Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2012 17:11 - ПРОЧЕТИ, ЗА ДА СИ В ЧАС!
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1888 Коментари: 1 Гласове:
2



Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 2.02.2012г.

Начинът, по който човечеството управлява времето си в следващите дни ще повлияе върху това как те ще преживеят дните между сега и Издигането. При условие, че много от вариантите са налице, човечеството е в състояние да промени опита си по много начини. Различните начини, по които можете да преживеете предстоящите си дни, включват не само кога определени събития ще се случат, но и как тези събития ще се развият. Ако мнозинството от човечеството реагират със страх на нашето присъствие и на промените, планирани за вас, това, разбира се, ще възпрепятства усилията на нас и нашите Земни съюзници. Със страха идва и недоверието, а ако хората от вашия свят не могат да намерят начин да ни вярват, за да ви помогнат в многото пътища на прогреса, тогава промените значително ще се забавят. Ние няма да стигнем до там, за да кажем, че промените към по-добро напълно ще спрат, тъй като тези промени са жизнено необходими за вашето извисяване, а в някои случаи тези промени са необходими за продължаване на вашето оцеляване.

Вземете например вашите правителства и тъмните сили, които почти напълно ги контролират. Без отстраняването на тези сили от позициите им на властта, човечеството би се сблъскало с някои големи ограничения на свободите ви. Заговорниците имат много зловещи планове за всички вас и е достатъчно да се каже, че без намеса вашата планета скоро би се превърнала в голям затвор, управляван от няколко лидери и техните слуги. Друга област, която се нуждае от пряко внимание, е вашата страдаща околна среда, тъй като вашите екосистеми несигурно балансират между оцеляване и пълно унищожение. Това се дължи не само на пренебрегване от страна на толкова много правителства и техните индустриални машини, но също и на целенасочените усилия за саботиране на околната среда от същите членове на ръководството на тъмните заговорници, които желаят да ви контролират още повече като ви направят зависими от тях за вашето абсолютно оцеляване.

Ние, Галактическата Федерация на Светлината, сме готови да кацнем на ваша земя и незабавно да започнем да прилагаме тези силно необходими промени. Всички наши Земни съюзници са по местата си и чакат сигнала, че всички са готови да продължат със следващата фаза от цялостния план. Готови ли сте? От жизнено значение за тази операция е мнозинството от човечеството да е подготвено да ни приеме и да е в състояние психологически да се справи с радикалните промени в техния свят, на които те ще станат свидетели. Когато дадено същество види с очите си, че всичко, което то е разбирало като единствената си истинска реалност се променя на всяко ниво, това преживяване може да бъде доста обезпокоително. Много от вашия свят са спали не само през тази инкарнация, но и през още много, водещи до това внезапно „разтърсване на леглото”. Ние искаме тези промени да са гладки и искаме само всички ваши хора лесно да приемат и дори да се радват да видят, че всички болести на техния свят са излекувани в полза на всички същества на вашата планета. Ние напълно разбираме, че това не е много вероятно да се случи, тъй като нашите служби за наблюдение виждат много от вашите хора да реагират в общия страх и паника на откровението за нашето присъствие във вашия свят.

Това е факт, който ние трябва да приемем докато вървим напред с фазата от нашата операция на дългоочакваното разкриване. Това, на което можем да се надяваме, е да видим нашите многобройни Служители на Светлината, които се инкарнираха само поради тази причина, в действие и да успокоят страховете на вашите братя и сестри. Ето къде стои нашата надежда в този момент. Това е най-голямата променлива величина в цялостния ни план. Повечето ни други области от цялостната ни мисия ще паднат като перфектно наредено домино, но едно от единствените ни реални опасения е дали достатъчно членове от земния ни екип ще се отзоват на призива за служба сега. Този призив излиза сега, а очите ни гледат към всички вас. Вашите услуги са важна част от този пъзел и вие сте тези, които сега заемате централно място. Има нужда от вас да се отзовете и да сте тук за вашите братя и сестри във времето, когато те се нуждаят от вас. Били сте инструктирани много пъти и всички от вас би трябвало да знаят какво да правят в този момент. Много от вас са отделили време да се информират за това какво се случва около вас сега и вие ще използвате придобитата си мъдрост, за да помогнете за информирането на братята си, тъй като знанието е сила. Когато достатъчно от вашите хора разберат по-цялостно събитията, които се случват около тях, внезапно успокоение ще измие планетата ви, като изплакне страха и остани само мирно спокойствие като нашата нова среда, където можем по-лесно да работим заедно по всички необходими промени, планирани за вашия свят.

