Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2010 08:59 - ПРОИЗХОД НА ЗЛОТО - Фиаското или как масоните лекьосаха престилките си
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4289 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 29.11.2010 15:09


Че са лекьосани, лекьосани са. Яко!.. Даже Дан Браун, въпреки всички извъртания, го признава. А той е техен човек. Иначе как щеше да напише  романа си „Изгубеният символ”, знае се, че докато е работил върху него, е пребивавал в Централата им във Вашингтон. Още в самото  начало на романа си той изнася следния ФАКТ: „През 1991 г. в сейфа на директора на ЦРУ е заключен един документ. Той си е там и до днес. В загадъчния му текст се споменава за древен портал и тайно място под земята. В документа също се съдържа изразът „Той е заровен някъде там”...

Не съм фенка на Дан Браун, но отваряйки романа му, забелязвам, че доста съм подчертавала вътре - или е нещо ново за мен, или пътвърждава малко известни факти. Факти, безспорно излизащи от същинската кухня на масоните.

Ето още един автор от кухнята - д-р Паулсберг.  В книгата си „Масонство – неговите цели и проявления”той пише:”Истината по масонството тенденциозно се прикрива, както за самата публика, тъй и за масоните от християнските ложи... В своето дългогодишно участие в много тайни общества, аз можах да дойда до тия убеждения, които излагам в настоящата си книга...”

Според него, названието „франк-масони” за първи път се среща в ХІ в.когато възникват обединенията на свободните зидари, художници и архитекти, създали редица шедьоври на това изкуство в Европа. Но чак през ХІІІ в.вратите на тяхното общество се отварят за др.професии и за нехристияни. Цената?... Мистика, тайно знание, ритуали - мистериите, откраднати от Мойсей при бягството си от Египет. Заедно с това влиза в сила тайният план на мъдреците от Сион, да завладеят света и да поробят християнския свят. Така те ще се отплатят на своя бог и на златно блюдо ще му поднесат Ключа на Земята и той от племенен, национален бог, ще стане планетарен. Договорът е сключен още от Мойсей, там горе, на Синайската планина.(виж пост.Произход на злото – архонти и еони)

В парижкия вестник „ Le mond” от 1.11.1862 г. пише: „В Хамбург съществува тайно общество с масонски форми, което е подчинено на неизвестни ръководители. По-голямата част от него са евреи. В лондон, където се намира огнището на революциите, съществуват две еврейски ложи, през прага на които никога не е пристъпил нито един християнин; в тия ложи са съединени всички нишки на революционните елементи, които действат в християнските ложи. В Рим една ложа, съставена от евреи, се явява като висш трибунал на революцията.”

В 1832 г. основателят на тайната ложа на Карбонарите в Торино, италианският масон-евреин Пиколо Тигър, е написал:”Върховната ложа желае, щото Вие, под какъвто и да е предлог да въвеждате в масонските ложи колкото е възможно повече принцове и заможни хора. Всеки принц, който е загубил законна надежда да получи трон, трябва да се стреми да го получи с помощта на революцията:подготвяйте ги за масонството, като ги ласкаете; Върховната ложа по-нататък ще види, какво може да направи с тях в името на прогреса. Всеки принц без престол е добра находка за нас... Нека те служат като примка на глупците, интригантите, безделниците и нехранимайковците. Те ще вършат напълно нашето дело, вярвайки, че вършат своето... Във ложите ние завладяваме разума на човека, волята и душата му, ние го преглеждаме, познаваме го, изучаваме неговите наклонности, вкусове, навици и когато вече видим, че той е узрял за нас изпращаме го към тайното общество, което по отношение на масонството, се явява само едно тъмно преддверие...”(из„Тайната сила срещу Франция”-Copin Dlbancelli).
Речта на Пиколо Тигър е дълга, смисъл
ът и съдържанието  в голяма степен  покрива тайния план, представен на заседание на Първия световен ционистки конгрес в Базел в
1897 г, от Ашер Гинсберг -  известен между сънародниците си с името Ахат Хаам, т.е. “Единствен всред народа”. Този план днес е известен като „Протоколите на Сионските мъдреци”. В предговора там четем: ...”Всеки, който прочете протоколите, остава поразен от дълбочината и яснотата на мислите, неограничения замах, непоколебимата решителност и пълното пренебрежение към целия нееврейски свят. Ледена хладина, бруталност и садизъм вее от всеки ред на тази протоколирана юдейска мъдрост.Мислите, изказани в протоколите, хвърлят ярка светлина върху най-големите и мъчно обясними религиозни, хуманитарни и политически събития във всеобщата, а особено в новата история. Те са безпогрешен шифров ключ, с който се разгадават сложните социални и икономически проблеми, които създадоха най-големите обществени сътресения във всички европейски държави от ХV век насам.

