Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2013 18:07 - СВЕТЪТ СЕ Е ПОБЪРКАЛ, НО ИМА НАДЕЖДА...
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1740 Коментари: 0 Гласове:
0



Представяне на Плеядианците – най – прогресивната Раса ! – ХАТОНН чрез Марк Гамма ~ 28.11.2013

Портретът , с който е изобразяван Хатонн в момента , ще бъде заместен от друг във всички бъдещи съобщения от него . Имиджът който ще бъде използван , ще показва формацията Плеяди , които са негов звезден дом , а също така и неговото име . Използваният портрет на Хатонн не съответства на външния му вид изобщо.

Мои обични хора , говори Хатонн .

Преди известно време последно говорих с вас . Аз съм избрал този канал , тъй като той има отворено сърце достъпно за всичко , което имам да кажа .

Има само просветени и надеждни части от информация и аз ще регулирам само темите , които повдигнаха въпросите през последната ни публикация

Както бе споменато в първата ни комуникация с вас , много информация за мен е разпространена . Някоя от тях е съвсем правилна , а друга е напълно невярна или е била променена от други хора .

Що се отнася до нас , и в самия смисъл на всички нас , които се придържат към Законите на Свободната Воля и Не – Намесата , ние трябва да оставим нещата да се движат , така както са си … И ние можем да направим само някоя корекция , ако ни помолите за това . Това е било пожелавано няколко пъти , така че мога да се върна малко назад , за да поставя нещата правилно отново за вас , мили хора тук на Земята.

Аз бях доволен да чуя , че е имало такъв голям резонанс на първото ми съобщение . И също така, че човешките души тук на Земята, искат да знаят повече за технологиите , космическите кораби и техните жители респ . техните екипажи . Това ни показа на нас , че човечеството на Земята е в очакване на нашето пристигане и тези очаквания скоро ще бъдат изпълнени .

Ние знаем , че сме съобщавали това няколко пъти преди и , че то е било отлагано винаги . Ние и с това искам да кажа всички , на които им се налага да се придържат към Универсалните Закони сме били напълно разочаровани от такива отлагания , все пак това е нещо , което е извън нашето влияние , тъй като всички ние служим на нашия Създател и единствено той ще нареди как взаимодействието с човешките същества може да се извършва .

Много пъти сме се осмелявали да преминем твърде далеч и твърде много пъти ние трябваше да признаем самият факт , че не сме били достатъчно подготвени за всичко , което е било планирано предварително . Въпреки това , сега е дошло специално време и е достатъчно добре обмислено , а също и Създателят , нашият Баща ни сигнализира , че всичко на Земята се приближава сега до началото на Възнесението и това ни прави много щастливи .

Чрез моя конкретен човек , аз искам да доставя следните данни , така че това да ви стане много по – ясно :

Аз съм Хатонн , командир на Галактическата Флота и на моя космически кораб и нямам никаква връзка с някого , който се назовава Христос Майкъл , нито с това конкретно същество са свързани някои публикации за ” Феникс “. Нищо описано тук ( горе ) , не съответства на действителната истина , нито може да бъде свързано с мен по никакъв начин .

Ние отбелязахме всичко това много отдавна , но трябваше да го оставим да се движи по своя курс . Умело тъмните сили са злоупотребили с човешките същества , с цел да разпространят тази специална информация , тъй като те ясно са отбелязали всичко за моята мисия тук , по отношение на моята задача в рамките на определеното планетарно Възнесение . Всичките ми задачи са определени и проявени много отдавна и тъмните сили са наясно с този вид информация от самото начало . Съответно , те са се стремили да възпрепятстват всичко и да подкопаят пътя ми .

Никога до сега не съм разкривал чрез някакъв канал , какви точно са моите задачи в тази процедура , тъй като времето не беше достатъчно подходящо за това .

Никога не съм представял истинското ми намерение и участието ми в планетарното Възнесение , тъй като зависи от нашия Създател да избере най – подходящият момент от време , а не от мен . Аз съм служител на Светлината и нашият Създател , нашият Небесен Баща , определя колко задачи трябва да се изпълняват .

Всички от нас , което означава всички обслужващи Светлината , са след него безусловно и следим всичките му дадени условия с цялата наша безгранична Любов към Светлината и човечеството на Земята .

Да оставим сега тази част по отношение на миналото . Да оставим частта , свързана с поправянето и обработването от него . Нека да се фокусираме и да се съсредоточим върху всичко , което трябва да се появи пред нас .

Обещах ви да ви съобщя повече за това , пред което ще трябва да се изправите . Обещах ви , също така , че аз ще ви взема с мен на някое пътуване , което искам да продължа сега . Ще има някои големи събития , които ще станат видими и забелижими за вас в най – скоро време . Има големи събития , които ще претърпят истинска промяна за вас , хората тук на Земята и за Вселената , тъй като всичко е свързано помежду си и следователно и тяхното взаимно влияние също .

