Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2018 09:33 - За Любовта и ТРИЪТГЪЛНИЦИТЕ НА ДОБРАТА ВОЛЯ И СВЕТЛИНАТА
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това, което се случва днес не е мистика, нито метафизика.То е реалност, но вече квантова реалност, която, очаквана от хилядолетия, днес вече покълна, забивайки дълбоки корени в земята, изтегля здраво и силно стебло в атмосферата на планетата.

Всичко, което доскоро се раждаше в отделни енергийни системи – човешки фокуси, ръзпръснати из цялата земя, вече оформя групи, общности, духовни общества. Енергияте, в която те живеят, в която се движат и съществуват, излезе вече от кръга на планетарния Логос и  насочва мощни лъчеви снопове в отговор на Източника на Този Космически Ден. Да, подобно на събудените пирамиди (и с тяхно съдействие) на планетата има вече цели региони, където циркулират енергии, които са в непрестанно движение и, транслирани до степен на поносимост от планетарния Шамбала и Великото Бяло братство,  достигат и обхващат нашата планета.

Работата на Триъгълниците е да изграждат мрежа от светлина и добра воля, и да осигуряват общуване между Шамбала, Йерархията и Човечеството. Те са основани през 1937 г. като опит да се обединят съмишлениците (мъже и жени на добрата воля) в обикновено, но много ефективно духовно служене на човечеството. Работата на Триъгълниците се осъществява от структури по трима души, които ежедтевно мислено се съединяват помежду си и с всички останали  Триъгълници по Света. Така се изплита мрежата на лъчистото ментално могъщество, чрез която енергията на добрата воля може да се предава на всички народи по света. В процеса на изпращане на духовната енергия се създава всепроникваща атмосфера на светлина и добра воля, която въздейства върху умовете и сърцата на хората. Членовете на Триъгълниците задвижват енергии, които сплотяват и сближават хората от всички националности, вероизповедания и раси. Субективната атмосфера на човешкото съзнание се пречиства и осветява чрез ежедневната употреба на Великия призив от всички членове на Триъгълниците.

Първата стъпка за да се изгради на физически план мрежата от Триъгълници на добрата воля и светлината е наличието на хора, стигнали последния стадий на духовно израстване, който се изразява в готовност да служат на Йерархията на Светлината и на себеподобните си. Не е нужно човек да бъде политик, велик учен или социален работник, за да спомага човешката еволюция и да съдейства да се подобри положението на страдащото човечество. Достатъчно  е да отдели само  20 мин. от своето  денонощие за да участва в един или повече Триъгълниц Така  ще допринесе много повече от политика, учения и социалния паботник, взети заедно. Единствено условие е да обича ближните си и да е готов лично да поеме отговорност за подобряване на условията на живот.
Градивният материал, който може да промени живота на хората - да създаде нови условия и взаимоотношения между тях, е Любовта.

Цитирам Учителят Д.К.:
"Любовта носи всичко по пътеката, водеща обратно към лоното на Отца, и в края на краищата осъвършенства всичко съществуващо."

"Човек, който служи, научава силата на любовта в окултното й значение. Той изразходва, а след това получава; живее живот на отречения, а небеснитебогатства се изсипват върху му; той не пожелава нищо за себе си, а е най-богатият на земята."

"Любовта е онази сила, която се намира в дълбочината на вашето същество. Тя е във вас дотогава, докато получавате Божествена Енергия от нейния Извор"

"Любовта не е сантименталност или емоция, нито е желание или користна подбуда към правилни действия във всекидневния живот. Любовта е владеене на силата, управляваща световете, водеща до интегриране, съединяване и инклузивност и подтикваща самото Божество към действие."

"Веригите на любовта обединяват света на хората и света на формите и представляват великата верита на Йерархията. Духовното усилие, което се иска да направите, е да се превърнете в бликащ от енергия и сила център на тази фундаментална, всемирна Любов."




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524629
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930