Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2015 17:08 - В ОТГОВОР НА ИНТЕРВЮТО НА ХР.ХРИСТОВА СЪС СТОЙЧО КЕРЕВ: „СРАЖЕНИЕТО Е ЗА НАШИТЕ ДУШИ”
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1078 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДРУЖЕСТВОТО ЗА АКТИВИЗИРАНЕ НА ДОБРАТА ВОЛЯ „ДЖУАЛ КХУЛ” изразява своето уважение и възхита към Стойчо Керев. Неговото предаване е едно от най-гледаните от българската интелигенция и това показва до колко българите са жадни за подобна информация. Настоящето интервю докосва със своите прозрения сърцата ни и маркира точно невидимите процеси, които текат днес по света и в нашата страна.

„МАГИЧНОТО ПРОЗРЕНИЕ ДА СЪЗДАВАШ РЕАЛНОСТ В БЪДЕЩЕТО”: Живеем във време, когато в съответствие с Новата парадигма се промениха отношенията между измеренията.  В противовес на фанатизма, присъщ на познатите ни религии , които насаждаха страх, вина и подчинение, нашите Учители, адептите, не осъждат, не настояват, не заповядват. Точно обратно, те всячески се опитват да подпомогнат усилието на подтиснатото човечество да се въздигне и да върне човешкото си достойнство. Учат  ни колко е важно да се вземем в ръце и чрез нов позитивен подход в своето поведение (мисли, реч и действия) да започнем да изграждаме една нова реалност. Животът, който живеем е животът, който ние създаваме или позволяваме на други, на които доброволно предоставяме своята енергия, да създават вместо нас.

Имаме ли нужда от гуру? Не! Ако успеем да си отговорим сами на въпроса:”Това ли е животът, който искам да живея? Това ли е животът, който искам да живеят моите деца?” Отговаряйки си на този въпрос, човек би трябвало да знае обаче какъв е животът, който иска да живее той и поколенията . Ето, това са въпросите, на които може да отговорят Учителите. Защото познаваме ли ние другия Живот?  Готови ли сме за промяната или се чувстваме по-сигурни, така вкопчени в старото и познатото?

Дружеството за активизиране на Добрата воля „Джуал Кхул” се опитва да събере под общ покрив хората, които си задават тези въпроси и търсят оотговорите, но не сами, търсейки ги в дебелите книги или медитирайки, а групово, около кръглата маса – в дискусии, откровени разговори, обменяйки и допълвайки онова, до което всеки един е достигнал, четейки, медитирайки или научил от живота.

”ДА ПРОГОНИШ ЛУДОСТТА Е ТОЛКОВА ТРУДНО В НАШИ ДНИ, КОЛКОТО И ДА ИЗБЕГНЕШ СМЪРТТА.”  Бих казала с две думи – доскоро се считаше за лудост да вярваш в безсмъртието, но днес да се говори за смърт, в моите очи е израз не на лудост, а на невежество.  Луд или не, човек е безсмъртен и под тези думи се подписвам с целия си опит и авторитет. Това е израз на недостатъчна вяра в Творението или, по друг начин казано – в Бог. Много скоро ще ни бъдат дадени неоспорими доказателства за човешкото безсмъртие, ще бъдат разширени самите ни разбирания за живот и смърт – различни от тези, втълпявани ни от ортодоксията.

„ДОСТОЙНИТЕ МАЛКО ОСТАНАЛИ ХОРА НАМИРАТ СЕБЕПОДОБНИ ВСЕ ПО-ТРУДНО.” Смея да не се съглася. Достатъчно е да се огледа човек и да разпита за тях. Законът за привличане е универсален, работи безотказно – условието е самият човек да е пробуден за случващото се с него и около него. И да има силата да се откъсне от онези, които го дърпат назад. Търсейки себеподобни сред обкръжението ни, има един въпрос към другия до него: „Прави ли ме този човек по-добър?” Не по-успешен, по-богат или нещо подобно. ПО-ДОБЪР!!! По-щедър, по-хармоничен, по-знаещ...

Днес хиляди пробудени души. Има десетки духовни групи. Те ще стават все повече, въпреки всичко - бъдещето е на духовните общности. Голяма част от тях са стойностни . Всеки пробуден поотделно е уязвим и той лесно бива повлечен от масовото, зомбирано и бездуховно мнозинство. Това мнозинство има своите емисари, чиято работа е да убиват духовността. Те просто се въплъщават с такава мисия. Някои си вършат работата съзнателно, но по-голямата част – не. Те, съзнателно или не,  настървено омърсяват всяка чиста идея, която ни се спуска от нашите Учители. Тяхно дело са конспиративните теории, в които всичко е до такава степен изкривено, очернено и окаляно, че много е трудно на човек да не се поддаде и бързо да се потопи отново в клоаката, от която се опитва да се измъкне. Тези емисари боравят с понятия, които в своята идейна форма не са техни, а умишлено присвоени за да внасят в крехкото човешко съзнание объркване, несигурност, съмнения.  

Понятия, които са значели много в човешката история. Така стои въпросът с илюминатите – най-просветените мъже преди хилядолетия и които нямат абсолютно нищо общо с днешните, които просто са взаимствали тяхното име, за да прокарват своите сатанински планове.

Тези емисари използват  понятията „демокрация”,  „световен ред” и др. вкарвайки в тези първоначално чисти идеи такива краски, съдържание и долни антихуманни машинации, че разклатиха устоите на цялата Планетарна Йерархия в очите на младото пробуждащо се човечество. Така е и със символичния език  - най-древният и обединяващ цивилизацията език, (езикът преди Вавилонската кула). Така е с масонските и розенкройцерски ложи, в чиито святи идеали ционистите изляха бълвоча си, заедно с мръсните си пари.

Да. „ТЯЛОТО И МАТЕРИЯТА УПРАВЛЯВАТ.” Но не за дълго. Човечеството се пробужда.  Доказателство за това са подобни статии, книги, дискусии по интернет, хиляди фейсбук- страници, сайтове... Човечеството е готово, остава ни да се открием едни други и да се обединим. Доказателство е и това интервю на г-н Керев и стотиците хиляди фенове на неговото предаване.

Въпрос е на личен избор.

И нека не забравяме, а да запишем с огнени букви в съзнанието си, че нашите мисли, нашите думи – изговорени или написани, нашите дела, създават реалността ни. На всеки поотделно и на всички заедно. Най-лесно е да търсим причините извън нас и да развеем бялото знаме.

Има Планетарна Духовна Йерархия. Има Велико Бяло Братство. Има Шамбала!

Дори само ако всички заедно заявим това гласно, хей така – в една  и съща уречена секунда, тогава илюминати, билдербергери и цялата тази паплач, ще бъде издухана на мига, че даже „черепи и кости” няма да остане от тях...

Не мислите ли, че е така?...

В един и същи час!!!

 

„Отново ще настъпи златен век,

Завръщат се годините щастливи:

Като змия пред пролетния ек

Земята хвърля дрехите си сиви.”




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524232
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930