Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2015 09:06 - НОВ УНИКАЛЕН МЕТОД НА КВАНТОВО ЛЕЧЕНИЕ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2985 Коментари: 0 Гласове:
0



РАДИЕСТЕЗИЙНА ДИАГНОСТИКА & ЛЪЧЕВА ХАРМОНИЗАЦИЯ

С ЕНЕРГИЯТА НА ДЖУАЛ КХУЛ 

 Ако човечеството бе избрало пътя на себепознание, вместо пътя на технологиите, квантовото лечение щеше да бъде отдавна познато и използвано в медицинската диагностика и лечение. Но то насочи своите ресурси не към човека с неговите неизброими потенциални възможности и загубени във времето способности, а към изследване на Космоса, без да си дава сметка, че на този етап на еволюционно развитие  нашите сетива не биха могли да регистрират наличие на живот в по-висшите измерения.
Затова днес, когато духовното пробуждане на човечеството е налице и набира скорост, Йерархията на Светлината ни подава ръка и дава нови методи за лечение чрез своите напреднали ученици и посветени, пребиваващи на физически план. Понякога това се извършва директно с етерното участие на нашите по-висши братя и сестри от Шамбала, които са се посветили да помагат на хората. Между тях е Възлюбеният Учител Джуал Кхул, който чрез свой доверен посланик отдава своето време и умения на нас, българите.
Неговите методи се съчетават с вече познатата от древността наука
Радиестезия. Тя е древно познание, което прави чудеса в областта на медицинската диагностика и лечение. С нейна помощ може да се определи Психо-Био-Физиологичната Хомеостаза (ПБФХ-енергийния баланс)  на цялото тяло, на всяка физиологична система и всеки орган поотделно. Нещо, което само с ядрено-магнитен резонанс би могло да се постигне или със сложна и скъпа апаратура. Чрез радиестезичните замервания пациентите още след сеансите нагледно се убеждават в резултатите. А те са изумителни!..

ИНФОРМАЦИЯ  ЗА ПРОЦЕСА НА ДИАГНОСТИЦИРАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ:

І. ЛЪЧЕВА ХАРМОНИЗАЦИЯ С ЕНЕРГИЯТА НА ДЖУАЛ КХУЛ

Всичко е енергия и нищо друго не съществува освен енергия! Болестта също. Но тя е енергия, която не функционира по правилен начин и в съгласие с плана. Едни и същи енергии и сили понякога създават добро здраве и силни тела, но друг път – болести и разрушения. Лъчевата хармонизация е трансцедентална терапия, в която по съвършен начин в тялото на пациента се съчетава собствената му индивидуална енергия с мощната Седемлъчева енергия на Джуал Кхул. Изцелението се извършва почти мигновено, тъй като се постига пълен баланс на ИН и ЯН енергиите,  благодарение на великолепната любяща светлина и на девите-целители от етерния план, с които работи Учителят Джуал Кхул – най-великият и просветен лечител след Исус Христос.

 ІІ. ТЕХНИКА „ДЕЖА У” В ПОЛЕТО НА ДЖУАЛ КХУЛ

Дежа У” е уникален енерготерапевтичен метод, основаващ се на квантовата синхронизация,  вследствие на който се предиизвикват в тялото физически и ментални процеси, довеждащи с лекота до чисто осъзнаване. Целият лечебен процес се основава върху насочването на мощни мисловни потоци, подсилвани от Светлина, Любов и Благодарност към всички части на физическото тяло, към всички органи и клетки. Тези светлинни потоци, усилени многократно с енергията на ДЖУАЛ КХУЛ достигат болните органи, предизвиквайки цялостното им преструктуриране  и възстановяване на физическо и фино ниво, като изчистват блокажи, енергийни топки, тежко вибрационни гнезда и всякакви дисхармонични болестни структури.

ВЪЗЛЮБЕНИЯТ УЧИТЕЛ ДЖУАЛ КХУЛ е адепт от втори лъч – на Любовта и Мъдростта. Известен е още като Тибетеца. Дълбоката му любов и преданост към човечеството, както и готовността му да служи всеотдайно за изпълнение на Плана на Махатмите от Шамбала, са му спечелили името „Вестител на Учителите”. Именно Той чрез Елена Блаватска и Алис Бейли е продиктувал фундаменталните знания, давайки на човечеството Вечната и Непреходна Мъдрост на древните. Невидим и непознат, Той сътрудничи на изследователите от големите световни лаборатории, на работещите за добруването на света, на световните благотворителни движения. ЛЪЧЕВАТА ХАРМОНИЗАЦИЯ е нов уникален метод за лечение, който Той ни дарява в  Епохата на Водолея. 

Call Send SMS Add to Skype You"ll need Skype CreditFree via Skype

            И двата вида сеанси се провеждат така, както следва:

1.        РАДИЕСТЕЗИЙНА ДИАГНОСТИКА - ЗАМЕРВАНЕ НА ПОКАЗАТЕЛИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОРГАНИЗМА КАТО ЦЯЛО И НА ОТДЕЛНИ ОРГАНИ;

2.1   УНИКАЛЕН СЕАНС - ЛЪЧЕВА ХАРМОНИЗАЦИЯ С ЕНЕРГИЯТА НА ВЪЗЛЮБЕНИЯ УЧИТЕЛ ДЖУАЛ КХУЛ или АКТИВНА МЕДИТАТИВНА ТЕХНИКА "ДЕЖА У" В ПОЛЕТО НА ДЖУАЛ КХУЛ;

3.        ПОВТОРНО РАДИЕСТЕЗИЙНО ЗАМЕРВАНЕ И СРАВНЕНИЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ СЛЕД СЕАНСА.  

КОГА: ВСЕКИ ВТОРНИК от 18.00- 20.00 часа. И ЧЕТВЪРТЪК от 15.00 -17.00 ч.
КЪДЕ: гр. Бургас, ул. Цар Петър 17, Холистичен Център МАГНОЛИЯ                    (на ъгъла срещу водната палата)
ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА - САМО  ЗА М. МАРТ: 10.00 лв. (Ако резултатите не ви задоволят - може да не плащате!)

За информация, телефони:  0877 148 499image0877 148 499;  056 987 331image056 987 331;  0879 109 989image0879 109 989; 0877 111 903image0877 111 903
Послушайте вътрешния си глас!
Очакваме Ви!

Call Send SMS Add to Skype You"ll need Skype CreditFree via Skype



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2519400
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930