Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2010 08:10 - МАИТЕ – ПРОРОЦИ НА ХАРМОНИЯТА
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5643 Коментари: 11 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Всички – повече или по-малко,  чувстваме, че наближава  времето, наречено по библейски Апокалипсис. В разговорния език думата се използва като синоним на „свършека на света“, макар нейния смисъл е „разкриване“, „смъкване на завеса“, „откровение“

 Независимо от това обаче, всеки по-чувствителен към времето си човек, ще потвърди, че навсякъде цари разруха.  В морала и човешките взаимоотношения. В  световната политика –  войни за петрол, за влияние, война за мир... В индустрията и световната  икономика – разрушава се озоновия слой, който ни защитава от слънчевата радиация. Трови се Земята с индустриални отпадъци. Грубо се опустошават природните ресурси, водата, въздуха, който дишаме.   Замърсява се околната среда от технологиите и това взема застрашителни размери. Бедността, генерирана от икономическия хаос, се чувства в почти всички държави.

Всички ние търсим отговори за времето, в което живеем. От проблемите, пред които се изправяме всекидневно, разбираме, че не живеем в хармония.

Много религии са създали предсказания за това, което се случва. Библията посочва всичко това за признаци, че наближава времето на Апокалипсиса.

Маите също са знаели, че това ще се случи точно сега. И са оставили за нас, сегашните жители на планетата Земя, едно послание, записано върху камък. Едно послание, което съдържа седем предсказания. В тях присъства тревожно предупреждение, но и надежда. Първата част ни предупреждава какво би могло да се случи във времената, в които живеем. Втората част ни напътства за промените, които да извършим сами в себе си, за да подтикнем човечеството към една Нова ера - ерата на жената, на майката, ерата на чувствителността и интуицията.

Оставени са ни напътствия, как всеки един от нас индивидуално да си помогне за навлизането  в Галактическото зазоряване, когато няма да има хаос и разрушения. Оставени са ни седем пророчества, в които  описват своите виждания в бъдещето - нашето настояще. Базирани  са върху техните научни, философски и религиозни изследвания върху функционирането на Вселената, които по своята проникновеност и научни резултати надминават значително съвременната наука. За разлика от Западната наука, основана на изучаване на материята, науката на маите е концентрирана върху разума като първооснова на Вселената. За тях Вселената е ментална, а не материална и съществува единно съзнание, проявяващо се във всичко – в камъка, насекомото, човека, в явленията...

Маите казват, че тяхната цивилизация е петата, осветена от Слънцето Кинич Ахау - Петият голям слънчев цикъл. Преди това на Земята са съществували други четири цивилизации, които са били разрушени от големи природни катаклизми. Според тях последната цивилизация била унищожена от голямо наводнение. От нея останали малко оживели, на които самите те са наследници. Маите вярвали, че всяка цивилизация е само малка стъпка напредък от колективното съзнание на човечеството. Познаването на универсалните цикли ще позволи на много хора да се подготвят за предстоящото и благодарение на това да запазят на планетата човешката раса.

Според  пророчествата им, в навечерието на 2013 година Земята завършва  своя пореден 26- хиляди-годишен цикъл на развитие. След него тя трябва да се издигне по спиралата на еволюцията и да премине от трето в четвърто измерение. Вибрациите на  четвъртото измерение са Естественост, Чистота, Невинност, Любов. За постигане на универсалната цел – хармонията, маите използват единен галактически информационен кодекс на честта, в който не се допускат явления на дуалност, на отделеност от Цялото. Този основен принцип се изразява с думите „Ин лак`еш” (In lak`ech) – „Аз съм Ти.”

Техният тринайсет лунен календар и Хармоничният модул Цолкин са ключ към вратата нагоре, отвъд потока на самоунищожението. Цолкин е математическа матрица, средство за вибрационно свързване на хората и нашата планета с циклите на звездите и планетите от цялата галактика – нашия по-голям дом. Новата съвременна  версия на древния Календар на Маите се нарича СИНХРОНОГРАФ или Слънчево - Лунен Календар на Новото Време. СИНХРОНОГРАФЪТ разкрива тайната на Времето, базирана на закона за резонанса – синхронност на потоците и ритмите на енергията в космическото пространство.

Само индивидуално човек може да  премине през вратата към новото вибрационно състояние. Излизайки от ограниченията на линейното време е възможно да преодолеем третото измерение и да се издигнем в еволюцията на съзнанието, поставяйки основите на една нова цивилизация в хармония с цялата Вселена.

