Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2011 16:05 - ПРЕДСТОИ РАЗКРИВАНЕ: ГОТОВИ ЛИ СМЕ?
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4346 Коментари: 7 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Защо има толкова много противоречива информация, както за Прехода, така и за планетарните промени?

На какво и на кого да вярваме?

Информацията сега е много и тя наистина е противоречива. Това е свързано с процесите, които протичат във висшите сфери. Случва се следното: когато беше взето решение за намеса в естествения ход на събитията, случващи се на Земята, всички божествени създания от ангелския свят побързаха да помогнат. За тази работа дойдоха Архангели и тези, които е прието да се наричат Възнесени Учители. Това са Души, преминали своите въплъщения на тази планета и достигнали духовно майсторство. А също и много други Пазители на планетата. Всички те имат за цел да изчистят и изцелят планетата и човечеството, да помогнат за издигането до висшите нива.

От успеха на това дело са заинтересовани и други планети, а също и съседни Галактики и техни представители се устремиха към Земята, за да внесат своята лепта за развитието на планетата. В космическото пространство всичко е взаимосвързано.

Когато започна процесът на интензивно изчистване, се откриха много кармични дългове на други цивилизации и техните представители бяха призовани да отработят своите грешки и да реализират своя потенциал, който не са използвали по време на своето въплъщение. Всички те активно започнаха работа чрез съзнанието на хората. За тях това е единствената възможност да заземят енергията, информацията, да предадат своя опит. Само чрез хората, намиращи се сега тук, те могат да коригират своето минало и да се освободят от кармата. Затова те организират ченълингова връзка с хората, дават им информация, практики, активации и ръководят техните действия.

Това е огромна работа на всички нива. Особено интензивно тя протича с миналото. За тази цел на много раси им беше разрешено да използват енергията на времето. Това доведе до стремителни промени на настоящето в много сфери на живота. Вие сами забелязвате колко бързо се променя всичко и колко е нестабилно то. Върви процес на „преработване” на миналото. Това влече със себе си мигновена промяна на настощето и става залог за успешно бъдеще. Затова в много ченълинги ви се казва за приемане и доверие към ВС.

Всяка група /раса, цивилизация/ има свой план за помощ на планетата, който реализира. От тук идва многообразието на методите, обясненията и прогнозите. Всеки работи за постигане на целите според своите възможности, своя опит и своето енергийно развитие.

Тези експерименти/тестове ще продължат плътно до края на 2012 година, а след това ще бъде избран един, най-резултатния „проект” и ще започне неговата по-нататъшна реализация. Основната картина на действия и промени ще се разгърне именно тогава.

До неодавна на „дневен ред” стоеше задачата по ликвидация на така наречения Ад - нивото, където се намират нисковибрационните деструктивни същности. Като следствие на това трябваше да има глобални световни катастрофи, войни и други разрушителни явления, съпровождащи всяка борба.

Но в края на миналата година беше взето алтернативно решение. Вместо да се унищожават тези същности, да се трансформират. Затова сега на планетата идват много ангели, но не само те се занимават с това, а също и много въплътени души. Ангелите работят на фините планове, а човекът -  на тези, които са му достъпни. Всички извършват общо дело за благото на планетата.

В хода на тези трансформации, енергийните тела на човека също ще еволюират, което се случва постоянно. След пълното изчистване на астралния план, емоционалното тяло на човека също ще бъде изчистено и обединено с менталното. И тогава реакцията на външни фактори ще бъде не емоция, а мисъл.

При много хора това вече се наблюдава. Това не означава, че вие нещо губите, или ставате равнодушни. Съвършено обратното! Вие се освобождавате от това, което е за вас баласт и котва във вашето духовно развитие. Вие просто ще се научите да възприемате по друг начин обкръжаващия ви свят. С времето и това обединено емоционално-ментално тяло ще се слее с каузалното.

Колко скоро това ще се случи, зависи от личната работа на всеки човек. А при достигане на „критична маса”, процесът ще се разгърне на нивото на колективното съзнание на човечеството. Също така ще протече преразпределение на функциите на енергийните центрове на човека и ще се промени формата на аурата. От яйцевидна, тя ще се преобразува в конусообразна с разширение в областта на сърдечната чакра. По този начин, на финия план, в своите светлинни тела, вие ще приличате на Ангели. А разширението на аурата в областта на сърдечната чакра ще прилича на „сияние на криле”, което много от вас могат да видят.

Не е ли истина?

Протича разширение на съзнанието и сливането му с Христовото съзнание. Това води до разширение аурата на човека в нейната върхова част. Тези чакри, които се намират сега при повечето извън пределите на аурата, ще станат нейна съставляваща. От тяхното активно взаимодействие с други енергийни центрове, във физическото тяло на човека ще стават стремителни промени.

Много от тях ще бъдат болезнени и ще ви объркват, но това е нормално.

Този процес на трансформация и еволюция е индивидуален за всеки. Затова нещо, което за едни ще бъде болезнено и тежко, за други ще премине леко и бързо.

