Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2012 16:18 - НОВИНИ ОТВЪД ЗАВЕСАТА – Планът е в действие, но земните съюзници постоянно клинчат, Братството и Белият дракон напират
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5416 Коментари: 7 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В продължение на няколко седмици наблюдавахме агонията, които възникна сред тези, които отдавна служат на тайното световно правителство - период, когато изискахме от тях да действат по новому. Нашите земни съюзници имат голямо желание да доведат вашият свят до нова реалност, но продължават да търсят начини за възстановяване на древните ценности. Ние наистина сме учудени от този застой. Мъже и жени, работещи за тази безжалостна клика илюминатите, довели света до гибел и сега продължават да следват този разрушителен път. Ето защо ние смятаме, че единственият изход за тях е изгнанието. Ние постоянно напомняме на нашите земни съюзници за продължителните и постоянни страдания във вашия свят. Настъпи времето за изгонване на тези негодници, за да бъде сътворен един свят, благодатен за всички. Но ни се струва, че групата земни съюзници не чува тези призиви. Едновременно с това, тайните общества не споделят тази снизходителна гледна точка. За тях, кликата се държи отвратително по отношение на всички хора и те искат колкото се може по бързо престъпниците да бъдат арестувани. Това е групата, с която ние работим най-лесно.

Тъй като тази група води преговорите за новия финансов ред, ние помолихме тайните общества да поемат организирането на новите временни правителства. Възнесените Владици са съгласни и молят да се засили тяхното участие, касаещо многочислените планове, които вече са съгласувани. Ние смятаме незабавно да осъществим тези планове и да сложим край на властта на кликата, позната като тайно световно правителство. Отчитайки, че нашите земни съюзници напълно осъзнават криминалната същност на световното правителство, ние сме озадачени от тяхната нерешителност. Политическите партии в различните страни са толкова корумпирани, че тяхната нетърпимост по отношение на собствените си граждани става все по-очевидна, което предизвиква протести в целия свят. Новата власт автоматически ще спре целият автократически сговор и ще направи така, че властите да съответстват на нуждите на гражданите. Ето първите стъпки, които бихме искали да предприемем: да ви разкажем за галактическата цивилизация. Ръстът на съзнанието на вашата цивилизация изисква промяна в организацията на вашето общество.

Вашето съвременно управление не включва в себе си нито новите технологии, нито новото съзнание. И тази форма на управление не се стреми да се съобразява с вашите интереси. Тя се стреми към корупция и присвояване на властта от мощни заинтересовани групи, ръководени от дисидентска идеология. В резултат, истината остава скрита за вас зад димна завеса, която не ви позволява да узнаете това, което е нужно за обезпечаване на основните ви нужди. За да бъде прекратено частното финансиране на кандидатите за изборите и за да се попречи на приемането на закони, отразяващи интересите на финансистите, правителствата трябва да бъдат сменени. Получаването на пълномощия във властта означава особена чест за избрания, който действително е способен да работи за интересите на своите граждани. Помнете, че тези мерки са само временни, тъй като е нужен много по-ефективен модел на управление, за да можете бързо да се включите в парадигмата на новите технологии, което ще позволи гражданите по-пълноценно да участват в избирателният и управленски процес.

Именно така ние управляваме галактическото общество. Управлението се осъществява благодарение на участието на всички граждани на нацията. Недостатъците на интерактивните технологии и вашето ниво на образование и информираност не ви позволяват да претворите в живота си тази система на виждане. Ние искаме да ви помогнем да развиете подобна комплексна технология и да я претворите в живота си. Разбира се това не може да се направи преди да ви се представим официално. Само след това, ние ще можем да започнем да ви предаваме серия от послания, подробно обясняващи това, което отдавна са скривали от вас. Това ще ви позволи да сформирате социална среда, която да отговаря на променящите се изисквания на напълно осъзнати същества. Модела на управление трябва да се промени от авторитарен, на контролиращ  внедряването на творчески решения. Именно така е организиран живота на звездните нации. В центъра на такава организация се намира волята на народа, а социалните структури трябва да са сигурни, че всеки човек ще бъде чут и уважен.