 







Тагове:   маи,   нова ера,


Гласувай:
4



1. samorasla - Поредица от няколко статии
13.11.2010 09:03
2012 г. е явление от Космически мащаб. То засяга не само съдбата на човечеството, но и съдбата на всички планети, вселени и съзвездия. Нашата планета ще промени своята честота на вибрациите от 26 юли 2013 г. Трябва да се подготвим за Новия свят! Новото време, Новата Земя изисква Новия човек. Да преустроим своя интелект за приемане на Програма от съвършено друг характер!
Предвиждам поредица от няколко статии, в които да разкажа как това може да се осъществи чрез Синхронометъра - Универсалния Галактически Слънчево-лунен календар на новото време.
цитирай
2. malchaniaotnadejda7 - „Ин лак`еш” (In lak`ech) – „Аз съм Ти.”
13.11.2010 10:33
Звучи прекрасно... Благодаря ти, Samorasla! Тежка е завесата. Но непременно трябва да я повдигнем и потомците ни да продължат отвъд. "Естественост, Чистота, Невинност, Любов"...
цитирай
3. samorasla - „Ин лак`еш” „Аз съм Ти.” Това е маянски поздрав
13.11.2010 10:45
malchaniaotnadejda7 написа:
Звучи прекрасно... Благодаря ти, Samorasla! Тежка е завесата. Но непременно трябва да я повдигнем и потомците ни да продължат отвъд. "Естественост, Чистота, Невинност, Любов"...


Не само потомците ни, бъди сигурна, Мълчание от надежда!!! (:
цитирай
4. estirbg - Саморасла,
13.11.2010 12:14
Задавала ли си си въпроса защо така тайнствено (поради едни или други причини) маите са изчезнали от лицето на земята? Защо Бог ги е заличил? Може би по-коректно е да се попита с какво са го разгневили, за да бъдат унищожени до последния човек? - С отвратителното си идоложертване с живи хора, по-точно деца, мила. С жрическия спиритизъм и представяне на дух и тяло в услуга на самите сатаннински духове. И тук ще повторя, че Луцифер е извънредно интелигентно същество, което знае много, повече от всички земни учени на света (не ме разбирайте погрешно, не го фаворизирам!). Вождът на падналите ангели е предал на древните цивилизации много знания, но с една цел - да се самовъзвеличаят в знанията и уменията си и да ги отдалечи от Бога Творец. Сатана ги е отвеждал към астрологията, спиритизма и идолите - точно това, което е мерзост в очите на Господа, като с това са подписвали собствената си присъда на унищожение - днес можем само да съдим за тях по бледите отпечатъци на далечната история. В пророчеставата на маите стои една добре прикрита археологическа бомба със закъснител, която трябва да избухне през 2012 г. Тя е заложена от самия Луцифер и е поредната негова лъжа за последното поколение на човечеството. Повтарям, само тези, които здраво се държат за Библейските пророчества, които Сам Бог Създател дава, само те ще устоят! Не се завличайте по теории на архаични цивилизации, които са доказали, че са били инструменти в ръцете на Сатана и които ви подвеждат в погрешна посока днес - лъжа, замаскирана със доза знания по астрономия, малко знанията, малко истина и ...ето привлекателното "пророчество" на Сатана, заложено още от древността, за нас хората, които не обичаме Истината, изречена от Бога Творец. Нека и ние не си подписваме смъртните присъди, омагьосани от феерия лазурни приказки...Впрочем, изборът е личен и съдбата ни зависи единствено от нас!
цитирай
5. malchaniaotnadejda7 - Разбира се, че вярвам! Подреждането на планетите неизбежно
13.11.2010 12:54
ще предизвика катаклизми. Това е нормално. И инките чертаеха края на цивилизацията, но още говорим за него. Хареса ми символа, надживял себе си и хвърлил мост през времето. "Аз съм ти". Вселенската любов. Осмислим ли я, осъзнаваме себе си и няма да има измерение, което да не осезаем и овладеем. Сърцето ни е провидно. Но никой няма право да жертва другите и да иззема върховни функции. Първо трябва да се изправим срещу себе си. Оттам да започнем. Най-тежката битка. Спечелим ли я, печелим останалото. Не сме готови да преминем. Но може да разкъсаме завесата за идните. Онези, които не са родени в робство:)Така мисля. Поздрави!
цитирай
6. samorasla - Астрид, сестро,
13.11.2010 13:34
estirbg написа:
Задавала ли си си въпроса защо така тайнствено (поради едни или други причини) маите са изчезнали от лицето на земята? Защо Бог ги е заличил? Може би по-коректно е да се попита с какво са го разгневили, за да бъдат унищожени до последния човек? - С отвратителното си идоложертван................Истината, изречена от Бога Творец. Нека и ние не си подписваме смъртните присъди, омагьосани от феерия лазурни приказки...Впрочем, изборът е личен и съдбата ни зависи единствено от нас!

