Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2010 09:14 - НОВИЯТ РАЙ - Империята на Черното слънце
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5140 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 04.09.2010 08:20


Част 1.
Преди 13 000 г. човечеството е живяло в Златен век на дълъг живот, извисеност, наука и връзка с Духовното начало. Преди 13 000 г.човешката цивилизация е надминавала съвременното човечество  в технологиите, знанията и уменията. АТЛАНТИДА е  съществувала до края на Последната ледена епоха, когато морското ниво се намалило с няколкостотин метра, както е днес. Била разположена между Великобритания , Гренландия и Европа (Северно море не е съществувало). Лемурия е друга цивилизация от същото време, значително по-стара от Атлантида. Всъщност лемурийците са пра-прадеди на атландците, както и те самите са пра-правнуци на полярната и хиперборийската цивилизация. Лемурия заемала суша на юг от Азия, в центъра на Тихия океан, включително Америка и Япония.Великденския острови са също част от Лемурия.

80 % от човешката история днес е под водата или под пластове земя и тиня. Великата пирамида, издигната  някога в центъра на Земята, на място, наречено Райската градина, сега  е в пустиня.

Лемурия и Атлантида живели в мир, равновесие и хармония докато Лемурия не решила да възстанови първоначалното си величие. Започнала война, която се изразила не само във физическо ниво:”Но настъпили много силни земетресения и наводнения, и в рамките на един ден и една нощ на злочестие, островът на Атлантида изчезнал в дълбините на морето.” Платон(427-347 пр.н.е )Всъщност нищо не се случва само на физическо ниво. Още повече, че и лемурийците, и атлантите са владеели тайното знание и били силни в  „магията”.Те са умеели да използват жизнената сила на материята и да я трансформирали в енергия.

 Големият потоп покрил цялата земя с вода -  Египетските пирамиди, носят разрушения и структурни промени от тези събития. Реакцията на Вселената бил неодобрение, поради което последвали още катаклизми. Така Лемурия също потънала в Океана. Малкото оцелели потомци и на двете коренни раси се пръснали по земята и основали нови колонии. Възникнали новите 7 подраси: рмоахали, тлаватли, толтеки, пра-туранци, пра-семити,  пра-аркадци, монголи. Голяма част от тях населяват джунглите като т.н. диви племена. Кармата си е карма! -на преден план излиза физическото оцеляване и  познанието почти било изгубено. То останало в ръцете на малцина. Пазело се ревностно на най-високо ниво – някъде като горчив опит и предупреждение, но другаде - за да се използва с цел придобиване на власт над масите. Тук трябва да се търси отровният корен на Черната империя.  Само членовете  на тези древни кръвни линии имали достъп до него.

След Големия Потоп тези родове се установяват в Средния Изток, Египет и др. неслучайно избрани места. Оставайки скрити за света и използвайки тайните знания те започнали да управляват в сянка и много скоро тяхното могъщество нарастнало. След време те преместили властта си в Рим – Ватикана, вътрешната част на Лондон – Англия и Районът на  Колумбия – Вашингтон, САЩ. Заедно те са познати като „Трите Щата”. Те не принадлежат към нито една нация и не плащат никакви данъци. Имат свое отделно знаме, отделни закони и идентичност. Ватиканът представляла духовното господство над света, Лондон държи финансовата власт, Вашингтон – военното влияние над света. Това е световната Империя в сянка, Новият Вавилон в модерната история. Революции, световни войни и всички значими събития в човешката история, са израз на зловещата им сила. Тези 3 щата са Империята на Черното слънце. Те са едно.

Цялата информация, която циркулира в света от 13 000 г. е манипулирана. Истинският произход на Човека умишлено е скрит защото това носи власт и богатство на елита, владеещ  древните познания. Тези кръвни линии и тъмни тайни общества ги пазят под свещена клетва към техния бог и господар на илюзиите, Сатаната, който им е дал ЦЯЛАТА СИЛА на този свят. В техни ръце е управлението на нашия свят и го насочват с помощта на своя бог, накъдето имат изгода. Така е и днес.  Но хората започват да се събуждат за своята цялостност на човешки същества.

