Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2011 11:39 - Предстои масово водно Кръщение
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8286 Коментари: 17 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Предстои масово водно Кръщение и раждане на Новото съзнание, което е единство между вода и прана: твърди Лияна Фероли.

Преди доста години Друнвало Мелхиседек изнесе беседа на празника Уесак в планината Шаста, северна Калифорния, в която разказа за едно от най-удивителните неща, които е видял и които започват да се случват в този свят. И които не могат да ни оставят равнодушни и същите, каквито сме били. Но за да се подготвим за тази драстична промяна, повечето от духовните учители е трябвало да си заминат, да се отправят към друга Вселена, за да изпитат това, което ние скоро ще преживеем тук. Те си отивали, за да намерят проход в този нов свят за нов начин на съществуване. Свършвайки работата си, повечето от тях се завърнали през египетския прозорец, който е бил открит от 10 до 19 януари 1999 г. За 6 години група възнесени учители сваля много нови знания и идеи, които човечеството никога досега не е познавало и дори не си е представяло. Една от тях е свързана с Майката Земя, Новото съзнание и Свещената вода.

Чрез тези познания става ясно, че водата е нещо много повече от това, което знаем за нея. Почти цялата повърхност на уникалната ни планета е покрита с вода. И всички живи същества, и всички форми на живот, които я обитават, са произлезли от вода и се състоят от вода. Затова тя има за всички такава особена притегателна сила. Затова дори се усещат инстинктивно нейните местонахождения. Защото имаме неразривна връзка с нейната жива енергия, с нейната същност, която е по-жива, отколкото на нас ни е известно. Неслучайно Иисус започва своето пастирство с водно кръщение. Но, според християнското разбиране, ние можем да бъдем кръстени един път и това ни изчиства от всички грехове, след което всеки работи самостоятелно за недопускането на нови грехове. Сега, обаче, това явление предстои в глобален план отново и то в едно масово кръщение...

Великото бяло братство през последните 13 000 години неуморно работи за възвръщане към осъзнаването на водата и праната като една цялост чрез мрежата на Христовото съзнание, намиращо се около Земята, за да може да се повдигнем на следващото ниво на съзнание, съставено от икосаедри и додектаедри, т.е., от вода и прана. Неслучайно и нашата ДНК, кодираща информацията, се състои само от икосаедри и додектаедри, което също е съвместяване на вода и прана.

Всичкото това говори, че във водата има нещо много особено, което ще промени целия свят, особено чрез водата от определен тип. В подкрепа на това говорят и многобройните изследвания с вода. В университета в щата Джорджия в началото на 90-те години на миналия век забелязали, че всяка болна или травмирана клетка на нашето тяло е обкръжена от така наречената неструктурирана вода. А също и че всяка здрава клетка винаги е обкръжена от структурирана вода. Единствената разлика между двете е в количеството електрони във външните им орбити. В неструктурираната вода отсъстват външни електрони. И това се нарича болест. А в с труктурираната има електрони и техните балончета са завършени и здрави. Структурирана е водата в реките и езерата, намиращи се в чистата природа. Но водата, която върви по жилищните тръбопроводи, е деструктурирана, защото се движи по концентрични кръгове и те отронват външните електрони. Такава вода, идваща под високо напрежение, води до заболявания. И след като се разбра, че пием течност, която ни убива, тогава много изследователи започнаха да търсят начини за бързо преструктуриране на водата.

Един от тях е Валтер Фон Гарднер - геният на водата, който знае за нея повече от всеки друг в света. Той изобретява стъклен съд сформата на яйце, който се поставя във вода, а в него има определени колоидни минерали, които я структурират, правят я и изключително жива. На Кирлиановата снимка на тази вода се забелязва топка бяла светлина, дори стъклото не се вижда, а има ярко сияние. Докато преди въздействието се наблюдава само лек блясък от бяла светлина.

