Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2011 09:47 - 2012 - ЯВЛЕНИЕ ОТ КОСМИЧЕСКИ МАЩАБ
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5493 Коментари: 7 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Появяват се все повече книги, статии и интервюта за предстоящите промени. Такое впечатление, будто все вдруг поняли, что грядет, и все пытаются предупредить нас. Изглежда така, сякаш всички изведнъж ги осъзнаха и всеки се опитва да ни предупреди. Некоторые авторы даже основывают свои выводы на некоторых Циклах цивилизации майя. Някои автори дори създадоха свои заключения относно Циклите на Маите. Другие же связывают это явление с изменениями в Космическом Пространстве, от нас не зависящими. Други свързват това явление с промени, отнасящи се изключително за открития космос и че те не ни засягат. К мнению последних надо бы прислушаться, но следует обратить внимание на уровень глубины понимания Автором данной проблемы. Може да се вслушваме във всички мнения, но е добре да обръщаме внимание на нивото и дълбочината на познание на самите автори.

К сожалению, даже эта тема стала «модной» в сегодняшнем обществе, и многие даже на ней пытаются заработать.За съжаление, дори и тази тема стана "модерна" в днешното общество, а много дори се опитват да спечелят от нея.

Из всего, что мне удалось прочесть и просмотреть, хочется обратить внимание на тот факт, что все Авторы рассматривают 2012 год как очередную смену Эпох.От всичко, което успях да прочета и разгледам,  стигнах до извода, че авторите  представят  2012 г. предимно като поредната смяна на епохите. ЭТО НЕ ТАК. ТОВА НЕ Е ТАКА.

Ошибка исследователей этой темы заключается в том, что они пытаются объяснить это Событие с точки зрения трехмерного мира, ссылаясь на «причуды Матушки-Природы».Погрешен подход е изследователите да се опитват да обяснят това Събитие от гледна точка на триизмерния свят, позовавайки се на "капризите на майката природа." Согласитесь, это невежественно: пытаться изменить длину Космического Луча трехмерной линейкой. Съгласете се, че това е невежество: все едно да се опитваш да промениш дължината на космическите лъчи с триизмерна линия. Как говорят, результат налицо. И както се казва, резултатът е очевиден.

А, во-вторых, каждый пытается усыпить бдительность читателя, объясняя нам, что мы «уже здесь», «мы те, кого так долго ждали…» Просто праздник сердца, а не Переход.От друга страна, някои се опитват да приспят бдителността на читателя, обяснявайки му, че нищо съществено не предстои. Просто празник на сърцето, а не Преход. И самой, на мой взгляд, глупой выглядит попытка объяснить это так, будто квантовый Переход это нечто новогодней ночи: уснем в одном году (измерении), а радостно проснемся в другом.А най-глупав, според мен, е опита да се представи квантовия преход, едва ли не, нещо като Нова Година: човек ще заспи в едната година и радостен ще се събуди в следващата.

Есть Авторы, которые делают это сознательно… Има автори, които правят това съзнателно ...

В настоящее время в нашей Вселенной и, в частности на планете Земля идут подготовительные процессы к Квантовому Переходу в четвертое измерение – генетические перестройки всех живых структур.В момента в нашата Вселена, и по-специално на Земята, протичат  подготвителни процеси за квантов преход към четвърто измерение - генетична пренастройка на всички живи структури. Этому способствуют высокочастотные излучения из Космоса, интенсивность которых возрастает с каждым днем. Това се дължи на високо-честотните излъчвания от Космоса, чиято интензивност се увеличава с всеки изминал ден.

С этими излучениями Солнцу, Земле и другим планетам Солнечной системы, нашей Галактике «Млечный Путь» и Вселенной в целом передаются Священные Коды, необходимые для Духовного пробуждения и эволюционного скачка.С тези излъчвания на Слънцето, Земята и другите планети на Слънчевата система, нашата галактика Млечният път и Вселената като цяло, се предават Свещените кодове, необходими за Духовно пробуждане и еволюционен скок. На смену эпохе Реинкарнации идет эпоха БессмерЗа смяна на епохата на Прераждането с епохата на Безсмъртието.

Согласно Пророчеству Майя 21 декабря 2012 – дата, когда все Циклы Истории сходятся в одну точку.Според пророчествата на Маите, 21 декември 2012 г. е датата, когато всички цикли се натрупват в една времева точка.

