Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2016 14:55 - СТАРИЯТ СВЯТ УМИРА – ДА ЖИВЕЕ НОВИЯТ СВЯТ – 3-та част
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1135 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Що е РАЗКРИВАНЕТО? Разкриване се нарича Решението на Великите сили на Планетарната Духовна Йерархия да предостави знание на човечеството за истинското значение и цел на Божията Воля, скрита зад всички световни събития. Това е необходимо днес-сега, както никога преди.

Това РАЗКРИВАНЕ може да настъпи само ако се постигне по-тясна връзка между Йерархията и Човечеството. За този момент Йерархията се е подготвяла винаги, от основаването си на Земята досега. Всички са наясно, че космическото зло, съсредоточено в продължение на много милиони години в така наречената Черна ложа доведе човечеството до дъното.
Злото обаче има и своята съвършена точка – то създава онези условия, в които израстват героите, готови да подкрепят Великите Светли сили в битката им с Тъмните сили.

Човечеството доказа, че е узряло за това. Преди 23 години по време на поредната Хармонична конвергенция, нашият обединен Висш Аз заяви, че е готов да поеме своята отговорност за планетата.

Изходът за всички е повече от ясен. Несъмнено идва краят на света такъв, какъвто го познаваме. Според една мъдрост, става най-тъмно преди да настъпи разсъмването.

Според ПЛАНА ЗА РАЗКРИТИЕ има Програма, следвана от Планетарната Йерархия на Светлината по отношение на Земята и човешката цивилизация. Няма съмнение, че всичко ще се случи, но едва ли ще бъде още през 2016 г.
Прекрасно е, че този План най-сетне е даден на хората в такъв компактен и подробен вид. Да, за повечето неща вече не еднократно се е писало тук и там, но определено е дошъл момента, когато хората са готови вече да разберат за какво иде реч. За всяка една от "каузите" може да се намери информация в интернет и който го направи, ще разбере, че това не са празни обещания или сладки бонбончета. По тях се работи отдавна и трябва човек да има очи и уши за да види светлинките, които осветяват Пътя на тази Програма. Същият Път, който ще изведе човечеството към "Златната Епоха". А тя му е завещана лично от Бог, чрез Сина човешки още преди 2000 години, събитие, известно ни от библията като Второ пришествие. За жалост много хора приемат буквално казаното там и за тях бих споделила, че не става въпрос за идването на Исус, а за една по близка и непосредствена връзка между Четвърто измерение, в което влезе планетата неотдавна заедно с голяма част от човечеството и Пето измерение, което Йоан нарече Новата Земя и новото Небе.

Да си спомним хармоничната конвергенция 1987 г. Защо това събитие се оказа решаващо за всичко, което се случва днес и странно е, че толкова малко хора разбраха какво всъщност се случи?

Известно е, че м
ярката за вибрационния ритъм на Земята, нейния сърдечен ритъм, е Шумановия Резонанс. Много години той е стоял на 7,8 цикъла за секунда (херца). Но по времето на Хармоничната Конвергенция, 1987 г. той е започнал бързо да се повишава. Месец Август през същата година, се отбеляза  скок в духовното пробуждане. Езотериците, подкрепени и от някои учени, приеха, че когато вибрацията се установи на 13,0 човечеството ще премине в 4-то измерение. Според  източници, от известно време  то надхвърля тази стойност .

 

По време на хармоничната конвергенция 1987 пробудената част от човечеството разбра, че в този момент на развитие тече предпоследната проверка. Тези хора със силна интуиция и метафизична настройка установиха, че Същества от висок порядък извършват замервания на планетата. Много скоро стана ясно, че резултатът от това измерване се е оказал по-добър от предварително предполагаемия. Вибрациите на Земята са се повишили значително в сравнение с предишното измерване. Но за какво предишно измерване става дума.
Ето информацията, с която някои вече са запознати. Според информация от ченълинги стана ясно, че от първия миг, в който духовното човечество се е появило на Земята, на всеки 25 години се извършва измерване на общото енергийно и вибрационно ниво на планетата. През всеки 25 години от появата на хората се е извършва измерване! 25 години е приетия период за едно поколение - средно взетото време, необходимо за съзряването на човека и за създаването на собствено поколение.

Това означава, че такова измерване преди  1987 е имало и през 1962 година. Последните три измервания, направени преди завършването на програмата на човечеството (2012), наистина е трябвало да определят изхода от експеримента, започнал преди милиони години.

След хармоничната конвергенция през 1987 г. нивото на нашата духовна енергия се измери отново през 2012 г., когато приключи Великия цикъл според маянския и някои други календари. Повече информация ще има в следващи статии, но засега ще спомена, че
тези три събития  1962, 1987, 2012, са изключително важни както за Вселената, така и за човечеството. Те възвестяват  резултати от експеримент, заради който човечеството е пристигнало тук на планетата Земя. Основната част на човечеството я обитава от цяла вечност, преминавайки от инкарнация в инкарнация. Но преди 4 години 2012 беше кулминацията. В по-висшите космически сфери  наблюдаваха с трепет този експеримент.

