Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2011 12:04 - 2012 година - ЕНЕРГИЙНИЯТ ПРЕХОД. ІІ.Ултиматум и шанс за човечеството
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5769 Коментари: 7 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Квантовият преход – това е ултиматум и едновременно шанс за спасение на стигналото до задънена улица човечество. Той се съпровожда с изменение геометрията на пространството и с проникването на Земята на потоци от високочестотна фотонна енергия. Повишението на честотните вибрации и прехода на пространството на ново полево ниво ще измени външният вид на Земята, но най-напред трябва да се измени съзнанието на хората! Това е неразбираемо за тези с материалистично възприемане на света, но процесите във Вселената не зависят от разбиранията на човека. В деня на зимното слънцестоене през 2012 година достига първия етап на прехода на човечеството към четири мерното измерение. Реално енергийния потоп или първоначално рязката смяна на вида на енергията няма да протече повече от пет часа. Този шок мнозина няма да издържат и ще настъпят сериозни промени в човешкия социум. Хората ще се разделят не по финансово състояние, а по степента на енергийната си вибрация. Известно време ще е нужно за пренастройването на цялата наша система. Земята ще има нова аура. В Новия Свят критерий за оценка на човека ще бъде не материалните интереси, а високото ниво на Съзнание. При въздействие на енергиите на високи вибрации ще могат да живеят нормално само хората, намиращи се в резонанс с тези вибрации, т. е. тези хора, които се стремят към чистота на своите мисли и постъпки. За спасяването няма да могат да помогнат нито „мъдрите” правителства, нито високите длъжности, нито натрупания капитал, и огромен научен ресурс. Хората са неподтотвени за пренастройката на Вселената. В момента най-голямата заплаха се вижда в падането на някакъв астероид на земята след няколко стотин години и всички са много уплашени. Жизнено важният проблем отдавна би трябвало вече да се обсъжда и да се решава на ниво правителства и ООН, да не говорим за свещенослужителите. Но заети със своите материални проблеми и ежедневни дребни интересчета, те може би несъзнателно водят хората към пропаст.

Пригодени за развитие в посока на четири мерното измерение ние завъртяхме посоката към материялния път на познание – Само това което виждам и мога да докосна, само то съществува. Ние сме създадени за висш пилоттаж, а ползваме само до 6 % от мозъка си и почти нищо от телепатичните и енергийни способности. Чак на края на земния си път или в минути на трагедии и катастрофи хората се сещат за Бога, когато вече нищо не може да се направи. Но никога нямаше да има напразно изживян живот, нито климатически сюрпризи, ако хората бяха разбрали, че материалното е винаги вторично. Колко пъти трябва да се доказва силата на Вярата? Има милиони хора излекували се или прогледнали благодарение на нея през годините. Време е да опознаем истински себе си. 

Във Вселената всички обекти, включително човека се състоят от ЕНЕРГИИ информация (материя) с различна степен на плътност и различна полярност/плюс и минус/. Зконът за енергообмена в резюме е гласи: „Колкото си взел – толкова трябва да отдадеш!”. Това е главният закон за съществуването на Световете и за съществуването на човека. Получавайки „безплатно” енергия за здравето си и безкрайно полезни изкопаеми за създаване на безпроблемен живот, се създават спойни условия за самоусъвършенстване на всеки човек. Хората са задължени да връщат на Създателя положителна енергия чрез своите мисли и чувства. В разбиращите всичко това никога не би възникнало съмнение, че във Вселената/тази сложна енергетическа система/ няма Център за управление и няма Създател, защото в системата на енергообмен винаги има център на системата и има Създател, който управлява всичко и не допуска дисбаланс на енергиите.

Изразът „Вяра” не би носил толкова религиозен смисъл както сега, а би бил научна констатация за съществуване Системата на енергообмена и управляваща Сила. Няма значение как някои от вас наричат тази сила - Господ, Отец, Всевишен или Висш Космически Разум. Не разбрахте ли че тя съществува? Тя ни е създала. Настъпи последния час, както метафорично пише в Библията, когато можем за последен път да отворим очите и съзнанието си. 

От 11.11.2010 г. до 11.11.2011 г. ни се дават най-благоприятните условия да се подготвим за енергийния преход. До тогава информационните и енергийни канали ще са широко отворени за Този, който иска да се подготви за промяната, или както други го наричат – Възненението, ще може да го направи - АКО ПОИСКА. Всяка душа сама избира дали да премине прехода. 