Учените разбраха, че ако се положат магнити в шестоъгълна форма и пропуснат през нея вода, то тя мигновено се структурира. Дори правят подобни изследвания в съоръжения от типа на басейните и горещите вани, за да ги обезпаразитяват. Тази вода, възпроизведена на компютърния екран, дори не изглежда като вода, а като киселина. Прави се и опит водата да преминава през въртящи се модели и през 12 метала, разположени по определен начин, което незабавно я прави супер жива. В Калифорния се подава жива вода в портокалова оранжерия, което увеличава урожая пет пъти. С много подобни опити хората се убеждават, че във водата има нещо, за което ние сме забравили, или сме направили нещо, което е изменило разбирането ни за нея. През 1996 г. Боб Дарч и Слим Спелинг взели вода от дъждовните облаци, преди да завали, пропуснали я през молекулярен емисионен скенер, обработили данните с помощта на специална програма на компютъра, а след това препрограмирали тази микровълнова емисия в звук, който може да се чуе. Този звук се транслира посредством антени-спиралки, напречени хармонизатори, които въздействали кръгово на атмосферата в голям обсег. За една година те просто освободили енергията на дъждовните облаци и Денвър станал найчистият град от цялата история на съществуването си. Но когато преустановили опита си, замърсяването се възобновило. Затова пък двамата учени заедно с Друнвало Мелхизедек започват нови изследвания в запуснатия екологично по това време Феникс, щата Аризона, като използват спиралките R-2, съединени по такъв начин, че да работят като антена и транслират всяка желана вълнова форма или вибрация. За много кратко време в града, в който се дишало много трудно, а някои квартали дори не се виждали, въздухът започнал да се прояснява и изчиства, отново можело да се диша, птиците и животните се завърнали. Над града се появили естествени облаци, въздухът станал чист, съдържанието на въглеводорода в центъра на града се снижило до единици и много пъти до нулата, нещо, което дотогава било напълно непознато.

По всичко случващо се изглежда, че няма да си отидем оттука, докато не изчистим мястото си на пребиваване. И че това е програмирано в нашето съзнание, което първо е довело до днешната деградация на Земята и пак то трябва да я възвърне към първоначалното й здраво състояние. Част от работата в тази посока е създаването на кластерната вода, която се появява преди 14 години. Погледната под микроскоп, изглежда като снежинки, формирани в малки шестоъгълници. Тя съществува в естествено състояние при всички младенци – в човека, издънките на дръвчетата, жребчетата..., но много скоро след това тя пропада и се превръща в структурирана вода, а вследствие на тоталното замърсяване, бързо преминава и в неструктурирана. Но създаването на кластерната вода е първата крачка напред към ускоряване проявлението на съзнанието, скрито вътре в човека.

Част от това проявление е и работата на една неголяма група от много стари майстори-суфи, занимаващи се с пеене на мантри в Турция. Чрез тях идва нещо, което било неизвестно на човечеството - водата, която никога не е била позната. Нарекли я  вода за изцелението на света.

Опитите с нея доказват, че прибявянето й към замърсени водоеми за 3-4 дни ги прави абсолютно чисти, каквито са били преди 1000 години. Дори отлаганията изчезват. Никой не можел да повярва в това, но то се случило, можело да се види. Няколко години след това във Вашингтон се прави секретно изследване с участници от много високо ниво - военни, учени, лекари, химици. Внасят два контейнера със замърсена вода, от които се носела нечиста миризма. Господин Иан Дойук излива в двата контейнера по една чаена лъжичка от лечебната вода. В течение на два часа замърсяването отстъпило към дъното, а скоро след това на мястото на утайката имало само абсолютно чиста вода. След това Иан Дойук взел една златна рибка и я поставил в контейнера, където си плувала доволно цели три часа. Дори нещо повече, след пренасянето й в аквариума, тя пренесла прозрачната чистота и в него. После ентусиастите наляли чисто моторно масло в контейнерите, добавили няколко капки от лечебната вода и разбъркали течността. След няколко секунди моторното масло вече не съществувало, превърнало се в протеини и аминокиселини, които се явяват храна за рибката. Черният нефт, краен продукт на милиони години живот, като встъпил в контакт с тази вода, незабавно станал бял и се преврърнал в протеини и аминокиселини, т.е. в началните субстанции на живота.

Тази лековита течност се оказва свръх йонизирана вода и съдържа три допълнителни електрона във външните орбити, това е в сичко. През последните две години учените - химици и физици - я изучават и държат информацията в тайна, неможейки да обяснят как се случва това. А всъщност, тази вода има съзнание, тя е жива и знае какво прави. Тя встъпва в една химическа реакция и прави нещо, после превключва на друга реакция и прави нещо друго със същите компоненти, така както това може да бъде направено само със съзнание. Ако се поставят в такава вода проводници, свързани с лампичка, то тя ще засвети, протича поток електрическа енергия, което изобщо не може да се случи в обикновена вода. И всичкото това дойде като дар за света от суфиските учители.

