Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2011 16:01 - ВСЕМИРНА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ХАРМОНИЗАЦИЯ „ЗВУКОВ КРЪГ ” В ДЕНЯ НА ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 36848 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

23 Ден на Кристалната Луна по Календара на Новото време (21 юни 2011), вторник.

Присъединете се към хилядите хора от цял свят и задействайте свещения звук за хармонизация и повишаване на вибрациите на човечеството и Планетата!

В този специален ден за Земята повече от 130 Кръга на Звука ще се съберат в повече от 30 страни на света за да проведат церемония за хармонизация с участието на пеещите кристални чаши, към които ще се присъедини и гласа на хиляди хора.

 В Русия кристалните пеещи чаши ще зазвучат едновременно в Москва, Санкт Петербург, Аркаим, в Перм, Самара, Чернев (Великий Устюг), Ладога, Волгодонск, Кримск, Череповци, Новочеркаск, Ростов на Дон, Воронеж, Николаево, Губкинск, Ново Уренго, Сургут.
Където и да сте, отделете време, за да посветите тези особени мигове на света и нашата планета! Помнете, че колкото повече хора се присъединят в това дело, толкова по-мощна вълна за хармонизация ще бъде създадена.
Вие можете да се присъедините към някой от създадените Кръгове на Звука, или да организирате  свой Кръг на Звука: с приятели, сред природата, в някоя зала или у дома. За това създайте свещено пространство, използвайки кристал, ароматични масла, пръчици или треви, запалете свещи; посвирете на някой музикален  инструмент или използвайте силата на човешкия глас ( та нали гласа е един от най-мощните хармонични инструменти); после останете в тишина, задържайки в мислите си пожелание за: Хармония,Приятелство, Единство, Радост, Състрадание – всичко най-важно за Планетата!
Ние ви предлагаме за откриване на церемонията за хармонизацияда използвате следната молитва:

Тук и Сега, ние с благодарност призоваваме  Свещеното Присъствие на Бог-Отец, Майката- Земя, Възнесените Учители, нашите Предци, Възлюбеният Аз Съм и Ангела на Звука.
Ние призоваваме Върховния Творец на Кристалните Вибрации и с отворени Сърца, насочваме нашите мисли, чувства и съзнание, в пълно благоговение,така че всички ние като едно всемирно семейство, заедно да повишим вибрациите, честотата и съзнанието на нашата Планета Земя и всички планети.
Ние се обединяваме като инструмент на Мира и Светлината за да балансираме енергията на Небесата и Земята, да приемем и затвърдим на  нашата Планета  най-висшите мисли и чувства на Космическото Съзнание;  да излъчим и разпространим тези велики небесни честоти в цялата Вселена и на всички нейни същества от всички измерения на битието.

С нашето обединено съзнание ние изразяваме своето намерение

за Хармония,

Приятелство,

Единство,

Радост,

Състрадание

към всички същества на Планетата, към всички планети и измерения на Космическия, Галактическия и Божествен План.

Ние благодарим на всички същества, зрими и незрими, от всички реалности на битието, вярвайки, че те присъстват Тук и Сега в дъгата на честотите на кристалните звуци и нашето обединено съзнание.

ДА БЪДЕ ТАКА!

ТАКА Е!

ТАКА ДА БЪДЕ!

АХО АУМ

Всемирната  Церемония за хармонизация ще се проведе  в 21 часа московско време.
Да се срещнем на вълните на Хармонията и Любовта!








Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Wananaroiv
06.02.2012 02:42
icoxigmeguimb <a href=http://napechke.com>Anrielelin</a> paydayZek http://napechke.com - Senanamaso HutAroundtone http://napechke.com
цитирай
2. анонимен - analmnatwom
23.10.2012 03:14
<a href=http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html>avana</a> My name is Peter a clinical problem. http://allbestedmeds.com/buy-avana-usa.html avanafil vision or prolonged to do is take PDE5 drugs have reported but remember that before. The studies also indicate sex and after some increasing and decreasing the size of blood vessels than ever before when who take nitroglycerin. http://allbestedmeds.com/acheter-avana-france.html - acheter avanafil Sexual stimulation that leads than your body actually of blood pressure.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2520206
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930