Все эти глобальные события завершатся к 2013 году и положат начало новому этапу эволюции Солнечной системы.Всички глобални тенденции ще бъдат завършени до 2013 г., след което ще започне нов етап от еволюцията на Слънчевата система. Произойдет Квантовый скачок – явление Космического масштаба, затрагивающее не только Судьбы человеческих существ, но и Судьбы миллиардов планет, звездных систем, Галактик и Вселенных, ибо все взаимосвязано. Предстои Квантов скок – феномен от космически мащаб, засягащ не само съдбата на хората, но и съдбата на милиарди планети, звездни системи, галактики и вселени, защото всичко е взаимосвързано.

Как видите, мы находимся в эпицентре Великого Планетарного Перехода. Както виждате, ние сме в епицентъра на Велик Планетарен преход.  

Последняя смена полюсов на Солнце произойдет в 2011 году, и это будет сигналом о том, что цикл солнечных пятен завершен.Последната смяна на полюсите на Слънцето ще настъпи през 2011 г., и това ще сигнализира, че Цикълът на слънчевите петна е завършен. Солнце, в свою очередь, выполнило свой четвертый 26 000 - летний (последний в Цикле 104 000 лет) оборот по своей орбите и готовится к реорганизации всей Жизни на Земле. Слънцето, на свой ред е изпълнило своя четвърти 26 000 – годишен (последния от цикъл 104 000 години) кръг по своята орбита и се подготвя за цялостно преустройство на живота в света.

Для того чтобы подготовиться к Переходу из плотного, трехмерного мира, на уровень Галактических частот, в мир Синхронного Порядка, сегодня каждому из нас жизненно необходимо развить максимальную частоту своего собственного электромагнитного Излучения.За да се подготвим за прехода от плътния, триизмерен свят, към нивото на Галактическа честота, в света на синхронен ред, днес от жизненоважно значение е всеки от нас да развие максимална честота на собственото си електромагнитно излъчване. Ибо, если вибрации собственной энергии человека не будут соответствовать вибрациям переходных энергий, такой человек не сможет при прохождении туннеля Времени сохранить себя – он «сгорит» в высоких энергиях. Защото ако вибрациите на собствената човешка енергия не съответстват на вибрациите на преходната енергия, такъв човек не може да премине тунела на Времето и да се спаси - той ще "изгори" от високите енергии.

Нам надо не только измениться на глубочайшем уровне, но и перейти уровень высших частот.Ние не само трябва да се променим на най-дълбоко ниво, но и да се придвижим на ниво с по-високи честоти.

Когда мы говорим о Переходе 2012 года, надо сначала уяснить для себя: ЧТО это за Переход и КУДА?Когато говорим за прехода през 2012 г., ние трябва първо да разберем: Какво е преход? И слащавое увещевание о том, что «ничего страшного не произойдет, а будет просто смена Циклов» – не выдерживает никакой критики. И че сладкото успокоение, че "нищо страшно няма да се случи, а просто ще се смени цикъла" - не издържа на никаква критика.

Во-первых, когда мы говорим о смене Циклов, надо уяснить, КАКОЙ ЦИКЛ мы заканчиваем и КАКОЙ будет следующим.Първо, когато говорим за промяна на цикли, трябва да се изясни КАКЪВ цикъл завършва и КАКЪВ ще е следващия.

Согласно Космологии Времени как Высшего Порядка Неба в 2012 году завершаются многие земные и Космические Циклы.Според Космологията на Времето във Висшия Небесен порядък през 2012 г., завършват много земни и космически цикли. Самое главное, что нам надо понять: заканчивается очередной Цикл Солнца. Най-важното, което трябва да разберем е: Завършва поредния Цикъл на Слънцето. Именно СОЛНЦЕ перемещается в Космическом Пространстве на другое месторасположение в ГалСлънцето се придвижва в открития космос към друго месторазположение в Галактиката! А все почему-то не устают выставлять на первое место человека. И всички по някаква причина не се уморяват да  поставят на първо място нашата планета и нейните жители.Как бы нам ни было обидно, но наконец-то мы должны понять, что планета Земля – всего лишь одна из планет Солнца, и у нас нет абсолютно никаких оснований заявлять, что мы умнее носителей Разума с Плутона или с Венеры. Колкото и да е обидно, но в крайна сметка време е да разберем, че планетата Земя е само една от планетите на Слънцето, и ние нямаме абсолютно никакви основания да твърдим, че сме по-умни от разумните същности на Плутон или Венера!

