Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2015 13:42 - Вашето въплъщение се случва в много сложно време
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1118 Коментари: 0 Гласове:
0



Възлюбеният Джуал Кхул / 15.04.2015 г.

АЗ СЪМ Джуал Кхул, дойдох да говоря на лалетата от моята леха чрез моя посланик Лау.

 

Да, възлюбени мои, АЗ дойдох при вас днес, за да утвърдя ЛЮБОВТА, но сега ще поговорим за още нещо много важно. Искам да използвам възможността да ви дам информация, която ще ви бъде полезна именно в този момент.

Вашето въплъщение на Земята се случва в едно сложно време, когато се извършва разделяне във вашия свят. Смениха се КОСМИЧЕСКИТЕ ЦИКЛИ, на Земята дойдоха нови енергии. Енергиите на Любовта и Единството. Тези енергии носят влиянието на планетата Венера, моята родна планета.

Няма нито едно живо същество, което да не изпитва върху себе си влиянието на тези енергии.

Но въздействието на тези енергии не е благотворно за всички.

Във вашия свят има същества, които дотолкова са разрушили своята връзка С БОЖЕСТВЕНИЯ ИЗТОЧНИК, че тяхната същност вече не може да възприеме тези енергии. Те са мъртви. Както слънцето свети за всички растения и оказва благотворно въздействие върху тях, способства за тяхното развитие и жизненост, то огрява и мъртвите растения, които са изсъхнали. Под въздействието на слънцето тези растения изсъхват още повече и стават годни само за печката. Така в скоро време всичко отживяло и негодно ще бъде събрано и изгорено в космическата пещ.

ДОБРИЯТ ГРАДИНАР наблюдава градината си и навреме изгаря изсъхналите дървета, не позволява инфекцията от тях да се разпространи върху здравите растения.

Това, което ви казвам сега, е много тъжно. Но това е истината, с която се сблъсквате във вашия живот. Загубите са неизбежни и всеки сам за себе си избира своя път. Всяка минута от пребиваването си на Земята вие правите избор. Или избирате Бога, Живота, или избирате смъртта. Колко много пъти сте чували, че идва времето, когато ще се отделя зърното от плявата. Колко много пъти сте чували, че бурените трябва да бъдат отделени и изгорени.

Никой, дори този, които е далеч от Бога, не може да каже, че не е чувал тази фраза поне веднъж в живота си.

На какво се учудвате? ВРЕМЕТО ДОЙДЕ. Хората, които не могат да усвоят новите вибрации и не могат да осъществят прехода на новото ниво на съзнание, ще попаднат в ръцете на градинаря, който ще се погрижи за по-нататъшната им съдба.

А градинарят в нашата вселена е САМ ГОСПОД БОГ.

Ето защо няма за какво да се тревожите. Всичко се случва по Волята на Бога, всички срокове и цялата работа, свързана с тях, ще бъде извършена навреме и в точно съответствие с Божествения план.

Какво да правите през това време? УЧЕТЕ СЕ ОТ ПРИРОДАТА. Идете в гората и вижте какво става там.

Там има изсъхнали дървета и прогнили дънери. Но има и млади филизи. И животът продължава. Пчелите жужат, птиците пеят, цветята цъфтят. Цари пълна хармония.

Всеки от вас представлява уникално цвете в тази гора. Затова вие трябва просто да цъфтите и да изпитвате Любов към всичко наоколо.

Вземайте пример от заобикалящата ви природа.

Всяко цвете просто цъфти. То не се бори нито с изсъхналите дървета, нито с прогнилите дънери. Всичко е подчинено на Божествения закон и всичко се случва в съответствие с Божествения закон.

Повярвайте ми, има във вселената служители, призвани да вършат работата по нейното изчистване от боклук и от всичко мъртво или нежелаещо да бъде в съответствие с установения закон.

Вие сте чували за времето на жътвата. Мислите, че то е далече. И неизвестно защо никой от вас не се разтревожи, когато времето на жътвата наистина настъпи. А жътвата върви с пълен ход.

Всичко става толкова естествено, че хората дори не забелязват тази жътва.

Всичко се случва в нужното време и в пълно съответствие с Висшия Закон. И въпреки че подадох тази информация в много мека форма, за мнозина ще бъде тъжно да чуят за протичащите на Земята събития.

Аз ви призовавам да изпитвате Любов към всичко живо. Защото само Любовта е ще ви спаси във вашия живот - вас и всички хора около вас.

АЗ СЪМ Джуал Кхул и ви погалвам с лъчите на моята Любов.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2513470
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031