Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2012 12:27 - БОЖЕСТВЕНАТА НАМЕСА - Дейвид УИЛКОК
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4618 Коментари: 5 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Част 1 – Побеждаването на финансовата тирания”.
На 28 март 2012 г. Дейвид Уилкок е публикувал първа част от новото си разследване под заглавие “БОЖЕСТВЕНАТА НАМЕСА: Част 1 – Побеждаването на финансовата тирания”. Тази първа част е около 40 страници.


Няколко откъса от нея в превод на български можете да прочетете тук:

http://lucecita.blog.bg/novini/2012/03/29/.930676
...Масивни, безпрецедентни намеси на извънземни напълно блокират всякакви и всички планове за започване на Трета световна война, според множество информатори на Уилкок от средите на военните...
Много източници от военните кръгове, всеки от които е бил "проверен" за достоверност и надеждност, сега потвърдиха, че масовите арести на хиляди ключови конспиратори на този огромен Кабал са на път да се случат.
Високо секретна, високо координирана операция - за благото на човечеството - е на път да направи своя ход.
"Добрите момчета" на Пентагона сега са в пълно политическо и логистично сътрудничество със забележителен Алианс от 134 нации - за изправяне на извършителите пред правосъдието и освобождаване на нашата планета.
Секретността около тази изключителна операция е била огромна. Дори и тези, които ще бъдат засегнати от нея - и арестувани - нямат никаква представа за изумителния обхвата на това, което е на път да се случи пред очите на обществеността.
...Този Алианс възнамерява да разблокира използването на свободната енергия и на много други технологии, които са били откраднати от нас...
... Сега знаем, че 90% от американските военни са наясно с този план в някаква форма - и най-малко 60% са в негова подкрепа. Много други федерални шерифи, полиция, активни и пенсионирани военни и цивилни ще помогнат, когато осъзнаят какво се случва.
...Ако нашата планета беше строго "затворена" система без никакви външни играчи и без намесени по-високи духовни сили, аз определено щях да се съглася, че този план е така добре обмислен, толкова масивен, систематичен и обширен, че би било почти невъзможно да се победи.
...Въпреки това, Божествена намеса - не фантазия, а много реална и много осезаема помощ – ни убеждава, че нашето движение към истинската свобода и мир ще се случи ... с минималните възможни щети...
Топ информатори сега потвърдиха, че всички в Пентагона вече са наясно, че някаква форма на божествена намеса се случва - независимо от коя страна са те. Повечето от тях не знаят кой е отговорен за това. Дори и "лошите" сега твърдят, че това може би са "ангели или извънземни", които правят тези неща...Никой на Земята не разполага с технология за да направи нещата, които сега виждаме...Това е крайно учудващо, че дори и "лошите момчета" сега признават, че това може да е намеса на ангели...
... Божествената намеса е много реална...Те са били тук през цялото време. Те открито са ходили сред нас във всяка древна култура. Те имат свои собствени правила, свои ръководни органи и собствения си етичен кодекс...Те избягват да се появяват публично вече повече от 1000 години. Въпреки това, те са били изцяло включени през цялото време - насочвайки и управлявайки нашата еволюция...
Линк за цялата статия на английски:
http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1





Гласувай:
3



1. samorasla - ... Божествената намеса е много реална.
30.03.2012 12:58
Може да се изненадате да откриете колко обширна е станала намесата сега и колко далеч назад във времето водят следите на доказателствата. Силите, които стоят зад най-големите религии на света, не са митологични. Те не са исторически артефакти, погребани в свитъци и текстове, които все по-малко хора си правят труда да прочетат.

Те са били тук през цялото време. Те открито са ходили сред нас във всяка древна култура. Те имат свои собствени правила, свои ръководни органи и собствения си етичен кодекс.

Те избягват да се появяват публично вече повече от 1000 години. Въпреки това, те са били изцяло включени през цялото време - насочвайки и управлявайки нашата еволюция.

Тази критична стъпка ни позволи да станем "модерни" и ни даде възможност да забравим, че те изобщо са съществували някога - макар че те продължиха да ръководят нашето развитие зад кулисите.

А сега - съвсем наскоро - правилатаа се промениха ... и на тях им беше разрешено да направят много, много повече, за да помогнат на Земята и нейните хора да се развият в по-високо състояние на съзнанието.

...В първата част на настоящото разследване ще разгледам различни моменти от днешните данни – за да покажа, че Финансовата тирания вече е много, много близо до колапс...

...В част II ще изследвам тайните, споделени от вътрешни информатори при много голям личен риск, разкриващи как се случва божествената намеса за предотвратяване на Трета световна война и за събарянето на финансовата тирания...

...В част III ще изследвам изумително изобилие от данни, които помагат да се обясни, кой извършва тези все по-странни намеси и защо. Тази информация е била достъпна за нас през цялото време и е била напълно пренебрегната...

...От 20 години записвам сънищата си всяка сутрин. Те са били изключително точни при предсказване на бъдещето. Четири години след като започнах тази практика, установих пряк контакт с хората, които помагат на тази планета "от горе." По тази причина не виждам р
цитирай
2. samorasla - По тази причина не виждам разлика между "ангели" и "извънземни."
30.03.2012 13:00
Медиите са ни манипулирали да вярваме, че извънземните са страшни същества. Когато хората осъзнаят, че огромното мнозинство от тях са хора - и в много случаи почти не се различават от нас по външен вид, страхът ще намалее значително.
...През годините си изградих екип от надеждни и сигурни източници - хора, които имат директен достъп до различни части на високо класифицирания свят на “инсайдерите” – участници в секретни военни проекти. Работата с НЛО винаги е била основна част от този свят. Съвременната компютърна технология е само един от многото инструменти, които са резултат от реинженеринга от тези "небесни дарове" от умишлено разбилите се летящи чинии.