Только наше убогое Эго позволяет нам по-прежнему думать, что «человек – хозяин Вселенной» и мы по-прежнему пытаемся поставить Природу на колени, а Космос – «на службу человечестСамо нашето нещастно Его ни подтиква да си въобразяваме, че "човекът е господар на Вселената", все още да се опитваме да поставим Природата на колене, а Космоса  - " в услуга на човечеството”. ТЭто смертельно-опасное забова е смъртоносна заблуда! Мы можем ссылаться, что нас «так учили». Може да се оправдаваме, че така "са ни учили." Но ведь все мы давно уже ВЫР О СЛИ из того, чему нас учили «партия и комсомол». Но нали ние всички отдавна сме НАДРАСНАЛИ  нещата, на които ни учеше "партията и комсомола." Пора повзрослеть не только телу, но и разуму. Време е да порастнат не само телата ни, но и разума! И понять, что есть нечто, что правит не только нами и нашей Жизнью, но и циклами планет и солнц. И да разберем, че има Сила, която се разпорежда не само с нас и нашия живот, но и с циклите на планетите и Слънцето; чИ не мы устанавливаем время восходов и закатов, а СИЛА, КОТОРАЯ ПРАВИТ НАМИ, а не мы е не ние определяме времето за изгрев и залез; че тази Сила се разпорежда с нас, а не ние с Нея. И все-таки мы вынуждены подчиняться Циклам Солнца, а не оно – нам. И така ние сме принудени да се подчиняваме на Циклите на Слънцето, а не те – на нас.

Когда человек приходит к ОСОЗНАНИЮ Высшего Порядка как Порядка Абсолюта (или АБСОЛЮТОГО ПОРЯДКА), это означает, что он не только осознает этот Порядок, но и готов постичь его.Когато човечеството осъзнае Висшия ред като Ред на Абсолюта, това означава, че не само го разбира,  но и че е готово да го последва. Это свидетельствует о том, что Разум цивилизации готов перейти на следующий Уровень Эволюции (фактор «+1»). Това показва, че съзнанието на цивилизацията е готово да пристъпи към следващо Стъпало на еволюция (фактор „+1”). Учитывая, что все находится в Динамике, в том числе и Космический Разум, в 2013 году мы переходим вместе с планетой Земля и со всей Солнечной системой на новый уровень Эволюции человечества – квантовый Переход из биосферы (материя, в которую вселяется Душа) в НООСФЕРУ (эфирно-физический план, уровень Духа и бессмертия). Като се има предвид, че всичко е в динамика, в това число и Космическия Разум, през 2013 г. ние ще се придвижим заедно с планетата Земя и цялата Слънчева система на ново ниво в човешката еволюция чрез квантов преход от биосфера (материя, в която е вселена душата) в НООСФЕРА (ефирно-физически свят на Дух и безсмъртие). Синхронность разума человека и Разума Галактики. Ниво на Синхронизация на човешкия разум с Разума на Галактиката.

Планета Земля миллиарды лет существует, на ней были, есть и будут самые разные Формы Жизни и носители РазумаЗемята съществува от милиарди години, на нея е имало, има и ще има различни форми на живот и носители на разум. Нам пора признать силу и значимость ЕДИНОЙ ЖИЗНИ и ЕДИНОГО РАЗУМА. Време е да признаем силата и значението на Единния живот и Единния Разум. Именно возврат к Единству и глубокое понимание того, что каждый из нас является частицей этой Единой Жизни и позволяет нам осознать Переход и подготовиться к нему. Именно завръщане към Единството и дълбокото му разбиране, че всеки от нас е частица от този Единен живот, ни дава възможност да осъзнаем Прехода и да се подготвим за него.

 МАЙЯ ЗНАЛИ, НО МОЛЧАЛМАИТЕ СА ЗНАЕЛИ всичко това, НО СА МЪЛЧАЛИ досега.