От наша страна ние сме готови да продължим със следващата фаза от операцията. Чакаме вас от ваша страна да „направите програмата” така да се каже и да подготвите достатъчно другите за нашето пристигане. Нашите служби за наблюдение са заети със съставянето на редовни прочети на вашето колективно съзнание и ние сме много щастливи да ви докладваме, че вашите непоколебими усилия отбелязват такъв огромен напредък с всеки един ден. Продължете с усилията си, тъй като наградите за вашите хора и за планетата са големи и са много. Вие сте на път да влезете в нова ера на голям напредък в колективния ви опит. Много от вас ще се учудят на чудесата, които се пазят за вас, а ние сме точно толкова развълнувани, колкото много от вас са от прилагането на тези промени.

Ние наблюдаваме отблизо Заговорниците и техните все още много слуги и също така сме много щастливи да ви кажем, че те повече не се считат за каквато и да било заплаха за вас. Ние системно премахнахме цели ескадрили на бойните им сили и също така унищожихме много от тяхното оръжие – и наземно, и космическо. Тези тъмни сили няма да бъдат никаква пречка по пътя ни да улесним многото промени и няма да бъдат пречка за вашето издигане в по-висшите царства. Това беше една от основните ни причини да сме тук сега и ние искаме вие да знаете, че тази фаза от нашата мисия посрещна значителен успех.

Очакваме с нетърпение много повече успехи в нашите общи начинания и сме силно нетърпеливи за започнем много от тях. Сега гледаме към вас за зелена светлина. Вие не чакате на нас. Изчистете пътя за нашето обединение сега. Вие сте обучени за тази задача и сте призовани от дълга. Очите ни гледат към вас, докато разчиствате пътя за последната четвърт миля. Време е да се даде тласък напред с всичките ви сили и да бутнете последната бариера, която стои на пътя ви към новия ви живот. Ние не искаме нищо повече в този момент, отколкото да ви видим от другата страна на стената, която ви разделяше от нас толкова много дълги години. Вие сте почти там. Сега е време да завършите началната фаза на вашата задача. Знаем, че можете да се справите. Ето защо сте тук. Вие сте били внимателно избрани сред много да бъдете тук сега, а ние имаме точно толкова доверие във вас, колкото имахме по време на процеса на подбора. Знаем, че ще успеете, тъй като много от вас са го постигали толкова много пъти преди. Ще се видим скоро.

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината

Чрез Грег Гайлс









Гласувай:
2



1. samorasla - 04.02.12 Новото Съ-Знание
05.02.2012 17:43
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=972
......
21. Помислете сами, та нали Аз позволих да се състои колосален научен прогрес, включително и появата на Интернет, единствено заради това, за да няма у нито един от управляващата върхушка дори и най-малката надежда, че обикновените хора ще се огънат под тяхната постоянна преса, тъй като хората най-накрая повярваха, че присъствието на Управляваща сили – силата на Бога – сега се потвърждава вече и от резултатите от независимите задълбочени научни изследвания.
22. И ако това е така, а то е така, то тогава всякакви опити на властите да изградят нови отношения по стар сценарий са обречени на провал по две причини: у хората започва да се формира ново Съ-Знание на Духовно събуждащата се част от населението на страната, и настъпва период в историята на човечеството, когато юздите на управление на Планетата е взел в ръцете си САМИЯТ ТВОРЕЦ!
23. Всичко това е основата на Новия свят – Свят под управлението на Самия Създател!
24. Дошло е време, когато човекът започва не само да разбира смисъла на неговия живот, но и започва да осъзнава присъствието на Бога в Пространството и да усеща Моето влияние върху своята съдба и своите мисли!
.......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515955
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031