И още:...За първи път протоколите са отпечатани на руски език през 1901 г. в съчинението на Г. Бутми “Неприятелите на човешкия род”. С. Н. Нилус отпечатва първото издание от тях през 1905 г. Същият отпечатва друго издание през 1911 г, и трето през 1917г, – непосредствено преди революцията. След руските издания протоколите се разпространяват из целия свят. Интересно е, че в Англия те се появяват почти едновременно с руските – през 1906 г. Това обстоятелство, както и незначителните различия в редакцията – но не и в идеите, на многото издания на протоколите в различните страни, дава основание да се предполага, че не само руската полиция, но и други са се добрали до оригиналите...                                            За действителността на протоколите, обаче, съществуват неоспорими и най-сериозни доказателства – и формални, и по същество. Накратко ще ги посочим.През 1933 г. в Швейцария почнали да се разпространяват “Протоколите на Сионските мъдреци”. Юдеите автоматично реагират, повдигат страшен шум в световния печат и завеждат дело срещу разпространителите. Делото се гледа в 1935 г. в гр. Берн в мировия съд, председателстван от юдеина-съдия Валтер Майер. Резултатът: разпространителите се признават за виновни, налагат им се огромни парични глоби и се забранява печатането и продажбата на протоколите. Юдейството тържествува, но... не за дълго. Осъдените апелират делото и през 1937 г., на 1.ХI. бернският апелативен съд издава решение, с което отменява присъдата на юдеина-съдия Майер и разрешава печатането и разпространението на протоколите. Като се има пред вид силата на юдейството в това време, и че този процес се води именно в Швейцария – коментарии са излишни, за да се разбере колко силни са били доказателствата за автентичността на протоколите.

Ще си призная, че когато преди години ги прочетох, не повярвах, че може да са истински. Приех ги за поредната мистификация и скоро почти ги забравих. Докато не ми попадна (случайно ли?) книжката на Г.А.Паулсберг, издадена 1929 г. В нея има много цитати от тези протоколи и те се покриват със съдържанието на въпросното четиво, като различието идва предимно от превода. Така се убедих колко сериозен е Плана на мъдреците, че той днес е в действие и голяма част от него е вече част от нашата реалност...

Но да се върнем на въпроса, кога масоните лекьосаха своите престилки? Техните бели ръкавици са се окървавили когато за първи път те са стиснали ръцете си със Синедриона. Юдейските стратези още преди векове са открили, че в ложите на на християнските свободни зидари ще намерят скривалище и оръдие за изпълнение на пъклените планове на тъмните сили. Така постепенно под външната форма на занаятчийското масонство, започват да се образуват ядки на тайно масонство. То е направлявано от синедриона, който брутално се възползвал и  спекулирал с честното име и добрата слава на истинските свободни зидари, вярващи християни. По-късно еврейството напълно завладява почти всички ложи, други – радрушава с интриги и подмолни игри, и става негов върховен таен ръководител. Класическото шотландско масонство има 33 степени, разделено на 7 категории. Лицата, определени за достойни не преминават през всички стъпала, напр. Възможно е изкачване от 3-та в 18-та степен. (Това дава отговор масонът Илия Павлов как се е озовал в 13-та степен. Едва ли не са му стигнали парите да си плати за 18-та, според мен причината е, че произлиза от гоите, така евреите наричат неевреите).

 Не е тема тук да разкриваме структурата на масонството, само трябва да се знае че т.н. Елит, съответстващ на Alliance Israelite universalle  е на 35-то стъпало в Пирамидата. Над него е Съвета на седемте, над които пък е „некоронованият еврейски цар-патриарх – властелинът на света”. Досещате се кой е той, нали?..  На престола на председателя  на всяка ложа – „майстора”, е изобразена сияеща делта, в средата на която пише Йехова.

