Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2011 06:07 - 25 Юли - ДЕН ИЗВЪН ВРЕМЕТО
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4618 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 26.07.2011 06:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Денят Извън Времето е Галактически Ден на свободата, изкуствата, творчеството,  ден за молитви и медитация за мир по целия свят. На този ден изкуството излиза извън границите на историята и по цялата Земя се провеждат фестивали за «Мир чрез Култура». Всеки човек или група могат да организират подобен фестивал в своя регион, събирайки единомишленици под Знамето на Мира. Денят Извън Времето е прекрасен момент за установяване на Всеобщ Мир между всички същества.  Той  винаги е на датата 25 юли по григорианския календар.

Календарът на Новото Време има 13 Луни (месеци), всяка Луна се състои от 28 дни. 13х28= 364 дни. Но 365-ия ден не е нито ден от седмицата, нито ден от месеца и затова се нарича ДЕН ИЗВЪН ВРЕМЕТО. Денят Извън Времето се празнува по целия свят от 1992 година. 25 юли се превърна в Празник на Мира и Културата. В този ден хората на изкуството, в чиито сърца е жив Празничния Дух със своето духовно творчество насищат атмосферата на Земята. Този ден е посветен на Живота, Любовта, Изкуството и Вселенската прошка.  

От 26 юли настъпва Новата Маянска Година (2011-2012)  на "БЕЛИЯ ВЪЛШЕБНИК" и планетата Малдек, а Тонът на Творчеството за годината е 6-и Ритмичен тон на Равенството!

Същия тон и печат има и първия ден от маянската година (26 юли).  Шести тон на Творчеството е тон на организация, равенство и вътрешно духовно равновесие. Постигането на равновесие е най-великата победа на войните на Духа и Светлината. Равновесието и душевната хармония  определят всички сфери на живота – от здравето до взаимоотношенията с хората и Природата. Балансирането на всеки момент изисква постоянна бдителност. Тон 6-ти ни учи също на организация, в най-широкия смисъл на думата. Пътят към това е осъзнааването на своето изначално единство с всички хора.

Денят Извън Времето 25.07. 2011 г. е Кин 213, Червен Небесен Странник, 5-и Тон на Творчеството.  Небесният странник ни кани активно да участваме във възраждането на Земята, съгласно Пророчеството. Да провъзгласяваме на света свещената вест за предстоящото съединение на Небето и Земята.

Денят Извън Времето е ден на откритите Космически Врати на Времето, когато енергиите на старата година си отиват и влизат енергиите на Новата Година. В този уникален ден нивото на резонансната настройка и синхронизация с Центъра на Галактиката е максимално.

Философията на Деня Извън Времето се изразява с формулата T(E)=Art или «Енергията преобразувана във Времето е Изкуство». Емблемата на Деня Извън Времето е Знамето на Мира чрез Култура. Идеята за Мира чрез Култура е инициирана от руския художник и писател, дипломат и обществен деятел — Николай Рьорих. Знамето на Мира, предложено от Рьорих става основа на известния Пакт за Мира на Рьорих от 15 април 1935 година. По целия свят хората приветстват идването на Новото Време и най- добрия начин да посрещнат Новата Галактическа Година е да насочат творческите си пориви към съединяване на всички хора на Земята: Една земя, един народ, едно време!      

На този ден призоваваме всеки да сподели своето изкуство и творчество.

Каним всички приятели, служители на Светлината,  радетели на изкуството и пробудени творци да се присъединят към Всемирна медитация „Дъгов мост”, която ще се състои  на този специален празник на планетата Земя - 25 юли в ДЕНЯ ИЗВЪН ВРЕМЕТО.

Нека мислено осветим Земята отвътре. От двата й полюса да се излеят потоци от енергия,  които да се разпространят в небесата, свързвайки полярните сияния в единна, световна, ослепителна, пламтяща мълния. Да събудим Дъгата, преливаща от изящни цветове като знак за постигнато единство на колективния разум на човечеството  с разума и енергията на Планетата:

 

С нашето обединено съзнание ние изразяваме

своето намерение

за Хармония,

Приятелство,

Единство,

Радост,

Състрадание

към всички същества на Планетата,

към всички планети и измерения

на Космическия, Галактическия и Божествен План.

Ние благодарим на всички същества, зрими и незрими,

от всички реалности на битието, вярвайки,

че те присъстват Тук и Сега

в честотите на Седморната Дъга и нашето обединено съзнание.

ДА БЪДЕ ТАКА!

ТАКА Е!

ТАКА ДА БЪДЕ!

АХО АУМ

 Ин Лакеш!






Гласувай:
5



1. trip - In'Lakesh! за днешният ден без ...
25.07.2012 08:14
In'Lakesh!

за днешният ден без време :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515684
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031