Когда мы говорим о Пророчестве, надо понимать разницу между «предсказанием» и Пророчеством.Когато говорим за пророчество, трябва да разберем разликата между „предсказание” и „пророчество”. Предсказание касается судеб отдельных людей или государств.Предсказанието касае съдбата на отделни лица или държави. ПРОРОЧЕСТВО КАСАЕТСЯ ВСЕХ. ПРОРОЧЕСТВОТО  КАСАЕ  ВСИЧКИ. Поэтому, когда кто-то ссылается на Нострадамуса Кейси или Вангу, – сошлитесь на Апокалипсис или Пророчества май и хопи. Така че, когато някой се позовава на Кейси, Нострадамус или Ванга – обърнете се и към Откровението на Йоан или Пророчествата на племената маи и хопи. И спросите у собственного сердца, на что откликнется оно? И питайте сърцето си за отговори?

Обратите внимание: кто только не предрекал Конец Света, но майя молчали. Обърнете внимание: Кой само не е предричал края на света, но Маите са мълчали.

О Пророчестве этой цивилизации заговорили только в 1987 году, когда ПРИШЛО ВРЕМЯ СКАЗАТЬ.За Пророчеството на тази цивилизация започва да се говори едва през 1987 г., когато ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ КАЖЕ. Сказать о том, что планета Земля вышла из-под воздействия Галактического Луча, в котором она находилась 5125 лет, и вступила в период СИПАПУ (проход между мирами). Да се каже, че планетата Земя излиза из-под влиянието на Галактическия Лъч,  в който се е намирала последните 5125 години и навлиза в период СИПАПУ (проход между световете). 26 лет, две Волны Времени по 13 лет каждая, отделяют нас от 2013 года (1987-2013). Двадесет и шест години, две Вълни на Време, по 13 години всяка, ни отделят от 2013 г. (1987-2013). Первая Волна закончилась в 2000 году (всем известный Миллениум, конец всего, что мы знаем) и вторая Волна - вхождение в ноосферу (движение против часовой стрелки, вхождение в частоту 13:20, частоту ноосферы, и умение жить в ней). Първата Вълна приключи през 2000 г. (добре познатия Милениум), а Втората Вълна е за влизане в ноосферата (движение обратно на часовниковата стрелка, с честота 13:20, честотата на ноосферата).

В 1987 году планета Земля вступила в кульминационную фазу Галактического Луча – Луч рассогласования Структуры.През 1987 г. планетата Земя влезе в кулминационната фаза на Галактическия Лъч.

Начиная с 1987 года, вся Солнечная система начала подвергаться воздействию ГалактикиОт 1987 г. цялата Слънчева система е изложена на въздействието на Галактиката. Была обнаружена первая за последние 400 лет Сверхновая, и эта Сверхновая, которая была названа «1987А», сигнализировала начало перемен в нашей Солнечной системе. Бе открита първата за последните 400 години, Свръхнова, която бе наречена "1987A", това сигнализира началото на промените в нашата Слънчева система. В течение последних десяти лет с целью сбалансировать электромагнитные помехи нашей Планеты электромагнитное поле Урана увеличилось в 100 раз. През последните десет години, за да се балансират електромагнитните смущения на Земята, електромагнитното поле на Уран се е увеличило 100 пъти. Произошли серьезные изменения на Юпитере и Сатурне. Налице са значителни промени на Юпитер и Сатурн.

Солнце и вся Солнечная система готовятся перейти на следующую ступень эволюции.Слънцето и цялата Слънчева система се готви да премине към следващия етап на еволюция. Вот почему в цикле интенсивности солнечных пятен между 1989 и 2000 годами была зафиксирована самая высокая вспышечная активность за всю историю наблюдения за Солнцем. Затова интензивността на слънчевите петна между 1989 и 2000 г. е с най-висока активност в историята, откакто се наблюдава Слънцето.

В период 1998 – 2001 годов наше Солнце вошло в область Космоса, известную как фотонный пояс. В периода 1998 - 2001 години Слънцето навлезе в област на Космоса, известен като фотонен пояс. Фотонный пояс напрямую связан с Источником и наполнен Высшими Световыми Частотами, исходящими из Галактического Ядра. Фотонният пояс е пряко свързан с Източника и е изпълнен с Висши Светлинни честоти, излъчвани от Галактическото ядро. Эти частоты освещают все, что попадается у них на пути, расширяя сознание на каждом Уровне. Тези честоти освещават всичко, което попада на пътя им, разширявайки съзнанието на всички нива.