Преходът ще стане много рязко. Просто ще се смени резонансната честота на земята и нейната аура, с всички последици. След това месеци ще се донастройва системата в пълния и вид. Земята ще получи нова аура. Нормално е да има на много места природни катаклизми и опустошения от различен вид. Свръхмодерните днес комуникации нищо няма да могат да помогнат. Градовете ще станат капан за жителите си. Границите ще са относително понятие при хаоса и масовата миграция. Ще има недостиг на истинска вода и храна. Независимо от прегрешенията всички души, въплатени днес на Земята, имат възможностда се „възнесат” енергийно заедно със Земята. Затова обаче трябва: Първо-да поискат да го направят. Второ- да повярват. Трето задължително условие също е да се отвори четвъртата чакра на чувствата, тъй кото вибрациите на любовта са главните вибрации, които присъстват на новата Земя след Възнасянето/тук се има впредвид на енергиен план/. Незабавно трябва да създадете здрава връзка с висшето си АЗ и другите Висши сили, които тогава ще може да ви напътства и помагат да изтриете кармичните си дългове. Човек трябва чист да мине Прехода. Достатъчно е силно да го поискате. Все още може да искате прошка и да ви се даде каквото желаете, стига да е за добро. Не само това, до 11.11.2011 г. ще има възможност да искате премахването на кармични проблеми от минали животи. Важно е да поискате да станете по-добри, да мислите позитивно и с любов. Никакво значение няма къде на земята ще направите това. Предимството на енергийните места и силните храмове е в по-голямата възможност за концентрация. Тук парите и властта нямат никаква стойност. 

Всичко, което ще вибрира по-ниско от новия вибрационе праг, няма да може да извърши квантовия скок и съдбата го праща в отчайващи позиции. Това засяга тези енергии, които носят в себе си злоба, гняв, обида, завист, страх и други негативни емоции. Всичко това, което вибрира на честота, по-ниска от честотата на Божествената Любов, ще си отиде. Всичко, което е предсказано от пророците ни и най-значителните сакрални книги, като Библията, Корана и Тора, включват в себе си описание на това, как трябва да настъпи. Тези съобщения са давани на различни народи, в различно време и с различни подробности, във всички тях се говори и за много сходни процеси, които трява да очистят света от присъствието на злото /от нискитте вибрации/. Много пъти тези хора са имали възможност да се променят, но са продължавали да не го правят. Те просто нямат място в новия по-добър свят. Ще заемат на-ниските нива или ще изчезват постепено.

За тези, които избират Възнесението, започва съвършено нов период в живота им – ще го направят такъв, какъвто си поискат, Какъвто го иска собственото Аз, с поддръжката на Висшите Светли Сили. Те ще видят, как пред очите им ще се измени всичко, което ги е задържало в старите енергии подобно на окови и не им е давало да се движат напред. Телата на хората ще станат по-ефирни, с по-малка плътност. Те ще съумеят за първи път в историята на развитието си да правят всичко с удоволствие и лекота. По този начин почти ще изчезнат болесттите и човек ще живее по-дълго и пълноценно. В този нов Свят най-добрите ви чувства ще израстнат многомерно и ще живеете в обща любов и състояние на безгранично щастие, непознато ви сега.

Наистина на нас хората от това време ни се дава един уникален шанс без ада на най-тежките катаклизми, ликвидирали предишни цивилизации, да пренинем в новата епоха. Време е за духовно прочистване, неутрализация на негативното и енергийно израстване.

Източник: http://www.aura-1.net






Гласувай:
8



1. samorasla - Какво и как ще се случи
12.08.2011 15:38
Какво и как ще се случи през и след 2012 г. - това ние със своето линейно мислене и ограничено въображение, изградено на базата на шаблони и вменявани схеми, едва ли можем да си представим. Това, което обаче се наблюдава и което протича много интензивно, е смяната на старите с нови енергии. Революциите в арабския свят, протекли на принципа на доминото, е доказателство. Защо там, защо точно сега?... А сега и в Англия... Добрата, стара Англия... Къде ще са следващите?...
цитирай
2. bven - Важно е да поискате да станете по-добри, да мислите позитивно и с любов. Никакво значение няма къде на земята ще направите това.
12.08.2011 20:43
Промените стават постепенно и много хора не горазбират. Но интензитета на порциите енергия нараства и се възприема различно от всеки. Докато Някои хора изобщо нито знаят, нито се вълнуват от това!:))
цитирай
3. анонимен - Боже....
13.08.2011 13:39
Боже....
цитирай
4. samorasla - А други пък (((:
13.08.2011 16:17
bven написа:
Промените стават постепенно и много хора не горазбират. Но интензитета на порциите енергия нараства и се възприема различно от всеки. Докато Някои хора изобщо нито знаят, нито се вълнуват от това!:))

