Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2012 16:24 - ВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ - Използвайте свещеното си право да знаете, за да направите своя избор
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3077 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
...”Нашето желание е да видим, че тази информация е достъпна за всички, които може да я приемат или да не я приемат, но поне да се запознаят с нея. Това е всичко, което ние искаме, тъй като не можем да принудим никого да прочете думите ни или да повярва в тях като ги чете. Това е свещено право на всички души, и на всички трябва да бъде разрешено да изберат свой собствен път и да се пробудят в съответствие с техния собствен план...” http://elvenjewels.blogspot.com/2012/02/24022012.html СПЕШНО ПОСЛАНИЕ ОТ АЩАР - 26.02.2012

Здравей, Джиън
Аз съм Ащар и те поздравявам.
С мен е член на Висшия Съвет на Вселенската Мъдрост. Ние сме тук, за да ти дадем актуализация за предстоящото време.

Времето е ускорено от нас. Така че Земята ще е готова да продължи. Ние сме съвет от Галактически Същества от всички нива, звезди и планети. Тъй като всички заедно работим по Издигането на Земята и хората на Земята.
Това е голяма организация, защото всички ние, включително и Земните хора, трябва да се придвижим едновременно.
Сега е критичен момент за всеки, защото много хора биха могли да бъдат наранени (физически и емоционално), а това не е, което искаме ние.
Моля ви, бъдете наясно всички вие, че ние не носим страх, а Надежда.
Посланията, които получавате, са всичките еднакви. Като казваме това, ние сме внимателни, но решени да направим, каквото трябва да бъде направено.
Сега Земята бавно ще бъде обградена от големи кораби и ние ще възстановим нейната енергия. И ще я издигнем до енергията, от която тя се нуждае за Издигане.

След това ще започнем да изграждаме енергията за хората. Това е по-трудно, защото ние не искаме хаос.

Ние не се намесваме в главите/мислите ви или в телата ви. Всичко, което правим, е изграждане на аурата ви, за да е в състояние вашето физическо тяло да се подготви за промяната.

Съвета на Федерацията реши, че времето е сега. Те поеха задачите си и всичките нации/царства са готови за голямото преместване.

НИЕ ВИ КАЗВАМЕ, ЧЕ ЗЕМЯТА И НЕЙНИТЕ ОБИТАТЕЛИ ЩЕ СЕ ПРЕМЕСТЯТ В РАМКИТЕ НА ДВА ДНИ. ПРОМЯНАТА ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВА КАТО СВЕТЛИНЕН ШОК, КОГАТО ЗАПОЧНЕ. НЕ СЕ ПАНИКЬОСВАЙТЕ, ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД. ТОГАВА ВСИЧКИ ХОРА, КОЙТО ВЯРВАТ В СОБСТВЕНАТА СИ СИЛА, А НЕ В НАШАТА СИЛА, ЩЕ ИЗГУБЯТ СИЛАТА СИ, КАТО ОРЪЖИЯ И ДР. (ЩЕ ИМ БЪДАТ ОТНЕТИ).
ЗА СЕГА ПОЗВОЛЕТЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ НИЕ СЕ ПОДГОТВЯМЕ ЗА ГОЛЯМОТО ПРЕМЕСТВАНЕ НА ВСИЧКИ СЪЩЕСТВА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА.

Аз съм Ащар
Канал : Джиън Фрийзър
Към паралелен ченълинг:За да се знае, аз също получих бележка от ченълинг на Kauilapele относно този импулс за Възнесението. Там са засегнати неща, важни за мен и най-често, се позовават на Матей, че Възнесението ще се състои повече на съзнателно ниво. Моля прочетете становището Kauilapele:
"Масови придвижвания" към по-висше съзнание настъпват, и някои ще са призовани на по-високи нива, явно във материалния смисъл на думата, за място. Споменава се за по-голяма яснота, на всичките ни сетива (ясно виждане, ясно чуване, ясно излъчване). И тези, които си служат "единствено с интелект" и са затворени в границите на ума, може да преживеят "грандиозна експлозия". Искрено се надявам това да бъде за тях "грандиозно събуждане".
Ние сме въодушевени да излъчваме нашата светлина, всичките си дела да изпълняваме с радост. "Това е вашият най-висш съветник".

