Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2018 17:04 - СВЕТЪТ В КВАНТОВИЯ ПРЕХОД – ЧАСТ ІІ-ра
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1179 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ІІ ЧАСТ

Времето от януари до март 2013 г. е богато на радикални научни открития в астрономията и астрофизиката, посипаха се като от рог на изобилието.

На орбита около земята лети немският телескоп Шпицер, който е по-точен от знаменития Хабъл. Той открил ултрачервени Галактики, които са 60 пъти по-ярки от обикновените (досега бяха известни само инфрачервени, а изведнъж се появяват ултрачервени). Това откритие било извършено съвсем спонтанно. През декември 2012 г. тези Галактики не са се виждали, а през януари 2013 г. са се появили за един ден. Случило се е почти за един ден, което е заставило света да се промени.

Обикновената електромагнитна скала, представена в учебници и справочниици по физика, се е увеличила с три октави в инфрачервения диапазон и с три октави в ултравиолетовия. Нашето измеерение вече има шест октави повече. Възникна материя, каквато нямаше до 2013 г. По някакви причини тя е била непроявена, а сега се проявява и физическите прибори могат да я фиксират.

Ето и още едно откритие. До 2013 г. учените знаеха,  че нашата Слънчева система са движи към Черна дупка. За да не се всява страх, това не бе оповестено официално. Но изследователи от Новосибирск твърдяха, че планетата приближава област със съвършено непознати енергии, които преди не са били забелязани, и не е ясно какво ще се случи. А сега, Черната дупка в центъра на Галактиката я няма! Астрофизически обект, който изчезна! Учените засекретили това откритие. В интернет то изчезна два месеца след като беше публикувано. Имаше такъв сайт „Мембрана”, на който учените публикуваха откритията си – това електронно списание вече го няма. Заедно с Черната дупка, то прекрати съществуването си.

Какво се случва? Предполага се, че Черната дупка е врата, през която планетата е преминала и тази врата вече се е затворила зад нас. Но на мястото на Черната дупка се появил друг обект – Магнитар. Той е открит през 2014 г. Представлява Пулсираща звезда, но не е Пулсар. Тази Звезда Магнитар, разпръсква във всички посоки течно магнитно поле, което е субстанция, нямаща име засега, но не е плазма. Тя е разумна и се състои от гранули. Тези гранули биват малки – колкото елементарни частици и големи – с размерите на Земята.

Първоначално този Магнитар е установен през март 2014 г. в радио диапазона и започнали да го проследяват, а през май той вече е забелязан с телескопи. В един момент Магнитарът започнал да свети в син цвят, а до май 2014 г. той не е светил.

Така, ние с вас се оказахме на първите етажи на Тънкия план - на „другия свят”, т.е. на първите нива на четвърто измерение.

Честотите вече са други и органиката е друга. Това не трябва да ни плаши, защото едновременно с това нашите тела също се преобразуват.

Още през 2005 г. неврофизиолозите открили в Хипокампа на човешкия мозък участък, който е наречен Синьо петно. То отдавна е известно на учените, но те не му обръщали внимание. През лятото на 2014 г. Синьото петно в мозъка също започнало да свети у всички хора. Ако присвием очи, понякога можем да видим този син цвят как свети, като сребърен ореол над главата. Това е ново органично тяло и то пулсира съзвучно с Магнитара. Те са свързани в единна система и имат общ базов ритъм, различен от базовият ритъм на Вселената.






Гласувай:
1



1. samorasla - Чети и разпространявай!
19.03.2018 10:46
Да благодарим на руснаците за прекрасните клипове. Нашите учени не обелват дума,медиите все още се ослушват като парфюм в гащи, а хората, както и преди, вярват само на тях.
https://www.youtube/watch?v=8e88J7actr0
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515981
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031