Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2012 14:14 - 3.ПИСМА ОТВЪД: МОНТИ ДО ВИКТОРИЯ ЗА ИСТИНАТА
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1504 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обещах от известно време насам, че най-великата Истина ще бъде дадена тогава, когато смелите мъже намерят смелост да я поискат. Ватиканът е отговорен за престъпните заговори и за всички най-отвратителни престъпления срещу човечеството. Хората трябва да поискат компенсация за жертвите. Толкова много страни страдат от ръката на тази варварска институция.
Ирландия е предприела първата стъпка за прогонване на тиранията на Ватикана от острова на Ирландия. Тогава хората ще успеят да си възвърнат истинското наследство. Ватиканът е не само отговорен за изнасилването на деца, а също така и за изнасилването на самата Ирландия и пренаписването на нейната историята. Когато пълната истина излезе наяве, светът ще бъде свободен от тиранията на злите правила, скрити зад така наречената догма.
Светлината на истината разкрива всичко, което е било скрито. Вие никога не сте очаквали в живота си да видите престъпленията на Ватикана  разкрити. Това, скъпа моя, е само първата стъпка към премахването на контрола на злото. Има нещо много повече, което трябва да бъде разкрито. Хората са го казали. Ватикана ще рухне като къщичка от карти. Такава е истината, защото той не може да съществува без подкрепата на хората.

Вие не трябва да се подчинявате на заповедите на Кликата. Отново казвам: "Нищо не е такова, каквото изглежда". Вие все повече започвате да осъзнавате този факт и да виждате нещата такива каквито са, както никога преди. Кликата успя да ви държи под контрол – винаги в услуга на нейните желания за 2000 години, което не е малко постижение по всички стандарти!! Сега трябва да се събудим и да си вземем обратно всичко, което е наше по право. Всичко, от което се нуждаем е волята да го направим. Вие сте постигнали всичко наполовина. Погледнете вътре в себе си, това е мястото, където ще намерите истината.

Толкова много информация е била изпратена до вас, че е трудно да се справим с нея. P.W. е чудесен източник на сила. Неговата жажда за знание и истински факти, са непобедима комбинация. Той е човек с голяма мъдрост. Ние сме привилегировани да го има сред нас.
Злите планове на Кликата се разкриват всеки ден. Техните тайни срещи вече не са толкова скрити. Те ще отговарят за това, което са сторили на човечеството. Това, което планират да направят и това, което ще им бъде разрешено да направят, ще бъде съвсем различно. Те са се поставили над всички други, но сега вече са разкрити пред всички и хората ще видят колко абсурдни са те всъщност . Истинската сила се е прехвърлила в хората, които вече няма да живеят като овце.

Вашата мисия е да върнете здравия разум във вашия свят. Да премахнете всичко, което е порочно и да спрете да се подчинявате на заповедите на Кликата. Няма повече да се убива! Хората от всяка страна имат право да живеят в достойнство и мир, а тези пагубни елементи няма да могат да създават толкова ужасни ситуации, че да карат човекът на улицата да призовава към действие. Попитайте се колко страни са имали един и същи сценарий да се разиграва , така че да започнат война. Не позволявайте на подпалвачите на война, да продължават да ви мамят пред очите ви. Те убиват хиляди хора без да се замислят. Всичко това е част от тяхната играта. Те нямат уважение към човечеството.

Те не са като вас. Вие сте топлокръвни човешки същества, които имат пълното право да живеят на планетата Земя. Те са студенокръвни, незаинтересовани и безчувствени;  само се интересуват как да контролират и от създаването на техния Нов Световен Ред, в който ще бъдете третирани като роби, само за да им служите. Това ли е, което искате за себе си и за бъдещите поколения? Нуждаете се от решение, което трябва да вземете сега, защото времето е от съществено значение. Не забравяйте, че като не правите нищо, вие всъщност давате своето съгласие.

Вие ще бъдете напълно подкрепени при възстановяването на справедливостта и мира за цялото човечество. Когато се върнете при Духа, ще видите сами, че е възможно да се живее без изкуствени ограничения, които в момента понасяте на Земята. Имайте смелост и повярвайте в себе си - вие знаете, че можете да го направите. Тези, които действат в рамките на Кликата се плашат. Вижте всички набързо скалъпени закони, които тайно се прокарват, като по този начин създават още повече ограничения в живота ви. Те нямат съгласието на хората , за да създават този свой Нов Световен Ред. Не навлизайте в него със сляпа вяра. Излезте от хипнотичното състояние, в което сте били държани в продължение на толкова дълго време. Вие ще загубите всичко, ако останете в това състояние. Вашето решение ще се отрази на човечеството за поколения напред. Времето за действие е СЕГА!
Трябва да преодолеете всички пречки, които са поставени на вашия път и всички спортни  и шоу-дейности, които се използват, за да се отклони вашия поглед от това, което всъщност се прави. Кликата се опитва отчаяно да изпълнява своите планове преди да е изтекло времето. Те не могат да направят това без вас. . . И така, кой държи силата?

Заедно, в любов и светлина, ще успеете да възстановите мира във вашия свят. Разходи за храна, жилища, облекло, за всички, включително за хората в неравностойно положение. Всъщност, всички хора са еднакви. Те влизат и излизат във вашия свят по абсолютно един и същи начин. Вие сте позволили на истерията на Холивуд  да наруши вашата представа за реалността. Това бе умишлено направено, за да се гарантира, че вие следвате едно фалшиво чувство за реалност. Нищо не се случва случайно. Всичко бе внимателно планиранано. Вашият свят днес се опитва да се измъкне от плановете, които бяха направени от Съвета на Никея, преди 2000 години. Вярвало се е, че тези планове ще се осъществят през 2012 година. Дали те наистина са вярвали, че човечеството ще бъде изоставено и , че Света на Духа и ближните ви братя от Вселената няма да успеят да ви спасят? Всеки един от вас е ценен като фар от светлина в света на тъмнината. Светлината носи бързо преодоляване на тъмнината. Ние ще успеем. Истината ви очаква.

Опитай се да си вземеш малко почивка, мила моя. Знам, че е вълнуващо, когато хората представят проучвания, които хвърлят светлина върху това, какво се случва. Наскоро се разкри, че най-големите умове от миналото са оставили много следи в техните писания, които сега идват на бял свят. Това е перфектния момент. Всичко си идва точно на мястото, мила моя.

Ваш обожаем съпруг, Монти.

3 юни 2012-06-20

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/montague03-06-12.html

Website: The Montague Keen Foundation







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515976
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031