Намасте!
От Възнесените Владици! Ние накратко ще ви разкажем какво се случва сега. Ние използваме многобройни тайни организации, за да водим преговори за въвеждане на серия от директиви, които ще позволят да бъде създадена вашата нова реалност. Монопола на властите и огромните богатства, предназначени да ви контролират в тъмните времена, са разсредоточени благодарение на нашите тайни общности. Ние предупредихме кликата (световното правителство), че Войните на Светлината имат възможност да сложат край на това, което са сътворили техните древни господари – Анунаките, преди 13 хилядолетия. Въоръжени със специални Небесни декрети и средства, събирани в продължение на столетия, нашите групи разсекретяват корпорацията на илюминатите и отнемат мощния й контрола, създаден от тъмните сили. Това означава, че при съдействието на жителите на Агарта и на семействата от Вътрешната Земя, тези специални помощници на Светлината са готови да се проявят в новата реалност.

Раждането на новата реалност е предизвикателство, за което ние отдавна говорим. Независимо от всичко, ние сме готови да обявим нашата победа. Всички ние заедно, успешно успяхме да се противостоим на  тайното световното правителство и на опасностите, които тя създава, без значение, че за това изразходвахме много време. Нашата цел е: да ви освободим и да предоставим на всички вас благополучие. Това ни позволява също своевременно да ви обясним Божествената мъдрост и да ви покажем пътя към Пълното Съзнание. Вие ще се присъдените към нас за да дадете на Майката Земя забележителното царство на петото измерение, което ще ви позволи да се обедините с вътрешното царство Агарта. Ние заедно ще образуваме общество, което ще разкрие това, което световното правителство на илюминатите е скривало от вас. Това, което ще се случи с вас, ще ви удиви и ще ви изпълни с вълшебство и радост.

Да ви ръководим по пътя на Светлината ни носи голямо удовлетворение. А сега ще ви представим вашето голямо семейство, което ще ви помогне да извършите вашето свещено пътешествие. Жителите на Агарта ви наблюдават и търпеливо очакват възможността да се разкрият пред вас и да ви покажат възможностите си. През следващият етап от вашата история, новите знания ще променят остарелите ви убеждения. Вие ще узнаете за притежаваните от вас физически способности, които сте приели за невъзможни и които ще ви позволят да създадете нова наука и да възстановите древната си история, която е била сериозно изкривена. Ние, това сме някогашните пришълци, които е трябвало да се адаптираме към вашия плътен план на повърхността на планетата, който сега вече постепенно изчезва. А, тези, които са отговорни за лъжите, ще си отидат.

Днес ние говорихме за промените, довели вашето издигане до прага на проявяване на вашата нова реалност. Това стремително ще ви свърже с нас и с вашето духовно космическо семейство, за да ви насочи към Пълното Осъзнаване. Дойде време за проявяването на наистина удивителни неща. Знайте, Скъпи мои, че безбройните Ресурси и безкрайното Благополучие на Небето ви принадлежат. Да бъде! Selamat Gajun! Selamat Ja! От сириански: Бъдете Единни! Бъдете Радостни!

Website: Planetary Activation Organization Sheldan Nidle, January 24, 2012 // 8 Muluc, 2 Yax, 8 Manik // Превод: Георги   Sheldan Nidle, February 7, 2012 // 9 Акбал, 16 Якс, 8 Маник

Земните тайни свещенни общества са много близо до успех. Както Източните така и Западните филиали на тези общества подписаха много документи, потвърждавайки, че тъмнината повече няма да решава въпросите относно бъдещето на световните финанси. В момента се решават многобройните детайли. Това означава, че тъмнината вече не е непреодолима пречка в промените и че Светлината, в пълно превъзходство регулира какво ще се случва в света ви. В момента ние наблюдаваме консултациите, които секретните свещени общества коментират с подходящите Възвишени Учители вашите следващи стъпки към цялостно съзнание. Текущата ви реалност ще бъде изхвърлена според божествените декрети, издадени от Божествения Свят и това неизбежно убеди тъмнината, че в крайна сметка съпротивата е безсмилена. Въпреки това, почти всеки индивид е все още подвластен на заблудата да предоставя силата си на един или друг външен обект на благоговение. Време е да се разбере от всички, че в тази реалност е необходим нов похват в отношения и функциониране.

