Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2012 16:44 - АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ – ПРОЧЕТЕТЕ И ТОВА, МОЛЯ!
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1852 Коментари: 0 Гласове:
4



Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик – 4.1.2012г.

Поздрави от Федерацията

Има много неща „в ход”, както гласи изразът, във вашия свят днес. Наглеждайте топката, защото онези, които изглежда са от Светлина може и да не са, а онези, които изглежда служат на Илюминатите, всъщност може да ви изненадат. Ние разширихме защитата си над онези, които най-много се нуждаят от нея сега и спряхме масивните опити на Илюминатите да започнат голям конфликт в люлката на вашата цивилизация. Ние не можем да позволим това да се случи, тъй като плановете трябва да продължат напред към това, което е необратимо.

На нашите събрания, ние доведохме онези хора, с които сме били в контакт чрез различните фракции на Федерацията, за да дискутират тяхната гледна точка върху това как най-добре да се постигнат различните неща, с които сега са се ангажирали Служителите на Светлината. Те ни предоставиха тяхното знание и мисли и ние ги асимилирахме в нашия цялостен план.

Много от вашите лидери в политиката са били подведени да мислят, че все още имат „билет на лодката”, когато „времената на края”, както са били карани да мислят, настъпят. Никой не ги е информирал, че резерватите им са били унищожени, така че те продължават да прокарват законодателство, разрушително за самото им семейство, в блажно неведение, че последиците от техните действия ще бъдат персонални. Те погрешно вярват, че ще има къде да отидат. Когато научат фактите, те ще страдат заедно с масите, изумлението им относно поддържаната измама над тях ще рефлектира върху онези, които я създадоха и ще видите развалянето на много от погрешните неща, започнати от точно тази класа от хора.

Интензитетът на драмата, разгръщаща се на вашия свят ще се увеличи експоненциално през идващите месеци. Това, което си мислехте, че е невероятно разкритие днес, ще е „фъстъци” в сравнение с това, което ще се случи утре и по силата на събитието, и по интензитета на последиците. Нещата се разгръщат с несравнимо темпо и всички са по план.

Все още дискутираме сред нас различните технологии, които ще ви бъдат разкрити по време на Издигането и в каква последователност те да бъдат разкривани. Докато това изглежда маловажно на някои от вас, наистина е важно да се разбере взаимната връзка на технологиите, които ние притежаваме и как те ви влияят в крайна сметка. Дали да разкрием технологии, които дават достъп до това, което вие наричате „ Акашик записи” преди да разкрием устройства за телепортиране или да ги разкрием заедно с машините репликатори, това не е малък въпрос за нас. Както ви казахме много пъти преди, това, което е планирано за вас е извършено до най-дребния детайл и по тези причини, в основната си част, ще стане очевидно след Разкриването.

Казваме ви, издигнете духа си, бъдете от Светлина и Радост, защото всички вие заслужавате тези чувства. Ние вечно благоговеем пред способността ви да отскочите от най-мрачните места, в които ви води реалността на вашето измерение. Това е ценен подвиг за вашия статут сред нас. За нас вие сте кралски особи. Вие сте ни симпатични, поради вашата скромност в това отношение. Желаем ви само Любов и Радост, тъй като очаквате тези последни мигове преди необратимото.

Останете с мир
 Channeler: Wanderer of the Skies

Поздрави от Федерацията

Това, което трябва да стане сега, се дискутира на най-високо ниво на правителствата по вашия свят зад затворени врати и чрез емисарите на различни други правителства по света. Тъй като времето се скъсява до неизбежното, вашите лидери са наясно, че не могат да спрат вълната на Разкриването, заливаща вашата планета. Те знаят, че или ще бъдат пометени от този прилив или трябва да решат да поемат юздите и да обявят сами Разкриването. Тяхната способност да дрънкат глупости по тази тема изумява дори и нас, тъй като ги виждаме да се боричкат помежду си за обща основа. Веднъж постигната, някой неизбежно я връща обратно и процесът започва от начало. Ние чакаме на заден план това, което трябва да се направи, ако не е направено от вашите хора.

Скоро ще ви достигне новината за „ново” научно развитие в сферата на това, което сте определили като нулева точка енергийни системи. Това ще се рекламира като теоретично, но всъщност това е функциониращ модел на истинско енергийно устройство, създадено преди много време и пускано едва сега. Ще има интересни развития в правната ви област над защитата на патентите. „Новината „ за този пробив ще бъде старателно наблюдавана от властите, за да определят какъв тип въздействие ще има такъв тип разкриване върху хората като цяло.

Кралицата на Англия отстъпи контрол над фракция на Илюминатите на група, върху която нашите съюзници имат „консултантски” привилегии. Това означава, че в дългосрочен план тази фракция ще бъде по-податлива към промените, необходими за осъществяване на Разкриването и към освобождаването на хватката на заговорниците спрямо хората. Това беше договорен „мир”, който настъпи след много, много месеци на позициониране на всички страни. Ние сме уверени, че това е още една успешно премахната пречка към неизбежното.

Вие ще сте забелязали лек спад в последните наблюдения, въпреки че онези наблюдения, които са направени във вашите новини са били от по-зрелищен характер. Това е на път да се промени. Сега сме в друг етап на процеса на Разкриване, в който разкриването на нашите кораби ще стане по-изразено.

Наскоро се проведе голяма среща на всички фракции на Федерацията. Това беше много голямо събитие, не само по численост, но също и по значимост. Това беше последната среща за подготовка на всички участници, за да обсъдят всеки детайл от предстоящите събития, включително политическите, социалните, религиозните, емоционалните, умствените и физическите последици от Разкриването. Тази среща се проведе на борда на един от най-големите ни кораби, жива машина, толкова голям, че вашето разбиране за строителство е джудже в сравнение с него. Въпреки че физическото пространство не беше наистина необходимо за този процес, тъй като имаме дискутирани телепатично много от тези въпроси, от време на време свикваме физически събрания за по-добро разрешаване на въпроси по този начин. Сред представителите имаше хора от Земята, които изразиха становищата си за предстоящите събития и тези становища бяха взети под вай-високо внимание.

Въпреки че бяхте в застой с много неуспехи през годините, ние сме развълнувани от перспективите за следващите месеци и за това, което очаква всички вас. Настройте се да почувствате още веднъж вълнението си за времената, в които сте избрали да живеете и начина, по който вие се събудихте за истината. Мислите ви ще създадат вълни, които ще действат като фарове за истината, а тази истина ще се върне мощно към вас.
Останете с мир.

Channeler: Wanderer of the Skies







Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2520164
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930