Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2011 16:27 - 11-та ЛУНА НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО -2
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2999 Коментари: 3 Гласове:
4



(продължение)

Какво гласят всички Пророчества?
Пророчествата не са гадаене, а директно знание, познание и разбиране на процесите във Вселената.  

Пророчеството на Маите  удивително съвпада с пророчествата  на древните шумери, с някои племена на Нова Зеландия, маори, хопи и на много други, независими един от друг източници. И не за край на света става въпрос в тях, а за края на един цикъл и начало на друг.Инките са нарекли 2012 година “Време за среща със себе си”, а ацтеките “Шестото слънце”.

Астролозите не откриват предпоставки за “край на света”. Те потвърждават - през 2012 планетата Нептун окончателно влиза в своя зодиакален знак Риби, което се случва през 165 години. Уран попада в първите градуси на Овен и също започва нов цикъл през зодиака. Тези позиции ще донесат мощни енергии за промяна (от Уран и Овен) и духовни еманации (от Нептун и Риби). Предстои прелом в начина на мислене - от материално към духовно. Хората ще променят отношението си към природата, ще осъзнаят своята роля на добър стопанин.

Днес човечеството осъзнава необходимостта да направи завой и да обърне поглед  към живот, отворен към природните закони, да ограничи технологиите, които замърсяват планетата и са вредни за хората.

Маите са владеели способността на резонансна трансформация -  практическото използване на която се изразява в директен преход в други състояния на съществуване, в това число и възможност за пътешествие от една звездна  система към друга. Те ни подсказват, че всичко онова, което ни дават технологиите, човешката система го носи в себе си като способности. Тяхното събуждане ще ни спаси от себеунищожение...

Спектралният 11-ти тон на Луната на Освобождението ни подсказва, че да се избавим от обусловеностите и да постигнем освобождение значи да се върнем към първоначалната си Божествена природа на откритост и чистота. Урокът на тон 11-ти е да се научим да се откъсваме от всичко, което обуславя нашите възприятия. Просто трябва да се отърсим. Да разтворим всички вибрации на напрежение, лъжа и страх. Тотемът е змия: подобно на мъдрата змия  е време да се освободим от старата и отесняла кожа и с помощта на Светлината да започнем да тъчем новата си светлинна дреха.  Да се отворим, за да изпитаме всички  великолепни възможности на битието. Тук ще спомена двата уинала, съпровождащи 11-та Спектрална Луна на Освобождението:

- Ден 1-ви – 15 уинал  0Моан, който гласи:”...за да видят светлината в тъмнината...” “И беше светлина, но тъмнината не я позна” се казва в Свещената книга. Да, ще има и опозиция, ще има такива, които ще отвърнат очи от Светлината. Винаги ги е имало. Но не за тях ни напомнят Маите от страниците на Цолкин – календара на хармоничния модул;
 -
Ден 21-ви – 16 уинал – 0Паш: “...отнасящи се до музиката на бъдещето...”
По подобие на опита, с който звуците на арфата предизвикват трептения на повърхността на водата, симфонията на тоновете и обертоновете на Цолкин – хармоничния модул на Маите, позволява предаване на информация от едни нива на други. Това напомня за учението на Питагор и неговата теория за “музиката на сферите”. И това сходство не е случайно. Сходството не е само с учението на Питагор. Учението на Маите е нов ъгъл на Универсалното учение. Един поглед на Гносиса, съответстващ на време и място, недокоснати от мракобесието и хегемонията на тъмните сили. Времето, когато се срутва Римската империя, времето когато се ражда и утвърждава Римо-католическа Западна Европа, Византийско-православната Източна Европа и Исляма; Времето на настъпление на индуизма и будизма в Азия, Корея и Япония; Времето на зачеване и настъпление на материализма, удавил света само за няколко столетия.

Цивилизацията на маите, основана на принципа на хармоничния резонанс, ни остави най-чистото послание: Планетатата ще се спаси чрез вибрационна синхронизация с Галактиката. За това величаво събитие Универсалното Братство на Светлината работи от десетки хилядолетия. За това събитие ще ни съдейства целия Космос.

Дали планетата Земя ще издържи изпита на Времето зависи от всеки един от нас, но най вече от всички – заедно и обединени.

Бъдещето присъства в най-светлото Пророчество – това на Маите: Много скоро Земята ще премине в нов етап на своята еволюция, а земляните ще станат  пълноправни членове на Галактическата Федерация на Разума.

 Ето какви са призивите на всяка една от седмиците на 11-та Луна на Освобождението според Маянския календар.:

Първа седмица: Потърси силата на пророчеството!
Пробуждащата се радост от новото състояние на Душата да те изпълни с разбиране за всичко случващо се! И в най-незначителното събитие откривай признаците на Новото Време!

Втора седмица: Утвърди силата на пророчеството!
Излъчвай радост – времето на сбъдването наближава! Съдействай на Светлината да се разкрие в цялата си сила и  великолепие!  Сподели своето знание, запали факела на сърцето си и прокарай пътека за своите ближни! – това диктува пробуденото Ново съзнание.

Трета седмица: Провъзгласи силата на пророчеството!
Решителност! Вземи участие в Осъществяването! Стани живо доказателство за силата на Пророчеството. Надуй Йерихонската тръба на неговата истинност! Отдай своя потенциал Новото знание да осветли всички хора! Обгърни ги с любов, събуди тяхната вяра и надежда за Великото Освобождение!

Четвърта седмица: Изяви чрез себе си победата на пророчеството! Обединение! Впрегни своите сили, воля  и спосообности в ралото на пробуденото човечество. Новата Земя и Новото Небе е за всички, в чиито сърца е отекнало Пророчеството!...





Тагове:   маи,   Вечен календар,   2012,   събития,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. samorasla - (((((((((:
02.05.2011 19:12
анонимен написа:
звучи като сбъднат копнеж!

Това е наистина реалност - една от многото възможни.
цитирай
2. bven - Каквото мечтаеш - това ще се случи!
02.05.2011 21:26
Любов и светлина!:)))
цитирай
3. samorasla - : ))))))))))
03.05.2011 13:05
bven написа:
Любов и светлина!:)))

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515844
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031