Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2011 13:43 - Тихоплав: ТАМ, КЪДЕТО ЦАРИ ЛЮБОВТА
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4448 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 24.08.2011 13:16


Със своето мислене, което е в състояние да изгражда всичко, човек може да създава всякакви информационни обекти, да ги дарява с необходимите качества и свойства, да взаимодейства чрез тях с външното информационно поле. С други думи, да ги управлява. Трябва да се отбележи, че определено, но неосъзнато управление на информацията при нас се извършва постоянно. Точно това управление ни спасява от катастрофи и катаклизми.

Там, където цари любовта, няма катастрофи, там, къ­дето живее надеждата, няма отчаяние!

Между другото, да се въздейства върху информацията на соб­ственото ви съзнание може и с помощта на афирмациите. Афирмациите са вдъхновяващо утвърждаване, едни от най-лесните способи за програмиране на съзнанието, често препоръчван на започващите да работят над развитието на своето съзнание.

Афирмациите са думи, мисли и изказвания, които казват не­що положително за вас. Тези твърдения работят като лични мантри и въздействат върху съзнанието ви чрез постоянното повтаряне и напомняне. Практиката за повтаряне на афирмациите е съзнателно усилие да се замени саморазрушителната и самоунищожителна насоченост на съзнанието с положителна, творческа и ободряваща. Това е ефективен способ за преобразуване със соб­ствените възможности и способности на самовъзприятието и от­ношението към самия себе си.

Афирмациите могат да се повтарят наум или гласно, да се записват или пеят. По принцип всяка фраза, която има положи­телен смисъл, може да се използва като афирмация. Съставете за себе си бодри, жизнерадостни, кратки и ясни фрази, които да са утвърждаващи. Повтаряйте ги често. Например:

Всичко ми е наред! Вярвам в себе си!

Мога да постигна всичко! Аз съм силен и здрав! Млад съм, енергичен и изпълнен с живот!

Кожата ми с всеки изминал ден става по-чиста, по-здрава и по-привлекателна!

С всяка изминала минута ставам по-млад!

Мили жени, дори когато с тежките чанти вървите от пазара към къщи, едва мъкнейки крака, опитайте се мислено в ритъма на крачките да си повтаряте наум фразата: „Аз съм здрава, млада, на тридесет години съм, на тридесет години съм! Здрава съм, млада съм, само на тридесет години съм!".

Безспорно е, че числото 30 се отнася за жени, които са по-възрастни. И колкото сте по-възрастни, толкова по-поразителен ще бъде ефектът от въздействието на фразата върху вас. Повярвайте, че това е много по-добре, отколкото да се мисли за болес­тите, за проблемите на мъжа или децата, за материалните трудности. Още повече, че освен до отрицателна програма за орга­низма, мрачните ви мисли няма да доведат до нищо друго: пари­те ви няма да станат повече, проблемите ще си останат същите, а болестите ще разцъфтят още повече.

Вашите мисли за болестите също са своеобразни афирмации. Уверяваме ви, че повтаряйки предлаганата фраза, когато се приближавате с ритмична походка към къщи, ще забележите как се е подобрило настроението ви. Ако пък я повтаряте достатъч­но често, ще започне да се променя самочувствието ви и обста­новката около вас.

Афирмациите рушат препятствията във вашето съзнание. От­начало те само ще ви дават надежда (ето го инструмента за въз­действие върху информационните връзки). Ще започнете да смятате, че може би не си струва да се вярва на отрицателните пре­дубеждения, а после афирмациите изцяло ще ликвидират неуве­реността ви. Имайте предвид обаче, че нищо не се развива и пренастройва толкова бавно, както съзнанието!

С помощта на афирмациите можете сами да управлявате информацията на създанието си, а посредством нея да влияете и върху други информационни обекти. А управлението, неосъзнавано от нас на логическо равнище, се осъществява от душата ни. Академик Грабовой пише: „Задачата е в това знанията на душата да се приведат в логическа фаза и те да се използват осъз­нато". Но за целта са нужни знания, които идват от Бога!

Всички методи за спасение, самовъзстановяване и управле­ние на ситуацията, които академик Грабовой дарява на хората, са основани на уникалните знания, получени от Твореца. При то­ва тези уникални знания са интерпретирани с термините и поня­тията на съвременната наука. Той обаче не само разработва методи за спасение на човечеството. Най-голямата му заслуга е, че като изследва финия свят, формулира неговите закони. Защото финият свят е напълно непознат за учените, а с него може да се работи, само ако се владее знанието за законите и закономер­ностите му.

„Главното е да се вижда фрагментът на необходимата ин­формация във всеобемащата информация около нас и да се знае как да се подходи към нея, за да се използва правилно. При спасение, заболявания, проблеми от личен характер пациентът трябва да знае изходната информация, която го е довела до отрицателната ситуация. Какво я е предшествало. След това аз обработвам получения материал и работя конкретно по мето­диката за спасение.

Тази методика е предаваема и изисква точност и коректност. Всеки трябва да усвои системата за спасение индивидуално, лично за себе си... Във всяка информация съществува сегмент на друга информация. Само трябва да се разбере как да се подходи към една или друга информация и да се използва правил­но. Когато се владее определена информация, може да се предотвратяват различни аварии. Познаването на концепцията за неразрушаване на каквито и да било системи дава възможност да се организират разчети, теоретични системи за наблюдение, да се конструира сигурността на човека и на други форми на информация и обекти".

Грабовой смята, че всяка бъдеща ситуация, включително и всяка болест, представлява информация, която съществува обек­тивно. Трябва само да се умее да се подходи към нея, за да се промени.

  Откъс от книгата "Учението на Грабовой" от В. и Т. Тихоплав





Гласувай:
3



1. samorasla - За ролята на афирмацията:
29.08.2011 12:45
С афирмация е възможно да променим клетъчното съзнание на телата си. То ще синхронизира своята нагласа с локалното, индивидуално съзнание на личността и така тя по-лесно може да се справи със здравословни и много други проблеми.
цитирай
2. анонимен - acrobat full version
19.02.2012 19:57
adobe after effects cs3 plugins pictures editing http://gjdtkna.hostingsociety.com/acrobat-pdf-files.html acrobat pdf files
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524177
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930