Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2011 13:42 - 2012 година - ЕНЕРГИЙНИЯТ ПРЕХОД.
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3849 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

І.До 11.11.2011 г. ни се дава възможност да се подготвим за него

Приближавайки до 2012 г. светът никога вече няма да бъде същия. Много от това, което е било скъпо на хората и с което са се занимавали досега, ще се окоже безмислено. Ще е необходима преоценка на приоритетите и ценностната система. Много учени, древни писмена и съвременни контактьори предупреждават за това, че на Земята през 2012 година и след това ще се случат глобални изменения, съпроводени с енергийни, климатични, природни, техногенни и социални трансформации. Голяма част от населението игнорира подобни съобщения. Други част приемат другата крайност – за края на света и неговото физическо унищожение. Даже са изчислили деня - 21.12.2012 г. Може би се свързва с това, че тогава завършва един от най-точните календари – на маите. Това е края на епохата на „Петото слънце”/според тяхнато деление на епохите/. А после? 

Истината е една. Във Вселената е дошло време за ПРОМЕНИ и е започнал преход към ново, по-високо ниво на развитие. Човечеството навлиза в новата епоха на ВОДОЛЕЯ. Този неразбираем за много хора еволюционен скок е наречен от някои учени КВАНТОВ ПРЕХОД и той не е започнал от вчера. 

От началото на 1978 година започва появяването на първите деца Индиго. Тяхното значение за човечеството има различни тълкования, но вярното е че те са ”избранитe” да сложат началото на дългоочакваната шеста раса. Изключително сензитивни, с умни очи, гледащи мъдро като възрастен човек, те категорично отличават истината от лъжата, доброто от лошото. Те прокарват партината на новото Духовно Възраждане. Индиговите са войни по дух, защото колективното им предназначение е да изкоренят старите вярвания, които вече не ни вършат работа. Те идват на земята, за да разклатят основите на опорочените правителствени, образователни, правни и морални системи. Тези деца се раждат с буен нрав на революционери. Притежават изключителна чувствителност, висок коефицент на интелигентност, медиумна способност и важна житейска мисия. Традиционалистите се съпротивляват на тази промяна и често не разбират причините за тяхната „различност”. На някои от малките индиго се поставят абсурдни диагнози, като синдром на дефицит на вниманието или синдром на хипер активност. Да при неправилно отношение или традиционния опит за лечение, много от тях загубнат своята прекрасна чувствителност, духовните си дарби и войнския си устрем. Не се разбира генезиса на „особенността” им. Тяхната по-финна енергийна вирация се среща с грубата такава на света около тях. Не случайно името им идва от индигово-сините нюанси в цвета на тяхните аури. Това е основният цвят на шестата им чакра, намираща се на главата. Затова повечето индиго имат изключителна сензитивност и спобността да виждат енергията и информационния поток с лекота 

Родените след 1995 г. деца Кристали дават нов тласък на на започналата вече преориентация на човешките ценности. Кристалните деца са обгърнати от красиви, многоцветни, опалесцентни аури в пастелни отенъци, подобни на ефекта от кварцова призма. Съответно си падат по кристали и камъни. Те изглеждат безкрайно щастливи, любвюбилни и спокоини, но очите са същите като на индигата. Със своите лечителски, телепатични и медиумни способности, вървят по вече утъпкан път. Пионерската работа на индигата за пробив в системата, независимо от трудностите, вече е свършена. От Кристалите струи любов и магнетична положителна енергия с нова честота. Благодарение на тях Земната аура ще промени рязко енергийната си вибрация от груби към по-финни трептения.

Двете поколения силно навлизат в социума на земята. Позиционират се към важни за Прехода позиции в обществото. Много от техните родители, близки, приятели също се променят в различна степен. Паралелно с това по различни канали се засилва просветителската работа на: „избраните” контактьори, хората с „чисти” дарби и духовно възвисени личности. По различни поводи учени и анализатори се връщат към древните текстове осветяващи събитията днес. Появяват се нови.