Светлината провъзгласи издадената преди години наредба от Духовната Йерархия на Гайа. Наредбата подчертава нуждата да се реконфигурира връзката между човечеството, живеещо на повърхността на Гайа, спрямо нейните екоситеми. Тази радикална промяна в разбиранията на човечеството спрямо Майката Природа ще настъпи след като новите правителства са налице. Хиляди изобретения ще бъдат освободени, което ще преустанови замърсяването на въздуха, водата и почвата, както и ще елиминира енергийната криза, изкована през последните векове от алчността и екплоатацията на земята от тъмните сили. Ще ви бъдат доверени факти от миналото, които най-вероятно ще разгневят мнозина. Бихме искали да предупредим новите правителства да предприемат правомерни наказания към бившите ласкатели на тъмнината, по-важната ви задача ще бъде да внедрите благоденствието и новите технологии в преобразяването на света си в нещо наистина великолепно, което ще зарадва Майката Природа! Както казвате, добрите времена предстоят! Това включва разбулването на факта за първия контакт,  както и благородната мисия на тази флота.

Относно нашият пръв контакт флотата наблюдава процесите и консултира съмишлениците ни на Земята и секретните свещенни общества на Възвишените Учители, че божестеният план е в действие. Божественият Свят ни е оторизирал да помогнем в промените. Както споменахме по горе, тъмнината знае, че силата им е почти изчезнала и почти единственото, което им остава е нарочно да провокират и съботират многобройните движения за свобода по света. Също така, че е налице грандиозен пъклен план да нападнат Иран, което е планувано за края на зимата или в началото на пролетта. Ние наблюдаваме от много отблизо силите,  чиито намерения са да изпълнят този отчаян ход в защита и страх от Светлината. Ние също така ръководим арестите на длъжнистните лица, отговорни за останалите подземни секретни бази и ги пращаме в същите онези лагери, използвани за задържането на бившите им работодатели. Тези индивиди са в процес на проучване и определяне на типа и величината на престъпленията им.

Така да се каже, нашата задача тук бе морфирана в нещо по-обширно от просто "галактическа възможност". Ние ръководим глобалната посока на цивилизацията в извеждането й от крепостта на тъмнината и промяната и в кооперативна мрежа от култури, базирани на свобода и благоденствие. Както виждате това не е малка задача. Нашият афилииран персонал трябва да осигури коректните стъпки, започвайки с масивното морфиране към новата глобална финансова система, която ще е напълно подкрепена от световен съюз от нови грижовни правителства. Секретните свещени общества на Изтока и Запада вече са започнали тази огромна първа стъпка, по-точно вземането на контрола върху няколко огромни финансови корпорации, което ще бъде последвано от изобилни доставки и начало на промените в правителствата. Всичко това вече е започнало. Ние работим отблизо с нашите Земни връзки в създаването на новите правителства, след което ще последва известяването на многобройните възобновяващи и поразителни промени във вашата глобална реалност.

Нашето пространство както и фамилиите на Вътрешната Земя ще предоставим необходимата защита около предстоящите събития, както и ще ви съветваме относно какво и как да се направи в интерес всички, за да се придвижат повече хора напред към пълно и цялостно съзнание. Налице е новата технология, която ще повиши просперитета и свободата, изпълваща живота ви. Ще ви бъде предоставена широкообширна егида, обхващаща всяка сфера на живота ви и изкачвайки ви в ера на безпрецедентен мир и благоденствие. Войните ще приключат и една нова форма на филантропична (човеколюбива, благотворителена) форма на правителство ще бъде силно насърчено. Ние ще ви се разкрием и желаем да ви кажем да следвате един основен морал, поддържащ свободата и суверенитета на всеки индивид. Уважавайте се и нека в божествена служба заедно да спрем покъртителните количества отпадъци, които замърсяват свещенната ни жива планета, Майка-Земя.

