Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2018 10:13 - Какво се случва със Земята и хората през последните дни и днес
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 590 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На диаграмата на Шумановите резонанс се виждат масивни светли стълбове! Обсерваторията в Томск е 4 часа напред, значи тези светли вертикални стълбове са започнали някъде в 13 ч. българско време на 8 септември и родължават часове, но все още графиката отчита появата на спорадични явления.

Всички хора усещат, но по абсолютно различен начин това въздействие - според своето собствено енергийно поле и психологично състояние. От болки, обостряне та хронични болести, особено мигрени и главоболие и в сърдечната област, храносмилателната система (гадене и разтройство) треска, топли и студени вълни - отдавайки им внимание състоянието се засилва, което е признак, че се извършва квантова трансформация и трансмутация в телата ни
Тези стълбове продължават вече трети ден, но вече не са така продължителни.Според Филип Апостолов те са с "резки активности в целия спектър на честотите от 0 до 60 херца (виждат се като бели черти на графиките на активност на йоносферата)" в графиката в 07ч. Бг на дата 09.09.18. Според него "Освен това има ярко изразени постоянни излъчвания хоризонталните черти) в диапазона около 4 херца, което отговаря на честотата на работа на мозъка ни между алфа и делта вълни – т.е. – на спокойствие и дълбока релаксация... по-голям интерес представляват линиите, които се появат на честотите 12 и 25 херца, които имат импулсен характер и това говори за изкуствения им произход...силна, необичайна активност в йоносферата, като ЧАСТ ОТ НЕЯ Е ЕСТЕСТВЕНА, и е предизвикана от явления, несвързани със слънчевата и земна активност, а идващи извън слънчевата система, и от друга страна – ИЗКУСТВЕНО ОБЛЪЧВАНЕ НА ЙОНОСФЕРАТА ОТ ЗЕМНИ МАШИННИ ИЗТОЧНИЦИ..."
ДА!!! ДА!!! ДА!!! право в десетката!
Според Учителят Д.К. все още е рано да говорим за това, за да не предизвикваме страх в хората. Това, което вече съобщихме чрез ЛАУ, е че има енергиен портал, който е двупосочен. От една страна се извършва изтегляне на последния контингент "тъмни" от първите три нива на астрала. За това събитие сме ви разказали подробно в книгата "Махатма, Аз съм присъствието" на Браян Гратън. Изтеглянето и пренасочването на "тъмните" от тези нива става на "порции" според тяхното енергийно състояние, което е с нисък спектър на вибрации, и е невъзможно да контактуват повече с хората без да предизвикват тежки заболявания и психични травми. Множеството катастрофи и неадекватно поведение на голяма част от човечеството е естествена последица от тяхното въздействие. Това изтегляне на тежката енергия на астрала повлия абсолютно на всички, но по различен начин. Временните травми и неразположения постепенно ще се нормализират и много скоро всички хора ще усетят благотворния резултат от случващото се тези дни. Йерархията на Светлината, която извършва тази операция, уверява, че е налице един голям енергиен и безопасен преход, който ще доведе планетата и човечеството до нов подем и духовен растеж.
Не е ли удивително, че живеем в уникално време. Отворете широко очите си и наблюдавайте онова, което се случва ежедневно, Ако изострите вътрешния си слух, ще чуете ехото и ще знаете повече за "чудесата", на които сте свидетели.
За вас с любов продиктува Д.К., а записа ЛАУ

https://www.facebook.com/groups/768897059882029/?fref=ts



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515411
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031