Астрид, твоя коментар звучи твърде фанатизирано, дано само така да ми се струва. Уважавам познанията ти върху библията, макар че не с всички твои тълкувания съм съгласна – твърде буквални са. Библията е нож с две остриета, вече писах за това в предишния постинг. Освободи се от догмите, мила. Освободи съзнанието си – ако не си вкопчена толкова в писанието, ще видиш по ясно нещата. Агрегора на Йехова е много мощен, няма лесно да те пусне, но опитай. Ти си съвременен човек и не вярвам да персонофицираш понятия като Бог, Луцифер и т.н. Те са просто енергийни агрегати, които ние, хората храним с флуидите си. Не им ставай роб. За маите, преди да вземеш отношение, може би трябваше да прочетеш повече. Те са специална цивилизация, която идва на земята да изпълни определена мисия, след което внезапно за нас, но не и за тях самите, са си тръгнали. Знанието, което ни дават е от изключителна важност и е адресирано точно към днешните хора и днешните космически процеси. Те са преживели този каатаклизъм ивече и го познават. Тяхната кауза е спасението на човечеството. Дават конкретни средства и начини за синхронизация на човешката система със вибрациите на космоса, слънчевата система, галактиката и вселената. Ако не беше надутото и самодоволно научно съвременно съсловие, като част от тъмните сили, владеещи планетата, отдавна това древно знание да се изучаваше в училищата, защото знанието трябва да бъде насочено към Духа, а не към материята.
цитирай
7. samorasla - Мълчание от надежда 7 (:
13.11.2010 13:36
malchaniaotnadejda7 написа:
ще предизвика катаклизми. Това е нормално. И инките чертаеха края на цивилизацията, но още говорим за него. Хареса ми символа, надживял себе си и хвърлил мост през времето. "Аз съм ти". Вселенската любов. Осмислим ли я, осъзнаваме себе си и няма да има измерение, което да не осезаем и овладеем. Сърцето ни е провидно. Но никой няма право да жертва другите и да иззема върховни функции. Първо трябва да се изправим срещу себе си. Оттам да започнем. Най-тежката битка. Спечелим ли я, печелим останалото. Не сме готови да преминем. Но може да разкъсаме завесата за идните. Онези, които не са родени в робство:)Така мисля. Поздрави!

Точно така. Единението на човека с всичко съществуващо, Любовта към другите хора и цялата природа – това е формулата на Новата Ера. Всичко и всички ние сме равностойна част от Цялото – без него То боледува. Работейки върху съзнанието си ние помагаме на Бог да възобнови Пълнотата си.
цитирай
8. adamdaydream - Точно това четях в момента, в който ...
14.11.2010 16:37
Точно това четях в момента, в който отворих постинга.
http://www.kachina.net/~alunajoy/2007march.html
"Някои експерти твърдят, че Слънчевата ни система ще премине през галактическата равнина в края на 2012 година. Това може да доведе до промени в електромагнитното поле на земята или до сеизмични, вулканични и др. явления."
И
"Ефектът от преминаването през тази наситена от вибрации равнина ще промени живота на земята. Най-вече ще окаже влияние върху нас самите и нашето ниво на съзнание. Възприятието ни за време ще се промени, изкриви. Вероятно много от нас ще изпаднат в състояния на замаеност, неорентираност, безпокойство дори страх от случващото се. Но щом забравим кои сме били и се пуснем по течението, приемем промяната, ще навлезем в един друг етап от развитие. Миналото ще избледнее и превърне в сън, илюзия. Бъдещето като необятен басейн с безкраен потенциал и възможности. Връзката между сърцето и ума ще стане по-чиста. Ще почустваме огромно желание да служим на другите, край на егоистичните действия и материалистичната насоченост. Нашата страст ще бъде да даряваме, а не да взимаме."
цитирай
9. samorasla - Здрасти
14.11.2010 19:24
Много хубаво е казано, звучи успокоително, но дали само приемането на промяната е достатъчна? Според мен - не. Така ще бъде с онази част от хората, чиито вибрации и ниво на съзнание са достатъчно високи. Освен това, мисля, че промяната ще бъде съпроводена с катаклизми, които не зная как, но ще съответствата с общото ниво на съзнание на човечеството. Ще потърся този материал, благодаря за адреса.
цитирай
10. samorasla - Между матрицата на Свещения календар на маите, Цолкин
15.11.2010 14:09
Между матрицата на Свещения календар на маите, Цолкин, и 64-те хексаграми на древнокитайския Идзин, съществува тъждествено съответствие. Идзин е познание изразено с 64 възможни пермутации, а Цолкин с 13х20 =260 възможни пермутатации. Идзин е съгласуван с генетичния код и е свързан с информация от всички нива на земния живот, а Цолкин е свързан с галактичния код с информация за процесите от цикъла на светлината. Двата кода са взаимопроникващи и се допълват.
цитирай
11. анонимен - Синхронографите
11.01.2011 21:39
Самораслау скоро като пуснем новата версия на декодера на много от хората ще им стане ясно без много обяснения как се навързват всичките неща
и цолкин и хексаграмите и руните и слънчево лунният.
Просто повечето трябва да проумеем че тези синхронографи са много добри карти за това как да се движим
ето за сега докъде е декодера
http://www.pan-bg.com/decode_date.php

Ин Лакеш
Ук Чикчан Васил
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2520287
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930