Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2011 09:08 - Д Е М А С К И Р А Н E
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3748 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 21.02.2011 09:11


Ч А С Т   П Ъ Р В А: СЯНКАТА НА ИДВАЩИТЕ СЪБИТИЯ  гл.VI.

       Вече обяснихме защо йерархията на братствата от огледалната сфера желаят да инсценират Голямата Игра със завръщането на Христос. Разказахме ви, как те страдат от постоянното намаляване на човешка светлинна сила, която е основния жизнен фактор за всички онези, които желаят да продължат и да поддържат своята изява в огледалната сфера. Обяснено бе и как Голямата Игра ще бъде поставена на сцената, за да разреши проблема с тази растяща нужда. Целта е да подложат цялото човечество под влиянието на нова и много актуална магия, психотронно въздействие, чрез което да доведат масите до един мощен емоционален и дълбоко религиозен екстаз. По този начин ще се осигури производството на светлинна сила и ще се възобнови изобилието от субстанциите, така необходими на огледалната сфера.

     Това е целият замисъл!

Тези сили са наясно, че за успеха на Голямата Игра е абсолютно необходимо да премахнат изцяло всички сектантски разногласия и непримиримо различаващи се убеждения, така че кастата на авторитетите - водещи теолози, свещеници, образовани госпожи и господа - незабавно и без всякакви резерви да каже „амин” на всички феномени на Голямата Игра; така масите, повлияни от техния авторитет, да имат възможно най-желаното поведение. От медиците в най-затънтените кътчета на земята до знаменитите и елитни професори на най-известните университети - всички те не трябва да имат различие в мненията си за същността на потока от чудеса, който ще се излее над света.

Както сами може да забележите, че ако йерархията иска да доведе тази Игра до успешен край, тя ще трябва да използва могъщи сили, големи капацитети и гении, за да е сигурно, че всички, без никакво изключение, (освен гностиците на съвременната Духовна школа), просто ще коленичат пред фактите.

В помощ на тези гностици и на всички пробудени души, които са чувствителни към докосването на Гносиса, се дава това съвсем навременно предупреждение към света. 

      Сега ще ви обясненим различните действия на Голямата Игра. Ние не сме абсолютно сигурни за последователността, в която отделните части на програмата ще бъдат изпълнени, нито пък претендираме, че ще сме изчерпателни в нашето описание, но нашите изявления ще бъдат повече от достатъчни, за да ви помогнат веднага да разпознаете Играта, когато тя започне.

      И така:

Един ден в близкото бъдеще, сутринта, следобед или вечерта хората ще слушат любимите си радио-програми*, било то проповеди, интервюта, музикални изпълнения или концерти.

В някой от кулминационните моменти на предаванията, когато се предполага, че вниманието е най-голямо, звукът внезапно ще заглъхне, ще стане недоловим, и всички слушатели ще чуят глас - прекрасен, дълбок, любящ глас, който ще обяви, че няма смущение в радиостанцията и че много скоро предаването ще продължи, но че следва съобщение, отправено към абсолютно всички в името на Бог. Ще се обяви още, че Великият Ден на Господа е настъпил – очаквания ден на завръщането на Христос и че всички хора се приканват да се подготвят за този ден и за този час.  

Този радио-инцидент ще се състои по едно и също време по всички радиостанции, които работят. Той ще трае само няколко минути и всъщност обичайната радио-програма ще продължи в следващия миг. Нито журналистите, нито участниците в интервютата, нито персоналът на радиостанциите ще знаят какво се е случило, защото в действителност няма да има никакво смущение!

Но моментално хората ще хванат за телефоните, питайки какво става - учудени и възмутени в различна степен! Много от тях ще пребледнеят от страх: „Има ли някой право да плаши така хората?” ще питат те. „Коя секта или църква е отговорна за това?” ще се коментира усилено.

И преди персоналът на радиостанцията да се съвземе от объркаността си, ще полетят съобщения от всички краища на света с разяснения, че макар да изглежда, че няма специална намеса в радиостанциите, това се е случило по един и същи начин по едно и също време навсякъде по земята.

Вие може да си представите, как ще изглеждат ежедневниците на следващия  ден! Те ще са пълни с описания на инцидента, реакции на различни личности, техния ужас или изненада, медицински и научни спорове и възражения и въобще ще настъпи едно пълно объркване.

Целият свят ще бъде развълнуван, всички социални слоеве, всички обществени кръгове, тези отляво, както и тези отдясно, също и правителствата, а радио-телевизионните* авторитети ще вземат мерки за назначаване на цялостно разследване. В различни среди ще се държат деспути,  които ще се опитат да установят, какво стои  зад тези събития. Накратко, ще се събуди един силен всеобщ интерес.