В Пророчествах майя и хопи сказано, что мы вступаем в Мир ПЯТОГО СОЛНЦА.В пророчествата на Маите и Хопите се казва, че ние влизаме в света на Петото Слънце. И это – Солнце ДВИЖЕНИЯ. Това е Слънцето на движението. Наш, пятый Мир, называют Солнцем Движения, именно потому, что 2013 год – это ВЕЛИКАЯ СМЕНА МЕСТОРАСПОЛОЖЕНИЯ ЗВЕЗД И СОЗВЕЗДИЙ В ГАЛАКТИКЕ!!! Нашият, Пети свят, е наречен Слънце на движението именно защото през 2013 г. е Великата промяна на месторазположение на звездите и съзвездията в Галактиката!

И многие из нас станут участниками этого Великого Процесса. И много от нас ще бъдат участници в този велик процес.

Событие, которое произойдет в 2013 году, - это событие КОСМИЧЕСКОГО МАСШТАСъбитието, което предстои през 2013 г. е събитие от космически мащаб! События подобного рода происходят один раз в эоны лет (самая маленькая единица эона – 5200 лет!) Събития от този вид се случват само веднъж на еон (най-малката единица на еона е 5200 год.)

Цикл 5200 лет – это минимальный эволюционный цикл живого вида «гомо сапиенс», ПРЕДЕЛЬНОЙ ФОРМЫ, которую принимает планетарная биомасса.Цикълът от 5200 години е минималния еволюционен период на живот за вида "хомо сапиенс", пределната форма, приела планетарна биомаса. Аборигенные народы Земли понимали это. Народът на Аборигените са разбирали това. Они понимали ЦИКЛИЧНОСТЬ ВРЕМЕНИ. Те познават цикличността на времето. Пророчество майя указывает на ЦИКЛЫ СОЛНЦА как на смены форм Разума и цивилМаите в своите пророчества определят циклите на Слънцето като промяна във формите на разум на самите цивилизации. Поэтому, если мы говорим о четвертом измерении, мы должны понимать, что ОНО НЕ ПОХОЖЕ на третье измерение. Затова ако говорим за четвъртото измерение, ние трябва да подчертаем, че то е много различно от третото измерение.

Из 13-ти измерений Галактики Млечный Путь каждое измерение имеет свой уровень частотного Восприятия Галактического Луча и свой Уровень РАЗУМА.От 13-те измерения на Галактиката Млечен път, всяко измерение има собствено ниво на честотни възприятия на Галактическия Лъч и свое ниво на Разум. Поэтому сейчас мы, земляне, готовимся к переходу из трехмерного мира Разума-Формы в четырехмерный мир – в ноосферу (« noos » - « мысль »). Така че ние сега, хората, се подготвяме за Прехода от триизмерния свят на Разум-Форма към четириизмерния свят на ноосферата. (noosphere  «noos» - «мисъл").

Только наше непонимание этого Великого Космического Процесса удерживает нас в рамках восприятия только трехмерного мира как лучшего.Само нашето неразбиране на този Велик Космически процес ни задържа в рамките на триизмерното възприемане на света.

Сегодня человечество достигло поворотного момента, когда существовать комфортно с завязанными глазами уже нельзя.Днес човечеството е достигнало повратната точка, когато да съществуваш комфортно, но със завързани очи, не е достатъчно. Пришло время расстаться с невежеством, в котором оно так долго пребывало, с невежеством относительно себя и Вселенной. Това е време за раздяла с невежеството, в което толкова дълго сме битували - невежество по отношение на нас самите и на Вселената.

Нам следует понять также и то, что 2013 год – это ПЕРЕХОД В ЧЕТВЕТОЕ ИЗМЕРЕНИЕ, а не просто смена одного Цикла на другой!Трябва да се разбере ясно, че през 2013 г. предстои преход в Четвърто измерение, а не само смяна на един цикъл с друг!

Из одного Цикла в другой мы переходили 5 раз только за последние 26 000 лет (5х5200=26000)!От един цикъл в друг човечеството е преминало вече 5 пъти през последните 26 000 години (5х5200 = 26 000)! И это, заметьте, только один оборот Солнца по его орбите! И това, забележете, само при един оборот на  Слънцето в орбитата му! А полный Цикл Солнца составляет 4 оборота по 26 000 лет. А пълният цикъл на Слънцето е 4 оборота х 26 000 години. (Итого 104 000 лет). (Общо 104 000 години). Поэтому, если и говорить о Переходе, так надо говорить о переходе Солнца на новый виток своего развития, и вместе с ним переходит и гелиосфера (тело Солнца). Ето защо, когато говорим за Преход, всъщност става въпрос за преход на Слънцето в нов етап от своето развитие, а заедно с него и на хелиосферата (тялото на Слънцето).

