Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2010 08:42 - ВНИМАНИЕ, ОЩЕ ПРИЗНАЦИ - до изчерпване на количеството!
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3494 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 30.11.2010 08:43


1. Изпадате или сами създавате ситуации, които изглеждат като най-лошия ви кошмар. Вашата душа ви направлява към аспекти, които са ваша слаба страна. Вашата енергия се самобалансира. Намирането на душевен мир в рамките на тези ситуации е тест, който сте приготвили за себе си. Това е вашето пътешествие и вашата душа не би го подготвила, ако не сте готови. Поглеждайки назад, ще бъдете благодарни за опита, който сте получили, и ще бъдете различен човек.


2. Чувство на дезориентация; незнание къде се намирате; загуба на чувство за място. Вече не сте в 3D, премествайки се в процеса на преминаване към по-висши реалности.

3. Необичайни болки в различни части на тялото ви. Вие изчиствате и освобождавате блокирана енергия, вибрираща в 3D, докато вие вибрирате в по-висше измерение.

4. Събуждане през нощта между 2 и 4 часа. След време събуждането става в 5 часа. Много неща се случват по време на сън. Не можете да бъдете там за дълги периоди от време и имате ужда от почивка. Това са часове на "прочистване и освобождаване".

5. Чувство, че се намирате в тенджера под налягане, чувство на стрес. Запомнете - настройвате се към по-високи честоти на вибрация и тази настройка ще се случи. Старите поведенчески модели и вярвания са избутани на повърхността. Много неща се случват вътре във вас!

6. "Виждане" и "чуване" на неща. Преживявате различни измерения по време на вашия преход, в зависимост от това колко чувствителни сте и как точно сте свързани.

7. Загуба на идентичност. Опитвате се да достигнете вашата стара същност, но тя вече не е там. Може да не знаете кого гледате в огледалото! Изчистили сте голяма част от старите ви поведенчески модели и сега въплъщавате много повече светлина. Всичко е подредено както трябва...вие сте ОК.

8. Чувство за състояние на излизане от тялото. Може да чувствате, че някой
говори, но това не сте вие. Нашите тела наваксват най-бавно и не са на същото място, на което останалата част от нас. В допълнение, този феномен може да се прояви и като естествен защитен механизъм, когато се намирате в състояние на силен стрес, чувствате се силно травматизирани или извън контрол. Тялото ви преживява много и вие може да не искате да бъдете в него.

9. Периоди на дълбок сън. Почивате си от аклиматизирането, като същевременно се подготвяте за следващата фаза.

10. Повишена чувствителност към заобикалящата ви среда. Тълпи, шум, храни, ТВ, човешки глас, и различни други стимулатори, които се оказват трудно поносими. Също така лесно се насърчавате и обезсърчавате. Вие се настройвате! Знайте, че всичко това ще премине.

11. Световъртеж, загуба на баланс, болки във врата и гърба, звън в ушите,
замъглено зрение

12. Инсомния, сърцебиене и затруднено дишане (също много често срещано).

13. Главоболия.

14. Плач за всичко, без значение радостно или тъжно.

15. Не си спомняте значението на нищо. В по-висшите реалности
енергията е просто енергия, без име или значение. Всичко е ново.

16. Трудност да си спомните какво сте направили или с кого сте говорили през деня, понякога дори час по-рано. В по-висшите реалности, реалността е много повече в момента. Ако не се задържи нещо в съзнанието ви, то просто спира да съществува. Създаване на собствен свят чрез вярванията и мислите си и това, което не е част от тях, престава да съществува. Това състояние идва и си отива, но е тренировка за живота в по-висшите реалности. Може да бъде малко плашещо, когато се случи.

17. Не ви се прави нищо. В период на "рестартиране" сте. Вашето тяло знае от какво има нужда. В допълнение, когато започнете да достигате по-висши реалности, "правене" и "правене нещата да се случат" става нещо остаряло, като имаме предвид, че новите енергии предоставят възможността да се наслаждавате на получаването, създаването, самообгрижването и самоизхранването. Поискайте от Вселената да ви "донесе" каквото искате, докато се наслаждавате на вашата собствена реалност и се забавлявайте.

18. Нетолерантност към нещата, свързани с по-ниските вибрации (От 3D), изразени в разговори, нагласи, социални структури, лечебни модалности и т.н. Те буквално ви карат да ви се гади. Вибрирате на по-висока честота и вашите енергии вече не са в синхрон. Вие сте "избутан" да минете напред... да "бъдете" и да създадете новото. В допълнение може да си стоите в къщи или просто да бъдете сам, защото всичко "там навън" вече не съответства на вашите по-високи вибрации.

19. Загуба на апетит. Тялото ви се настройва към ново, по-висше състояние на съществуване. Част от вас вече не иска да бъде тук, в старото.

20. Внезапно пренасяне - изчезване на приятели, дейности, навици, работа, местожителство. Еволюирате отвъд това, което сте били, и тези хора и обкръжение вече не съответстват на вибрацията ви. Новото скоро ще пристигне и ще се почувствате далеч по-добре!

21. Повече не можете да правите определени неща. Когато опитвате да правите рутининте за вас дейности, чувството е ужасно. Същото като горното.

22. Дни на екстремно изтощение. Вашето тяло губи плътност и преминава през интензивно реструктуриране.

