Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2015 13:53 - Изчистване на стари спомени от клетъчната памет
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1414 Коментари: 0 Гласове:
1



Възлюбеният Джуал Кхул /8.05.2015

Аз съм Джуал Кхул и идвам да говоря на лалетата от моята леха.

Едно от нещата, за които говоря напоследък е да не допускате негативни или гневни мисли да циркулират в затворена верига или да се преповтарят.
Важно понастоящем е да пречиствате системата си от вярвания периодично. Не си позволявайте да мислите негативно.

Когато усетите, че вършите това, си кажете: "Спри. Аз отказвам да играя. Това не е нещото, за което искам да мисля. Това не е начина, по който искам да живея. Това не е този, който искам да бъда или този, който съм".

Тогава целенасочено и съзнателно заместете негативното мислене с позитивно, даже по -добре ще е ако го заместите с позитивна мисъл, емоция и действие. Така че и трите неща да вървят заедно.

Повикайте щастлива мисъл, някое вълнуващо чувство, радост, а после предприемете и съответно действие като например да погалите човека до себе си, домашния си любимец, растение или пък да се отнесете с обич към себе си, да срешете косата си или нещо подобно. Следвайте  модела: мисъл, емоция, действие.

Тези три неща ще ви извадят от емоционалния товар – гняв, тревога, страх или паника, които определени обстоятелства са предизвикали във вас.
Клетъчната структура много наподобява на компютърен чип и съхранява емоции, които могат да бъдат изтрити чрез различни изцелителни техники. (Такава техника ще ви бъде дадена и чрез този посланик.)

Освен това, клетъчната памет съхранява и фотографии, снимки и картини, които действат още по-силно от негативните емоции.

И това, което можем да направим, осъзнавайки проблема, е да изчистим старите спомени, така че клетъчното съзнание да бъде де-програмирано и ре-програмирано,  като по този начин вие да можете да смените приоритетите за себе си.

Например, вие бихте могли да говорите на своето тяло и да му кажете да вземе тази ракова клетка и да я превърне в здрава мозъчна клетка или в част от вашия здрав сърдечен мускул. Може да поискате да направи тялото ви изящно (да намали теглото си) или пък да изгради здрави кости и по-силни зъби.

Клетките са взаимно-заменими когато се отнесете към тях на нивото на тяхното съзнание.
Това може да отнеме време. Но вие поставете срокове и напомняйте на тялото си често какво очаквате то да направи за вас.

Вършейки това, мислено изтривайте негативните спомени или образите, които се съхраняват на нивото на клетъчната ви памет и ги пречиствайте. Визуализирайте процеса. Издишвайте подобно цигарен дим негативните пари, които са тровели вашия живот.
След това е важно да сложите на това място в клетъчната ви памет своя нов образ на усмихнат човек, който сияе от щастие.

Вселената не търпи празно пространство, и когато се получи такова,  тя бърза да го запълни с енергията, която е на разположение.
Така че вие може да сложите в освободеното пространство своя образ на засмян човек, щастлив или просто изпълнен с Божествена любов. Изберете нещо, което е наистина приятно за вас.

Например може това да е чувството на финансово благополучие,  или  без никакви грижи за бъдещето или пък, че се чувствате удобно, комфортно и сигурно. Представете себе си в подобни състояния.

Просто работете с моментални снимки. Можете да видите и такава снимка на Земята, като една щастлива планета, където хората живеят хармонично, всеки се разбира с другия. Всеки e нахранен добре, или други такива неща. Това наистина работи, опитайте!
Както винаги, благодаря.

 Аз съм Джуал Кхул и ви погалвам с лъчите на моята Любов.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515858
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031