В потвърждение на тези процеси се наблюдава, ускорение на всичко около нас. Минаваха години преди да се случат важни събития, а сега те зачестяват и то в рамките на седмици и дни. За съжаление повечето с негативно-предупредителна насоченост, но в такава ситуация сме. Природните катаклизми зачестиха - изместване оста на земята, земетресения, цунамита, наводнения, пожари и други. Екологическото равновесие катастрофално е разклатено. Природните аномалии във всяко направление объркаха учените. Плъзнаха навсякаде „модерните” болести и и масови смъртоносни мутанти. Най-много пострада психиката на човека. Все повече хора буквално ще психясват, неможейки да синхронизират новата вибрация на енергията с грубата своя. В социума също ври и кипи. Започнаха неочакваните от никого доскоро напрежения между хора, етноси, държави. Неизбежни са стачките, бунтовете, войните, дори в кротките дасега раьони. Всичко става все по-бързо. Времето „сега” като понятие се „сви”. Всъщност този миг настояще не е така комфортен, за да отлатаме нещата във времето. Всичко ще се ускорява все повече. Ще се стигне до наречената от учените „точка на бифуркация”, т.е. състояние, в което няма да виждаме и усещаме, как тече времето. Специално се спирам на това, за да можете да промените възприяттието си по време на медитации и да разберете, че това е вашето привично състояние.

Мащабите на планетарните изменения, които предстоят трудно могат да се маркират в няколко реда. Нито една точна наука не би могла да прогнозира, а още повече да опише всичко това, което очаква нашия свят в близките години. За цялата си история на човечеството – безкрайните войни, мечтите за щастие и опитите за намиране на истината хората са избрали за цел на живота си обогатяването на всяка цена. Не са успели да се противопоставят на разпространението на Земята на опасния вирус на алчността. Резултаттът от всичко това е в изоставане развитието на Съзнанието и движение към увеличаване на грубите вибрации и самоунищожението. Агресивността и порочността на нравите, умножени с увеличението на населението на земята, са приближили негативния потенциал на човечеството до критическия. Миграцията на климатичните зони, която се наблюдава днес променя планетата до неузнаваемост.

Стихийните бедствия, които продължават да нарастват, също ще способстват за коренната промяна. Земята измества ориентацията си в пространството, което е установено от учените на много страни и изложено в интернет, както и в последните данни на NASA. По-важното за вас е, че се променя честотата на колебанията в магнитната решетка на Земята. Преди тя е била фиксирана на 7,6 херца, а сега е към 300 херца. Това означава че за оцелеем трябва да ускорим енергията на тялото си до тази резонансна честота. Трябва да преустроим изцяло вътрешните си процеси и да живеем в този темп постоянно. Просто нямаме избор. Това означава, че всичко, което сме правили преди с определена скорост, вече не може да се придвижва така, ако не увеличим темпото. Дойде времето, когато не можем да действаме така, както преди. Възприемането на времето много се промени. Сега ни се струва, че денонощието не е 24 часа, а 16 и това ще се промени дотолкова, че в един момент като че ли няма да остане време. За това са говорили древните пророци. Казано е и в календара на маите, който е най-точната система за изчисляване съществуването на Земята, по което се е ориентирало човечество. Сега се намираме в точката на свиване на времето почти до нула и това е обозначено на календара на маите. Пълно свиване на времето във възприятието ви ще стане през 2012 г. При маите за него се говори като за края на Голямото Издишване на Бога, след което е Вдишването, когато всичко ще се свива до минималния предел и нещата ще достигнат такава плътност и размери, каквито не можете да си представим.

Свещенослужители и пророци от различни религии и страни на земята се опитват от векове да обяснят на населението, че Светът е създаден от Висш Разум и човекът се явява негово подобие. В своите постъпки е длъжен да съответства на високо си произхождение. Има и такива хора, които без посредник, благодарение на сензитивността и стремежа към добро и любов са стигнали до добродетелите на висшите сили. През всички тези времена Висшите сили чрез хиляди контактьори - Пророци са проповядвали духовното развитие: Нострадамус, Елена Блаватская, Николай Рьорих, Далай Лама, Петър Дънов, поп Богомил, баба Ванга и много други. Те подсказват на хората, че обкръжаващият ни свят е многократно по-сложен, отколкото за него мислят хората. Учителите от най-висш ранг като Христос, Буда и Мохамед са осветлявали цели епохи.

