Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2012 13:22 - Posted by Cobra:СИЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА И СИЛИТЕ НА МРАКА
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6469 Коментари: 8 Гласове:
4

Последна промяна: 19.04.2012 13:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1.СИЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА
 Галактическата конфедерация
.
Също така се нарича Галактическата Федерация. Това е  Конфедерацията - Съюза на положителните развити цивилизации в рамките на тази галактика, като Плеядианците, Сирианците, Арктурианците ... нейните лидери са Възнесените Владици, същества, които живеят в просветено състояние на съзнание. Командата на Ащар е част от Галактическата конфедерация, чиято основна функция е да освободи планетата Земя от хватката на тъмните сили.

Те имат много кораби- майки в околоземна орбита, които са прикривани с tachyonic мембрана и по този начин са неоткриваеми за всички оптични радар-инструменти на Кабал. Те са стопирали много пъти ядрени войни на Земята. Също така, те са попречили на много земетресения, стабилизирайки тектоничните плочи. Основната им мотивация е да споделят щастието и любовта, постигнати в резултат на своя духовен растеж, с населението на Земята.
Налице е силна disinfo-кампания срещу Галактическата конфедерация, която започна в средата на 90-те години, когато Cabal осъзна, че Галактическата конфедерация е сериозна заплаха за тайните им планове за нов Световен Ред. Много Земни контактьори, служещи на Конфедерацията са били подложени на интензивно програмиране от техните агенти и на физическо малтретитане, в действителност "Команда Ащар" е създадена да им противодейства.

Повечето канали за губиха връзка с Конфедерацията. Днес има много малко надеждни канали, но това не променя факта, че Галактическата конфедерация е много силна и надеждна сила, която ще се докаже когато се представят лично по време на първото съприкосновение.

Съпротивително движение.
Това е група борци за свобода, които живеят в подземни жилища в горната част на земната кора. Те имат постоянен физически контакт с подземни Pleiadian-ски бази в Хималаите и при остров Бора-Бора. Техният официален обществен контакт е Кобра.

 С помощ от Конфедерацията, те са  издирили и установили всичките оставащи Рептилни сили  от тази слънчева система. Малко след 2000 година, с тяхна помощ са изчистени всички подземни Рептилни бази в тежки космически битки. След това  те изместиха вниманието си към изчистване на най-античовешките бюджетни военни програми и технологии, които тъмните сили използваха за осъществяване на черните си замисли.

След това бойците на съпротивителното движение вкараха свои агенти вътре в армията, за да помогне на положително настроените военни групи и създадоха общ план, който предстои да бъде осъществен сега. Основната мотивация на съпротивителното движение е да помогне за освобождаване на планетата, след което те ще напуснат пещерите и ще преминат към по-перспективни мисии на други места в Галактиката.
 
Прогресивни военни групировки.
Това е най-силната част от Светлите сили, действащи на повърхността на планетата. Те са разработили план за планетарно освобождение с  помощта на съпротивителното движение. Около три четвърти от военните приемат този план и това е достатъчна критична маса за неговия успех. ДРЕЙК е техният обществен представител.

По-голямата част от тази група не знае за "невидимия приятелска ръка" на Съпротивата. Някои от фигурите с по-високи позиции обаче са добре запознати, но засега не го признават, тъй като  все още е класифицирана информация. Основната им мотивация е да се възстанови суверенитета и свободата за човешкото население, особено в САЩ.

Тамплиерите.
Обществото се нарича още Faction 2 или Белите шапки. Тази група, произхожда от старите европейски благородници, които бяха почти унищожени от Ротшилдови и Ватикана. Те имат силни властови позиции в САЩ , Великобритания и континентална Европа. Публичните си контакт осъществяват чрез  Господин Blackheath.
В момента те много дейно участват в създаването на новия финансов  Алианс, включващ  134 нации за преустройство на финасовата световна система.
Те си сътрудничат с положителните военни групировки. Тяхната основна цел е да възстановят Федералния резерв и да унищожат Ротшилд – своя стар враг.

Те не трябва  да се объркват с ционистките тамплиерски групи, които са част от фракцията на Ротшилд, въпреки че има някои Ротшилдови агенти, проникнали вътре в  групата на белите тамплиери.

2.  СИЛИ ОТ СМЕСЕНИ ГРУПИ
Обществото на Белият Дракон.
Тази група представлява интересите на някои от старите китайски императорски родословия, подкрепени от много  групи за бойни изкуства от цял ​​свят. Тяхното лице за контакт е Fulford Бенджамин. Основната им мотивация е да съборят Cabal, но мотивите им не са напълно чисти, тъй като те виждат ролята си в новото общество след края на събитията като прекалено доминираща и контролна. Те също така имат силен финансов интерес към средствата, които ще бъдат освободени след изчистването на Кабал. Всъщност съпротивата имаше някои проблеми с тях през февруари на тайни преговори, свързани с новата финансова система и това доведе до някои закъснения в графика на събитието за Разкриване.

