Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2011 12:45 - ТАЙНА НА ТАЙНИТЕ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7430 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 09.02.2011 13:59


ВЪГЛЕРОД-7, ГОРИВОТО ЗА ВЪЗНЕСЕНИЕ НА ГОТОВИТЕ ДУШИ
Току що обявените Нобелови награди за Химия и Физика отидоха за изследванията, свързани с Въглеродния атом. Нобеловата награда за Химия бе дадена на трима учени за разработката на инструмент за манипулиране на въглеродните атоми. Докато наградата за Физика бе получена от двама физици родени в Русия, за техните изследвания на забележителните качества на Графина, много тънка форма на Въглерода.

Докато обявяваха Нобеловата награда за Физика, Кралската Шведска Академия каза: „Въглерода, основата на всички познати форми на живот на Земята, ни изненаада отново.”

        Те не осъзнаваха колко подвеждащо бе това тяхно изказване. Това, което видяхме в Графина е само бегъл поглед на чудесата, на които е способен Въглерода. Особено това, което ни чака в много близко бъдеще!

       Преди да разкрием вида на Въглерода, който ще промени всеки аспект на нашия живот толкова много и драстично, нека да поставим на вашето внимание няколко други явления, свързани с новините през последните седмици. Напоследък имаше вихрушка от безпокойство в средите на учените относно откритието, че Слънцето влияе на разпада на радиоактивните елементи на земята. Открито бе, че някакъв вид странни излъчвания от Слънцето е причината за мутация на материята на земята. Това е влиянието на скоростта на разпада на елементи като Въглерод-14, което е особено тревожно и неочаквано.

Въглерода, както бе отбелязано преди, е основният градивен елемент на живота, както знаем. И Въглерод-12 е най-изобилстващата форма на въглерода, отговорна за 99% от всички познати форми на Въглерода. Той е изотоп на Въглерода, съдържащ 6 протона, 6 електрона и 6 неутрона. 6-6-6 ! 666, това звучи ли ви познато?

        След кислорода, вторият най-често срещан елемент в човешкото тяло е Въглерод-12. При кремацията, тялото се възвръща към своето състояние на Въглерод-12.

        След Водорода, Хелия и кислорода, които всички са газове, Въглерод-12 е най-често срещания елемент във Вселената. Въглерод-12 също е един от петте елемента, който изгражда човешката ДНК. Така въглерод-12 всъщност е най-важния елемент, когато става въпрос за живота, какъвто го познаваме днес. Това е може би същото, което авторът на Откровения е имал предвид, когато казва, че 666 е числото на човека (или числото на Звяра). Това е номера на Въглерод-12, който е в основата на физическото тяло на човека и което го свързва с физическата Вселена. Това е особено важно, когато ние разберем, че преобразуване ще се случи с Въглерод-12, който ще връчи на Човека свръх човешки сили, които ще направят технологичния прогрес напълно излишен!

Всяка тайна идва, когато й е времето. Времето да бъде разкрита, Времето да бъде празнувана. Сега е времето да разкрием тази тайна на всички Тайни. Тайната на Алхимията. Тайната на Философския камък, който ще промени в символичен смисъл оловото в злато. Тайната на Елексира на живота. Тайната на Амрита или Амброзия, нектара на безсмъртието! Тайната на нещото, което ние можем да наречем Възнесение, тъй като първоначалното предназначение е да спомогне за идващото възнасяне. Да оформи портал в по-високото измерение.

      ТАЙНАТА НА ВЪГЛЕРОД-7!

