Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2011 11:34 - ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА „Д Е М А С К И Р А Н Е” от Ян ван Райкенборг
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3756 Коментари: 3 Гласове:
3



         Може би за много читатели знанието, което ни дава г-н Ян ван Райкенборг в книгата си „Демаскиране”  е странно или трудносмилаемо. Както ап.Павел казва:„С мляко ви нахраних, а не с твърда храна, защото не бяхте в сила да я приемете...” 1 Кор.3:2. Днес няма простолюдие, но атеизма и  прекалената интелектуализация са още по- непробиваеми.  Затова, освен че се опитвам  да адаптирам изказа (книгата е написана през 1956 г), реших  да публикувам основния текст , като съпровождам отделните глави с малко текстове от древни и съвременни източници. Целта е поднесеното знание да стане по-достъпно за разбиране.

     Не мислете, че подценявам хилядите пробудени души, но не за тях са предназначени тези постинги, а за ония, чиито духовни искри все още не са намерили вълшебното пламъче, което да ги запали.  

     Дано само не ви подведат тези допълнителни статии, тъй като  „Демаскиране” съдържа още толкова много информация, за която аз не разполагам със съвременна интерпретация, така че моят съвет е да не пренебрегвате нито един ред, нито една дума от книгата на Ян ван Райкенборг. Опитайте се да  четете между редовете – там е вашата истина, и ако не я откриете с първия прочит, не се отказвайте!  Постепенно белите междуредия ще се запълнят с още много тайни и пъзелът във вашето съзнание ще се подреди.

    Колкото и мрачна или апокалиптична да изглежда в началото книгата – няма да ви убегне светлината на надеждата, която постепенно ще узрее в съзнанието ви. А тя струи и започва да расте от мига, когато осъзнаете ,че  има изход, ИМА СПАСЕНИЕ!

 







Гласувай:
3



1. анонимен - http://www.otkrovenia.spiralata.net/articles.php?lng=bg&pg=43
06.02.2011 08:00
"В деня на зимното слънцестоене 2012 г. своя пик достига първия етап на прехода на човечеството в четири мерното измерение, в Новия Свят, където критерий за оценка на човека ще бъде не материалните интереси, а високото ниво на Съзнание.
При въздействие на енергиите на високи вибрации ще могат да оживеят само хората намиращи се в резонанс с тези вибрации, т. е. тези хора които се стремят към чистота на своите мисли и постъпки. За спасяването няма да могат да помогнат нито „мъдрите” правителства, нито високите длъжности, нито натрупания капитал."
цитирай
2. анонимен - Пак там:
06.02.2011 08:07
Днес споменавайки думата „Бог” като аргумент в спора у много хора и особено у много от академичните учени предизвиква раздразнение и се възприема като нещо несериозно.

Но у хората никога не биха възниквали съмнения за необходимостта от Вяра, ако знаеха че във Вселената всички обекти, включително човека се състоят от ЕНЕРГИИ информация (материя) с различна степен на плътност и различна полярност (+) ПЛЮС и (-) МИНУС.

И съществува Единен Закон за енергообмена: „ Колкото си взел – толкова трябва да отдадеш!”. Това е главния закон за съществуването на Световете и за съществуването на човека.
Получавайки „безплатно” енергия за здравето си и безкрайно полезни изкопаеми за създаване на без проблемен животи условия за самоусъвършенстване на всеки човек, хората са задължени да връщат на Създателя положителна енергия чрез своите мисли и чувства.
цитирай
3. samorasla - Към 1 и 2
09.02.2011 10:47
Благодаря за поясненията. Съгласна съм изцяло и те са в синхрон с Учението на Розенкройцерите. Закона за вземането и даването е универсален.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2520297
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930