Настоящият свят е познат като Тъмният век, изпълнен с илюзии и този, който е майстор-илюзионист, контролира света. Хората преднамерено  са оставени в неведение за истинския си божествен произход. Те са откъснати от Източника на Енергия, правейки ги по-ниски на ръст, и живеейки много по-кратък живот.

Обаче ние съвсем скоро ще възстановим тази връзка и ще настъпи нова ЗЛАТНА ЕРА. Тези, които управлялат днес, знаят това и се страхуват. Милиони хора вече се пробуждат, започват да си спомнят и възстановяват връзките си с Първоизточника. Това явление е познато като Сингулярност, и то се засилва с всеки изминат ден. Когато е осъзнат, в истинския човек се активира третото око (челната чакра). Получава прозрение и сила – и той може да живее в този свят, но също и да наднича в духовния, когато пожелае.

Събуди се, човечество!

Приятелю! Последвай своя най-скрит копнеж на сърцето си и го превърни в реалност. Дай израз на възторга, който те залива докато се вглеждаш в съвършенството и най-обикновеното цвете. Върни самоуважението към себе си заради своята уникалност,  достойнството си на гражданин на вселената, обичта към себе си – като дете на Бог.

(Край на 1-ва част)



Тагове:   новият,


Гласувай:
3



1. samorasla - Уточнение:
03.09.2010 09:21
Материалът е разработен върху субтитрите на 1-ва част от филма „Издигането на Новия рай:
http://www.youtube.com/watch?v=djl3hw0Sjbc&feature=related


цитирай
2. ferdi - !!!
03.09.2010 10:48
Прекрасен постинг, поздравления!! :)
цитирай
3. samorasla - Благодаря
03.09.2010 11:32
ferdi написа:
Прекрасен постинг, поздравления!! :)

Благодаря ти, макар, че ми се искаше да съдържа по-оптимистична информация.
Но съм я запазила за някой следващ постинг - защото има спасение, трябва да има! - по дяволите...
цитирай
4. ferdi - :)
03.09.2010 11:50
За мен не звучеше толкова песимистично, напротив.. при толкова много хора, които започват да осъзнават всичко това .. да се "събуждат" - макар и да предстоят не-леки промени за мен е обнадеждаващо :)
цитирай
5. samorasla - Прав си
03.09.2010 13:53
ferdi написа:
За мен не звучеше толкова песимистично, напротив.. при толкова много хора, които започват да осъзнават всичко това .. да се "събуждат" - макар и да предстоят не-леки промени за мен е обнадеждаващо :)

но както ти добре знаеш "12-тия час" наближава. Понякога ми идва да крещя по улиците:Събудете се-е..."
цитирай
6. анонимен - страшно инфо
04.09.2010 18:22
много ми хареса постинга дано го прочетат повече хора, стига сън
цитирай
7. samorasla - на 6. Дано го прочетата повече хора
07.09.2010 08:51
анонимен написа:
много ми хареса постинга дано го прочетат повече хора, стига сън

Дано! Струва ми се че българите днес са се вторачили в ежедневието. Правителството е превърнало управлението в сафари. Гони тоз, гони онзи звяр, вкарва го в клетката, кефи се, фука се и го пусне. Хайде пак на лов! Забавлява се.Няма икономика, няма пари, приходите от държавата са от джобовете на бедните и дребния бизнес. Никой дума не обелва за предстоящите събития. под сурдинка се говори за 12-та г. и то за да се отрече. Отричаше се Чернобил, отричаше се кризата - и какво от това? Отричат, заявяват каквото им е угодно и не носят никаква отговорност за последствия на лъжите им.
Това не доказва ли, че те са бурмичко от Империята. Просто изпълняват нейната политика за изтребление на населението. Защото сме много, повече сме от тях. В това е силата ни. Не трябва да им е отдаваме доброволно и да им служим за изпълнение на пъклените им планове!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2523914
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930