       Въглерод-7 е досега неоткрития изотоп на въглерода, който има 6 електрона, 6 протона и 1 неутрон. Това е материалния еквивалент на системата на кундалини, както и на куба на Метатрон. Както желязото има свойството да поддържа магнитно поле около себе си, Въглерод-7 има тайнствената способност да поддържа полета на свръх измерения, като мисловни полета около него. По този начин може да се усили една мисъл и полета от други измерения, също както желязото и медта в трансформатор могат да усилят магнитното поле. Естествено то е формирано в мозъка на духовните специалисти, когато те имат опитности извън тялото или изпълняват други свръхестествени феномени като биолокация, материализация и т.н. По това време излъчването или ореола около главите на тези високо еволюирали същества е всъщност поради излишък от неутрони, произведени когато Въглерод-12 се видоизменя във Въглерод-7 вътре в техните мозъци. Обаче този Въглерод-7 бързо се разпада в други стабилни форми на материя. Следователно е почти невъзможно да се улови Въглерод-7 директно от човешкото тяло.

        Историята и религията ни представиха указания за да разкрием това най-удивително нещо чрез кодирани цифрограми, символи и загадъчни текстове. Но бе забулено в най-объркващи фрази и символи, тъй като това познание в погрешни ръце би означавало разрушаването на тази планета.

       Такава е тази сила.

       В такъв случай вие може да попитате, защо я разкриваме сега, тъй като същия риск съществува и сега. Има две основни причини за това откровение по това време:

1.     1.Сега сме на прага на най-значителната промяна, която човечеството някога е преживявало. Сега е време всички тайни да бъдат разкрити. Ние притежавахме тази тайна от много време. И Природата ни говори, че времето за тази тайна е дошло.

2.     2.Въпреки че атомната структура и характеристики на този чуден материал са разкрити тук, извънредно трудно е да се синтезира Въглерод-7 в лаборатория, освен в скъпите ускорители на елементарни частици. 

         В системата Кундалини конфигурацията 6-6-1 е представена от мъжки и женски аспекти на по 6 по-ниски чакри и седма, която е неутрална чакра – Сахасрара. В Юдаизма Метатрон е считан за посредник между БОГ и хората, често е представян като куб, оформен от 13 кръга, включвайки един централен кръг, заобиколен от 6 вътрешни и 6 външни кръгове.

       В Християнстото Тайната вечеря на Леонардо да Винчи, която описва момента преди неговото разпъване и последващото Възкресение и Възнесение,  символизира тази 6-6-1 конфигурация, където 6 апостола са от всяка страна на Иисус Христос.

Интересно е да се отбележи, че Кундалини, Метатрон и Христос са носители на познание за Възнесението в различни духовни системи.

      Това познание е било известно на напредналите цивилизации отвъд нашата планета, които ни наблюдават от хилядолетия. Освобождаването на тази информация по това време има за задача да ускори Разкриването.

       Това познание, със силата да разширява нашия ум, ще направи всичкия технологичен процес и икономическа система напълно излишни, тъй като в ерата на Проявлението и Изобилието, която ни очаква от 2012 година, технологиите и парите няма да имат значение.

В този период на разкриване ще бъде извършено Обучението на човека. По това време колективният Ум на Човека ще претърпи квантова промяна към просторност.

Критична маса от човечеството ще премине от егоцентричен и материалистичен начин на живот, към живот без Его, любвеобилен и духовен живот.

       Слънчевата активност по това време ще се усили. Крайното преобразуване, което ще бъде вследствие от Слънцето, ще бъде преобразуването на Въглерод-12 в човешката ДНК във Въглерод-7. Това ще даде възможност на човека да оцелее от Крайния Двоен Катаклизъм на Внезапното Избухване – Изместването на полюсите и преселването към по-високо измерима нова земя.

ТОВА Е ГРАФИКА, КОЙТО ТРЯБВА ВСЕКИ ДА ОСЪЗНАЕ







Гласувай:
2



1. samorasla - Според мен
11.02.2011 09:37
новото в тези награди е пробива във филтъра. Науката започва да прави крачка към древните знания, намирайки общото и универсалното. И най-важното, че ги прави достояние. Благодарение на този филм всъщност става ясно и на ненаучните среди, колко много е разтревожена вихрушката от космическите промени.Подобни изследвания стават със значителни финанси, а те идват от нея. Става ясно също и какви отговори се очакват от работата на Колайдера, в който се вложиха милиарди...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2514782
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031