Това зависи от вашето сътрудничество и взаимодействие в общия поток на трансформиращите енергии.
http://rozea.eu/blog/?page_id=31








Гласувай:
7



1. samorasla - Процесите днес са поляризация и те не са планетарни
30.12.2011 18:07
Съгл. Великия план, в енергийните модели се отделят различните опитности - положителните преживявания от отрицателните. Крайната цел е да се балансират, преобразуват и трансформират негативните енергийни модели и да се върнат обратно в субстанцията на неутралната космическа Светлина - това ще позволи придвижването на цялата вселена към следващата извивка на спиралата.
Образува се нова галактика "Златната галактика", която ще е начало на нова вселена и ще излъчва златната светлина на Първосъздателя. Проектирано е и вече се строи бъдещото Велико Централно Слънце на новата галактика. В този нов проект участват много светли същества от други вселени освен легионите светли същества от нашата вселена. На нас - земляните, ни е отредена мисията също да участваме в това сътворение. Да служим рамо до рамо с Елохим, великите архитекти и строители на формата, с ангелските сили и с онази част от йерархията, на която е възложено осъществяването на Божия замисъл за разширяване на Космоса.
Въпросът е: Готови ли сме да изберем Светлината и да станем равностойни сътворци вместо да носим още кръста на материята?...
цитирай
2. samorasla - Пътуването по спиралата към Дома
30.12.2011 18:38
Всеки миг ние правим избор, всеки миг е непроявен потенциал на най-светлата страна на нашата същност. Пътуването към дома може да бъде с пълзене, а може да бъде и бързо издигане по вертикала. Към нас са протегнати стотици приятелски ръце - повечето от тях са на нашите братя и сестри, които останаха във високите измерения по времето, докато ние подписахме договор да тръгнем надолу в ниските вибрация за да изпитаме на практика новите аспекти на Сътворението.
Няма грехопадение! - Вменявано на хората хиляди години, за да може чувството на страх и вина да ги тегли и задържа надълбоко в ниските вибрационни нива. То е оръжие на тъмните сили. И все още кънти от амвоните на ортодоксалните фанатици, дори тук сред много блогове.
Има героизъм, всеотдаденост... е да, сигурно и авантюризъм, но нали на авантюристите дължим толкова много...
цитирай
3. estirbg - "Не е ли истина?"
01.01.2012 23:13
Пълна лъжа и измама!!! Отровните семена на Ню ейдж! Хора, поумнейте, какви карми, какви „сияния на криле”, що за "преработване на миналото"...Тия фантасмагории само Луцифер може да съчини и да оплита наивните хора!
Не напразно е отправено предупреждението от първите последователи на Исус:
"ще дойде време, когато няма да търпят здравото учение; но, понеже ги сърбят ушите, ще си натрупат учители по своите страсти,
и, като отвърнат ушите си от истината, ще се обърнат към басните. "2 Тимотей 4:3-4
Стига басни, стига лъжи и измами! Търгувате с човешки души и вината ви ще бъде огромна за тяхната гибел...
Да, правилно са видели първите апостоли чрез Святия Дух какво е състоянието на днешното човечество:
"както е писано: "Бог им даде дух на безчувствие, очи - да не виждат и уши - да не чуват". Римляни 11:8
Отворете си ушите и чуйте: Няма квантов скок, няма промяна - иде гибел за всеки, който не се покае за греховете си и не приеме Христовата жертва!
Само чрез Него е спасението, Никой и нищо друго!
Не напразно Бог през цялата човешка история е втълпявал на неразумните хора да не вярват и да не се кланят на езически богове и техни религии.Защо? Защото зад тях стои Сатана!!! Разберете това!
цитирай
4. samorasla - Права си, сестро. За жалост за много хора - няма да има спасение
06.01.2012 12:10
estirbg написа:
Пълна лъжа и измама!!! Отровните семена на Ню ейдж! Хора, поумнейте, какви карми, какви „сияния на криле”, що за "преработване на миналото"...Тия фантасмагории само Луцифер може да съчини и да оплита наивните хора!...

Права си, сестро. За жалост за много хора - няма да има спасение. И някой ще носи отговорност за това. Време е да проумееш доколко са промити мозъците на фанатиците като теб.
цитирай
5. estirbg - Пилците се броят на есен, скъпа!
06.01.2012 22:44
Съжалявам, че изобличението ми е провокирало нескрита омраза, а омразата е човекоубийство:
1 Йоаново 3:15
Всеки, който мрази брата си, е човекоубиец; и вие знаете, че в никой човекоубиец не пребъдва вечен живот.
Притчи 12:1
Който обича поправление, обича знание, Но който мрази изобличения е невеж.
Притчи 15:10
Има тежко наказание за ония, които се отбиват от пътя; И който мрази изобличение ще умре.
Тези мъдрости са изречени от Всевишният, добре е да ги чуеш, защото всеки ще бъде съден и от словата и от делата си.
Наистина, за жалост за много хора няма да има спасение, както ти казваш...
цитирай
6. apostapostoloff - Пропуснали сте най- важното:
11.01.2012 02:30
обтурацията на вселенската ектоплазма!
цитирай
7. анонимен - car performance chips unichip s2000
25.01.2012 07:51
Driveway exec in the wind the phylum is a cavalryman convention, again the step on it can patriate modernistic lower house edict and precis gangplank claim. http://esoekhi.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2520242
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930