Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2016 12:37 - РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО - РАЖДАНЕТО НА ВИТЛЕЕМСКОТО ДЕТЕ В СЪРЦАТА НИ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 756 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.12.2016 12:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Приятели,
по случай Рождество Христово, ви представям откъс от книгата„Аурата на човека” кн.2 от Възнесения Учител Джуал Кхул. Това е вдъхновено пожелание към всички, които са отворили сърцата си за раждане на Витлеемското дете:

ПУЛСАЦИЯТА НА ЖИВОТА, ПРЕВРЪЩАЩА СЕ В ЖИВОТ

 

       За онези, които не знаят нищо за мен или за моята работа с ангелите, която беше показана заедно с тази на Мориа и Кутхуми на много ученици и на Изток, и на Запад през последния век и половина, нека се представя като тибетски Учител, който е избрал да разпространява любовните пламъци на сърцето, за да привлича хората към центъра на Христовото съзнание, където равновесието на тройния пламък приема и е прието от пълнотата на онзи ум, който беше в Исус Христос.
Мотото на братята, които съхраняват пламъка на живота заедно с мен в името на земната еволюция, синхронизира с думите на автора на „Притчи Соломонови”: От всичко, що е за пазене, най-много пази сърцето си, защото от него са изворите на живота” (Притча 4.23)
       Някои от нашите ученици, които извървяха с нас дългото пътуване в преследване на звездата при появата на Витлеемското бебе, ще си спомнят, че именно аз придружавах Учителите Ел Мория и Кутхуми до мястото, където се роди Исус.
Дойдохме за да отдадем почит на сърцето Божие, явило се като сърцето на Сина Божий. Дойдохме за да се преклоним пред светлината на Христос. Дойдохме с мъдрата власт на учителите от Далечния Изток, за да образуваме защитен кръг около детето и майката и за да дадем на Йосиф защитна аура за бягството му в Египет.
       Появяваме се отново с настоящата поредица с подобна мисия. Идваме за да почетем Христос, роден в сърцето на всяко дете Божие. Идваме, за да разширим защитния кръг. Идваме, за да научим хората да пазят прилежно огъня на сърцето и да съхранят кристалните течащи води на живота, които извират от светлия извор на любовта, мъдростта и силата. Идваме, за да покажем триединството на изкуството на аурата...

 

      О, вие, които ще се преобразите и ще облечете Божията одежда, вие, които ще практикувате Духа, приемете този наш троен дар от злато, тамян и смирна и отново обвържете себе си със завета на маговете, тъй като ние ще дойдем отново – Мелхиор, Балтазар и Каспар – за да приветстваме рааждането на Христос и за да осветим светлината, която напременно ще обвие световете вътре, и световете, които ще настъпят. Защото това е епохата на идването на синовете и дъщерите Божии!

*Извисените Учители Ел Мориа, Кутхуми и Джуал Кхул са били въплътени като Мелхиор, Балтазар и Каспар – тримата мъдреци, които отдават своята почит на Младенеца преди 2000 г.

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515746
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031