и цитирайки негов ченълинг:

.... Някои може да кажат, че ролята им е лишена от смисъл. На тях, ние отговаряме, че тяхното намерение е да се събудят и да издигнат съзнанието си (Възнесение, както някои го наричат), след това пътищата им да се изчистят за техните мисии в следващите им фази.

Като същевременно всички приемат постъпленията (говорим за по-високи енергии, увеличаване на вибрационния интензитет*), ще има масови придвижвания, към по-високи нива на осъзнаване. Ние не говорим тук за материални нива. Въпреки че, много от тях ще носят имената на региони от материалната планета, където горните морски нива ще са големи. ** И всичко ще предполага увеличаване тяхната яснота. Тяхното ясно -виждане, чуване, излъчване, ще се увеличи. Те ще виждат, чуват, излъчват, като същности от по-високо измерение. Можеш ли да видиш по-ярките  цветове? Можеш ли да чуеш по-високите звуци? Виждате ли смисъл, в това да знаете, висшите излъчвания от светлина на всяко отделно същество? По-специално тези групи от същества, които са се присъединили в хармония с намерение да израстат, да служат на тези, които се издигат и тези, които искат да израстат?
Като виждаме това, можем само да кажем, вашето просто слово на благоговение ... "Уау!"

http://kauilapele.wordpress.com/author/kauilapele/


И ТАКА, ДВЕТЕ СЪОБЩЕНИЯ ГОВОРЯТ ЗА ВЪЗНЕСЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В БЛИЗКИ ДНИ. С издигането на планетата и всички същества преминаващи с нея, а второто говори по-конкретно за идващите по-високи енергии, за увеличение и разширение / издигане нивото на съзнание.
Луиза **************** Превод: Tauno&Светлана

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/02/26022012.htm








Гласувай:
5



1. samorasla - Просветлението е на една мисъл разстояние.
28.02.2012 13:59
Свободата е движещата сила на еволюцията.
Всички ние сме многоизмерни същества и всички сме свързани на всички нива, просто човечеството е забравило това. неговото съзнание е предимно на морално-етическа основа и духовната искра е погребана много отдавна. Чак сега - през последните 2 десетилетия човечеството започва да се отваря и да пробужда истински духовната искра и 10-ти лъч от светлинния спектър.
цитирай
2. samorasla - Скъпи приятели,
01.03.2012 11:53
....” вие си приготвяте чай, сядате в удобно кресло и седите вторачени в електрическата кутия (телевизора), която нанася повече вреда, отколкото си мислите? Храните душите си с тези видения и създавате истории за убийства, войни и лъжи. Вие си представяте, че сте заинтересовани от това, как могат да завършат разиграваните истории и все пак, може ли да ви кажем,… всичко това, което правите – вие се съсредоточавате на това, което СЪВСЕМ не е интересно на душите ви.

Всички тези програми, както вие ги наричате, не са предназначени да ви развличат. Това в действителност са програми, които ви ПРОГРАМИРАТ в състояние на летаргия. Те ви държат в страх. Те ви отдалечават от това, да сте самите себе си… да достигнете пълния си потенциал. Въпреки всичко, вие настоявате на това, да попадате в капана. Усещането за самодоволство се намира в зоната ви на комфорт и когато енергията ви е изчерпана, сядате и се храните със същото (което ви е оставило без енергия) в още по-големи количества.

Ние не сме дошли да ви предписваме какво да правите. Това не е нашият начин. Нашият път – е да ви покажем други начини да изкупите НАЙ-ИСТИНСКАТА СИ ФОРМА. Да ви помогнем да разберете, че има и друг път. Изход. Път, към свободата ви....”
Салуса
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515706
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031