Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2016 14:51 - РАДИЕСТЕЗИЯ ЗА ВСЕКИ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1634 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

• ИНФОРМАЦИЯТА има енергиен характер и може да бъде получена сензитивно (ако притежавате дарба за това) или чрез компетентни радиестезийни замервания.

• РАДИЕСТЕЗИЯТА намира приложение в абсолютно всички области на живота. Предмет на изучаване в настоящия курс е: Установяване и неутрализиране на геопатогенни, електромагнитни и други вредни лъчения, обграждащи ни в ежедневието; Установяване наличието на радиоактивност, токсичност, сугестивни и др.патогени; Търсене на вода, метали, полезни изкопаеми, изгубени лица и вещи, скрити инсталации и др.; Изчистване на вредни вълни от персонално ползваната техника (компютър, телефон, електрически прибори); Благоприятно структуриране на въздуха в дома или офиса, водата и храната, която ползваме; Съвместимост със семейство, приятели и бизнес партньори; Проверка на личното емоционално и здравословно състояние; Здравна самодиагностика и самолечение; Определяне какви витамини и соли липсват в организма, качеството на ползваните медикаменти, хранителни добавки и билки. И още мн. други изключително полезни и жизнено важни въпроси.

• РАДИЕСТЕЗИЯТА Е ДОСТЪПНА ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ. Усвоява се бързо, лесно и забавно. Това, от което имате нужда, е едно махало и желание да повишите качеството на живота си. Бъдете независими! Поемете здравето си в свои ръце!

Интензивният курс по Радиестезия (3-5 юни)се препоръчва на желаещите от други селища от страната, които нямат възможност да посещават ежеседмичните лекции на нормално протичащото обучение. Удобен е също за онези, които работят на смени или по други причини не могат да присъстват винаги. И за онези, които желаят да опреснят знанията си или имат пропуснати лекции.
Радиестезията има приложение във абсолютно всички области на дейност и е много полезна при решаване на здравословни и всякакви други проблеми.
Възползвайте се от знанието, което ни предоставя Вселената, научете се да работите с нейните енргии и така да създавате за себе си онази реалност, която желаете. Да осъществявате бързо добрите си намерения и мечти! Животът ви така ще бъде много по-лек и красив.

Това е най-пълния възможен радиестезиен курс. Водещата има сертификат по радиестезия от Барбара Стоун - една от най-способните специалисти в тази област. Учила е ментална и физикална радиестезия при инж. Иван Тодоров и медицинска радиестезия при Д-р Драганов - София.

Място на провеждане и справка: БУРГАС, Народно читалище „ФАР” ул.„Странджа”20 ,
3-5 ЮНИ, 2016, ЗАПИСВАНЕ:тел. 0877 148 499



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2519532
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930