След няколко дни феноменът ще се повтори с подобно съобщение, но този път с още по-голям успех, защото сега всеки ще е залепнал за своето радио (телевизор)! Съобщения от всички краища на земята ще потвърдят факта, че това се е случило отново и че е прозвучало същото послание.

Разбирате ли, как още първата фаза на Играта ще разтърси цялата човешка маса и като последица, как ще се увеличи многократно във всички държави преносът на светлинна сила към огледалната сфера? И все пак тази първа фаза на програмата ще е само малко встъпление!

     Сега ще попитате: как може да се осъществят тези прекъсвания  в предаванията и кои са тези, които ще осъществят този трик?

Вие знаете че всяка радио (и телевизионна) програма се излъчва и приема посредством електричество. Нейните излъчващи вълни имат определена дължина, която се определя по взаимна спогодба. Едва ли някой се съмнява, че съвременните изобретения в електротехниката и електрониката вече правят възможно всичко това.

      Съществата, реализиращи тази програма принадлежат към определени ордени или братства, чиито седалища се намират по цял свят и специално в полярните области като например в Гренландия. Това са същества от женски и мъжки пол, за които често ще се споменава в близкото бъдеще, защото членовете на тези ордени ще бъдат използвани за Голямата Игра по много начини, за което ние ще ви информираме колкото е възможно повече.

Тези същества са майстори на народо-психологията и знаят по-добре от всеки друг как да манипулират определени нации и раси.

Механизмът, който току-що споменахме, с който те ще постигнат своя радио(телевизионен)-ефект може с право да бъде наречен комбинация от техника и магия. Това без съмнение е технология толкова чувствителна, че може да бъде контролирана и използвана от силите на една тренирана и управлявана воля и мисъл. Затова вие може да си представите, как с помощта на техниката, освен обяснения радио-ефект, могат да бъдат директно повлияни всички правителства и други авторитети. Колкото повече умове и сърца са хванати от психологическите последици на медийните ефекти след първото действие на Голямата Игра, толкова повече хора ще се превърнат в безволеви жертви на споменатия вече орден и неговите психотронни апаратури.

Човечеството върви по пътя на себе-увреждането посредством своята анормална интелектуалност и пристрастеност към псевдо култура, като така застрашава огледалната сфера с недостига на светлинни етери. Сега то ще бъде вкарано в пътя чрез психотронни средства – т.е. по неговия собствен начин – и ще бъде принудено насила да се подчини на диалектичната йерархия. Понеже обичайните начини на влияние върху хората, използвани от огледалната сфера,  са загубили своята ефективност, за целта се търсят други – свръхмодерни начини. 

Ние ще завършим това изложение с ясното предупреждение: Бързайте по Пътя на гностичното освобождение, за което се подготвяте. Възползвайте се от познанията, които ви се предлагат. Ако силите на Голямата Игра ви връхлетят, когато вашето противодействие все още не е достатъчно осъзнато и укрепнало, вие без съмнение ще бъдете пожертвани!











Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. samorasla - ЗАБЕЛЕЖКА: телевизията*
21.02.2011 10:57
Вмъкването на телевизията като медиен фактор е от мен, с цел да се актуализира текста. Припомням че "Демаскиране" е написана през 1956 г. и тогава телевизорите още не са били така масово наложени в ежедневието на хората. Освен това апаратурата за психотронно въздействие, използвана днес, г-н Райкенборг нарича магични-технически средство, тъй като съответната терминология още не е съществувала по онова време.
цитирай
2. анонимен - Има една книга
22.02.2011 10:35
Има една книга казва се Послания на основателите и е ченилинг даден чрез Сал Рейчъл, има я в спиралата. Там много интересно е интерпретирана историята на земята, пътя на душите - тяхната фрагментация отгоре надолу и интеграция отдолу нагоре. Ролята на различните извънземни раси в историята на планетата и какво ли не още
За всички, които се вълнуват от подобни въпроси - това е една добра и полезна книга.
цитирай
3. samorasla - Благодаря, ще се опитам да я намеря
02.03.2011 18:15
анонимен написа:
Има една книга казва се Послания на основателите и е ченилинг даден чрез Сал Рейчъл, има я в спиралата. Там много интересно е интерпретирана историята на земята, пътя на душите - тяхната фрагментация отгоре надолу и интеграция отдолу нагоре. Ролята на различните извънземни раси в историята на планетата и какво ли не още
За всички, които се вълнуват от подобни въпроси - това е една добра и полезна книга.

В последните години излязоха много послания - ченилинги. между тях има много добри.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2519346
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930