23. Нужда да се храните повече, заедно с това, което усещате като ниска кръвна захар. Качване на тегло (Особено в абдоминалната зона). Жажда за протеини. Тялото ви изисква огромни количества гориво в процеса на пътешествието ви. Качването на тегло и абсолютната невъзможност за свалянето му е един от най-типичните симптоми. Имайте доверие на тялото си и приемете, че то знае какво прави. (Тялото изглежда се нуждае от допълнително тегло за задържането на тези нови вибрации. В допълнение, черният дроб също се товари, тъй като рязко се променя и детоксикира. Това може да доведе до натрупване на абдоминално тегло и често събуждане около 3 часа през нощта (Часът на черния дроб, в Източната медицина).


24. Изпитване на емоционални изригвания и сривове; плач от радост и от тъга. Емоциите са отдушник за освобождаване, вие освобождавате много в този период.

25. Желание да си идете вкъщи, придружено от чувството, че всичко е свършено и вече не сте за тук. Завръщате се към източника. Всичко е приключило (Но повечето остават, за да преживеят и създадат новия свят).

26. Чувство, че полудявате или развивате някакво ментално разстройство. Вие преживявате едновременно няколко измерения и сте силно отворени. Вашето съзнание е било издигнато и бариерите ви са паднали. Това ще премине и ще се почувствате у дома си, както никога друг път не сте се чувствали, тъй като домът ви сега е тук.

27. Тревога и паника, чувства на истерия. Егото ви губи голяма част от себе си и се страхува. Чувство, че сякаш всичко свършва (И е така!). Вашата система е претоварена. Случват ви се неща, които не разбирате. Губите ваши поведенчески модели с по-ниска вибрация, които сте създали в 3D с цел оцеляване. Това може ви прави уязвими и безсилни. Поведенческите модели, които губите, не са необходими в по-висшите реалности. Това ще премине, и вие ще почувствате изобилие от любов, сигурност и единство. Просто почакайте!

28. Депресия. Външният свят не е в синхрон с вашето ново "аз", вибриращо на по-висока честота. Не се чувствате добре навън. Така е защото се освобождавате от по-нисшите, тъмни енергии, и "виждате" през тях. Дръжте се!

29. Ясни, диви и понякога жестоки сънища. Освобождавате много от енергията, вибрираща на ниски честоти. Сънищата ви постепенно ще се успокоят и ще започнете да им се наслаждавате отново. Някои преживяват това освобождаване докато са будни.

30. Нощно изпотяване и топли вълни. Тялото ви се затопля, изгаряйки вече непотребното.

31. Плановете ви внезапно се променят по средата и поемат съвсем различна посока. Вашата душа балансира енергията ви. Обикновено чувството е страхотно в тази нова посока, тъй като душата ви знае повече от вас. Тя разбива вашите "рутинни" избори и вибрации.

32. Загуба на памет. Трудност при намирането на думи. Сериозна загуба на краткотрайна памет и само смътен спомен за миналото ви. Вие се намирате в повече от едно измерение по едно и също време и това е част от прехода ви. Вашето минало е част от старото, а старото си е отишло завинаги.

Източник: http://indigota.com/index.php?topic=28.msg84#msg84

 







Тагове:   внимание,   още,


Гласувай:
2



1. samorasla - Още признаци на пробуждане, очаквам да споделите и ваши преживявания:
30.11.2010 09:23
33. В по-ранен възрастов период на пробуждане – продължителни ярки и вълнуващи сънища на летене във въздуха. Всяка нощ - в течение на месеци или години. Наблюдавате познати улици, сгради или местности от птичи поглед, често срещате препятствия, които с лекота преодолявате. Събуждането е потискащо и често води до раздразнителност или прекалена чувствителност през деня.
цитирай
2. universalnite000 - :) Привет ! Това за летенето съм го ...
30.11.2010 16:02
:) Привет !
Това за летенето съм го имал - много хубаво усещане е...
Поздравявам те за отличната работа, която вършиш с тези публикации . Да си пожелаем взаимно успех ! :)
цитирай
3. samorasla - Така си е (:
30.11.2010 17:45
universalnite000 написа:
:) Привет !
Това за летенето съм го имал - много хубаво усещане е...
Поздравявам те за отличната работа, която вършиш с тези публикации . Да си пожелаем взаимно успех ! :)

И до днес съм си запазила прекалената чувствителност, но ми е мъчно, че престанах да летя, а така ми се иска!...
Благодаря, и ти имаш чудесни текстове в блога си.
цитирай
4. анонимен - Мила Саморасла,
01.12.2010 10:14
samorasla написа:
И до днес съм си запазила прекалената чувствителност, но ми е мъчно, че престанах да летя, а така ми се иска!...


Спри да тъжиш,
че вече на сън не летиш,
и чудото отново ще стане!

"Не ги търси,
и ще намериш още три"

Чудесна поредица от постинги!
Светъл ден! (:
цитирай
5. samorasla - Светъл ден (((-:
01.12.2010 10:19
анонимен написа:
samorasla написа:
И до днес съм си запазила прекалената чувствителност, но ми е мъчно, че престанах да летя, а така ми се иска!...


Спри да тъжиш,
че вече на сън не летиш,
и чудото отново ще стане!

"Не ги търси,
и ще намериш още три"

Чудесна поредица от постинги!
Светъл ден! (:

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2520266
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930