Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2010 09:57 - ЗАЩИТЕТЕ ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ!
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5646 Коментари: 8 Гласове:
4

Последна промяна: 29.12.2010 10:05


Тревожат ли Ви вредните излъчвания от Вашия GSM?

 „Невидимата чума на XXI век, която ще се окаже много по-лоша от тютюна, азбеста и талидомида взети заедно” така експертите в индустрията описват електромагнитната радиация. 

Все повече и повече хора са загрижени за страничните ефекти, причинени от радиацията, отделяна при всекидневното използване на мобилния телефон и компютър. Радиацията, излъчвана от мобилните безжични  телефони причинява странични ефекти като главоболие, умора, липса на концентрация, отпадналост, замъглено виждане, краткосрочна загуба на паметта, отслабване на мускулатурата, отслабване на имунната система, злокачествени тумори,  левкемия. Същите, които причиняват повече или по-малко нашите компютри и телевизори.

Има ли алтернатива? Ето какво намерих в интернет:

Миниатюрно кварцово устройство Phfne Shield,  разработено изцяло с цел намаляване на вредните странични ефекти от излъчваната радиация от GSM-и, компютри, безжични стационарни телефони. Този миниатюрен щит е високо ефективен, лесен за монтаж, не изисква специални технически познания и допълнително захранване или батерия, произведен е във Великобритания, с безсрочен експлоатационен срок. Това може да е добър здравословен подарък. Твърди се, че PhoneShield и Wi-fiShield са продукти с европейски знак за качество.
Технологията, основана на кварцови кристали, доказано намалява отрицателното въздействие на ЕМР върху кръвните клетки със 74.4%.

PhoneShield/WifiShield може би е добра  превантивна мярка срещу радиацията от мобилните телефони и wi-fi.

PhoneShield кварц е:

·         подходящ за всички от семейството

·         поставя се за секунда - не е необходимо допълнително захранване или батерия

·         подходящ за всички марки и модели телефони

·         с доказана липса на въздействие върху експлоатационните качества на телефона

·         безопасен (дори при инцидентно поглъщане)

·         разработен и произведен във Великобритания, с европейски сертификат за качество

·         наличен в стилен сребрист цвят

·         с безсрочен експлоатационен срок

·         перфектен здравословен подарък

      Аз питам: Ако е толкова ефикасен този продукт, защо не го поставят в уредите ни още при тяхното производство?...

Не искам да правя реклама на продукта, но ме тревожи въздействието на GSM-излъчванията, тревожи ме въздействието на компютрите, телевизорите... Станахме прекалено зависими от тях. Когато заговорихме на тая тема, мой познат вчера ми сподели, че у дома имат 5 телевизора и че най-лесно заспива при включен телевизор. По всяко време в отсрещните прозорци на блока присветват включени телевизори. Всеки 3-ти човек на улицата разговаря по GSM-а си. Младежите сякаш се вградиха с МР-тройките си.

Аз питам: Има ли изход? Това не е ли форма на война срещу човечеството?..

Може би съществуват възможности да се предпазим от електромагнитната радиация, за които обикновените хора не са осведомени.

 

Или цената на удобството е такава - здравето и живота!...








Гласувай:
4



1. анонимен - Особено опасно за здравето на децата
29.12.2010 13:25
CNN цитира ново проучване, проведено с над 28,000 деца на 7-годишна възраст. Проучването потвърждава резултатите от по-рано проведено изследване на над 13,000 деца. Заключението на експертите е, че децата, които са били подложени на електромагнитно облъчване от мобилен телефон в утробата на майката и след раждането си до навършване на 7-годишна възраст, е много по-вероятно да имат проблеми с поведението от своите връстници, чиито майки не са използвали мобилен телефон по време на бременността и след това.

Проблемите включват хиперактивност, невнимание и трудности в социализирането.
цитирай
2. samorasla - И от мен още малко.
29.12.2010 15:18
Колкото повече чета за проблема, толкова по-страшно ми става. Напр.
Почти два милиарда души по света използват клетъчни телефони, като много от тях са деца. Тази употреба представлява безпрецедентно излагане на населението на електромагнитна радиация. Изчисленията показват, че излагането на електромагнитна радиация е 100 пъти по-високо, отколкото преди няколко десетилетия. Дали това е безопасно? Днес 30 до 50,000 нови случая на мозъчен и очен рак се приписват на употребата на клетъчни телефони. Проучванията показват, че това число ще се повиши до 500,000 до2010 година.
цитирай
3. анонимен - Можете да го закупите от тук
29.12.2010 15:21
Ето това намерих след малко ровене

http://www.phoneshield.bg
цитирай
4. samorasla - Изследвания на електромагнитната радиация в София:
29.12.2010 15:23
...С цел определяне увеличението на стойностите на плътността на мощност на ЕМП (електромагнитно поле)създавани от изкуствени източници в градска среда, е измерен естествения фон на електромагнитна радиация. Измерванията са проведени в три области, в които няма радиопокритие от GSM/UMTS базови станции на мобилните оператори. Пиковите измерени стойности на естествения фон на електромагнитна радиация в тези области са от 0,68х10-4 μW/cm2 до 0,82х10-4 μW/cm2. Тези резултати показват, че минималната измерена стойност на плътността на мощност на ЕМП в изследваната зона (32х10-4 μW/cm2) е 42,7 пъти по-висока от естествения фон на електромагнитна радиация за 2008 г. и (8,3х10-4 μW/cm2) е 11,1 пъти по-висока от естествения фон за страната.
цитирай
5. анонимен - Дали има някаква полза от тия джижавки?
30.12.2010 13:48
анонимен написа:
Ето това намерих след малко ровене

http://www.phoneshield.bg

цитирай
6. maranatha - Всичко е вредно
02.01.2011 14:19
По принцип е вредно да се живее, тъй като рано или късно човек умира. Аспартамът е открит в лаборатория за бойни отровни вещества, но се използва в почти всички безалкохолни напитки. Всички животни се тъпчат с хормони, за да растат по-бързо. В почти всички продукти има овкустители, стабилизатори и какво ли още не. Когато минаваме покрай оживено кръстовище, поглъщаме повече отрови, отколкото дедите ни са поглъщали за цял живот. От небето валят аерозоли. Ако изброим всичко, което ни вреди, просто трябва да се гръмнем в момента. Наистина трябва да се пазим от това, което зависи от нас, но в крайна сметка трябва да уповаваме единствено на Бога и да знаем, че този временен живот не е единственото, с което разполагаме.
цитирай
7. samorasla - Прав(а) сте, но не съвсем
02.01.2011 17:07
maranatha написа:
По принцип е вредно да се живее, тъй като рано или късно човек умира. Аспартамът е открит в лаборатория за бойни отровни вещества, но се използва в почти всички безалкохолни напитки.... Наистина трябва да се пазим от това, което зависи от нас, но в крайна сметка трябва да уповаваме единствено на Бога и да знаем, че този временен живот не е единственото, с което разполагаме.

Не бих казала, че животът е вреден. Присъствието ни на този свят е нужно, защото само тук и във физическо тяло човек може да работи за своето осъвършенстване, духовното си развитие и постигане на високо ниво на съзнание. Грижата за физическото тяло е част от тази работа.
цитирай
8. samorasla - Много ми се иска някой, който
02.01.2011 17:11
Много ми се иска някой, който ползва такова устройство да сподели за ефекта. В различни сайтове на дистрибутори попаднах на различни цени - между 19-50 лв. Това какво значи?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2520317
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930