Съществува едно свещено знание, което е небходимо да се разпространи помежду ви. Заедно, ние можем да вземем тези чисти, универсални Истини и да ги внедрим навсякъде по вашият свят. Много от вашите свещени книги са били пренаписани, и в тази доста изопачена форма са използвани от богатите и властолюбивите, за да изкривят обществата и да конфронтират нация срещу нация. Време е тези рани и отношения да бъдат излекувани, за да се създаде необходимата атмосфера за една глобална общност. Единството е нашето изконно състояние. Ние сме свещени проявлениа на Създателя! Нека в единство впрегнем нашият огромен капацитет за Любов и Светлина, за да засияе красотата, лежаща във всеки от нас. Време е просперитета и универсалната хармония да засияят. Време е за всеки да изяви и съдейства със специфичните си таланти и прозрения. Нека тази великолепна енергия освети последната права в пътя ни обратно към Цялостното Съзнание! Нека покажем на Небесата на какво сме способни!

Днес продължихме с дискусията си относно прехода ви към Цялостно Съзнание. Планетарната ви Духовна Йерархия, нацията на Вътрешната Земя и Галактическата Федерация на Светлината асистират в тази операция. Моментът на първия контакт наближава. Нека поздравим този момент и с радост да празнуваме завръщането ви в групата на съзнанието. Знайте, мили мои, че безкрайната Обилност и непрекъсващото Благоденствие на Небеста наистина са ваши! Нека бъде!
Селмат Гаджун! Селмат Джа! Бъдете Единни! Бъдете Радостни!

Website: Planetary Activation Organization
Превод: Boril
http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/sheldan07-02-12.html   СаЛуСа, February 24, 2012
Вие копнеете за истината, когато разбирате, че тя е скривана от вас еони от време и това, че много от вас разглеждат историята ви като изфабрикувана, за да отговаря на целите на онези, които са участвали в това. Може би най-важният пропуск е доказателство за нашите посещения на Земята и контактите, които сме направили. Обаче, чрез археологията за онези, които имат очи да видят, има доказателства от хиляди години назад. Част от тях са безспорни, дори до точката на показване, че е имало кораби в небесата ви дълго време преди вие да летите в небето. Ако до сега бе прието, че ние бяхме постоянни посетители на вашата Земя и имахме смислени контакти, когато ви предавахме знания, би могло да бъде толкова по-лесно да се осъществи Разкриването. Всъщност, в някои отношения можеше дори да не е необходимо да се прави това изобщо, тъй като връзката ни с вас би била разбрана и нашите посещения вече биха се случвали открито.

И така, сега е оставено на нашите Съюзници да окажат такъв натиск върху вашето Правителство, че те в края на краищата ще трябва да отстъпят пред вашето искане да бъде призната истината, що се отнася до нас. Вашето Правителство и Военните ви сили са наясно, че по един или друг начин нашето присъствие скоро ще стане известно дори само защото ние сме в конфликт с онези, които отказват да сключат мир и вместо това създават война. Това може да започне скоро след като медиите решат да позволят на истината да бъде пусната в печат и се отхвърлят онези откровени лъжи и невярна информация. Има някои стъпки към такива промени, но това не достатъчно бързо за нас, така че ще бъде приложен силен натиск, докато се осъществи пробив. Заедно с вас ние чакахме търпеливо дълго време, за да видим тъмните сили отстранени и да се позволи на Новата Епоха да започне. Галактическата Федерация ще реши преки действия, ако задънената улица остане по-дълго. Те знаят, че ние вече сме действали, що се отнася до подземните им бази и че работим, когато решим да действаме. Освен това, те нямат средствата да осуетят плановете ни повече, тъй като Светлината е забележителна, когато се използва за доброто на всички.

Подобно на вас ние искаме да видим бърз напредък, а не непрекъснати забавяния и възнамеряваме да уверим, че нещата започват да се случват, така че всеки да е наясно с това. Има много неща в ход, а това създава възможности за нашите съюзници, а ние ги насърчаваме да се намесят и да се възползват от тях. Бъдете сигурни, че резултатите ще станат забележими за вас и ще е време, когато ще знаете със сигурност, че обратното броене до Издигането е започнало. Това, че имате дата за завършването на този цикъл, е чудесно, тъй като означава, че имате нещо, върху което да се фокусирате, когато броите оставащите дни. Хората, които са в началото на движенията за свобода, настояващи за освобождаване от старите начини за диктатура, действително са пионерите, които подготвиха сцената за още по-големи постижения. Всички промени трябва да започнат някъде и някога и от малки наченки на Светлина ще превземат мрака и ще изпълнят дадените ви обещания.

