Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2019 14:25 - МАФЛОЦИТЕ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 579 Коментари: 0 Гласове:
0



 ОПИТОМЯВАНЕ НА МИСЛИТЕ

Ако доскоро беше достатъчно предварително да се замисляме за поведението и постъпките си, сега, във времето на Квантовия преход, се налага да опитомим своите мисли - да се научим да мислим позитивно, ако искаме да създадем благоприятна и хармонична реалност.

Разполагаме с безкраен океан от енергия – свободна и безплатна. Ако се научим да я използвоме правилно, може да реализираме всичко, каквото пожелаем и от което имаме нужда, но при условие да не вредим на другите. Любовта е могъщ инструмент и всяка мисъл, която тя съпровожда има силата да твори чудеса. Няма нищо по-опасно от човек, който акумулира негативни мисли и емоции. За жалост той вреди не само на себе си, но и на околните.

Един пример защо трябва да се научим да опитомяваме мислите и емоциите  си:
МАФЛОЦИТЕ са
първият е неумишлен енергийно-информационен удар, нанесен в резултат от неконтролиран изблик на емоции. Например, човек е в лошо настроение, скарал се е с някого, заразил се е с мафлок. Той започва да се тормози и в мозъка му се образува енергийна топка, която стои вътре. Колкото повече преживява, толкова по-голяма, плътна и твърда става тя. Изведнъж някой привлича вниманието му. Човекът се отпуска и поглежда да види кой го е разсеял от тъжните му мисли. При визуалния контакт възниква енергиен канал, по който топката прелита към новия обект, като „удря” и деформира аурата му. Мафлоците нахлуват в пробитата обвивка на жертвата и я заразяват.

Вторият вид урочасване е целенасочено енергийно-информационно въздействие на един човек върху друг. Например завистникът винаги е неудовлетворен, нещо все нему достига и тъй като не разбира причините за собствения си дискомфорт, го търси в материалните блага. Затова когато срещне някого, който е по-задоволен от него, той изпитва силно енергийно-информационно привличане - образува се енергиен канал към другия човек. Енергийният „въртоп” на неговата неудовлетвореност започва да изсмуква силите на жертвата, докато не запълни празнотата, предизвикала дискомфорта. Обектът на завистта губи енергия, отслабва, защитната обвивка на биополето му се деформира и става податлива на заболявания. По този енергиен канал мафлоците припълзяват от нападателя към жертвата и я заразяват с отрицателните си качества, в случая - с недоволство, завист и др. Тъй като в нашия живот има доста неудовлетворени хора, това въздействие се среща много често и се нарича вампиризъм. Изходът е един - да се научим да се защитаваме енергийно и да се чистим от паразити.

Много хора си задават въпроса - защо такива форми на „живот” като мафлоците не се унищожават? Те са не само деградирали низши духове, но и бивш аспект от нас самите - астрални обвивки на наши предишни личности (свръх низши Аз-ове), които също участват в колективния разум. Това са онези части от нашия Аз, които са отслужили службата си при нашата СВРЪХСЪЩНОСТ и са станали ненужни за по-нататъшната еволюция на СЪЗНАНИЕТО. Те трябва постепенно да изчезнат сами, като се разпаднат на съставните си елементи. В същото време те са свършили добра работа в процеса на еволюцията, като са изкушавали хората и са проверявали духовната им зрелост - по този начин са участвали активно в естествения отбор при отглеждането на разума. Битието си има свои закони, според които жизнеспособното и съвършеното трябва да си проправи път към Божествеността в сурова и безкомпромисна борба със злото във всичките му прояви. Низшите същности са зависими от висшите, които нерядко ги използват като оръдие за осъществяване на Божествения план.

Из "Вселенските Матрици 2"
http://www.parallelreality-bg.com/index.php/statii/ezoterika/283-2011-02-02-20-31-24.html

Ютуб   Как избавиться от энергетических паразитов: мафлоков, лярв и гидр  https://www.youtube.com/watch?v=sKPPhXD756I&index=4&list=PLa4XtF0np4tzSsRzChKLpfYBCX5xg5amn Как избавиться от постоянного чувства голода https://www.youtube.com/watch?v=smGn9KkjBQE&index=8&list=PLa4XtF0np4tzSsRzChKLpfYBCX5xg5amn  

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2513818
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031