Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2011 09:53 - 2012 – ЯВЛЕНИЕ ОТ КОСМИЧЕСКИ МАЩАБ - 3
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4510 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 25.03.2011 10:19


СДВИГ  О котором так много гово Последний сдвиг полюсов произошел 13 000 лет назад, а за двЭто доказаноСмяната на полюсите, за което толкова се говори днес, е на път. Последната смяна на полюсите е била преди 13 000 години, а също  и два цикъла, преди това да се случи.
Това е доказано. И ученые заметили, что перед каждым подобным явлением сначала менялись магнитные полюса, а затем физические. Учените са забелязали, че преди всяко такова явление, отначало се сменят магнитните полюси, а след това и физическите.

Как говорят ученые, сначала происходит сдвиг магнитных полюсов, а затем в течение некоторого времени они остаются неустойчивыми, они двигаются и могут совершать огромные рывкТ Те също са установили, че след първоначалната смяна на магнитните полюси, в течение на известно време, полюсите са неустойчиви, подвижни са и може да се случат резки подскоци. В прошлый раз магнитный полюс перепрыгнул с Гудзонова залива. Последният път магнитнитният полюс е „прескочил”  до залива Хъдсън.

Этот момент очень сильна вулканическая активность как следствие невероятного высвобождения энергии.В такъв момент е много силна вулканичната дейност в резултат от невероятно голямото отделяне на енергия. Лава вытекает, так как один из ее компонентов – железо, и она выстраивается согласно линиям магнитного поля.Лавата изтича, като една от нейните съставки, желязото, се насочва в съответствие с линиите на магнитното поле. Достаточно взглянуть на три прежних потока лавы и увидеть, где раньше были магнитные полюса Земли. Достатъчно е да се проследят предишните три потоци лава, за да установим къде са били предишните магнитни полюси на Земята.

Даже НАСА считают смену полюсов неизбежной. Дори НАСА счита смяната на полюсите за неизбежна.

Как говорит Друнвало Мелхиседек, во время сдвига полюсов Земля будет перемещаться в течение 20-ти часов, будут происходить землетрясения невероятной силы.Според Друнвало Мелхиседек, времето за смяна на полюсите на Земята ще е в рамките на 20 часа и ще се съпровожда с невероятно силно земетресение. Будет полный хаос и разрушения, будут и аномальные явления. Ще настъпи хаос и разруха, както и други необичайни явления. Магнитные полюса поменяются местами, и если после этого произойдет сдвиг полюсов, то север станет югом. Магнитните полюси сменят местата си, и ако тази смяна на полюсите се случи, то северът ще стане юг. Соответственно, солнце взойдет на западе. Съответно, слънцето ще изгрява от запад.

Учитывая, что Уран – мастер все переворачивать вверх дном, сложите два и два, и вы получите сдвиг полюсов.Като се има предвид, че Уран е майстор да обръща всичко с главата надолу, ясно е като “две + две”, че ще ни споходи смяна на полюсите. Учитывая то, что Уран управляет электричеством, и то, что магнитное поле Земли – это гигантская электрическая сеть, Урану ничего не стоит вмиг «вырубить» все электричество Земли. Предвид факта, че Уран управлява електроенергията, както и факта, че магнитното поле на Земята  е една огромна електрическа мрежа, на Уран не може нищо да попречи за един миг да "пресече" цялата електроенергия на планетата. Как говорит всемирно известный астролог Кэл Гаррисон, самым вероятным периодом для сдвига полюсов окажется промежуток между 22 июля и 2 августа 2010 года. Както казва един от най-известните съвременни астролози Кал Гарисън, най-вероятният период за смяна на полюсите е в интервала между 22 юли и 2-ри август 2010 г. «Если мы переживем лето 2010 года, - говорит она, - то на минном поле останется только одна мина. "Ако преживеем лятото на 2010 г. - казва той – то на минното поле ще остане само още една мина: 22 ноября 2011 года Уран начнет свой последний переход через Точку Овна. 22 ноември 2011 Уран ще започне своето последно преминаване през точката на Овен. Если до этого момента он все не уничтожит, то в течение почти трех месяцев, с 11 ноября 2011 года по 8 января 2012 года, его влияние может спровоцировать сдвиг полюсов». Ако до този момент той не е унещожил всичко, то в следващите три месеца, от 11 ноември 2011 г. до 8-ми януари 2012 год, неговото влияние може да предизвика смяната на полюсите. "

Уран в Точке Овна (точка Овна = пробуждение общества): Уран в Точката на Овена (точката на Овена = пробуждането на обществото):

28 мая 2010 года – 14 августа 2010 года 1) 28-ми май, 2010 година - 14-ти август 2010 г.

12 – 29 марта 2011 года 2) 12 - 29-ти март 2011 година

10 ноября 2011 года – 8 января 2012 года. 3) 10-ти ноември 2011 год. - 8-ми януари 2012 год.

Своей кульминации конфликт между Ураном и Сатурном достигнет между 2 июля и 2 августа 2010 года.

Кулминация на конфликта между Уран и Сатурн ще настъпи между 2 юли и 2-ри август 2010 год. Уровень напряжения между обеими планетами определит, как много катастроф Земле придется пережить. От нивото на напрежение между двете планети ще зависи, колко катастрофи ще сполетят Земята. «Сказать, что это будет опасное время, ничего не сказать», - говорит Кэл Гаррисон. "Да се каже, че това ще е просто трудно време, означава нищо да не сме казали" – отбелязва Кал Харисън.

