Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2014 04:40 - ВРЕМЕТО НИ ИЗТЕЧЕ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2108 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВРЕМЕТО ИЗТЕЧЕ – КОСМИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ Е ФАКТ!

Има време за всяко нещо и срок за всяка работа под небето:

Време за раждане и време за умиране;

 Време за насаждане и време за изкореняване;

 Време за убиване и време за изцеляване;

 Време за събаряне и време за градене;

 Време за плачене и време за смеене;

 Време за жалеене и време за ликуване;

 Време за прегръщане и време за въздържане;

 Време за търсене и време за изгубване;

 Време за мълчание и време за говорене;

 Време за обичане и време за мразене;

Време за война и време за мир.  

Имаше време за всичко, но то изтече. Изтече поредния 26 000 -годишен  цикъл на Великата слънчева година. Как използва човечеството това време? Плува, пълзя, летя, стъпи на земята, изправи се на двата си крака... И започна да твори!.. Смали пространството до територии за завладяване. Игнорира времето, поради неговата преходност. Но то, Времето, продължи да тъче на своя тъкачен стан нови реалности от епоха – в епоха , от цикъл – в цикъл.

Преди една година приключи така нареченият от маите Велик цикъл – период с продължителност от 5125 г., който е започнал  от август 3113 г пр.н.е., и  завърши на 21 декември 2012 г. Както и се очакваше, животът на Земята започна да се трансформира. Промени се природата ни на възприяти, може би и част от самата планета. Едно е сигурно – животът днес е невероятно предизвикателство.

Готови ли сме за него?...

“Дадох ви всеки ден да е като година”- се казва в Библията. Но за Духа хиляда  кръгови движения на Земята около Слънцето, и дори на Слънчевата система около ядрото на Галактиката, са без значение.  “За Господ хиляда години са като един ден”.

Според маите голяма част от човешката история се формира под въздействието на Галактическия лъч, излизащ от ядрото на Галактиката, и през който Слънцето и Земята преминават периодично. Когато през 2012 г. Слънчевата система пресече отново границата на този лъч, за човечеството се отключи грандиозна трансформация. Тя  засегна всеки човек поотделно, защото той притежава способност за непосредствена сензорна и електромагнитна връзка с енергийната информация на този Лъч, и по този начин се пробужда за истинския върховен Разум.

Съвременната наука заговори за този лъч след като бе разчетено учението на Маите за Времето. Неотдавна физиците насочиха своето внимание на въпроса как влияят на хората лъчите, пронизващи Галактиката. Астрофизиците ги описват като плътни вълни, които прекосяват Галактиката и оказват сериозно въздействие върху нейната еволюция. Според космогонията на Маите преди 5 милиарда години такава вълна взривила огромна протозвезда и от нея възникнало Слънцето и Слънчевата система. Съответно и Земята. Практически възникването и еволюцията на всички звезди преминава под влиянието на тези галактически лъчи. Галактическите плътни лъчи се разпространяват и всеки път когато Слънцето ги пресича, се изменя неговата динамика, а съответно се променя и лъчистата енергия, в която се къпе Земята. Така под тяхно въздействие са възникнали първите водородни атоми, живите клетки, форми, видове и... катаклизми – хиляди космически кардинални събития, подобни на настоящата Космическа революция.

Космическите революции узряват в атмосферата. Освен добре известните газове: кислород, азот, въглероден диоксид и водород, в атмосферата на Земята присъстват междапланетарни, космически и галактически излъчвания, както и много духовни сили. Като в гигантски съд за приготвяне на коктейли, всички тези вибрации, сили и газове се смесват един с друг и предизвикват атмосферни промени. Подобно приливите и отливите, предизвикани от Луната, така и другите планети, звезди и самата Галактика, предизвикват огромни повтарящи се движения на атмосферни субстанции.

Налице е квантово електродинамично взаимодействие на светлинните фотони с електроните на човешкия организъм. Инфраструктурата на ДНК - генетическия код на човека, има вълнова характеристика със скорост на светлината. Предаването на генетическия код, както и различните вълни на информация, става от по-развитата система към по-малко развитата: от галактическото ядро, към звездите, от тях - към планетите и накрая към разумните същества с развито планетарно съзнание. Слънцето в нашия случай, се явява посредник. Чувствата, преживяванията, интуитивните усещания, които възникват „вътре” в самия човек, са породени от светлинни фотони,  които „бомбардират” човешката система, ако тя е вибрационно единена с Целостта. Затова е толкова важно хората да синхронизират своето съзнание, чувства, мисли и поведение с излъчванията на Вселената.

Състоянието на съзнание определя състоянието на живот. Всяко човешко същество създава и поддържа собствено духовно поле в съответствие  със своето състояние на съществуване. В своето падение съвременното човечество се намира в надира си, следвайки утвърдени комерсиални модели на поведение. В резултат на това периодично възникват войни, класови, партийни и какви ли не сблъсъци. Атмосферните напрежения, така забележими в наши дни, са в пълно съответствие със състоянието на съществуване на човечеството като цяло и то, само то, е отговорно за тях. Разрушителни страсти разяждат всички слоеве. Разрушителна страст цари и в нашата планетарна атмосфера, а тези атмосферни сили теглят човечеството към материална, нравствена и духовна криза. Резултатът е замърсеният астрал - както човекът, така и планетата поддържа в астрала си пантеон от милиони създадени и оживени мисъл-форми от интелектуално и религиозно естество.

Астралната субстанция днес е много пластична; мисъл формите много лесно могат да бъдат облечени в етери и дори в твърди тела, течности и газове. Заради радиоактивното замърсяване се натрупват концентрации на инертни газове. В близко бъдеще атмосферата на физическия свят ще започне да фосфоресцира поради тяхното влияние. Всички  същества, изпълващи етерната сфера и голяма част от астралната, ще станат видими за физическото око. Това пълно демаскиране ще доведе до изключително нарастване на градуса на емоциите. За това ще спомогнат и изкуствено предизвиканите от определен кръг, холографски изображения, които ще изпълнят атмосферата, с цел да се доведе човечеството до крайно объркване и истерия. Тази опасност не е въображаема. Ще бъде изключително трудно хората да разберат, че явления от този вид не се дължат нито на божествено откровение, нито на тяхното извисено състояние. Трудно е да се предвиди каква промяна ще настъпи в човешкото поведение!  Какви  последствия ще предизвикат огромните заблуди! Какви сили ще придобият власт над хилядите хора! И всичко това ще се дължи на атмосферната революция като първи етап от Космическата Революция.

Ние считаме за свой дълг да информираме всички заинтересовани приятели и последователи за евентуалните събития. Трябва да разберем, че дали по-леко, или по-болезнено нашата планета ще извърши  прехода към новия вибрационен пояс, зависи от общото ниво на съзнание на човечеството.

Сега над целия свят отеква призив за пробуждане. Само ония, обърнали лице към гностичните истини ще са способни да развият нужната духовна сила за да посрещнат победните Христови еманации в края на Космическата революция.

 

Използвани източници:

„Космическа революция” от Ян ван Райкенборг;

„Факторът Маи” от Хосе Аргуелес.

 

 





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2513177
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031