Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2015 13:27 - Култивирайте в сърцето си чувство на любов
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1153 Коментари: 0 Гласове:
0



Възлюбеният Джуал Кхул /15.04.2015

АЗ СЪМ Джуал Кхул и идвам да говоря на лалетата от моята леха чрез  моя посланик Лау.

Да, възлюбени мои, АЗ дойдох при вас днес, за да утвърдя Любовта.

Любовта е най-важното от всички Божествени качества.

Световете се създават с любов. Ако не изпитвате радост във вашия живот, ако ви гнетят тежки мисли и чувства, вие просто изпитвате недостиг на Любов в своята същност.

Няма значение дали ви обичат или не. Любовта е онази сила, която се намира в дълбочината на вашето същество. Тя е във вас дотогава, докато получавате Божествена Енергия от нейния Извор.

Затова дори най-малкият недостиг на това чувство на Любов води до нехармонично състояние на съзнанието. Любовта пронизва цялото Творение и органично се вплита във вашия живот и в живота на всички живи същества.

Много от проблемите в света, ако не и всички проблеми на този свят, са свързани именно с недостига на Любов.

Дойдох да ви дам съвет как да укрепите средоточието на Любов в сърцето си.

Обещайте ми да правите това упражнение всеки ден, щом ви се появи свободна минута.

Това упражнение не изисква никаква подготовка и никакви допълнителни приготовления и условия. Можете да изпълнявате това упражнение у дома и на работа, когато се намирате на най-многолюдни места.

И така, пред очите ви трябва винаги да бъде образът на любимия човек. Разбирам много добре - много от вас могат да кажат, че не изпитват любов към никого в този свят. Това е заблуда. Вие трябва да обичате. Трябва да намерите в съзнанието си образ, към който изпитвате любов.

Нямам предвид, че това задължително трябва да бъде образът на вашия възлюбен или възлюбена. Но внимателно се поровете в дълбочината на своето сърце. Намерете образа, към който изпитвате обич.

Това може да бъде вашата майка или баща, вашият съпруг или съпруга, вашите деца. Това може да бъде Владиката, с когото имате връзка на вътрешно ниво.

Ако вашето сърце е толкова травмирано, че само споменаването на любимите хора предизвиква сълзи в очите ви и жалост към себе си, все пак търсете оня образ, който можете да закрепите в съзнанието си и да изпитвате към него Обич.

Това може да бъде дори вашето любимо домашно животно или любимите ви растения.

Култивирайте чувството на Обич в сърцето си.

Най-важната задача в живота ви е да си възвърнете чувството на Обич, каквото и да става. Ако сте сред хора, опитайте се да изпитате обич към околните. Обичайте хората не защото са направили нещо за вас или могат да направят, почувствайте към тях безусловна обич.

Нищо че отначало няма да успеете да се съсредоточите задълго върху вашето чувство на Обич. Трябва да намирате поне две-три минути на ден, за да изпитвате Обич.

Култивирайте в себе си това чувство.

Ще дойде ден, когато ще можете да почувствате всеобхватна, безпричинна Обич към всичко, което ви заобикаля, към всички хора на Земята, към самата Земя, към природата, облаците, небето, дъжда, слънцето.
Ще ви изпълни чувство на Любов и Единство с всичко, което ви заобикаля. И вие наистина сте всичко това едновременно. Разберете, че вашето съзнание, вашето човешко съзнание е това, което ви отделя от околния свят, но вашата природа и природата на всичко, което ви заобикаля, са еднакви.
Всичко е Бог. Отделянето ни от Единството с Бога е само в нашето съзнание.

Днес ви дадох много полезна информация. Аз ви призовавам да изпитвате Любов към всичко живо. Защото само Любовта е способна да твори чудеса във вашия живот и в живота на всички хора около вас.
Вие обичате, значи сте живи! Това е главното.

АЗ СЪМ Джуал Кхул и ви погалвам с лъчите на моята Любов!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2523952
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930