Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2011 14:06 - Предстои РАЗКРИВАНЕ!
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2321 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 12.12.2011 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Времето започва да се отброява обратно. То ни води към събитие, което е уникално не само за планетата Земя и за нашата човешка раса, но и за расите и цивилизациите, населяващи Вселената, нейните галактики и звездни системи. В тяхното съществуване ще имаме възможност да се убедим всички и това ще се случи, когато се осъществи така дългоочакваното РАЗКРИВАНЕ.  Тогава ще стане официалното им представяне във физически вид пред всички земни народи и техните водачи. Кога ще се случи ли? – скоро, много по-скоро отколкото си мислим!    1.Състояние на Слънчевата система. Центрове на хаос. Ако можете да видите състоянието на Слънчевата система през погледа на многомерните същества, ще бъдете изумени, колко активни и многобройни са станали процесите, свързани с преобразуването на пространствено-времевите параметри. Всички планети в нашата Слънчева система, са под влиянието на галактически програми и на Слънцето, и в по-малка степен, на програми, идващи от управляващия Център на Вселената.
    Планетите променят физическите си параметри и това отразяват процесите, които протичат в фино-материалните нива. Повишава се активността и напрегнатостта на магнитни полета, променя се структурата на магнитното поле, посоката в потока на магнитната енергия и постоянен дрейф на магнитните полюси. Променя се химическия състав на атмосферата, по-специално на гигантските планети. Това се случва под въздействие увеличаване обема на йонизирани газове, на Слънцето, както и навлизането на много заредени частици от космоса. Този поток от високочестотни частици, фактически е запълнил вътрешното пространство на Слънчевата система.
    Програмите, който транслира всяка планета, се променят. Например, Сатурн е отговорен за корекция на различните времеви потоци, премахва програмите за линейно време и усилва програмите, на така нареченото, сферично време. При много от планетите се наблюдава нарастване на масата. Взаимодействието със спътниците е по нови програми, които са наситени с нова информация и под влиянието на тези програми, много спътници на планетите променят орбитите си.
    Земята се намира в енергиен "пашкул", който я предпазва от много високите честоти, които се излъчват от центъра на галактиката. Това се прави специално за защита на човечеството, което в по-голямата си част, все още е на ниско ниво на съзнание. Без този защитен пашкул, човечеството и физическото тяло, не издържа рязкото покачване на вибрациите.
    Слънцето играе ролята на понижаващ трансформатор, основно заради Земята. С другите планети, взаимодействието продължава по целия честотен диапазон. Слънцето адаптира програмите си за планетите от своята система. Но не може да го прави постоянно. И на 20 май започна усилване на честотите, които Слънцето излъчва за Земята. Енергиите достигащи Земята, се увеличават драстично. Този процес продължи около една седмица. На преден план сега отново излизат програмите на Великото Централно Слънце, което предава на Слънчевата система, поредната порция енергийни импулси.
    Предполага се, че седмица висока слънчева активност, ще подготви жителите на планетата Земя за следващия етап. Такова последователно редуване на енергиите от Великото Централно Слънце и нашето Слънце, прави по-лесно абсорбирането и асимилирането на новите енергии. Но това създава голямо натоварване във физическото тяло. Всички царства на планетата, също са подложени на това енергийно въздействие. Предполага се, че някои видове животни и растения променят ДНКода, отговорен за адаптиране към външните условия.
    В близко бъдеще, много растения ще променят времето за узряване на семената, ще се променят съотношението на популациите в някои региони на света, особено близко до екватора, където магнитното поле е най-слабо.
    В Слънчевата система продължава да постъпват, заедно с астероидите и кометите, нови видове вируси и елементарни организми. И много от тях ще бъдат включени в жизнения цикъл на Земята и ще допринесат за развитието на нови видове.
 20 Май, 2011

http://metasintez.ru/material_gryppa_metasintez/mgm_01_06_2011.html  







Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2519564
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930