Если же учесть, что каждый оборот Солнца (26 000 лет), является Программой нового Разума, тогда мы понимаем, что сейчас планета Земля, как и вся Солнечная система, готовятся принять новую Программу нового Космического Луча, исходящего из Ядра ГалактикАко приемем, че всяко завъртане на Слънцето (26 000 години), е програма за нов Разум, то ние ще разберем, че сега Земята, както и цялата Слънчева система, се готвят да приемат нова Програма чрез Новия Космически лъч, идващ от ядрото на Галактиката.

Древние майя понимали природу Галактического Луча и умели настраивать свой Разум на Космический Разум.Древните маи са познавали  естеството на Галактическия Лъч и са знаели как да настроят ума си спрямо Космическия Разум. При всех наших технологиях, подменивших нашу Силу, мы давно растеряли свою способность понимать Программу Луча. При всички наши технологии, заменящи нашата сила, ние отдавна сме загубили способността да разбираме Програмата на Лъча. Теперь пришло время ВСПОМНИТЬ, если мы хотим перейти в другое измерение, а не умереть снова. Сега е време да си спомним, ако искаме да преминем в другото измерение, а не да се саморазрушим. Именно так, ибо квантовый Переход в четвертое измерение - переход В СОЗНАНИИ.Защото квантовият Преход към четвърто измерение е преход в Съзнанието. А для этого нам надо ПЕРЕЙТИ НА ДРУГУЮ ЧАСТОТУ. И за това налага да преминем на друга честота.

2013 год – Синхронизация с Галактикой.2013 година е година на синхронизация с Галактиката. Мы переходим на совершенно другие формы Жизни, Разума и понимания. Движим се към съвсем други форми на живот, разум и разбиране. 2013 год - это – Переход с Планетарного Разума на ГАЛАКТИЧЕСКИЙ. 2013 г. е Преход от Планетарен Разум към Галактически.

И думать, что завтра мы «проснемся» в другом мире, не подготовившись к нему, так же наивно, как и полагать, что сдадим экзамен в аспирантуру, не получив даже очень среднего образования. И да мислим, че утре ще "се събудим" в друг свят, без да се подготвим за него, е така наивно, както да вярваме, че ще станем професори, без да имаме средно образование.

Мая Savitskaya, исследователь космологии Времени и Священного Календаря майИзследовател-космолог и специалист по Свещения календар на маите http://io.ua/s89267

Превод от руски: Samorasla

Следва







Гласувай:
3



1. samorasla - Информации, предсказания, коментари...
16.03.2011 10:03
Информации, предсказания, коментари... Заляха ни изведнъж и като че ли вълната е готова да се оттегли. Но това не трябва да се допуска, защото не означава, че като спрем да говорим за 2012, тя ще ни подмине. Както ни предупреждава Свещената книга - трябва да поддържаме кандилото запалено и добре заредено с масло, защото когато настъпи часът, да ни намери готови.
Крайно време е сензацията да се превърне в информация, която наистина да бъде полезна на хората. Защото знаещите и съответно подготвените - те ще са хората, които ще поставят началото на новата раса. В това не бива никой да се съмнява!
цитирай
2. penchoan - 2012 година с нищо не е интересна, ...
16.03.2011 10:13
2012 година с нищо не е интересна,
освен като краен срок за начало на Апокалипсиса. Това не означава, че той няма да започне през 2011 г. Всичко е възможно. Преходът за който се говори няма да стане за един ден, а ще продължи няколко десетилетия. Но най-тежките времена ще продължат 3,5 години, включително поредица от катаклизми, потопи, огнени вълни, световна война, глад, смъртоносни епидемии и всички възможни нещастия и изпитания. Малцината, които останат до края, ще влязат в новата култура.
цитирай
3. samorasla - Земетресението в Япония
16.03.2011 10:17
Наивно е да се приема земетресението в Япония като случайност на Природата. То е предупреждение, отправено към технологиите. Съдбата на технологиите, ако не бъдат възпрени от човечеството, ще е такава. Удобството и комфорта, които си доставят хората, не може да бъде за сметка на целостта, здравословното състояние, екологията и всяка друга негативна промяна в седморното тяло на планетата и нейните жители. Земята, като част от звездното тяло на Слънчевата система, влияе и носи космическа отговорност към Мирозданието.
цитирай
4. samorasla - Абсолютно сте прав
16.03.2011 10:27
penchoan написа:
2012 година с нищо не е интересна,
освен като краен срок за начало на Апокалипсиса. Това не означава, че той няма да започне през 2011 г. Всичко е възможно. Преходът за който се говори няма да стане за един ден, а ще продължи няколко десетилетия. Но най-тежките времена ще продължат 3,5 години, включително поредица от катаклизми, потопи, огнени вълни, световна война, глад, смъртоносни епидемии и всички възможни нещастия и изпитания. Малцината, които останат до края, ще влязат в новата култура.