С такава йонизирана вода изчистват и изключително замърсения залив Измит, под Истанбул в Турция - най-мръсната вода на планетата, която преди изглеждала като нефт. Но тя не остава задълго в чисто състояние, защото в залива се вливат постоянно много големи канали с отпадъци.

Интересното за тази феноменална вода е, че за нея не е важно какво е замърсяващото съдържание. Без претенции към това, тя превръща всичко в кристално чиста безупречнавода и дори създава PH-баланс, равен на седем.

Тази Вода си сътрудничи и със земята и почвата. Разпръсната в големите депа за отпадъци, тя преустановява горенето на метан, всички въглеводороди се превръщат в органичен тор, без никакви химикали, неприятните миризми изчезват като с щракване с пръсти, започва да мирише на чистота. След няколко дни на тези места започват да растат растения и овошки. Трудно е да си го представим, но то действително се случва, казва Мелхиседек. Дори и нещо много повече, за което все още не му е разрешено да говори, защото финансовото статукво може да бъде сериозно разтревожено, макар че и на това Водата-съзнание може да противовъздейства. Един от страничните ефекти, които тя предизвиква, може да се абясни и с трудно потушаваните пожари. Когато те влязат в контакт с нея, незабавно спират и не могат повече да се запалят, защото тази Вода синтезира съединения, които не могат да горят.

В момента доста правителства провеждат изпитания с тази фантастична субстанция, вливат от нея в замърсените си езера и реки и ги изчистват. Така в залива в Сан Франциско за 4 дни се постига прозирност на повече от 18 метра дълбочина, а за два месеца тя отива до дъното, дори в най-дълбоките и плътни пластове всичко се превръща в протеини и аминокиселини. Това е планетарно чудо, случващо се пред очите ни сега. В Турция дори се строи фабрика на стойност 48 милиона долара за производството на такава вода и вече са готови да я изпращат там, където тя е нужна. Макар че достъпът до нея ще си остане доста неизяснен, защото не може да се изясни нейното действие. Нито един химик в света не може да обясни как тя работи.

Едно пророчество на индианците хопи гласи, че точно преди да се премине към след-ващото ниво , в т.нар. от тях пети свят, т.е. в четвъртото измерение, целият свят ще стане отново чист, какъвто е бил преди хиляди години. Това е великата способност на Земята да се изчиства за много кратък период от време и да въодушевява света да се освободи от своята болка и от всичко, което пречи на хората.

Добре е тази информация да се разпространява, макар че има няколко корпорации в света, главно нефтени, които са осведомениза това, но не искат то да се случи. Затова пък компанията от Истанбул, която произвежда тази вода, става все по-известна. Тя се казва „Перфект сайенс” (Съвършенна наука), с ръководител Иан Дойук, който не е истински учен, но е суфист, който е открил нещо и го дарява на света, работи с правителствата на различни страни и се опитва да помогне да се разпространи високото човешко съзнание, проявяващо се чрез водата. Самите Суфи не говорят за това като за „вода”, а за Духа, който се движи и работи чрез химически реакции. А те са се свързали с Него, като са се обърнали към природата на водното съзнание, чрез което сега предстои масовото Кръщение на планетата. Светът отново ще стане чист и това ще бъде едно ново всеобщо Кръщение, след което всичко ще зависи от нашата отговорност. И от това, дали служим на Любовта.

Ако тази Вода не беше дошла при нас като една Божествена проява, казва Д.Мелхиседек, нямаше да преживеем повече от 3 години на планетата Земя. Но тя е вече тук и взаимодейства почти с всичко. И нейното присъствие доказва, че Бог винаги е бил тук и никога не ни е изоставял. Че Той винаги е бил с нас, но ние сме тези, които сме Го забравили. И Бог сега е близо до това, да прояви себе си, правейки Себе Си очевиден.