Всичко , което ще се случи , ще ви бъде предадено от моите братя и сестри Архангелите .

Това е тяхната задача и не е това , на което ние се фокусираме в това съобщение . Въпреки това , бих искал да спомена , че ” Големите Събития ” включват и нашите космически кораби .

Нашите космически кораби са важна част от Възнесението , за да бъде то запазено и направено по някакъв подреден начин . Много ще се наблюдава и ще се оказва благоприятно влияние от нашите космически кораби . Въпреки това , налице са сериозни ограничения на цялото ни дадено влияние , откато най – съществените събития на Земята трябва да се активират и обработят от самото човечество и да се проявят по съответния начин . Това ни оставя на нас да създадем някои благоприятни предпоставки , чрез представяне на съответната информация и всичко това само , ако е желана и е изисквана от човешките получатели .

Нека да се върнем към космическите кораби от Галактическата Федерация на Светлината . Наскоро ви съобщих за Флотата на Сириус и сега бих искал да ви представя друг флот , който по никакъв начин не превъзхожда флотата на Сириус , нито нейното приложение .

Хората на Галактическата Федерация на Светлината са надарени с различни нива на съзнание и тези различаващи ги условия дават възможност , също така , за различни начини на взаимодействие със съответните технологии . Това , което е проектирано от вас като технология , се споменава между нас като ” Нискотехнологично ” . Нашата интерпретация за технологията е нещо , което е направено възможно на основата на нашето съзнание . Така че вашият вид технология не може да се сравни изобщо с тази , която ние използваме от наша страна .

Има толкова много начини за възможно приложение на нашата технология , която значително ще надмине всички възможни способности на човешкото въображение . Това не е свързано с някаква невероятна разлика между нас и вас . Не , това е далеч повече заради разликата на нашето съзнание . Тъй като без подходящо съзнание няма да имаме възможност за достъп до нашата технология .

Искаме да представим следващата важна характерна особеност на нашите Звездни хора . Тя е , че този народ са пазители на планетата Земя от милиони години и те трябва да поглеждат тук долу , отново и отново , за да се уверят , че Едемската градина процъфтява . Те са като градинарите на Вселената , грижейки се добре за всичко , което се разраства и процъфтява и всички плевелите да бъдат извадени .

Споменаването на плевели е само някакъв живописен образ на негативната енергия или отрицателните влияния върху тази планета Земя , която е изчерпана през последните милиони години тук и сега е пред своя окончателен край .

Тази велика нация се нарича Плеядианци , тъй като те идват от звездната формация ” Плеяди ” , много усамотена и далеч от Земята . Те имат технологии , които им позволяват да пътуват по един много бърз начин и по този начин планетата Земя се намира точно пред самата им врата .

Плеядианците са изиграли важна роля по отношение на еволюцията на човечеството , тъй като те са поели тази важна роля при споделянето на част от ДНК-то им за напредването на еволюцията на човешките видове . И това е не само ДНК-то на Плеаядианците , има и на други народи също.

Има много галактически раси , които чрез споделяне на тяхната ДНК са допринесли за по – доброто развитие на човешката раса . Стъпка по стъпка са направени всички тези промени и винаги необходимото време е било дадено на хората , за да се усвоят и да се интегрират тези нови крайъглени камъни и градивни елементи .

Отне ни милиони години , за да придружим и да опазим човешкия род и аз бях сред първите , на които им беше разрешено да придружат този процес . Ние бяхме тук , когато новата планета Земя бе направена обитаема . Ние бяхме тук , когато на Земята й бяха дадени първите живи същества и ние бяхме първите , които научиха , че тази планета Земя ще стане много повече , отколкото някога сме си представяли и визуализирали в началото .

Земята и нейните жители са усъвършенствани по много различни начини . Имаше времена , в които хората бяха създали някои невероятни неща , но имаше и моменти , които могат да бъдат прибавени към най – мрачните глави от планетарната история . Аз няма да изпадам в детайли в тази част , освен това тази историческа част вече ви е известна и ще стане част от бъдещото ви образование , след като направите Първият Контакт .

Ще бъдете въведени от нас в историята на Земята и нейното Човечество и вие ще научите от първа ръка това , което се е случило тук на Земята през всички тези милиони години , преминали в своя истински исторически смисъл .

Назад към Плеядианците , които вече споменах . Техните космически кораби са огромни и са изградени и структурирани подобно на тези на Сирианците ( Сириусианците ). Въпреки това , съществуват някои разлики , тъй като Плеядианците трябва да обхващат други потребности , в резултат на техния произход . Въпреки , че са специфични за вида си , няма да предизвикат проблем , тъй като всеки кораб има подходящи възможности за приспособяване . Като пример , може да има раздели или части на кораба , които да се регулират , респ . да се променят , специално за необходимостта на техните екипажи . Има толкова много индивидуални възможности , с които мога да попълня цялото съобщение , описвайки това в детайли .