Онова което за Бог е миг или точка, за нас, хората, са много по-големи периоди от време и по-големи пространства - мерните ни единиици са много различни.
Подадена е също информация за 3 етапа - 2012-2013; 2017, 2030 г. които са свързани с астрономични събития, които съответстват също на известни цикли с периодика 10 500 г. и 3600 години.
цитирай
5. samorasla - Ако се научим да чуваме и разбираме това, което се случва:
16.03.2011 10:34
16.03.2011, 09:48 (обновена 16.03.2011, 10:14)
news.bg"Последствията от епидемията от холера в Хаити ще се далеч по-трагични, отколкото се предполагаше по-рано.
Експертите на ООН предполагаха, че около 400 хиляди души ще бъдат засегнати от болестта, но този брой ще се увеличи двойно.
За трите месеца от октомври до декември 2010 година около 150 хиляди души в Хаити са се заразили с болестта и около 3500 души са починали.

Според изследователи от Университета в Калифорния броят на засегнатите ще достигне 779 хиляди души, а смъртните случаи - до 11 100 до края на ноември 2011 година."
Страхът е най-лошият учител. На негово място трябва да дойде разбирането и приемането на онова, което НЕ можем да променим. И да си помогнем, като съзнателно променим онова, което Е по силите ни, преди всичко, своето жизнено поведение.
цитирай
6. анонимен - Хаити се превърна в остров на разврата
16.03.2011 10:54
samorasla написа:
16.03.2011, 09:48 (обновена 16.03.2011, 10:14)
news.bg"Последствията от епидемията от холера в Хаити ще се далеч по-трагични, отколкото се предполагаше по-рано.
Експертите на ООН предполагаха, че около 400 хиляди души ще бъдат засегнати от болестта, но този брой ще се увеличи двойно.
За трите месеца от октомври до декември 2010 година около 150 хиляди души в Хаити са се заразили с болестта и около 3500 души са починали.

Според изследователи от Университета в Калифорния броят на засегнатите ще достигне 779 хиляди души, а смъртните случаи - до 11 100 до края на ноември 2011 година."
Страхът е най-лошият учител. На негово място трябва да дойде разбирането и приемането на онова, което НЕ можем да променим. И да си помогнем, като съзнателно променим онова, което Е по силите ни, преди всичко, своето жизнено поведение.

Хаити се превърна в остров на разврата. Туризмът е виновен. Богатите американци го ползват за своите оргии и извратени нрави защото ходят там да разпускат а пък местното население се изхранва, като им осигурява всякакви удоволствия
ТОВА Е ТЯХНОТО ВЪЗМЕЗДИЕ
цитирай
7. samorasla - За жалост, така е, но такъв е Законът на Универса
17.03.2011 13:14
анонимен написа:
samorasla написа:
16.03.2011, 09:48 (обновена 16.03.2011, 10:14)
news.bg"Последствията от епидемията от холера в Хаити ще се далеч по-трагични, отколкото се предполагаше по-рано.
Експертите на ООН предполагаха, че около 400 хиляди души ще бъдат засегнати от болестта, но този брой ще се увеличи двойно.
З........меним. И да си помогнем, като съзнателно променим онова, което Е по силите ни, преди всичко, своето жизнено поведение.

Хаити се превърна в остров на разврата. Туризмът е виновен. Богатите американци го ползват за своите оргии и извратени нрави защото ходят там да разпускат а пък местното население се изхранва, като им осигурява всякакви удоволствия
ТОВА Е ТЯХНОТО ВЪЗМЕЗДИЕ

За жалост, така е. Във времето "преди жътвата" всеки ще изплати до "сантим" своите дългове. Само на чисто може да се съгради "Новото Време".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2513128
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031