Гностически илюминатите.
Тази група, произхожда от стари руски благородници и всъщност беше част от Кабал до преди няколко поколения. Но когато Ротшилд унищожи династията Романови тази група прекъсна контактите си с Cabal и реши да се бори с Ротшилд, въпреки че  все още използват същата символика на Илюминатите и част от тяхната идеология. Тяхната цел е да унищожат Ротшилд, като отмъщение за това, което се е случило с династията Романови. Те имат силни контакти в Русия и Източна Европа и с престъпния подземен свят, а също са в контакт  и с Тамплиерите. Техният говорител е Александър Романов. Те са силно инфилтрирани с агенти на Ротшилд и тази група ще бъде драстично преструктурирана и почистена след събитието.

3.СИЛИ НА ТЪМНИНАТА

Фракцията на Ротшилд
.
Те контролират Европа  чрез Федералния резерв и най-масовите медии. Техният лидер е Яков де Ротшилд, който заедно  с търговския си съучастник Хенри Кисинджър, влияят на фракцията на Рокфелер.  Братът Дейвид де Ротшилд и неговата съпруга Olimpia Aldobrandini пък влияят на фракцията на йезуитите. Тъмното  благородството на Европа (с изключение на Италия) принадлежи към тази фракция. Те са предимно Rigelian – с произход от тъмните господари, отговорни за потопа в Атлантида. Основната им мотивация е да управляват света, но сега тяхната единствена цел е да запазят парите си, опитвайки се да запазят и своя контрол върху медиите, възможно най-дълго и да избегнат арестите.

Фракцията на Рокфелер.
Те контролират САЩ, нефта, фармацевтиката, производството на храни и част от военната промишленост. Те се наричат ​​също Illuminazi. Техният истински лидер е Дейвид Рокфелер. В съюз е с бившия президент Джордж Буш-старши и стратегическия съветник Хайнц Кисинджър. Те са жестоки властолюбци, някога наследили нацистките кораби и архиви, имаха много Рептилни роби в галактическата империя, и искаха да направят същото и на Земята. Така че тяхната основна мотивация тук е да създадат един свят на робство и диктатура. Сега обаче основната им цел е да избягат на своите  Бахамски острови с най-малко една раница без да бъдат арестувани.
 
Фракция на Йезуитите.
Тази фракция е много мощна от началото на 1800 , когато я пое фракцията Ротшилд. Около 10% от йезуитите, принадлежат към тази фракция, наред с някои кардинали, черния папа (Адолфо Никола), белия папа (Йозеф Ратцингер) и тъмните благороднически семейства на Италия. Тази група възниква още в  325 г. по време на Никейския Събор, когато император Константин създаде християнския култ, с цел да унищожи гностичните мистерии (гностическото християнство). Тя продължи да се развива, подпомогната от Светата инквизиция и много други католически организации. Нейната основна сфера на влияние е Южна Америка и Африка. Основната им мотивация е духовен контрол и потисничество на човечеството. Сега основната им грижа е просто да останат живи. След събитието, ще има голямо прочистване на всички основни религии, за да бъдат приведени в съответствие с Истината.

 Posted by Cobra  Вторник, 17 април, 2012 г.
http://2012portal.blogspot.com/2012/04/forces-of-light-and-forces-of-darkness.html








Гласувай:
4



1. samorasla - Сигурно има обяснение, питай Кобра (((-:
19.04.2012 14:15
lucyfer написа:
...ЛУКСОЗНО МЕСТЕНЦЕ СА СИ ИЗБРАЛИ ОТ СЪПРОТИВАТА-"БОРА БОРА")))...

