Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2015 08:26 - РАДИЕСТЕЗИЯ И ЛЪЧЕВА ХАРМОНИЗАЦИЯ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1646 Коментари: 0 Гласове:
0



Къде е допирната точка?
Човекът по аналогия на Вселената, има седем тела – физическо, етерно и пет фини тела, с които той се ражда, обгрижва и осъвършенства по време на въплъщение. Тези фини тела образуват аурата на човека. Не само организмът като система, се състои от седемслойно тяло, но и всички елементи, влизащи  в нея. Всяка клетка, тъкан, орган, физиологична система имат седем нива  на биоенергия. Физическите тела и неговите фини слоеве се различават по диапазона на излъчване. Във всяка форма, състояща се от седем слоя, работи система за саморегулация, чиято основна задача се състои в това да осигурява хомеостазата (ИН-ЯН баланса и постоянството на седемте вида енергии, които изпълват пространството и го зареждат). Балансът на тези седем вида енергии се нарича психо био физиологична (ПБФ) хомеостаза. Смята се, че системата за саморегулация работи нормално, ако ПБФ хомеостаза не се отличава от природното ниво, което е прието за 100%. Всяко отклонение от 100% означава неустойчивост на работата на системата за саморегулация на органа, тъканите, системите и цялото тяло като това  подсказва за функционални разстройства, тоест болест.

В науката не съществуват методи и апаратура, способни да регистрират всички функционално увредени меридиани в човешкото тяло, тъй като практически те са трилиони на брой: за обмен на енергии, информация, субстанции, емоции, сетивност, хиляди динамични вътрешни и външни въздействия и промени.

Да се анализира такава сложна система, каквато е човешкото тяло чрез Съзнанието, също е невъзможно поради ограничените знания, които съхранява човешката памет. Такъв анализ може да извърши единствено нашето подсъзнание, ако му се даде специална команда за търсене. В подсъзнанието се записва хронометрично и точно всичко случващо се като в същото време то съхранява записи за състоянието и за дълбоките причини на уврежданията.За тази цел е необходимо обаче човек да се научи да се свързва с подсъзнанието и да тегли информация от там.

Как може да се свържем с подсъзнанието си за да извършим диагностика на своето тяло като цяло, на отделна физиологична структура или орган?

Според д-р Гаряев, който е разшифровал човешкия геном още през 1994 г., само 1-5% от молекулата на ДНК е зает от гени, които синтезират белтъци, а останалите 95-99% представляват нуклеотиди на ДНК хромозоми, които имат речеподобни структури, взаимодействащи си със Съзнанието и с речта на човека. Оказва се, че ДНК-хромозомите и човешката реч имат общи корени и универсална граматика. Това означава, че генетичният ни апарат знае безкрайно множество езици.  Използвайки това качества на генетичния бином, ние можем да се свържем с подсъзнанието чрез хромозомния апарат с помощта на речта. Тоест задавайки въпрос на подсъзнанието  в мислена или словесна форма и използвайки простия безопасен и най-древен радиестезичен метод, ние можем да изтеглим всякаква информация, записана в подсъзнанието, включително и информация за наличието или липсата на увреждания в нашето физическо тяло и във фините тела. След сканиране на записите си, подсъзнанието ще ни даде отговор под формата на идеомоторен акт, който ще раздвижи махалото в определена посока, означаваща „да” или „не”, предварително програмирана в подсъзнанието. Този начин за диагностика може да извърши всеки оператор-радиестезист. Той може да извърши това за себе си или за друг човек ако притежава негов т.н.” гететичен свидетел”. За такъв се използва капка кръв, слюнка, лимфа, нокът, кожа или какъвто и да е друг набор от живи клетки на лицето, което има нужда да бъде диагностицирано. С други думи ние трябва да разполагаме с ДНК-хромозоми на пациента.

Но само това ли?

Д-р.Гаряев е доказал, че ДНК може да бъде препрограмирана чрез думи и честоти. Думите са енергия – а тяхната честота зависи от посланието, което носят. Мантри, афирмации, молитви и призиви, генерирани с позитивна енергия, имат мощно въздействие и допринасят за преструктуриране на увредени физически структури. Това откритие поставя началото на изцяло нов тип медицина, при която ДНК може да бъде повлияна и препрограмирана чрез мисли, думи и честоти без да се изисква изрязване на структури и замяна на отделни увредени гени.

Самата идея за възможността ДНК да бъде препрограмирана се основава на разбирането, че градивният елемент на Вселената не е твърдата материя, а енергийни вълни/частици, които могат да бъдат твърди и стабилни в пространството и в следващата секунда да се разпръскват в като вълни в пространството, където могат да бъдат наблюдавани на повече от едно място по едно и също време. ДНК, разбира се, е молекула, но тя е изградена от елементарни частици, които имат двойствената характеристика на вълна–частица, което означава, че могат да бъдат повлиявани както във форма на вълна, така и в материална форма.

Какво се случва, когато овладеем знанията от квантовата физика по отношение на частиците и ги приложим към биологията?

За да илюстрира потенциала на Езиково Вълновата Генетика, която променя ДНК със звукове, д-р Пьотр Гаряев разказва за проведено в Торонто, Канада, изследване, при което изследователи дават отрова на група от плъхове, за да навредят на панкреаса им. Контролната група от плъхове развива диабет и умира малко след това. Другата група от плъхове получава генетична информация чрез лазерно лъчение, която е насочена към стимулиране на нов растеж и регенериране на повредените панкреасни клетки. Тази група оцелява и техните панкреаси започват да функционират отново.

Това означава, че при вълновата генетика могат да се модулират определени честотни модели върху лазерен лъч и по този начин да се повлияе върху честотата на ДНК, а оттук и на самата генетична информация. Тъй като на базисно ниво основната структура на ДНК-алкалните двойки и основната структура на езика са едни и същи, не е необходимо декодиране на ДНК.

Тези концепции и идеи не се отнасят само до хората, а могат също така да се прилагат и за растенията. В друг експеримент екипът взима растения, които са били увредени на хромозомно ниво. На повредените хромозоми на едната група от растения е говорено с помощта на "точно определен алгоритъм" чрез генератор на различни езици. При другата група растения е ползвана същата методика, само че използваните думи са били напълно случайни. Първата група от растения оздравяват и се възстановяват, докато втората група продължава да се влошава.

Универсалният закон „Енергията следва мисълта” е добре познат сред хората, които са отворили прозореца  си към новите енергии на космоса.

Вече сме се убедили в ефекта, който нашите мисли и думи могат да имат върху водните кристали и не може да бъде отречен ефекта от прякото влияние върху структурата на нашата ДНК вследствие енергиите на думите и мислите. Тъканта на Вселената е вибрация и думите носят със себе си честотата на намерението. Тези експерименти ни помагат да запомним, че не живеем в свят на твърда физическа материя и ДНК, като молекула, очевидно също притежава вълнова структура, която може да се променя по различни начини.

Всичко това обяснява лечението в полето на Джуал Кхул, което се провежда от няколко месеца и дава невъобразими резултати. Седем лъчевата хармонизация намира адекватно приложение на квантовите закони, повлиявайки положително здравословното състояние на хората. То е трансцедентално лечение, един от многобройните дарове енергийни изцеления от Духовната Йерархия за човечеството в Ерата на Водолея.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524276
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930