Много видни държавници и честни мъже са членове на някои външни кръгове от масонските ложи. Част от тях искрено вярват, че вършат със своето сътрудничество високохуманна работа, а всъщност са сляпо оръдие на сили, за които дори не подозират. Когато разберат, те ще се окажат в позицията, която ясно е запланувана за тях в Протокол 15. Тогава или трябва да приемат правилата на играта, или да напуснат  ложата както нашия сънародник Илия Павлов и да влязат в Легендата.

Концепцията на д-р Паулсберг не се  покрива с моята, за съществуването на разделителна линия  в масонските общества,  вследствие на което ложите са се конфронтирали на  Християнски и юдейски; Бяло и черно масонство. Според него в началото на своето възникване е имало такова разделение, но по-късно богатството се е превърнало в носещ скелет на пирамидата и е предизвикала промяна в приоритетите и в християнските масонски общества. Резултатът е бил сливане, но не отдолу – във фундамента, а горе по етажите на конструкцията.

За разлика от уважавания доктор, аз мисля, че днес съществуват масонски братства, които под една или друга форма, са опазили своята сувереност и идеали на сътрудничество, братска любов и единство. Те, успоредно с духовните общества на розенкройцери, суфи, антропософи, теософи и други представители на Универсалното Бяло Братство, са готови да дадат чисто духовно убежище на всички търсещи хора, вървящи по пътя към Светлината. 
Живеем във време, което изисква не само събуждане на човечеството като цяло, а също и диалог между различните духовни учения. Предстоящата фундаментална промяна на планетата, включваща всички аспекти на живота, налага пренебрегване на е
гоцентрични цели и чувства. Нужно е с много любов, търпение и разбиране да се достигне до първоначалното съзнание, до душата на всеки човек като еманация на Световната Душа, свързваща в едно всички същества.

Виж:Гинсберг, Ашар”Протоколите на сионските мъдреци” http://www.spiralata.net/             
Д-р Паулсберг „Масонство. Неговите цели и проявления” Изд.А.Карагьозов, ул.11 Август”№25/1929 г.



Тагове:   как,   масоните,


Гласувай:
1



1. анонимен - Приятел на портала
08.09.2010 17:41
Подкрепям напълно написаното от теб, което и всъщност казва всичко - обобщено: "За разлика от уважавания доктор, аз мисля, че днес съществуват масонски братства, които под една или друга форма, са опазили своята сувереност и идеали на сътрудничество, братска любов и единство. Те, успоредно с духовните общества на розенкройцери, суфи, антропософи, теософи и други представители на Универсалното Бяло Братство, са готови да дадат чисто духовно убежище на всички търсещи хора, вървящи по пътя към Светлината."

Напълно в този дух е и последния излезнал наш Пентаграм, който се чете на един дъх...

Поздравявам те за този блог, бъди все така търсеща и будна Душа!
Който има уши да слуша, нека слуша!
цитирай
2. анонимен - Хрърлих един поглед
08.09.2010 20:24
на протоколите на сионските мъдреци - изкарах го от спиралата. Косата ми настръхна. Възможно ли е в 21 век да съществуват такива легални структури. Оказва се, че европейският съюз е тяхно дело и неговата крайна цел е всичко друго, но не и хуманна.
цитирай
3. samorasla - Този коментар е най-милия и най-очаквания
09.09.2010 08:57
анонимен написа:
Подкрепям напълно написаното от теб, което и всъщност казва всичко - обобщено: "За разлика от уважавания доктор, аз мисля, че днес съществуват масонски братства, които под една или друга форма, са опазили своята сувереност и идеали на сътрудничество, братска любов и единство. Те, успоредно с духовните общества на розенкройцери, суфи, антропософи, теософи и други представители на Универсалното Бяло Братство, са готови да дадат чисто духовно убежище на всички търсещи хора, вървящи по пътя към Светлината."

Напълно в този дух е и последния излезнал наш Пентаграм, който се чете на един дъх...

Поздравявам те за този блог, бъди все така търсеща и будна Душа!
Който има уши да слуша, нека слуша!

Той стопли сърцето ми и ми дава кураж, благодаря ти и светъл ден. До скоро!
цитирай
4. анонимен - Светъл ден!
09.09.2010 09:18
До много скоро!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2514711
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031