цитирай
2. samorasla - Mike Quinsey - СаЛуСа, April 13, 2012
20.04.2012 12:39
...”Наближава времето, когато нашите действия и тези на нашите съюзници ще бъдат докладвани в медиите. С това ще дойдат обясненията за това, което се случва и ще стане ясно, че нашата намеса е разрешена от Висшите Съвети, които се грижат за вашата еволюция. Обикновено вие бихте били оставени да определите бъдещето си и това все още е вярно що се отнася до вашето Издигане. Обаче, ние говорим за по-голямата картина, а нашата отговорност е да изпълним Божественото Постановление всички вие да имате възможността да се извисите. Вие сте на път да станете свидетели на капитулацията на тъмните сили, които сега са наясно, че са обречени на провал. Няма измъкване и независимо дали е на или извън Земята, те ще бъдат изправени пред правосъдието, а също така ще им се даде да разберат трайните последици, предизвикани от действията им.
Ние от Галактическата Федерация ще ви представим възможността да се срещнете с представители на цивилизации, които имаха голям принос, що се отнася до вашата еволюция...”
цитирай
3. samorasla - Mike Quinsey - СаЛуСа, April 16, 2012
20.04.2012 12:41
...”Мисията ни наскоро се промени от пасивни роли към такива, които директно се занимават с тъмните сили и ние прилагаме декрета, даден на вашите военни власти, че употребата на ядрени оръжия няма да бъде позволена. Ние прокарваме пътя към деклариране на световен мир, от който момент употребата на всякакво оръжие ще бъде забранена. Като предшественици на такива случки, ние се нуждаем от честни и почтени хора в позициите на властта, които ще се придържат към тези решения. Следователно, след като тъмните сили са отстранени, ние ще подкрепим такива назначения, тъй като имаме нужда от тях да се ангажират изцяло с промените. В резултат на това вие ще сте задвижени в нова ера, когато правата ви ще бъдат възстановени и властта ще бъде върната на хората...
Помнете, Скъпи мои, че ние имаме милиони кораби, които са включени в тези промени с вашата слънчева система и те могат да са с вас незабавно. Ние имаме технологията, която да поддържа вашата Земя в баланс и ние правим това от доста дълго време. Същото е, когато е налице замърсяване, тъй като ние продължаваме да проверяваме това, докато то е напълно изчистено...
За нас Разкриването ще бъде разглеждано като върха на успеха, тъй като тогава ние можем да се включим директно с вас, а има много какво да се прави. Очевидно след като медиите са освободени от контрола на Илюминатите, много неща, които наскоро се случиха и отминаха недокладвани, ще бъдат разкрити. Например настоящата задача да се изправят престъпниците, които извършиха престъпления срещу Човечеството, пред правосъдието, трябва да е на първите страници в новините, но не е. Въпреки това, то ще нарасне до такива пропорции, че скоро ще стане невъзможно да се игнорира. Ние имаме план да осигурим наши собствени новинарски емисии и след като сме ви представени, това ще стане необходимо. Бъдете сигурни, че имаме средствата да ви представим, каквото е необходимо, за да уверим, че всяка душа е наясно, какво ще се случи и че на всеки е предложена възможността да се издигне...
цитирай
4. samorasla - Mike Quinsey - СаЛуСа, April 18, 2012
20.04.2012 12:42
...”Всичко е планирано, за да се гарантира, че колкото е възможно повече души са готови да се издигнат. Въпреки това абсолютно никакъв натиск не се оказва върху онези, които избират да останат в третото измерение, но за да продължат този опит те ще се преместят другаде. Нито това се разглежда като провал да не достигнеш Издигането, тъй като вие имате вечен живот и абсолютна свобода да останете толкова дълго, колкото искате в по-ниските вибрации. В крайна сметка всяка душа ще се издигне, тъй като е невъзможно да се продължи да се отказва на по-високите вибрации за дълъг период от време.
Нашата мисия започна през последните няколко месеца, тъй като ние все по-пряко се включваме в събитията, случващи се на Земята и това ще продължи така докато последните останали от тъмните сили бъдат отстранени от пътя ви. След това ние можем да се придвижим към друг етап, който ни позволява да бъдем по-ангажирани с вашия живот, помагайки ви да се издигнете. Вие ще срещнете Космическото си Семейство и Съществата от Вътрешната Земя, които също са свързани с вас и ще има много да наваксате. Вашата история е далеч от точността и има много какво да се оправи, което или е било изопачено, или фалшифицирано и тя обхваща много така наречени „почтени”Институции...
Тъмните сили постоянно взимаха изобретения, които биха ви донесли по-висок стандарт на живот и вместо това се използваха за напредък на техните собствени военни амбиции за завладяване на света. Много неща ви бяха отказани и скоро те ще са на ваше разположение, а това ще има голямо въздействие върху комуникациите и транспортните системи. Недостигът на храни ще е нещо от миналото и никой никога повече няма да умира от жажда. Вяра и любов ще заменят съмнение и страх и хората по целия свят ще се обединят в осъзнаването, че те са Една Човешка Раса, независимо от цвят или каквито и да е други различия...”
цитирай
5. анонимен - възнесение
24.04.2012 03:21
Любов и светлина...любовта винаги побеждава...
цитирай
6. samorasla - Към основния текст:
17.07.2012 18:52
Самоличност на Земните съюзници, които отговарят за арестите на Кабала

Според информация, предоставена от Пентагона и от вътрешния човек на военните Дрейк, по време на неотдавнашно радио предаване бе опреснена информацията за прогреса относно масовите арести на членове на криминалния Кабал, които са създали конспирация от векове с цел да репресират човечеството.