За него е била нужна подходящата планетарна и астрална конфигурация, позволяваща извършване на планетарни настройки, провокиращи глобално отваряне на човешкото съзнание. Краят на цикъла от 26 000 години създаде такива условия като точка от особена важност в нашето летоброене.

Тези промени дове
доха до  трансформация нашата ДНК, която вече ни позволява да използваме потенциала си в по-голяма степен. Известно е, че Индиговите деца се раждат с различна ДНК от това на предходните поколения. При тях са активизирани повече ДНК-нишки, а това предизвиква т.н. "спонтанна мутация".
На планетарно ниво се случиха и се случват събития, които са следствие от сблъсъка на стари и нови енергии. И тези събития са естествено продължение на
събарянето на Берлинската стена и на фиаското на системите в Източният лагер. Войните в Близкият Изток и емиграцията доведоха да относително равновесие във  вибрацията на планетата като цяло.

Много от нас се плашат от промените, протичащи на планетата. Този страх се поддържа от различни предсказания, относно времето, в което живеем. Истината е, че  няма от какво да се страхуваме, освен от самия страх.

Планетарните промени винаги са се извършвали чрез редица технологии, които се наричат "портали”. Порталът е енергиен канал, отворен към онази част от Вселената, която е с по-високо измерение. През тези канали преминават енергии, които са нужни за промяната на масовото съзнание, промяната на планетните честоти и вибрации.  За изграждането на такива портали помагат космическите братя и  много същества с по-високи честоти и плътности.

Решенията за създаването на порталите – кога и защо, са приоритет на Кармичния съвет и на Великото Бяло Братство.

Един от най-важните за Земята портали, бе този, създаден на 5 май 1992 година, с цел предотвратяването и обезсилване на възможни катаклизми и катастрофи. Такива се случват винаги, когато планетата започне да губи от плътността си. Най-вероятната възможна катастрофа в нашия случаи би била преместването на полюсите. Но както знаем, това бе избягнато.
Порталът от 5 май 1992 г. отбеляза също така промяната между издишването и вдишването на Бога, т.е. промяната между разширението и свиването на Вселената. Този портал отвори време на затишие между вдишването и издишването, и това затишие продължи до 21.12.2012 година, след това започна вдишване.

Порталът от 5 май 1992 г. също бе използван за промяна на решетката около планетата. Решетката е енергийната система на планетата, така както нервната система в човешкото тяло.

Решетките имат различна цел и предназначение в различните периоди от време. Те се променят регулярно. По времето на Атлантида решетките на икономическото могъщество са били разположени над западното полукълбо, а на духовното могъщество - над източното, но дълго са бездействали. Включени са били в началото на колониализацията на Новия свят (Америките) , като са били насочени да се предвижват от изток на запад.
Това означава, че от 5 май 1992 год. решетките на духовното могъщество покриват вече и западното полукълбо. Тази промяна в решетките е крайно необходима, понеже промяната на универсалният поток енергия води до промени в посоката на планетарните енергии и на всяка жизнена форма в нея включително. Ако не е била настроена енергийната решетка, вдишването и издишването на Бог, би предизвикала физическо преместване на земните полюси за три месеца. Промяната на решетката помогна на планетарните честоти да се повишат и да стигнат честотите на четвърто измерение.

Четвърто измерение все още е свят на полярността, но някои неща в нея са се променили. Хората все повече осъзнават, че полярността е само илюзия. И страховете, които ни спохождат не са нищо друго, освен илюзия. Всяка традиция изисква от посветения да се избави от страховете си и от личните си демони. Щом ги победи - те просто изчезват. Точно затова всяка духовна традиция изисква от всички хора да се фокусират върху вътрешната чистота и върху такива качества като смирение, прошка, благодарност и любов.

Така погледнато, емиграцията е проява на физическо ниво на заложени преди хиляди години механизми.
Естествено е да се запитаме дали това, което днес изживява човечеството, е най голямото възможно зло, което би могло да го сполети. Проявеното на физически план е видимо и може да бъде интегрирано по естествен начин с помощта на обединената човешка воля. Но хората трябва да имат необходимото знание за процесите, които текат във Вселената.
Затова Разкриването днес е толкова важно.

Човечеството е поставено пред поредния изпит. За всички хора е достъпна помощта на Универсалното Братство на Светлината, но трябва да помолим за нея. Има такъв закон, който не допуска да се нарушава свободната ни воля от страна на Светлите сили, дори когато се касае за помощ.
Освен това на лице е голямата любов на Майката/Баща Бог. На наше разположение е цялата помощ, от която имаме нужда, за да преминем радостно и мирно, без страх, през всички изпитания.

(следва)




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2519719
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930