Стойте в готовност, но не в напрежение, тъй като всичко е наред и ще откриете, че изведнъж ще се случи цяла серия от събития, които ясно ви показват, че очакванията ви са изпълнени. Ние защитаваме вас и Майката Земя и сме правили това в продължение на хилядолетия и ще продължим да го правим. То ще е по-очевидно, когато най-сетне можем да се срещнем открито с вас и когато можем ще трябва да е най-радостната смяна на посоката за вас. Да знаете, че най-накрая сте в безопасност от вниманието на последните заговорници, ще донесе прилив на радост и вълнение и велико време на разиграване на финалния план за вашето Издигане. От известно време насам независило дали вие лично сте го осъзнали, нивата ви на съзнание нараснаха и този процес се ускорява докато придобиете пълно съзнание. Това е друга област на развитие, в която ще ви помогнем веднага щом това е възможно.

Когато мислите за това, което е планирано за вас, надяваме се, че то издига сърцата ви и вие разпространявате чувството за щастие, което това трябва да ви носи. Естествено онези души, които останаха със затворени очи и уши що се отнася до Издигането, ще са онези, които са объркани и дори изплашени от промените, за които те не направиха подготовка. Те заслужават същото внимание и помощ, както всички останали, така че те също могат да напуснат дуалността на Земята в знанието къде е тяхното бъдеще. Този опит ще постигне много с времето, тъй като ще остане в подсъзнанието им, докато отново може да им послужи. Те със сигурност не ще трябва да започват отново от дъното на стълбата. Както всички останали души те ще напреднат, защото е невъзможно да останат неподвижни, тъй като дори и да не е осезаемо, всичко е в състояние на промяна и е една константа във Вселената.

В бъдеще ще имате много повече знание и разбиране за Вселенските Закони, а с пълно съзнание няма да имате проблем в придържането си към тях. Всичко това може да се обобщи с живот от гледна точка на Безусловна Любов и въпреки че е голямо предизвикателство в настоящите ви условия, тя ще стане по-лесна, когато се издигнете. Скъпи мои, опитайте се да живеете в най-висшето си разбиране на това какво е да си издигнато същество и скоро ще откриете колко много сте напреднали. Майте предвид, че Всичко е Едно и това трябва да ви помогне да преодолеете повечето трудности, които е вероятно да срещнете. Казваме това, защото много от вас са били възпитавани да мислят за хората в малки кутийки, които имат етикети на тях, отколкото да виждат едно завършено Човешко Семейство. От вас не се очаква да достигнете съвършенство сега, действително това би било изключително трудно, докато не достигнете много по-високо ниво на съзнание.

За онези от вас, които обичат да бъдат в течение на това, което различните източници докладват, може би сте забелязали, че се случва бавно сближаване на информацията. Това е сигурен знак, че времевите линии започват да се събират заедно, но все още ще намерите някои, които са по-силни от други. Онези, които поддържат религиозни вярвания, са склонни да бъдат сами, тъй като се чувстват обвързани от апокалиптичните пророчества на техните древни учения. Много от тях вече не са приложими, тъй като бяха дадени в момент, когато изглеждаха възможни, но събитията от тогава промениха изхода. Тази година ще е краен тест на техните убеждения, но очевидно както всеки друг, те имат бъдеще, плод на собственото им творение.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви давам моята Любов, за да ви помогна по пътя ви.
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno







Гласувай:
5



1. mahatma - Още един
24.02.2012 18:16
даде фира...
цитирай
2. samorasla - ((((-;
24.02.2012 20:04
mahatma написа:
даде фира...

