Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2012 17:23 - РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ НОВИНАТА ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ АРЕСТИ НА CABAL!
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5260 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лесно е: Copy & Paste! Не бъдете само свидетели, участвайте в събитията лично! March 1, 2012Галактическата Федерация на Светлината ни увери, че след като обществото разбере за арестите на членовете на престъпната Cabal, човечеството най-накрая ще бъде свободно от тираничното управление на нашите потисници и от оковите на бедността. Затова наш дълг е, ние да свидетелстваме за тези събития. Галактическите команди ни помолиха да дадем своя принос и да споделим широко тази информация, като настоящето изявление е дадено, за да ни подпомогне в тази задача. Моля, чувствайте се свободни да копирате и да качвате тази информация във Facebook и във всяка онлайн социална мрежа - така в един момент, ние заедно ще постигнем тази наша цел.
                                 
Много от вас отдавна очакват тази добра новина, и този ден най-накрая е съвсем наблизо. Много скоро ще станете свидетели на широкообхватни масови арести по целия свят на много мъже и жени - политически и финансови лидери от нашия свят. Тези арести ще стигнат до най-високо ниво в правителството на САЩ и ще включват предимно членове на финансовата и банкова сфера. Много от тези имена активно са участвали в тежки престъпления срещу хората, оставяйки народите в несъстоятелност, защото са ограбвали техните ресурси и трудно спечелени пари.
Тези арести са начинания, които ще променят Земята. Човечеството най-накрая ще бъде свободно от тираничния контрол на тази клика, известна като Cabal. Тези арести не са изненада за много от нас, защото всички знаем, че има нещо много нередно в този свят, където толкова много хора си лягат гладни през нощта, докато други притежават не милиони или милиарди, а трилиони долари, откраднати от труда на хората. Винаги е имало достатъчно богатство на тази планета, но тези няколко мъже и жени са присвоили за себе си почти цялото богатство на планетата, оставяйки само трохи за останалата част. Но с тези арести, това ще се промени.
Много нови проекти ще последват веднага след това и новото ръководство от почтени мъже и жени ще се ангажира с възстановяване на нашия свят. Това до скоро звучеше като утопия - управление на основата на конституционни и истински демократични процеси. Има много мъже и жени, посветени на тази кауза - работещи в правителството на САЩ, в агенции на Пентагона, сред военните, финансовия сектор, както и в частния бизнес, които са вложили много усилия в живота си, и сега са нетърпеливи да представят на човечеството своя проект за нова система на изобилие, създавана тайно в продължение на години. Като част от тези проекти, огромни суми от богатствата, които са били откраднати от обикновените хора, ще бъдат преразпределени чрез програми - ще получат от всеки мъж, жена и дете на планетата. Никой няма да бъде пропуснат и никой няма да бъде забравен.След арестите на престъпната Cabal, ще се премине към втората фаза на тази операция.
Днес нашият свят е посетен от много духовно просветени същества, които желаят открито да се съберат отново с древните си семейства. Тези духовно напреднали мъже и жени подпомагат в разоръжаването на Cabal, която контролираше голяма част от армията и притежаваше високо развити оръжейни системи.
Тези напреднали предшественици на човешката раса, изглеждат като нас, но има и други същества, с които ще се срещнем и които не изглеждат като нас. Всички те са извисени духовни същества, които са тук, за да ни подпомогнат да извършим промените, които трябва да бъдат направени. Тези същества са първоначалните творци на този свят и са същите напреднали цивилизации, с които заедно сме построили много от най-големите археологически загадки като например пирамидите в Египет. Те не са чужди и непознати за нас.
Казвали сме, че много важен социален експеримент се проведе на Земята в продължение на хилядолетия и всеки от нас е бил част от него. Този експеримент вече приключи и то с огромен успех. Сега ни предстои да се съберем с нашите братя и сестри от звездите и да бъдем отново приети в Галактическата общност. В нея участват много планети и звездни системи, с много и различни имена, но за нас ще е по-лесно засега да ги възприемем от името на техните мирни съюзи: Галактическата Федерация на Светлината и Команда Ащар.
Тези арести и нашата среща със звездното ни семейство ще решат много проблеми в нашия свят бързо и гладко, и ще приведат човечеството в съответствие на новата Златна Епоха, чрез мъдрото ръководство на душите с чисто сърце и намерение. Чрез усилия на Общността в световен мащаб, всички войни, глад, бедност, болести и замърсяване скоро ще останат в миналото, ще отпадне и  принудителното крепостничество. Напредналите технологии ще заменят нуждата да се трудим прекомерно за прехраната, и всеки ще бъде свободен да преследва своите творчески мечти и духовни занимания.
Всичко това ще започне с предстоящите арести на престъпната Cabal, и тези арести ще се проведат веднага след като достатъчно голям брой от гражданите на нашата планета са наясно, какво и защо се случва и какво означава това за човешкото общество.
Вие четете тези думи сега, тъй като много хора правят всичко възможно, за да споделят тази новина с вас и да известят нашата цивилизация за идващата нова Златна ера на мир, свобода и просперитет за всички на планетата. Тържества по целия свят със сигурност са подходящи и се насърчават от страна на Галактическата Федерация на Светлината, тъй като много е важно човечеството да удобри тези арести и да изрази своята подкрепа и съпричастност.
Молим, да участвате в тази велика кауза, споделяйки това съобщение във Facebook и в други онлайн социални мрежи. Това е вашият шанс да изразите своето разбиране на времето, в което сте избрали да се родите. Ако всички направим нещо, за да се разпространи тази новина, ние ще сме не само свидетели, но и ще подпомогнем Преходът да се осъществи по възможно най-добрия начин.
http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/03/how-to-do-your-part-to-spread-news-of.html





Гласувай:
3



1. saadi - Преди около половин час осъществих редовния си ченълинг-сеанс с
03.03.2012 02:18
Галактическата Федерация на Светлината . Казаха ми , че са се объркали , извиняват се , арести нямало да има и пари също нямало да получим никакви . Но все пак да не увесваме носовете - викат - защото някъде през 2686-та година , нещата щели лека-полека да се нормализират и хората пак щели да са гладни и без пари , но пък климатът щял да е по-топъл и вече нямало да им тежи толкова че нямат и дрехи .
цитирай
2. анонимен - мнение
03.03.2012 11:00
съгласен съм с предишното мнение, усещам статията оптимистично, но манипулативно
цитирай
3. samorasla - Саади, може и да сте прави,
04.03.2012 13:42
Може и да сте прав, не че не разбирам сарказма ви, но аз искам и вярвам, че всички тези послания ще се сбъднат. За жалост едва ли ще се срещнем очи в очи, за да разберем, кой крив, кой прав!... Защото, нали знаете, че всеки ще получи онази реалност, която си е заработил... ВАШАТА Галактическа федерация сигурно ви е казала и това.
цитирай
4. saadi - Това го пропусна да ми го каже . Но не се учудвам .
06.03.2012 10:57
Като си знам късмета , 100% съм осъществил контакт с най-калпавата от всички галактически федерации . Направо съм съкрушен .
цитирай
5. анонимен - ....
03.05.2012 21:58
Запомнете от мен, че промяната ще дойде, единствено и само от лицето на Бога, нашето Слънце. Всички други приказки са за уталожване на страстите, заради нарастващата бедност.
цитирай
6. анонимен - Кво става..
30.05.2012 20:22
Започнаха ли арестите? Май няма и намек :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515750
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031