Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2011 14:54 - ХАРМОНИЧНА КОНВЕРГЕНЦИЯ – 11:11 И 12:12/продълж.
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5160 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ІІ. КАКВО ВСЪЩНОСТ СЕ СЛУЧВА ПРЕЗ 1987 ГОДИНА – ПОГЛЕД ОТДОЛУ?

На 16 - 22 август 1987г. Световният конгрес по просветление (World Congress on Illumination) организира събрание на 2 500 “работници на светлината” в Хонолулу, Хаваи. Предвидено е събранието да се придържа към темата за единството и единомислието с природните сили. Същевременно се организира и отбелязване на хармоничната конвергенция, което същата седмица се провежда в световен мащаб.

Патриция Даян Кота-Робълс, президент на ню ейдж формацията  „Изучаване на човешката цел”, заявява в своя бюлетин от 4 март 1987 г.:

 

„Има много знаци от древните календари и съвременно вътрешно водителство, че 17 август 1987 г. е ден с най-голяма важност. Ние сме ръководени отвътре да организираме световна дейност по това време, която ще послужи като средство, чрез което Работниците на светлината от целия свят да се съберат заедно, да се срещнат един с друг и да съставят чашата на обединение. Тази дейност ще се организира на бойното поле на Мира и Хармонията, които пулсират в Дайъмонд Хед на Хаваите.”

Така се поставя начало на подготовката на земен план сред пробудените за Светлината земни служители. Една организация в Боулдър, Колорадо, наречена „Хармонична конвергенция”,  коментира публично предстоящото събитие по следния начин:

 

„Хармоничната конвергенция е съзнателно свързване на хора, с цел да подкрепят ЕВОЛЮЦИОННОТО ОБРЪЩАНЕ ОТ РАЗДЕЛЕНИЕ КЪМ ЕДИНСТВО И ОТ СТРАХ КЪМ ЛЮБОВ. В активната зона при изгрева на слънцето на 16 август на свещените места по цялото земно кълбо ще се съберат 144 000 души. Те ще се съединят на тези “акупунктурни точки” на Земята, за да създадат резонантна връзка между универсалните енергии и земята.”

                 И така - през август 1987 т. се състоя мощно активизиране на космическите тела, известно като Хармонична конвергенция. То съвпадна астрологично с това, че седем планети се подредиха едновременно в един и същ огнен знак. Много хора с духовна ориентация предсказаха, че ако се съберат на достатъчно големи групи по свещените места на силата, майката Земя ще откликне на тяхното съзнание и креативност. Това бе извършено и така е предизвикана повратната точка, която обърна човечеството с лице към неговия първоначален Духовен извор. Какво последва? Стотици хиляди от цял свят бяха повлияни от разположението на планетите и започнаха да се пробуждат. Тогава тръгна неподозирана вълна от духовни учения, както и от книги за тях, ченълинги, различни работни групи, семинари, курсове. Докато този процес се разгръщаше постъпателно по целия свят, мнозина доловиха, че те носят  неподозирано- мощен вътрешен потенциал.
                 Известно е, че мярката за вибрационния ритъм на Земята, нейния сърдечен ритъм, е Шумановия Резонанс, който се измерва от някои земни учени по различен начин в сравнение с информацията от по-високи нива. Много години той е стоял на 7,8 цикъла за секунда (херца). Но по времето на Хармоничната Конвергенция той е започнал да се повишава. През август 1987г – е период, когато се отбелязва  скок в духовното пробуждане. Езотериците, подкрепени вече и от някои учени, твърдят, че е възможно на теория, когато вибрацията се установи постоянно на 13,0 човечеството да премине в 4-то измерение. Според  източници от известно време  то стои на 12,9 и ще стигне до 13,8 в  много близко бъдеще.


По време на хармоничната конвергенция 1987 пробудената част от човечеството разбра, че в този момент на етепно ниво тече предпоследната проверка. Хората със силна интуиция и метафизична настройка установиха, че Същества от висок порядък извършват замервания на планетата. Много скоро стана ясно, че резултатът от това измерване се е оказал по-добър от предварително предполагаемия. Вибрациите на Земята не само че не са се понижили, а точно обратното – те са се повишили значително в сравнение с предишното измерване.