Нека да вървим напред и да не се изгубваме в детайлите , вместо това , трябва да се види нашето проучване тук .

Нека да се заемем с технологията , която се използва от Плеядианците . Благодарение на тяхното ниво на съзнание , тя е по – висша от технологията на Сириус . И използвайки термина ” по – висша ” , ние не искаме да се постави този вид превъзходство на преден план , но искаме да ви докажем , че има и някои различаващи се нива на еволюция в рамките на Галактическата Федерация на Светлината , точно както е и на Земята.

Технологията , използвана от Плеядианците в различни области , е далеч по – напреднала от тази на цялата Галактическата Федерация на Светлината , тъй като те са много стара и по този начин много прогресивна раса . Ние направихме нашето Възнесение преди няколко милиона години и също трябваше да минем през нашите трудности в този наш възходящ процес , който сега ще бъде извършен и завършен на Земята също .

Това отново е една дълга история и затова ние се опитваме – това наистина означава , че се опитваме да извършим всичко , което е възможно , с цел да постигнем нашата подкрепяща част и да предложим нашата помощ , когато това е възможно по някакъв начин . Ние не сме успявали винаги и сме правили грешки , когато се занимавахме с администрацията и управлението на Едемската градина . Ние трябваше да се научим , че на човечеството ще трябва да се даде подходящо време , за да продължи по своите собствени пътища и също трябва да разберете , че трябваше да направите същите грешки , за да сте наясно , че един или друг начин не би бил правилен за постигането на целта .

Нека се обърнем към следващата част от днешното съобщение . Както лесно ще се уверите , това съобщение е дълго и има много повратни точки – факт , с който трябва да свикнете . Това не е като канализирането , което получавате от Архангелите , Създателя или от някои Висши Учители . Това е чиста информация , знания , и трябва да бъде като някакъв вид забавление . Това аз искам да бъде за вас – тя ще ви даде някои моменти на релаксация докато я четете . Посланията на Светлината , които споменах по-горе , са доста предизвикателни , а също и пълни с енергия . Вие ще усетите този вид енергия също тук , но никога толкова екстензивно , отколкото в посланията на нашите братя и сестри от Светлина при получаване на цялата мъдрост и знания на цялото Творение .

Ние отиваме сега на борда на един от космическите кораби на Плеядианците , за да имате някакъв по – точен поглед върху него . Можете да си представите сега кой кораб ще взема като пример – и моя канал вече се разсмя малко – да , това е ” Феникс “, моят собствен кораб , който е под мое командване !

Това е един много голям кораб , има голям екипаж , който се състои от много различни раси . Като много от корабите на Галактическата Федерация , ” Феникс ” има сложен екипаж , съставен от различни раси . Всички те служат само на Светлината , тяхната услуга не е за мен , въпреки че аз съм техният командир – не , всички те като мен служат на Светлината .

Ние образуваме временен вид общност , тъй като всички екипажи са разменяни през всичките години . Също както е на Земята , ние трупаме опит на различни кораби , докато някой получи в крайна сметка някакъв собствен екипаж на космически кораб . Много от бившите ми екипажи са станали горди командири на прекрасни космически кораби междувременно и служат също на Светлината .

Моят канал става малко уморен сега и аз съм към приключване на моето послание . Аз ще се върна и ще продължа в момента , когато влизам на кораба през един от хангарите . Хангарите се използват като входове за по – малки кораби , за да кацнат или да акостират . Аз ще ви дам всички тези подробности със следващото ми съобщение и аз гледам напред към всички въпроси , зададени от вас .

Това ще отнеме цяла вечност да отговоря на тези въпроси , по същия начин е и за този канал , за да ги получи . Ще взема най – често задаваните от всички въпроси , а след това ще отговоря на тях . Много от тях ще бъдат оставени неотговорени и впоследствие ще бъдат добавени в нашия Първи Контакт или когато е образователната подготовка след това .

Аз ви желая разкошно време и моля , насладете се на разходката на крайбрежната алея на нашите космически кораби , когато сънувате . Планетата Земя е просто прекрасна и красива , гледана от орбитата й и много скоро това ще се превърне в гледката , която след това няма да бъде вече невъзможна да се преживее .

С толкова много любов за вас хора .

Хатонн Флотен Командир
__

Copyright © Gamma Marc. Разрешено е да се споделя това съобщение в пълния му вид, без промени и когато е дадено името на автора и линка към оригиналния сайт. http://soul4free.wordpress.com



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2520349
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930