Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2018 11:25 - СВЕТЪТ В КВАНТОВИЯ ПРЕХОД – ЧАСТ ІІІ-та
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1195 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Учените установили още, че енергийния спектър на новия водород е изцяло различен от спектъра на стария водород. А хората дори не подозират, че възприемат съвършено други енергийни спектри. Но, всичко това влияе на тяхното съзнание.

Настъпи времето за което пророците предупреждаваха: „ще живеете в Тънкия свят, а там всичко се управлява от мисълта – каквото поискаш, това става…”. Засега още не сме постигнали такава концентрация на мисълта и до осъзнаване на самите себе си като творци от такъв порядък. Но започнаха да се проявяват много и най-различни феномени.

Първият базов феномен е светенето на ореола, което до прехода беше златисто (като ореолите на светците от иконите), но са го виждали само Майсторите, защото магнитното поле около Земята не е позволявало. А сега, това поле фактически вече не е твърдо. Стана по-меко и нежно, като в същото време е много здраво.

Вие сте чували термина Акаши. Това е златната структура, наречена Протей от Блаватска. Този Протей се въплътил в нашата нова нервна система и тя е наситена с него. Човешката нервна система е различна, очите ни възприемат цветове и форми не само от трето измерение

От хиляди години (не по-малко от 26 000 години), в човешките очи има така нареченото „сляпо петно”. Това е зрителен нерв, който влиза дълбоко в черепа и е закрепен за него с тъкан от белтък, като с тапа. Това „сляпо петно” закриваше три-четвърти от сферичното ни зрение. Ние не го виждахме, тъй като мозъка ни създава илюзия, че виждаме всичко. Това, „тъмно петно” ни е ограничавало да живеем в триизмерно пространство. Това е било част от експеримента. Трябвало е да изучим плътният план и ние сме го направили. Сега това Сляпо петно започна да се разтваря и да изчезва в очите. И пред нас се разкрива възможността да възприемаме многомерността. Това е откритие от планетарен мащаб и е потвърдено от учени от всички страни.

Тимусът също се е променил. Той е една много сакрална жлеза, спомента от Блаватска и семейство Рьорих. В Тимуса е забелязано присъствие на същия този Протей и от там се разпространява по всички наши нервни канали и меридиани, които също се активират, но вече и те са станали други. Контролът от страна на Протея се промени. Преди е бил формален, то сега Протея следи всяка човешка мисъл и е много важно да умеем да мислим. Да мислим, преди да помислим. Зщото започва да се сбъдва всичко още тук и сега, веднага.

Има и друга промяна в организма - Амигдалата (amygdala). Тя също се намира в областта на Хипокампа и се превключва на осъзнато възприятие. До Прехода тя беше „дом на страха” и се управляваше от лимбическата нервна система. При опасност тя реагира на принципа „бий или бягай”, както е при животните. Сега Амигдалата се пренаписва на клетъчно ниво. Вместо „бий или бягай”, започва проявява разумна осъзнатост на текущия момент. Няма нужда да се учим как да направим това. Нашата нова органика го прави вместо нас. Вие знаете, че съществува космически хумор – Вселената понякога се шегува за добро. Всички нови промени са космически хумор или Божествен подарък. Вие не медитирате, не ядете само вегетарианска храна, живеете както сте живели, а органиката ви се променя сама. Т.е., вашето Висше Аз е дало разрешение за промяна на дадената ситуация. Няма нужда да знаете как става това. Божествен подарък.






Гласувай:
0



1. samorasla - Търсете и четете повече за квантовия преход!
19.03.2018 10:39
Болниците се пукат по шевовете, линейките на "Бърза помощ" са в непрекъснат режим, хората вървят и сами си говорят, държат се неадекватно... За всичко това има сериозни причини и обяснение..КВАНТОВИТЕ ФИЗИЦИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ, ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕГЛИЖИРА ПРОБЛЕМИТЕ. За Чернобил СЕ разбра след седмица, но това беше по комунистическо време. За промените, които предстоят, за симптомите и масовите поражения, които ще съпътстват квантовите трансмутации, никой нищо не споменава. Точно обратното - говори се за воини, катаклизми, катастрофи, престъпност... Всичко това смъква яко вибрациите на хората, а точно ниските вибрации са фатални - те разболяват и убиват.
Кой има интерес българите да изчезнат? Кой превръща българският народ в заложник на Квантовия преход?
Молим ви, четете, търсете информация, подготвяйте се, МЕДИТИРАЙТЕ, практикувайте духовни дейности, слушайте класическа музика, Поддържайте в хармония емоционалното си състояние. Грижете се за физическото си здраве, но при неразположения бъдете сигурни че лекарите не могат да ви помогнат, нито лекарствата, тъй като вашите неразположения не са от медицински характер, а произхождат от повишените стойности на резонанса на Шуман. Той вече е почти 40 Нz, а допреди 4 години беше само 7,5..Отново имаше значителна промяна на магнитните оси. Това по определен начин влияе на психическото състояние макар невидимо и неусетно, но по-сензитивните между вас го усещат. Единствено повишаването на вашите вибрации и разширеното ви съзнание може да ви помогне в тези невероятно интересни и неповторими квантови събития. Събирайте се в групи по 12 човека, нека да бъдат хора, с които се чувствате добре, с които да споделяте общи духовни идеи и търсения - пейте, четете, рисувайте, рецитирайте - подкрепяйте се взаимно. занимавайте се с духовни и творчески практики. Запомнете, Приемането, Любовта, Благодарността, Прошката - нека изпълват сърцата ви непрекъснато.
Бъдете благословени! Ние, вашите Учители, сме винаги с вас и ще ви помагаме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524129
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930