    Но за какво предишно измерване става дума?
    Ето информацията, с която някои вече са запознати. Според информация от ченълинги стана ясно, че от първия миг, в който духовното човечество се е появило на Земята, на всеки 25 години се извършва измерване на общото енергийно и вибрационно ниво на планетата. През всеки 25 години от появата на хората се е извършва измерване! 25 години е приетия период за едно поколение - средно взетото време, необходимо за съзряването на човека и за създаването на собствено поколение.

    Това означава, че измерване преди  1987 е имало и през 1962 година. Последните три измервания, направени преди завършването на програмата на човечеството (2012), наистина е трябвало да определят изхода от експеримента, започнал преди 10 милиона години.

    През 1987 г.  Хармоничната конвергенция е всъщност предпоследното измерване на нивото на нашата духовна енергия. А последното измерване ще се извърши през 2012 г., тогава трябва да приключи проверката. 2012 г. всъщност е краят на Великия цикъл според маянския и някои други календари.

    Тези три събития, 1962, 1987, 2012, са изключително важни както за Вселената, така и за човечеството. Те възвестяват  краят на проверката, краят на всичко, заради което човечеството е пристигнало тук на планетата Земя. Основната част на човечеството я обитава от цяла вечност, преминавайки от инкарнация в инкарнация. Но съвсем скоро предстои кулминацията. В по-висшите космически сфери  наблюдават с трепет този експеримент и неговите възможни завои и застои.
    Когато по време на Хармоничната конвергенция 1987 г. е било проведено това предпоследно измерване, резултатът се е оказал неочакван. Установено е, че честотата на Земята се е повишила. Общото ниво на съзнание на хората е пораснало в много по-голяма степен от очакваното за този 25-годишен период. В резултат на тези резултати от измерването през 1987 г. възниква една поредица от събития, чието предназначение е да разкрие нашия нереализиран до този момент потенциал!


Тези събития в най-общи линии могат да се формулират като "Допитване за разрешение" и "Предаване на факела". Те са събития, които не са били планирани през 1962, но са станали неизбежни за 1987 и следващите години. Допитването за разрешение е наречено още "Прозорец на разрешението" 11:11 (11 януари 1992). Той никога нямаше да възникне, ако Хармоничната конвергенция не беше установила, че Земята се намира на по-високо ниво на съзнание – ниво прехвърлящо критичната точка на вибрационна честота за планетата и човечеството като цяло.

Предсказания за подобен ключов момент съществуват от древни времена и присъстват в календара на маите и ацтеките. За настъпването му е била нужна подходящата планетарна и астрална конфигурация, позволяваща и провокираща глобално отваряне на съзнанието. В календара на маите освен това се казва, че краят на цикъла от 26 000 години е точка от особена важност в нашето летоброене.

Тези промени в световен мащаб дове
ждат до постепенна трансформация на нашата ДНК, която ще ни позволи да използваме потенциала си във все по-голяма степен.

Индиговите деца се раждат с различна ДНК от това на предходните поколения. Ако при тях наистина са се активизирали повече ДНК-нишки, твърде вероятно е да се случи това, което изследователите наричат "спонтанна мутация".
Тъй като енергийните портали се отварят
най-напред на фино ниво, минават няколко години, преди това да се усети в по-плътния физически свят. Още през 1989 г. беше ясно, че промяната е обхванала наистина много хора. Светът започна да се възприема по нов начин. Германия преживя събарянето на Берлинската стена, Източният лагер отбеляза фиаско в системата, Близкият Изток непрекъснато е обект на сблъсък на стари и нови енергии.

От 1992 г. насам буквално сме засипани от различни теории на Новата епоха и произтичащите от тях послания и информация. Това се случва толкова масирано, че е доста трудно за мнозинството да различи дървото от гората.

Истинската възможност обаче, която Земята ни предлага, сега е много по-ясноразличима: да се издигнем, да се върнем у
Дома, да надраснем дуалността – все неща, за които човекът копнее от дълго време и може да изживее само ако се вглъби в духовните учения. Настъпи времето да се освободим от старите убеждения и от миналото си. Заслужихме си повишаването на енергийната честотата и сега се съсредоточаваме върху своето по-нататъшно развитие. Това е и причината децата-индиго да дойдат при нас. Тяхното присъствие е нашият подарък. Те са тук, за да ни водят в изкачването нагоре като същински духовни учители.