Гласувай:
3



1. samorasla - Как да помогнем на себе си, на близките си и на планетата?
29.08.2011 09:36
Ние сме изградени предимно от вода - 60-70 %. Колко естествено и убедително е, когато твърдим, че ние сме това, което мислим. Страхът, злобата, омразата ни загрозяват, видимо или невидимо - без значение!
Как да променим своето мислене? Афирмацията (прочети предишния постинг) е един от начините да въздействаме на клетъчното съзнание да промени своето поведение. На следващо ниво е индивидуалното, локално, съзнание - то може да се промени със знание и желание за промяна. Не е трудно, нали?...
цитирай
2. анонимен - СООО «Вакс-АВТО» — оптовая продажа моторных масел, технических жидкостей, смазочных материалов
04.02.2012 12:49
<img>http://s010.radikal.ru/i312/1202/43/897cfed8cd3d.jpg</img>

СООО «Вакс-АВТО» — осуществляет импорт и оптовую торговлю автомобильными маслами, техническими жидкостями, смазочными материалами и другими товарами для автомобильной и автотракторной техники, имеет собственное производство широкого спектра разных видов автомобильных масел и технических жидкостей выпускаемых под торговой маркой «VAXOIL».

<a href=http://vaxoil.com/elektrolit/117-po-tipu-produktsii/123-elektrolit>стоимость электролита для аккумулятора</a>

<a href=http://vaxoil.com/stati/zamena-tormoznoy-zhidkosti>процесс замены тормозных</a>

<a href=http://www.vaxoil.com/novosti/kakoe-vibrat-i-kupit-motornoe-maslo>последствия смешивания полусинтетики и синтетики</a>

<a href=http://vaxoil.com/elektrolit/117-po-tipu-produktsii/123-elektrolit>где купить электролит для автомобильных аккумуляторов</a>
цитирай
3. анонимен - payday loans online 837 7950
19.10.2012 23:00
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#16142>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#20233>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11033 payday loans online
цитирай
4. анонимен - payday loans 807 6519
20.10.2012 04:55
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#622>payday loans</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#605>payday loans</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#2395 payday loans
цитирай
5. анонимен - buy generic viagra 539 16069
20.10.2012 05:08
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#13418>viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#3746>buy viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#265 generic viagra
цитирай
6. анонимен - buy kamagra online 17862
21.10.2012 01:09
<a href=http://orderkamagranow.com/#yqgaa>online kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#ztbad >kamagra online</a> , http://orderkamagranow.com/#jejnu purchase kamagra
цитирай
7. анонимен - buy viagra online 16034
21.10.2012 19:49
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#ahsdx>viagra without prescription</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#uhuvy >viagra 25 mg</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#dtrem cheap viagra
цитирай
8. анонимен - cheap generic levitra 4678
21.10.2012 21:01
<a href=http://orderlevitrahere.com/#ebtkg>levitra online without prescription</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#nbtbr >buy levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#suboe cheap generic levitra
цитирай
9. анонимен - payday loans 449 14088
21.10.2012 23:48
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#18587>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#677>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#17279 payday loans
цитирай
10. анонимен - cialis online 682 16855
22.10.2012 00:18
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#2123>cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#4416>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#6036 generic cialis
цитирай
11. анонимен - cialis online 443 5276
22.10.2012 00:25
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#18256>buy cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#11659>buy cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#16324 generic cialis
цитирай
12. анонимен - payday loans 609 6364
22.10.2012 02:49
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#15946>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#15396>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#12142 payday loans
цитирай
13. анонимен - cialis online without prescription 3414
22.10.2012 06:02
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#hpjyq>cialis without prescription</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#iymxi >buy cheap cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#imxkn buy generic cialis
цитирай
14. анонимен - cialis online 4177
24.10.2012 23:41
<a href=http://cialisstorehere.com/#mpqti>cheap cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#bhibl >buy cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#kuuze buy cialis online
цитирай
15. анонимен - buy viagra 11300
25.10.2012 02:58
<a href=http://viagrastorehere.com/#gyuvz>cheap viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#sqkdp >generic viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#cjgoa buy viagra
цитирай
16. анонимен - kamagra online 6927
25.10.2012 22:40
<a href=http://kamagrastorehere.com/#kstth>buy kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#mnitg >buy kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#osmyi generic kamagra
цитирай
17. анонимен - cheap levitra 17426
26.10.2012 08:57
<a href=http://levitrastorehere.com/#ccqqs>generic levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#rybwo >levitra online</a> , http://levitrastorehere.com/#gjjbu levitra online
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2523904
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930