Цялата информация от Висшите Светли сили се предава на всеки контактьор с такова ниво на знания, към което той е включен чрез неговото подсъзнание за да предеде знанията на хората. Имало е много измамни контактьори, но всеки рано или късно системата ги е изхвърлила. От векове се обяснява, че главното за човека е спазването на основните Закони и усъвършенстване на самия себе си чрез Любовта към Създателя, към обкръжаващия ни свят и към себеподобните. Любовта трябва да се приема преди всичко като хармония на взаимоотношенията. Какво роди човешкия гений? - политико-религиозните конфликти, тероризмът, заплахата от ядрена война, глобалното затопляне, мекрация на климатични зони, стихийни бедствия.... Създаде се егрегор, който започна да работи в посока на унищожаване на планетата. Да, но ние не сме сами. Рушейки енергийния баланс при нас хората, създаваме дисбаланс и на другите форми на живот, на другите светове, каквито и да са те. Кой ще ни го позволи? Така са правили вероятно, атланти, лемури и други преди нас. Къде са?

Човечеството прави фатална грешка, разделяйки дух и материя. Вземайки за отправна точка учението на Дарвин за еволюцията на видовете, хората са отхвърлили главното – еволюцията на Съзнанието. В резултат бездуховността започва да управлява света, заразявайки хората със смъртно опасната болест наречена НЕВЕРИЕ в СЪЗДАТЕЛЯ и в своя Божествен произход.

Бездуховният човек е винаги разрушител на обкръжаващото го пространство и в крайна сметка става самоубиец. Водещото става материализмът. Стремежът към власта, алчността, агресивността, аморалността, екологичното безумие, са вследствие на инволюцията на съзнанието. Човечеството става опасен и нежелан елемент за хармонично развиващата се Вселена. Ако съществуващата система на потребителско общество се остави без изменения, то човечеството ще се самоунищожи още в първите десетилетия на новото хилядолетие. Световната финансова и икономическа криза е само етап в рухването на множество митове за високо развитата потребителска цивилизация. Намериха се веднага лицемери обяснения. Но вече няма време за тях, защото духовната криза е взела такива размери, че енергийните вибрации на повечето индивиди няма как да приеме новото положение. Дори толкова духовно запазена потребителска страна като Япония за дни разбра колко преходно е всичко, само след мигновенно разместване на земните пластове. Знаете ли колко ядрени централи и ядрени бойни глави има в света?

Източник: http://www.aura-1.net








Тагове:   2012,   квантов преход,


Гласувай:
5



1. анонимен - pipinana
06.08.2011 14:01
Taka e -ima i tozi moment
цитирай
2. samorasla - Много е важно да опитомим страховете си!
06.08.2011 15:26
Страхът е този, който отрича видимите вече явления; който, четейки подобни текстове отсича: "Това са глупости, нищо такова няма да се случи!"; който отказва да мисли за проблемите и да търси решения; който непрестанно отлага да се заеме с духовно осъвършенстване. Страхът е с най-ниски вибрационни честоти. Той е лош съветник.
цитирай
3. bven - главното за човека е спазването на основните Закони и усъвършенстване на самия себе си чрез Любовта
06.08.2011 19:11
Страхът е изкуствено измислен, за да не може човек да бъде спокоен и да работи за своето духовно усъвършенстване. Но в този материален свят всеки трябва сам да намери своя път . И всички го правим!
Поздрави за постинга и хубава вечер!:)
цитирай
4. samorasla - (((((:
06.08.2011 20:06
bven написа:
Страхът е изкуствено измислен, за да не може човек да бъде спокоен и да работи за своето духовно усъвършенстване. Но в този материален свят всеки трябва сам да намери своя път . И всички го правим!
Поздрави за постинга и хубава вечер!:)


За 20 години толкова много неща се промениха във всички сфери на живота, но най-хубавото е, че хората започнаха да се пробуждат духовно. Толкова много и духовни общества, семинари, школи, публични изяви, курсове... И няма нищо лошо в това разнообразие... По важното е човек да се чувства сред приятели, с които може да разговаря, да споделя за всичко, което вълнува душата му...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524464
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930