Как утверждает авторитетный южнокорейский мастер ченнелинга Хви-Йонг-Янг «частота Земли достигнет уровня пятого измерения во время второй ступени Великого Преобразования, в период с 2010 по 2012 годСпоред известния Южнокорейски Майстор на ченилинг Хви-Йонг Янг "Честотата на Земята ще достигне петото измерение по време на втория етап от Великата Трансформация, в периода 2010-2012 година.

Материальная Земля начнет исчезать и преобразуется в эфирное состояние, какой она была в средине лемурийского периода… телепатия заменит нынешний громоздкий и неточный способ коммуникации – речь с использованием рта.Физическото тяло на Земята ще започне да изчезва и да се преобразува в етерно състояние, каквато е била през Лемурийската епоха. Телепатията ще замени настоящия тромав и неточен начин на комуникация – реч с използване на гласови органи. Кроме того, сама Земля начнет свое долгое путешествие к Сириусу, медленно перемещаясь со своей нынешней солнечной орбиты… Освен това, Земята ще започне дълго пътешествие до Сириус, бавно променяйки сегашната си слънчева орбита ...

В отличие от прошлых очищений Земли, нынешнее не только очищает всю загрязненную энергию, но и полностью убирает с Земли все виды существ.За разлика от предишни пречиствания на Земята, сегашното не само изчиства цялата замърсена енергия, но и премахва от земята всички видове същества.

Земля превратится в совершенно новую планету и начнет свою новую историю к концу 2012 года…»Земята ще се превърне в съвършено нова планета, и ще постави началото на своята нова история от края на 2012 г. ... "

Я уже предчувствую великое негодование по поводу услышанного в душе у некоторых, но это – всего лишь избирательное восприятие отдельного разума по принципу «нравится – не нравитсАз вече предчувствам вашето голямо  възмущение от казаното до тук, но това е просто индивидуално възприемане на принципа "харесва - или не".

Нам надо ОСОЗНАТЬ, что происходит на самом деле, а не раздраженно вскакивать от одной только мысли, что кто-то осмелился принизить роль Человека или хочет расстроить вас «своим 2012 годом!»Ние трябва да осъзнаем, какво се случва в действителност, а не да се сърдим, че някой е посмял да омаловажи ролята на Човека или е пожелал да ви разстрои "със своята 2012 год.!"

В ответ на это я предложу вам на миг оторваться от созерцания своего собственного величия в этой Жизни и посмотреть за окно. В отговор на това, аз ви предлагам за момент да се освободите от съзерцанието на собственото си величие в този живот и да погледнете през прозореца. Това, коетоТо, что происходит там, с вами свои действия не согласовывает. се случва там, не ви харесва, нали? И если кто-то решит, что человек настолько всемогущ, что может изменить Космический Порядок, пусть этот человек попробует остановить хотя бы землетрясение. И ако някой все пак реши, че човек е всемогъщ, че може да промени Космическия закон, нека този човек се опита да спре следващото земетресение!

Мая Savitskaya, исследователь космологии Времени и Священного Календаря майИзследовател-космолог и специалист по Свещения календар на маите http://io.ua/s89267
Превод от руски: Samorasla

 Следва






Гласувай:
4



1. samorasla - Въпросът не е един, а са три
27.03.2011 19:43
анонимен написа:
И така, ти си се заела с просвещение. Това е чудесно, важно е да разберем всички гледни точки за сегашната обстановка. Но аз имам един въпрос към теб. Кажи ми, моля те, кое е това, което най-много обичаш, към което се стремиш и как точно си го представяш. Благодаря ти.

Не бих казала, че съм се заела с просвещаване. Това просто е начин да споделя знание, което лично за мен е било полезно и преценявам че може да се окаже полезно и за други. Ние редим своя пъзел и често откриваме нужния ни фрагмент на неочаквано място. Всички отговори са в нас, но някой трябва да ни провокира за да излязат на бял свят...
Въпросът не е един, а са три.Те обхващат трите най важни центрове на човешката система: сърцето, волята и съзнанието. Множко са! Отговорът ми е "три в едно":
Най много обичам да подреждам пъзела на Сътворението - кой, как, защо - във всички посоки на времето и пространството...
Избягвам да си представям нещо конкретно, защото предварително зная, че то ще е различно от каквато и да е представа(((;
цитирай
2. samorasla - Всички промени, които се случват едновременно
28.03.2011 11:35
Промените, които се случват с природата - извън нас, протичаг с промени, извършващи се в нас. Ако не ги забелязваме или ни се струва, че нищо съществено още не се е променило, според мен, много се лъжем. Сравнявайки живота на хората преди столетия, когато изгряването и залязването на слънцето или узряването на пшеницата за дълги периоди от време са били единствените събития, съпътствали техния живот, то днес информацията ни залива всеки ден със стотици събития, чието значение не винаги успяваме да разчетем правилно.
Например наскорошното максимално приближаване на Луната (19-ти март) - ако медиите не са атбелязали голямо заматресение или потоп, то не значи, че това явление не се отразило на състоянието на нашата планета, което може да е, но може и да не е забелязано от учените. Или неговото въздействие да се изрази по-късно, съчетавайки се по определен начин с други космически явления. Всичко "на небето и земята" е взаимосвързано. Ефекта на пеперудата е един прекрасен пример за това. Така че да не бързаме да въздишките на облекчение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515700
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031