Сега планетата ни навлиза в тъй нареченото трансформиращо летоброене, през което Азът ще бъде изпълнен с енергия, за да се пробуди и постигне ново разширение и сливане. Да се пробудим
означава не да следваме някого, а да станем едно с Христовото съзнание - с онова, което наричаме обобщено Бог. Хора от различни култури и региони ще се свържат помежду си по различни начини и това свързване повече не би могло да бъде нарушено. Отношението към самата планета, като към живо същество, неотделимо от човечеството, се променя.

Създаване на индивидуален канал към Христовото съзнание дава на човека чувството за единство и хармония с Цялото. Постигането на единство означава, че всеки ще притежава силата да уважава собствената си индивидуалност, като същевременно приема и зачита всички други проявления на Безкрайното. Всеки има своя божествена причина да се намира Тук и Сега. Всяко живо същество е дошло по собствен избор и желание на Земята.

 

 

Става ясно, че Хармоничната Конвергенция, насрочена за 21 декември 2012 г. ще се състои по-рано от планираното. Всички процеси се компресират. Това означава, че фините тела на Планетата, а заедно с тях и фините тела на хората се променят по-бързо от  очакваното.
    Тече процес на интеграция на финоматериалните енергии в плътното физическо тяло
на човека. Това се  усеща като дисхармония с обкръжаващия свят, физическо безпокойство и даже депресия. При това като цяло настройката си остава позитивна, тъй като всички подсъзнателно чувстват, че назначеното време приближава. Предстои здрава и упорита работа. Отваря се Последната врата!...
    Сложният Галактически Механизъм заработ
и чрез новия велик Инструмент – обновената Планета Земя!

       Втората Хармонична Конвергенция, насрочена за декемврийското слънцестоене през 2012 г., ще се случи няколко дни по-рано благодарение на съвместната работа на земляните с хилядите космически братя и сестри.

   Същността на този многомерен процес се свежда до това, че всички сили на Светлината в строго определен астрономичен цикъл и единен акт на СъТВОРЧЕСТВО насочват усилията си за постигането на единната цел. В този случай целта е Възнесението на Планетата Земя.

 

Остава ни една година до 2012.

Този период от 1987 до 2012 е предсказан в много предания през всички епохи като повратна точка от  всеки мощен цикъл на човешкото развитие. През 2012 год. е краят на поредната Звездна година от 26 000 години. Циклично във времето и пространството това събитие се характеризира с възникване на масивно ускорение на космическата енергия. Въз основа на съвместно споразумение на различни форми на интелигентност, включително звездни, планетни, а също и многобройното войнство от космически формации, това ускорение е предназначено да събуди всички същества за едно много по-велико преживяване на съществуване.  Това се съпътства с интегриране на огромна вибрационна промяна в енергията. За нашия свят Порталът за такова време на събуждане се отвори  през 1987, поставяйки началото на 25-годишен период от безпрецедентна промяна и поразителна трансформация...

 

В Универса този специален период от време се бележи като “наносекундата” в аналите на времето, тъй като от определени перспективи  тези двадесет и пет години между хармоничните конвергенции минават по-бързо отколкото мигването с око.

Разбира се, има сили, които предпочитат планетата да остане същата и насочват своята дейност да се противопоставят на промените, протичащи на всички нива. Други пък са убедени, че човечеството не е способно духовно да еволюира, че то никога няма да се осъзнае и че е зациклило в ниско ниво на осъзнаване. Трети – дори нямат очи да забележат същината на промените. Но всички те признават, че нещо важно се случва от 1987 г. насам.