Ако събития като Розуел не бяха се случили, ние можеше изобщо да не разработим компютърната технология. За щастие, имаме на разположение пълната мощ на Интернет сега, когато преминаваме през пророческата 2012 година. Нещо повече, технологиите, до които не получихме публичен достъп, са толкова напреднали, че всичко, което виждаме в Star Trek, Stargate, както и в почти всеки друг научно-фантастичен филм, сега са на разположение, готови за употреба.
Много инсайдери са потвърдили това. Можете да ги видите, да ги чуете и да се срещнете с тях на конференции. Основните пътища за Разкриването бяха прокарани от д-р Стивън Гриър от “Проект Разкритие” и Кери Касиди и Бил Райън от “Проект Камелот”. Работил съм в тясно сътрудничество с двете групи.

Смях и сарказъм е просто резултат от голяма кампания за промиване на мозъците - в ход от 1940-те - и тя се корени в страха. Този страх е програмиран - от една изумителна ксенофобска пропаганда чрез холивудски филми. Макар че повечето хора не могат да повярват, че е възможна такава огромна конспирация, човечеството на Земята вече е междузвезден вид. Истината просто още не е излъчена от традиционните медии...
...Нашите възгледи са били умело манипулирани от огромна окултна конспирация от стотици, ако не и хиляди години назад в миналото.
цитирай
3. samorasla - И ОЩЕ ОТ ЧАСТ 1-ва на Дейвид Уилкок
30.03.2012 13:03
На висшите сили в крайна сметка не е позволено да се намесват над определено ниво, преди даден момент във времето. Този момент сега е дошъл, както е било предсказано преди хиляди години. Преди момента на масовата, публична Божествена намеса, негативните сили на Земята ще се сконфузят, тъй като много от техните мръсни трикове ще излязат на бял свят, докато много други - далеч по-опустошителни - са напълно блокирани.
Негативният елит смяташе, че 11 септември ще стане "смъртоносният изстрел", който ще убие всяка съпротива срещу Новия Световен Ред. Историята има страхотно чувство за ирония, защото 11 септември стана критична грешка, която предизвика глобално пробуждане и осигури собственото поражение на Кабала. Почти е сигурно, защо е било позволено това да се случи - от същите висши сили, които сега систематично предотвратяват случването на много по-големи зверства.

Огромният обхват на тези намеси ще стане ясен, когато прочетете Раздел II - и те са били в ход най-малко от зората на ядрената епоха. Най-важното е, че Божествената Намеса не може да се случи, докато няма достатъчно и значително движение от масовата публика, за да подкрепи тези действия. Такива са правилата.
ТОВА ЩЕ БЪДЕ ДЪЛБОКА ПРОМЯНА – И ТЯ ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА

Тази воля на масовата публика най-накрая дойде и положителните армии на света ще помогнат да се гарантира успехът. Ако са верни слуховете, които чувам, ние скоро ще видим масови арести на много ключови конспиратори в правителството, сред военните, финансови компании, контракторите на отбраната, медиите, фармацевтичните корпорации и така нататък...

...Разполагайки с информация от първа ръка, сега мога да кажа, че този Алианс от 134 нации подкрепя непосредствена, масивна геополитическа промяна към свобода. Нашите древни братя и сестри, на пръв поглед загубени в страниците на историята, са предоставили огромна подкрепа –
цитирай
4. samorasla - – сега включваща преки, удивителни военни намеси, - за да направи постижима тази безпрецедентна операция и да гарантира нейния успех.
30.03.2012 13:05
Ето защо, сега може да се каже, че всичко се случва точно по график. Това може да ви звучи налудничаво сега. Щях да изпитвам същото, ако не бях намерил толкова много доказателства за обратното - голяма част от които публикувах в епичната книга “Енергийното поле на Вселената”...
Когато осъзнаем, че човешката раса е нещо много повече от това, което сме си мислели и че нашите родственици наистина следват Основна Директива, ние ще се учудим колко много очевидни знаци сме пренебрегнали. Вече повече от 1200 години нашите древни съюзници на човечеството използват уникален метод, за да общуват с нас и всички тези съобщения са били фокусирани върху това, което се случва сега.
По-специално през последните 30 години те са използвали нашироко тази система - разкривайки кои са те, какво правят и защо го правят. Всичко това ще бъде изложено в част III...
Знаците вече са тук - 450 топ изпълнителни директори напускат потъващия кораб
По-голямата част на проблемите в света се генерира от силно окултен, много потаен елит, скрит в страните от G5 - манипулирането на финансовата система, политици и военни зад кулисите. Има все по-явни сигнали, че масовите арести започват да се случват. Огромен брой изпълнителни директори и висши корпоративни мениджъри сега подават оставки...
"American Kabuki" води каталог на невероятни 450 потвърдени оставки resignations – от 1 септември 2011 – в хронологичен ред, с придружаващ линк за всеки един случай:
http://americankabuki.blogspot.com/p/131-resignations-from-world-banks.html

Броят на оставките е нараснал значително през последните 2-3 месеца, включвайки учудващ брой високо поставени личности...

цитирай
5. анонимен - Ето ви една намеса
14.05.2012 20:55
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4804191#commentsBlock
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515723
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031