И фира да е....ама сладка...
цитирай
3. samorasla - За онези, които не са на "ти" с космическата политика
25.02.2012 12:58
За онези, които не са на "ти" с космическата политика искам да отбележа, че в заглавието под "Братството" разбирам планетарното правителство с център Шамбала, а под "Белият Дракон" имам предвид тайна организация, която провежда политиката на Братството, на Съюза на Андромеда, както и на Божествената йерархия тук на Земята с благословията на Първоизточника на този космически ден.
цитирай
4. samorasla - Послание от Командата на Ащар – 22.2.12г.
25.02.2012 13:07
...”Много от вас очакват да видят екшън и това и ще се случи. До сега много от вас знаят какво се иска от тях, но тези задачи ще ги повторим още веднъж. Моля ви грижете се за членовете на вашето човешко семейство, тъй като много могат да изпитват страх и объркване виждайки толкова много политически и финансови фигури отведени под арест едновременно и също в бърза последователност. Арестите ще се изкачат високо във вашите политически арени и точно тук ние предричаме по-голяма част от тези, които се страхуват да изпитат голям емоционален шок.

Никой и нито един отдел във вашите световни правителства ще бъдат подминати и правни обвинения срещу вашите най-влиятелни политически фигури вече са подготвени. Те ще бъдат отведени под стража също както всеки, който е извършил престъпление срещу друг според вашата правна система и те няма да имат луксозни килии заради това предполагаемото им благоразположение и богатство. Те ще бъдат махнати от кабинетите си и позициите си в правителствата и финансовата сфера и ще бъдат изправени в съда и през това време обвиненията срещу тях ще бъдат обявени както на тях и така и на обществото. Вие сте жертвите в тези процеси и следователно ще бъдете осведомявани във всяка стъпка от развитието на наказателните процедури.

Молим ви да ни помогнете да разпространим новината за тези настоящи арести, за да може да усилим влиянието, което те ще окажат върху хората от вашия свят. Тези свързани събития не са за подценяване, особено, когато предстои обявяването на човечеството за свободно от тираничното управление от тези, които са ви потискали толкова дълго. Виждаме този ден като истински „Ден на независимостта” и смятаме, че този ден ще замени по значимост много от настоящите ви празници, които са само от части свързани със значимите събития от вашия свят. Този ден е бъде помнен и празнуван по цялата планета без значение националността или религиозната принадлежност – превръщайки го в едно истинско световно тържество...”
цитирай
5. samorasla - Италия залови "фалшиви облигации" на САЩ за $6 трилиона
25.02.2012 16:31
http://www.dnevnik.bg/istorii_na_denia/2012/0/17/1769135_italiia_zalovi_falshivi_obligacii_na_sasht_za_6/
В-к „Дневник” 17.02.2011
Италианската прокуратура съобщи в петък, че е разбила международна организирана престъпна група, криеща фалшиви държавни облигации на САЩ на обща стойност 6 трилиона долара.
цитирай
6. анонимен - Дълбок поклон, Ирка!
27.02.2012 14:35
Дълбок поклон, Ирка!
цитирай
7. samorasla - Оригиналната статия е тук:
27.02.2012 14:48
samorasla написа:
http://www.dnevnik.bg/istorii_na_denia/2012/0/17/1769135_italiia_zalovi_falshivi_obligacii_na_sasht_za_6/
В-к „Дневник” 17.02.2011
Италианската прокуратура съобщи в петък, че е разбила международна организирана престъпна група, криеща фалшиви държавни облигации на САЩ на обща стойност 6 трилиона долара.

Оригиналната статия е от:
http://finance.yahoo.com/news/italy-police-seize-6-trillion-144806660.html;_ylt=AnNO.EapllxzdAUeKiW1nkuiuYdG;_ylu=X3oDMTQ0Z3BydmtmBG1pdANGaW5hbmNlIEZQIFRvcCBTdG9yeSBSaWdodARwa2cDOGEyMzg3YTMtNWI3Ny0zZjVlLWJhNGEtZmZhOGY5YzBiODEwBHBvcwMxBHNlYwN0b3Bfc3RvcnkEdmVyA2EzYTE0YmIwLTU5NzgtMTFlMS1hZDc4LWI5MTBjNWYxNTQxNw--;_ylg=X3oDMTFvdnRqYzJoBGludGwDdXMEbGFuZwNlbi11cwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdANob21lBHB0A3NlY3Rpb25zBHRlc3QD
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2522822
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930