Мислите на хората влияят на процесите на планетатат. Съзнанието движи Земята. Съзнанието определя честотата на вибрациите на планетата.  Чрез него и своите мисли ние винаги сме били в състояние да променяме  своята реалност и реалността на това, което се случва на планетата, но сме забравили това знание. Тайните общества са го изкривили, подхождайки към него комерсиално и опитвайки се да властват чрез него над масите. Ортодоксалните църкви са го заключили за простосмъртните миряни, обличайки го в поквара и строги канони.
    След Хармоничната Конвергенция през 2012 г. ще
стане  невъзможно връщането към стария сценарий на развитие на техногенна цивилизация, който е основан на егоцентризма. Ще започне отчитането на новия, уникален Сценарий, неосъществяван досега в тази Вселена. Земята ще е опорната точка за лоста на Галактическия Механизъм, а след това и на цялата Вселена. Всички планети, всички светила ще тръгнат по нов, неизучен път, чиято цел е Космическото Възнасяне и Сътворяване на нови светове с нови, милиарди форми на живот.
   
        Ще има ли още Хармонични Конвергенции след 2012? Да, да и да. Това е само началото на Завършека на великият Експеримент. Работата на Обединената Галактика ще продължи на основата на постигнатите резултати. През 2037 г. според Плана на Универса предстои още един Празник. Тогава хората ще са главните участници и виновници за тържеството. И тези, които ще са въплътени на Планетата, и тези, които ще са вече в Родния Дом, ще се наслаждават на единението с Божественото си АЗ.

Адаптация Инфо-нет:S







Гласувай:
3



1. samorasla - Какво се случва?...
02.08.2011 18:04
Ето един филм за безкрайните възможности на самоизцелението. Тези нови възможности - дарове, притежава всеки и
са признак за рекодиране на допълнителни нишки на ДНК, благодарение на Хармоничната конвергенция 1987 и по-точно на събитие 11:11.
http://zahariada.blog.bg/technology/2011/05/12/jivata-matrica-dok-film.745837

цитирай
2. samorasla - Малко пояснения по въпроса зъ Хармоничната конвергенция 1987
08.08.2011 18:40
Хармоничната конвергенция се нарича още Хармонично сливане. То се осъществява вследстние на двустранен контакт между човечеството и по-висшите измерения на Галактиката. Допитването на Висшите слоеве до човечеството всъщност е било допитване до Висшите Аз на всички хора чрез реално гласуване. В историята на човечеството това е първият път когато е зададен въпроса: "готови ли сте да промените своята енергия" и отговорът е бил утвърдителен. Така се слага началото на масово пробуждане за духовност сред хората. През 1989 г. се промени магнетизма на Земята. Създаде се нова кристална решетка. Това се равнява един вид на пренаписване на паметта на планетата. Кристалните структури, физически и междупространствени, съдържат памет. Хрониките на Акаша също се съдържат в кристалните структури. Тази информация се съдържа и в слоевете на ДНК.
На 8-9 ноември 2003 протича повторно съгласуване с Висшите Аз-ове дали желаят промени в ДНК като инструменти за извършване на промяна в енергията. Отново отговорът е "да".Но това е само позволение, не принудителна промяна. От началото на Харм.Съгласуване, квантови събития са създали възможност да бъдат пренаписани Хрониките на Акаша. Новата енергия променя и кристалните обвивки на ДНК, това дава възможност на хората да подновят или отхвърлят стари (от минали инкарнации) връзки, обети, обещания. Включително и кармични натрупвания. А това от своя страна активира слоя на Възнесението в ДНК. Отваря се портал към 5-то и по високи измерения за онези, които на базата на свободен избор, решат че това е техния път.
цитирай
3. анонимен - Благо-дарявам-ви
11.10.2011 13:26
Днес 11.10.2011г.в 12:21ч.аз преживях Хармоничната конвергенция прочитаики знаците и следвайки инпулсите на безпогрешната си интуиция така бях доведен до този момент на синнхронност в който информацията ми бе открита за мен,тя е била там просто до този момент аз не бях изразявал намерение да я получа,така тя дойде до мен и аз със сълзи в очите преживявах този радостен миг на Един-е-Ние или Хармонична конвергенция както се нарича сега.Винаги съм предпочитал простичките но ясни думички пред сложните и засукани фрази:))в общуването помежду ни като човеци.всеки път когато си позволявам да се разсея мога да се престоря,че съм забравил защо съм тук:))затова възнамерих да си напомням когато това се случва и ето така го направих като дойде информацията за Хармоничната конвергенция (Един-е-Ние)това е моята думичка която означава същото но за мен е по разбираема на родния ми език:)и така още веднъж ви благо-даря,Обичам ви!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524344
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930