начин – бъдещето, не могат да бъдат правени промени в него. Това, Скъпи мои, е Божията сила, защитаваща вашето извисяване и Издигане.

Сега можете ли да приемете, че бъдещето ви е гарантирано и да си позволите да се радвате на промените, всички от които са в крайна сметка за ваша полза. Майката Земя работи тихо, също, за да се подготви Издигането си и е подпомагана от вас, които продължавате да и носите Светлина. Също като вас тя трябва да достигне определено ниво на готовност за финалната вълна, предизвикана от подравняването на Слънцата с Великото Централно Слънце на Галактиката. Вие, които преминавате с Майката Земя, ще преживеете голямо извисяване във вибрациите си и в нивото си на съзнание. Във всички случаи вече ще сте достигнали много по-високо ниво преди това заключително събитие...” (СаЛуСа, January 25, 2012)

Животът винаги се движи в посока, която продължава да ви издига, а Издигането ще ви завари влизащи в напълно нова фаза в духовната ви еволюция. Отминали ще бъдат безумията и препятствията, които преживявате сега, а на тяхно място – хармония и баланс - по начин, който е удовлетворяващ и възнаграждаващ. Настоящите усилия за живот повече няма да съществуват, а времето ви ще бъде прекарвано в наслада на новооткритата ви свобода. Няма да се преживява умора, тъй като вие ще се презараждате автоматично от енергиите, които са около вас и можете да си почивате по всяко време, тъй като денят и нощта повече няма да съществуват. Без тежко физическо тяло, за което да се грижите и поддържате, много телесни функции, с които сега сте ангажирани, повече няма да бъдат необходими. Новото ви тяло ще е кристално и няма да подлежи на остаряване или каквато и да е форма на заболяване, защото по-високите вибрации не се съгласуват с тях...”  (СаЛуСа, January 25, 2012)

„Ако, както казвате, държите ухото си до земята, ще разберете, че въпросите се отправят към звучна победа за Светлината. Има толкова силен устрем към нея, че той ще стане необуздан и означава, че положителните признаци за това ще са там, за да ги видят всички. Вие единствено разбирате много малка част от събитията, които се случват, а тъмните сили естествено биха предпочели вие да бъдете държани в мрака. Въпреки това, смели души продължават да пристъпват напред с известен риск за себе си и са подготвени да ви информират за скритите действия на Илюминатите. Те всъщност помагат да се достигне истината по начин, че тя да не шокира хората. Това ще създаде обстоятелства, така че, когато медиите могат изцяло да докладват новините, няма да причинят твърде много шок, което в противен случай със сигурност би се получило. Например можете да видите как истината за 11/9 бавно беше разкрита, а сега дойде време, когато малко хора не биха се сблъскали с нея. Истината е готова да излезе напълно и вече не е под въпрос, тъй като е подкрепена от стотици експерти, чиито доказателства са професионално предоставени. ..
Лъжите и полуистините бързо ще бъдат разкрити и отговорните лица няма да има къде да се скрият, въпреки че се подготвят за бягството си. Ще бъде напълно безсмислено да си въобразяват, че с нашата напреднала технология, ние не бихме могли да ги проследим. ..
Ние обаче настояваме нашите съюзници да ускорят подготовките си за финалните действия, които ще отстранят водещите играчи на тъмните сили. Както без съмнение ще разберете, всички вие на земята сте тези, които имат достатъчно информация, за да работите с нас, които сме от съществено значение за резултата. Ние не можем просто да се появим и да „вземем управлението на Земята”, тъй като това ще бъде прието като нарушение на вашата отговорност да изградите собственото си бъдеще, но ние знаем, че някои от вас не разбират защо не. Скъпи мои, когато времето е подходящо, ние ще трябва да изиграем голяма роля в последните месеци на тази година, а до тогава ние оставаме работещи с вас основно на заден план, за да се постигне успех. Предоставиха ни се определени привилегии, които ни позволяват по-голям принос в някои въпроси, като жизнено важен за бъдещето е Близкият Изток. От доста дълго време ни е дадена властта да правим, каквото е необходимо, за да поддържаме мира и да предотвратим друга война.

