Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2015 14:01 - ОТВОРЕТЕ СЪРЦАТА СИ ЗА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ И ЩЕ ПРОМЕНИТЕ ТОЗИ СВЯТ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1082 Коментари: 0 Гласове:
1



Възлюбеният Джуал Кхул / 15.05.2015 г.

Аз идвам да говоря на лалетата от моята леха чрез моя посланик Лау.

Божествената Любов е вашето главно и доминиращо качество.

От всички Божествени качества Любовта е най-значимото. Стремежът към любов, желанието да обича и да бъде обичан е присъщо на всяко живо същество.

Любовта  дава мигновено съзвучие с Божествената Реалност.

Способността на човека да твори се изявява чрез творческата мощ на Любовта. И същата тази творческа мощ, която участва при зачатието на децата, лежи в основата на всичко, което човек създава в своя живот.

В основата си човекът е подобен на Бога. Основното качество на Бога е Любовта. Затова човек носи Любовта и способността да твори подобно на Бог.

Космическите еманации носят на планетата Божествена Любов. Съвършеният Пламък на Любовта достига до вас. Но на пътя на този поток от Любов има прегради - филтри, породени  от вашите несъвършени чувства и мисли. И така потокът се изкривява. Той не може да ви обгърне с цялата си мощ и великолепие, ако не изчистите своите чувства и мисли.

Като творение на  Божествената Любов вие носите това качество, тъй като то е присъщо на цялото творение. Но вие трябва просто да почистите филтрите на вашето съзнание, на вашето възприятие за Божествената Реалност.

Аз ви дадох метод как да култивирате любов в сърцата си – упражнявате ли се? Усещате ли как със всеки изминат ден любовта изпълва тази реалност и как вашите сетива за звуци и цветове увеличават своя спектър. Вашите вибрации растат екстремно благодарение на любовта, с която ви обгръщам. Така вашият живот става по-богат и по-красив.

 Отворете сърцата си за Любовта, за Божествената Любов, и вие ще промените този свят. Няма сила, която да е по-мощна от Любовта.

За жалост, много често тя се смесва с половия инстинкт. Оттук идват и всевъзможните сексуални извращения.

Затова тези негативни същности, които са взели решение да се отделят от Бога,  използват изкривената любов за да печелят. Цялата сексуална индустрия, порнографията, изкривените взаимоотношения между половете, пропагандирани и тиражирани от средствата за масова информация, са насочени именно към това - да блокират у вас Божествената Любов.

Изглежда безобидно да погледате порнографски филм. Изглежда безобидно да погледате голо женско тяло, рекламиращо стоки, които съвсем не са необходими за вашето духовно израстване.

Но така вие доброволно укрепвате филтрите във вашето съзнание, които ви пречат да изпитате истинската Божествена Любов в живота си. Замислете се за това когато гледате порнографски филми, допускате неприлични изрази, общувате с хора, които си позволяват грозни мисли и постъпки по отношение на жените и отношенията между половете.

Всяка такава отрицателна вибрация способства за отделянето ви от Божествената Любов.

 Съществува толкова голяма разлика между изначалната Божествена Любов и любовта, която е продукт на падналите цивилизации, че дори е трудно да се направи сравнение. Това е като животът и смъртта.

Едно от качеството на светците е способността да получават нектар от Божествената Благодат в своето сърце.

Няма такова удоволствие в този физически свят, което би могло да се сравни с получаването на Господнята Благодат.

Само чистите сърца са способни да получават тази Благодат. Потокът на Божествената енергия, потокът на Божествената Любов преминава тогава по всичките ви тела като ласка. Вие чувствате екстаз във всяка чакра, във всеки енергиен център.

Дори най-хубавото сексуално удоволствие, което можете да получите във физическия живот, не може да се сравни с това преживяване на Благодатта, изпратена ви от Бога.

 Съзерцавайте цветята, природата, усмивката на децата. Пазете постоянно любовта си от всякакви прояви на анти-любов, рекламирани и тиражирани от медиите. Пазете близките си, децата си. От представата, която ще получи новото поколение за Любовта, зависи бъдещето на вашата планета.
Истинската Любов започва с почитане на жената, на Майката. И тези чувства, които изпитвате към своята Майка, могат да наложат отпечатък върху целия ви живот. Най-щастливи са тези семейства, в които се е наложила традицията за уважение към Майката, като пазител на домашното огнище.

Нека никога съзнанието ви да не бъде обременено от некачествени мисли, насочени срещу Майката, срещу женското начало.

Всички вие сте майки в този свят. И мъжете, и жените. Вие сте слезли във въплъщение, за да овладеете качеството на Божествената Майка. Без това овладяване вие не можете да достигнете Отца и Сина.
Желая ви да овладеете Божествената Любов във вашето сегашно въплъщение.

АЗ СЪМ Джуал Кхул и ви погалвам с лъчите на моята Любов.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515223
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031