А други пък са толкова вторачени в пъпа си и до такава степен обсебени от себе си, от материята, от нейните удобни ограничения и сладки изкушения, че губят ума и дума, успявайки само да възкликнат "Боже, Боже..." Не че вярват в Бог! А ей така, от липса на думи да изразят изумлението си.(((:
цитирай
5. анонимен - samorasla,
13.08.2011 22:08
само да те просветля нещо, и повече по никакъв начин няма да притеснявам битието ти. Този, който по твоите думи, е обсебен от "материята, от нейните удобни ограничения и сладки изкушения" дорасъл достатъчно, за да сложи за себе си точен баланс между Материя, Дух и Емоция. Което означава, че не му дреме особено много за материалното, без да се прехласва твърде пред духовното. Но все пак предпочиташ да си купи книга пред модна тениска. И да се уповава на Бог, без да зависи от него. Не се има за саморасъл, а за 45-те си години е чел. Чел безумно много и е попивал мъдрости и знания. Обаче не ги ползва за патерици, а ги пречупва през собствения си разум. Предпочитащ да целува чужди пъпчета, пред това да съзерцава своя. Разбиращ прекрасно защо всички вулкани не могат да изригнат едновременно, но знаещ точно какво място заема младият художник Едмунд Лехзен в творчеството на Ернст Теодор Амадеус Хофман. Не хранещ се със светлина, а пиещ бира. И не мръщещ се, а вечно усмихнат. Усмихни се и ти, не е страшно :))))
цитирай
6. samorasla - И аз,горе-долу, това казах, но с по-малко думи
14.08.2011 11:00
thegreatcollection написа:
само да те просветля нещо, и повече по никакъв начин няма да притеснявам битието ти. Този, който по твоите думи, е обсебен от "материята, от нейните удобни ограничения и сладки изкушения" дорасъл достатъчно, за да сложи за себе си точен баланс между Материя, Дух и Емоция. Което означава, че не му дреме особено много за материалното, без да се прехласва твърде пред духовното. Но все пак предпочиташ да си купи книга пред модна тениска. И да се уповава на Бог, без да зависи от него. Не се има за саморасъл, а за 45-те си години е чел. Чел безумно много и е попивал мъдрости и знания. Обаче не ги ползва за патерици, а ги пречупва през собствения си разум. Предпочитащ да целува чужди пъпчета, пред това да съзерцава своя. Разбиращ прекрасно защо всички вулкани не могат да изригнат едновременно, но знаещ точно какво място заема младият художник Едмунд Лехзен в творчеството на Ернст Теодор Амадеус Хофман. Не хранещ се със светлина, а пиещ бира. И не мръщещ се, а вечно усмихнат. Усмихни се и ти, не е страшно :))))

Баланса е хубаво нещо, но нека да не е толкова точен, защото се получава застой(:
Колкото до интелекта, с който явно се гордееш, той просто е една малка фасетка от потенциала на човешкото съзнание. Не го подценявам, защото той е един чудесен проводник към истината, но при условие че е налице духовно пробуждане. Надявам се ти да си между тази сравнително малка част от човечеството. А, за усмивките... Правя го много често, ако не непрекъснато и сега също ти изпращам безкрайно дълга и искрена усмивка ((((((((((((((:
Светъл ден!
цитирай
7. penchoan - Наистина на нас хората от това време ...
08.07.2012 10:10
Наистина на нас хората от това време ни се дава един уникален шанс без ада на най-тежките катаклизми, ликвидирали предишни цивилизации, да пренинем в новата епоха. Време е за духовно прочистване, неутрализация на негативното и енергийно израстване.


За съжаление сте се поддали на лъжите и дезинформациите, които се разпространяват от определени кръгове на Черната ложа. Повечето от написаното по-горе представлява лъжи. Наистина предстои трансформация на човечеството, но тя няма да се случи през тази година. Няма да има никакъв квантов преход. Ще има Апокалипсис в продължение на 3,5 години, в който човечеството ще премине през всички възможни страдания, за да се отдели зърното от плявата. Само хора, преминали успешно през големи страдания, каквито изпита Христос, ще имат шанс да преминат през смъртта и после да възкръснат. Останалите ще загинат и ще се прераждат хиляди години както досега, докато си изплатят всички грехове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515799
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031