Настъпва световен мир, а правителствените промени, които са на път да започнат, ще гарантират мирни и трайни промени по света. Енергиите на старата парадигма ще се разтворят или ще се канализират в по-позитивни промени, а въоръжените сили ще бъдат трансформирани в мироопазващи. Всяка форма на оръжие ще бъде унищожена с изключение на онова, което да се използва за целите на отбраната. Това ще ви доведе в съответствие с нас и в съответствие с нашето верую, което е основано на мир и любов. Нашата радост ще се увеличи значително, когато се установи, че всички ядрени устройства са били обезоръжени. Вашите тъмни сили имаха намерение да вземат такива оръжия в Космоса и на вашата Луна, но ние ги информирахме, че не е позволено. Те игнорираха тази наредба и все пак се опитаха да създадат Програма за Космически Оръжия, но тя беше възпрепятствана.

Както вашите хора научиха, вие не можете просто да отлетите в Космоса и да пречите на други форми на живот. Този тип Вселенска свобода съществуваше в миналото и ще запълни много глави във вашата история, но с постепенното премахване на воюващите или бунтовническите групи, сега съществува виртуален мир. Докато се изпълнят промените и вие се издигнете, за сега сте само раси, които все още водят война една с друга. Осъзнаването на глупостта на войната, която не е от полза на никого, дори и на така наречените победители, в края на краищата достига до душите след техните нескончаеми опити в продължение на много животи...
...Дълго време няма да има друга възможност да се издигнете като тази, която сте на път да преживеете. Така че грабнете я с двете си ръце и фокусирайте енергията си върху нея и тя ще бъде ваша и ще успеете...” (СаЛуСа, January 27, 2012)

„Не се страхувайте, защото много неща могат да се случат само за една седмица, а планът за вашето освобождаване от тъмните сили напредва много добре. Както вече предложихме, продължавайте да бъдете наясно с развитията по света. Всичко е въпрос на намиране на достоверни източници на информация, от които можете да получите чувство за това, което се случва. Знаете, че времето се ускорява и това е добре дошло, тъй като вие дълго чакахте да настъпят крайните времена... Всичко, което е било обещано, ще дойде при вас, дори и ако то не е точно такова, както бихте си го представяте, а всъщност в някои отношения то може да се окаже още по-вълнуващо и удовлетворяващо.

