Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2017 15:05 - Джуал Кхул:Духовна Иерархия - към откъс 10
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове:
0



КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЛЪЧИТЕ
Всеки един от дванадесетте лъчи въплъщава определено качество енергия. След като усвоите това знание и подробно се запознаете с функциите на всеки лъч, вие можете да призовете всеки желан вид енергия по всяко време. Ако имате нужда от повече сила и воля – може да призовете първи лъч. Ако искате повече любов - призовете втори лъч. Ако искате повече преданост - призовете шести лъч. Ако имате нужда от преобразуващия виолетов пламък - можете да се позовете на седми лъч. Ако искате да пречистване – позовете се на осми лъч. Ако имате нужда от Светлинно тяло - призовете дванадесети лъч. Всичко, което трябва да направите е да кажете на глас или наум: "Призовавам дванадесети лъч". Може да призовете лъча по номер, цвят или качество на енергията. Енергията на лъча ще потече към вас веднага, независимо от нивото на вашата еволюция. Всичко, което трябва да направите - е да помолите. Вие може и трябва да призовавате лъчите не само за себе си, но и за нуждите на света. Духовно недопустимо да се изпращат лъчи на друго лице, освен ако имате неговото разрешение или ако вече са ви помолили за това. Но е възможно да се изпратят лъчи в някои райони на Земята с цел планетарно изцеление. Например, може да решите да изпратите енергия на втори лъч, лъча на Любовта-Мъдрост, в области на Югославия или Близкия изток. Може би някои региони на света се нуждаят от трансформиращ виолетов пламък или от която и да е друга енергия от висшите лъчи. Само два лъча не бива да се изпращат за планетарно изцеление: първи и четвърти. Те трябва да се използват само под ръководството на Възнесените Учители.
Първият лъч е с голяма експлозивна сила и разрушителен потенциал. Четвърти лъч, лъчът на Хармонията чрез конфликт е един лъч, с който повечето хора вече не могат да се справят достатъчно ефективно. Ако този лъч се базира на емоции и се изпрати към личност с отрицателно его, той не предизвиква нищо, освен още повече конфликти и разрушения.
Във всички други случаи човек е напълно свободен да използва въображението и интуицията си за да работи с лъчите. Всички висши лъчи (от осми до дванадесети) са напълно подходящи за лично и планетарно служене.

Превод от руски: ЛАУ
image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515679
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031