Даденият по-долу списък е с военни и правоприлагащи групи, на които е възложено да извършат тези арести и съответните съдопроизводства. Тези групи работят по време на целия процес на прочистване.

САЩ: Позитивни и конституционни американски военни части.

Канада: Позитивни военни части, партниращи си с членове на Интерпол (Международната полиция) - световна организация за прилагане на правото, която оперира в 190 страни.

Австралия: Позитивни военни единици, партниращи си с Интерпол.

Европа: Интерпол, партниращ си с НАТО (Организация на Северноатлантическия договор), която е междуправителствен военен съюз.

Азия: Интерпол, партниращ си с Обществото на Белия Дракон - позитивен азиатски съюз, представен за първи път на западното общество от разследващия журналист Бенджамин Фулфорд.

Латинска Америка: Определена позитивна група с членове в цяла Централна и Южна Америка, чиято самоличност не може да бъде разкрита в момента, поради съображения за сигурност.

Африка: Поради сложността на страните, териториите и суверенитета им в цяла Африка, тъй като много от тях са свързани с европейските страни, процедурите за задържане на този континент ще получат специална помощ.

Публикувано от Грег Джайлс

Превод: Деси

13 юли 2012 г.

http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/identities-of-earth-allies-in-charge-of.html

http://bulgariangg.blogspot.com/

http://elvenjewels.blogspot.com/

http://www.facebook.com/groups/282052768568629/
група “Галактическа федерация на Светлината”

http://www.facebook.com/pages/Галактическата-федерация/194772827290009
общност “Галактическата федерация”
цитирай
7. samorasla - Постинг от Кобра
17.07.2012 23:21
Неделя, 15 юли, 2012 г.

В дълбоките слоеве на заговора

В основата на физическото Cabal има група от 13 архонти, които продължават да контролират нашата планета за последните 26000 години.

Те са отговорни за падането на Атлантида, за колапса на Богинята на мира и за унищожаването на тайните училища в късната античност.

Те са тези, които поддържат карантината и държат за заложници човечеството, така, че положителните извънземни не можеха да се намесват досега. Те са най-вече въплътени в ключови позиции вътре в италианското благородничество.

 Техният лидер е бил арестуван в Рим на 5 май т.г. ,отстранен от тази планета и отведен незабавно към Галактическата Централно Слънце. Той беше този, на когото много от членовете на Кабал правят поклонение в изкривени ритуали, така че сега те вече се покланят на нещо, което не съществува.

 Преди около 2500 години, архонтите са създали тази специална група със задача да се инфилтрира в династията на Птолемеите в Египет:

 http://vaticannewworldorder.blogspot.com/2011/12/ptolemaic-papal-bloodlines-orsini_21.html

 Тази работна група е отговорна за програмиране на ума и контрола на човечеството чрез организираните религии през последните 2500 години.

 След смъртта на Клеопатра, мощността им е била прехвърлена от Птолемеите по кръвна линия към Жулио на Claudean - династия в Рим, след това на Flavians тогава династията на Константин, след това на династията Теодосий и след това на византийското семейство Giustiniani.

 След средновековието, членовете на тази група са се въплътили най-вече в позициите на властта в италианските черни благороднически семейства.

 Съпротивата предприе силни действия срещу тази група през 2010 г. и тя е загубила много от своята енергия вече.

 Както и да е, тази група е създала йезуитите и йезуитите използват властта си на тази планета за последните 500 години, както можете да прочетете в този доста точен, макар и малко остарял доклад:

http://www.whale.to/b
Posted by Cobra



http://2012portal.blogspot.com/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4_15.html
цитирай
8. анонимен - экономика учебник для вузовкауфман учебник английского языка планирование
26.10.2012 20:13
обыкновенно свою дочь (Op. cit.).
ремесленник. Перед свaдьбой мы решили с ним собрaть известную сумму денег
экономности, которaя у преступниц достигaет, кaк и все эгоистические стрaсти
Дaльнейшее докaзaтельство того, что врожденнaя проституция есть
исключительно перед собственником вещи, a не перед зaконом; инaче говоря, по





<a href=http://siopifesu.hotbox.ru/prostitutki-samara.html>Проститутки самара</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2520349
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930