Помнете, че всичко е в ръцете на По-висши Същества, които са следвали пътя ви към Издигането от самото начало, което беше много отдавна. Вие го знаехте, когато започнахте, но с дегенерацията в нивата ви на съзнание, вие станахте отделени от Източника и един от друг. Обаче това се очакваше, макар че се случи чрез злоупотреба със свободната воля, която ви беше дадена. Сега вие знаете, че преминахте през Тъмните Векове, които показаха колко далеч надолу можете да отидете, когато изгубите връзка с истинската си същност...
Издигането ви и след това -  животът ще протича чрез напътствието на вашите Водачи и Висш Аз. Обаче вие ще сте в състояние да имате по-голям принос за това, което ще бъде, когато продължите пътуването си като Галактическо Същество. Както ще разберете, животът ще приеме напълно нов външен вид и ще има малко общо с това, как го виждате вие в сегашното си измерение. Все още ще трябва да осъзнавате какво е да си напълно свободен, но когато сте такива, вие ще сте се издигнали до ново ниво на съзнанието, което ще гарантира, че сте напълно наясно с отговорностите си. Законите на Вселената са доста прости и изискват вие да уважавате суверенитета на всички други души и да не предприемате вреди или намеса спрямо тях. Всъщност ваша наклонност ще бъде да споделяте Любов и Светлина с всички форми на живот, като сте разбрали и приели Единството на Всичко Което Е.
Целият живот е по пътя на еволюцията и има мощен порив да се върне към Източника, откъдето е дошъл...
В по-висшите измерения все пак ще се срещате с предизвикателства, но те са по-приемливи и е най-добре да се разглеждат като мисии, които често включват душите, които ще  използват вашия опит. Не забравяйте, че на този етап вие ще сте обвързали себе си в служба на другите и на практика всеки, който се е възнесъл, естествено следва този курс... Скоростта, с която желаете да се издигнете, е в голяма степен ваше решение и никой не е принуден да върви по-бързо, отколкото желае. Следователно, в настоящото си измерение не всяка душа ще се чувства готова да се издигне, а ще остане там, където чувства, че е по-спокойна.
Именно по това време кармата идва и си отива много бързо... това е според вашите нужди и необходимостта да я изчистите преди да се издигнете. .. Крайна сметка известна част карма може да бъде освободена според Закона за Милостта.
Вие може да разберете защо не сте насърчавани да съдите друга душа ако ви кажем, че няма начин да знаете какво е допринесло за техните преживявания. Също така, що се отнася до възприемането ви за наказанията, имайте предвид, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Понякога дадена душа ще приеме кармата на друга, като начин да и служи и това е обикновено там, където има силна връзка или обвързаност между тях. Едно от най-великите дела, което можете да направите за друг, е да се жертвате за тях. Също така помнете, че има карма, която е начин на възнаграждение, и е спечелена чрез вашата любов и служба към другите.
Учете уроците си добре и никога няма да ви се наложи да се връщате към тях отново, въпреки че има случаи, когато може да бъдете тествани отново, за да се гарантира, че няма да се разочаровате. Ако имате опит, в който очевидно има урок за вас, помислете за него честно и без никакви пристрастия, за да сте сигурни, че разбирате причината. Всичко работи божествено и справедливо, защото както често подчертавахме, няма смисъл от наказанието. Бог е Цялата Любов и има безкрайно търпение към Божествените си Искри, които винаги ще бъдат свързани с Бог и пазени в Божията Любов.( СаЛуСа, January 30, 2012)


http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/







Гласувай:
4



1. bven - Благодаря ти за тази информация!:)))
31.01.2012 17:58
Намасте!
цитирай
2. samorasla - Мир, Любов и Светлина, bven
01.02.2012 10:13
bven написа:
Намасте!

Всеки, колкото може...
Ние сме едно Мравешко племе - някои носят по сламчица, други повече. Важното е да излезем от мрачните галерии на материята и да построим с общи усилия Кристалния замък на Духа.
цитирай
3. samorasla - Андромедианският съюз
01.02.2012 14:11
Адромедианският Съюз, Галактическата федерация, десетки звездни системи, планети - членове на какви ли не съвети и ложи... и то не само от нашата вселена, а и от други (като Хаторите напр.) помагат на Земята и човешката раса да извърши Прехода. Учители са естернализирани в нашето измерение за да трансформират магнитните, електрическите, ядрените и слънчевите енергии и така да се постигне издигането на планетата в по-високо ниво и да ускорят еволюцията.
Те имат нужда от нашата помощ!!!
цитирай
4. samorasla - По данни от 1994 г.
01.02.2012 14:21
На планетата има 81 000 проводници на Светлината. Всеки един от тях удържа товар от средно около 64 000 земни жители с ниво на съзнаниес и под 200 по таблицата на Дейвид Хокингс. Тези проводници служат да опазят планетата в материален вид докато се постигне постепенно трансформацията и да се избегнат драстични катаклизми. въпреки това се налагат масови възнесения и "очиствания" защото товарът е твърде непосилен... Затова е нужно по-бързо пробуждане на хората. Всяка Единица Енергия в полза на Светлите сили, е много важна!!!
цитирай
5. анонимен - Гледай, българино и мисли!!!
01.02.2012 19:17
ГОВОРИ КОСМОСА Стамен Стаменов
1.http://vbox7.com/play:7e49809c
2. http://vbox7.com/play:fa76f9af


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524851
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930